- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.301
Arkadasımında ıkıncı bebegı oldu buyugu nıdadan ıkı ay kucuk:) bayramın bırıncı gunu dogdu:)
güle güle giyin cnm. madem takmıo ne diye aldın ki tatlım bari bandana alsaydın farklı renlkerde yada hiç almasaydın he he:)kızlar ben geldim
öğle arasında eşime 4 tane sweat aldım
kendime 3 tane aldım
kv ye de günlerde giysin diye bluz ve ona uygun şal eşarplardan aldım
gerçi kv eşarp takmıyor ama taktığı bandanalar da hiç güzel değil
herşeyin üzerine mavi beyaz,siyah beyaz bandana takıyor
yeşil giyse de aynısı,beyaz giyse de,kahve rengi giyse de hep aynı şeyler
bayramda bişey almamıştım.şimdi eşime ve kendime alınca ona da jest olsun istedim.genelde benim aldıklarımı beğenmez kv ama bakalım bunlara ne diyecek
Gozunuz korkmasın kızlar ama bızım krızler bu ara fazla tekrarlandı o yuzden sabırda kalmıyoesımle konustuk az once nerde hata yapıyoruz dıye..ogle uykusuz denıycem bakalım benım ıcın zor olsada...
Ama artık gelsın sızden de bı bebek haberı:)
Songulll ucuncuye hayıııırrr:) esın konussun dursun kuzum boyle gayet ıyı:)
ya cnm koca kadıngüle güle giyin cnm. madem takmıo ne diye aldın ki tatlım bari bandana alsaydın farklı renlkerde yada hiç almasaydın he he:)
kız allah iyiyliğini versin emi sen kapanınca tak da kadın öyle takmak istio demek ki sen ne karışıon he he he:)ya cnm koca kadın
hacca gitmişsin
bandana da olmuyor ki
bu motorcuların falan taktığı bandanalardan takıyor
dantelli şık bir bluzun üstüne ben nasıl buluyum o bandanadan?
şal eşarp aldın en azından onlar şık duruyor
ben kapanırsam öyle şal eşarplardan takarım.
a aaaa çok ayıp kötü gelin kv ye hiçç giyinmeyi bilmio denir mi he he he:)AYYY FUNDAM SİZ GÜLE GÜLE GİYİYİNDE HAKKATEN NE GEREKVARDI KV ALMAYA HE HE HE:
BENİM KV 1 2 ALDIĞIM ŞEYLERİ GİYİMEDİ VE TAKMADI SONRA BENDE SANA BUNDAN SONRA BİŞEY ALMIYACAM DEDİMVE O GÜN BUGÜN ALMIYORUM GERÇEKTEN
AMA BİZİMKİ BEĞENMEDİĞİNDE DEĞİL KENDİSİ GİYİNMEYİ BİLMİO BENİMKİLERDE ŞIK KENDİNE YAKIŞTIRAMIYO
ay senin kv de pek safAYYY FUNDAM SİZ GÜLE GÜLE GİYİYİNDE HAKKATEN NE GEREKVARDI KV ALMAYA HE HE HE:
BENİM KV 1 2 ALDIĞIM ŞEYLERİ GİYİMEDİ VE TAKMADI SONRA BENDE SANA BUNDAN SONRA BİŞEY ALMIYACAM DEDİMVE O GÜN BUGÜN ALMIYORUM GERÇEKTEN
AMA BİZİMKİ BEĞENMEDİĞİNDE DEĞİL KENDİSİ GİYİNMEYİ BİLMİO BENİMKİLERDE ŞIK KENDİNE YAKIŞTIRAMIYO
ya nasıl kendi annem güzel şık olsun istiyorsam, istiyorum ki kv de güzel giyinsinkız allah iyiyliğini versin emi sen kapanınca tak da kadın öyle takmak istio demek ki sen ne karışıon he he he:)
Hosbuldum canim. Berranin burnu cok fena akıyor. Hapsurdukca olan manzaraya tahmin edersin:) biraz da halsiz ama keyfi iyi kuzenleri burada baya yoruldu uyudu şimdi. Sen nasilsin canımHOŞGELDİN KATREYNURUM BERRANIN KEYİFİNASIL?
anammm gitti kuzumun saçları... ne güzell usta ellerde gitmiş ama... güle güle kullansın kuzumBiraz önce berranin sacinin önünü kestirmek için bi kuaföre gittik ilk defa aglamdan geldik kadin cok iyiydi cok güzel oyaladi berrayi. Gördüğüm en yasli kuafordu tecrübe boyle bisey heralde:) buraya geldikce ona gideriz artik
hoşgeldin cnmHosbuldum canim. Berranin burnu cok fena akıyor. Hapsurdukca olan manzaraya tahmin edersin:) biraz da halsiz ama keyfi iyi kuzenleri burada baya yoruldu uyudu şimdi. Sen nasilsin canım
cnm haklsın da eşarp işi başka yani yemeniyle dolanmak isteyene eşerp tak diye zorlama yapamazsın. belli ki kv eşarp şal sevmio. belki de bu şekilde daha modern olduğunu düşünüo. yoksa bende kv yle alışverişe çıkarım şık giydirmeye uğraşırız tüm çocukları olarak. ama onun istekleri çerçevesinde tabiya nasıl kendi annem güzel şık olsun istiyorsam, istiyorum ki kv de güzel giyinsin
eşimin de benim de işyerimize geliyor, güne gidiyor.gün arkadaşları,ablası kendine bakıyor.bu da azıcık baksın istiyorum.gün arkadaşları bana diyor birlikte alışverişe çıkın diye.geçen yaz ablası alışverişe götürmüş gerçekten güzel şeyler almış.ama kendisi tek beceremiyor.bir de aldığı şeylere dünyanın parasını veriyor.
yani kötü niyetimden söylemiyorum.inan kendi annem için nasıl iyisini istiyorsam onun içinde istiyorum.
Yok kiz gitmedi cok şükür. Babasi girseydi iceri kesin giderdi o ayri tabi:) sadece önünde gozune girmeyecek kadar az bisey aldirdim. Gerisi duruyoranammm gitti kuzumun saçları... ne güzell usta ellerde gitmiş ama... güle güle kullansın kuzum
çok geçmşiş olsun cnm. soğan suyuna başla derim. grip ilaçları pek tavsiye dilmio bildiğim kadarıyla. ve yabi ki keçi boynuzu özü ve toparlar inş hemen.Hosbuldum canim. Berranin burnu cok fena akıyor. Hapsurdukca olan manzaraya tahmin edersin:) biraz da halsiz ama keyfi iyi kuzenleri burada baya yoruldu uyudu şimdi. Sen nasilsin canım
Canım berra peditus icince oksurmeye başlıyor genelde o yüzden vermek istemedim. Ates falan da olmayinca ilacsiz geciririz belki diye düşündüm. Bi de pek grip olmuyor diye yanima da almamistim dr a da gitmedik bakalım atlatabiliriz belkihoşgeldin cnm
berrann kuaförde ağlamamasına sevindim
berraya peditus verseydin ya cnm.defnenin de burnu akıyo,hapşuruyordu.hemen peditus verdim 2 gün,bir de serum fizyolojik uyguladım.bu sabah çok şükür iyiydi.ben de şurup vermedim
inşallah berra hemen iyileşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?