- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.321
ha ha sizde de durumlar bizim gibi demek ki. eşim hep kestirme taraftarı. bense hep kıyamayan modundayım. kendi saçlarıma kıyamam kuzumun kine nasıl kıyayım di mi ama onlar daha da kıymetli benim için.Yok kiz gitmedi cok şükür. Babasi girseydi iceri kesin giderdi o ayri tabi:) sadece önünde gozune girmeyecek kadar az bisey aldirdim. Gerisi duruyor
işte tamda bundan bahsediyorum cnm peditus gribi öksürüğe çevirebilio. o nedenle kullanmadık biz hiç çok şükür. gribi hep ilaçsız atlattık.Canım berra peditus icince oksurmeye başlıyor genelde o yüzden vermek istemedim. Ates falan da olmayinca ilacsiz geciririz belki diye düşündüm. Bi de pek grip olmuyor diye yanima da almamistim dr a da gitmedik bakalım atlatabiliriz belki
Benım sabır ıkı cocukla sınırlı galıba ama Allahım buyuk konusturmasın yıne de:)kız dur belki songül ikna olmuştur 3 . ye he he onda o sabrı potansiyeli görüyorum ben:)
ıns ılerlemez cnmSagol yasemincim bakalim soğan suyu icirebilsem iyi olacak ama berra cok kötü oluyor icince midesi bulanıyor gibi.
Kizlar benim mutfakta isim var. Yine gelmeye calisirim musait oldukça öpüyorum hepinizi
Kolay gelsın cnm sanadaMerhaba kızlar yaseminin de dediği gibi Elifi uyuttum geldim ama bir sürü is var ya beni bekleyen anca getitdiklerimizi yerleştirebildim kirliler yıkanacak ev temizlenecek annemden tarhana getirdim kalabilseydik orda serip kurutacaktik şimdi bide o var
dün yolculugimuz iyi sayilirdi ama çok uzun ya 12 saat git giy bitmiyor elif çok sıkıldı sonlara doğru çok mizilladi
konuş sen konuş sonrada ilk bebiş müjdesi senden gelsin he he:)Benım sabır ıkı cocukla sınırlı galıba ama Allahım buyuk konusturmasın yıne de:)
cnm benim hoşgeldin. neyse ki atlattınız artık evinizdesiniz. çocukla bazen yarım saatlik yol bile bitmeyebilio cnm. çok zor 12 saat. zeynep beni çıldırtırdı herhalde elifime maşallah yinede. işler içinde çok yorma kendini dinlene dinlene yaparsın artık.Merhaba kızlar yaseminin de dediği gibi Elifi uyuttum geldim ama bir sürü is var ya beni bekleyen anca getitdiklerimizi yerleştirebildim kirliler yıkanacak ev temizlenecek annemden tarhana getirdim kalabilseydik orda serip kurutacaktik şimdi bide o var
dün yolculugimuz iyi sayilirdi ama çok uzun ya 12 saat git giy bitmiyor elif çok sıkıldı sonlara doğru çok mizilladi
konuş sen konuş sonrada ilk bebiş müjdesi senden gelsin he he:)
Amin canim heryer karışmış gerçekten burda çok şükür bosey yok Allahım fırsat vermesin ülkemizi bölmeye çalışan o insan musveddelerineKolay gelsın cnm sanada
Sag salım varmıssınız gerısını yaparsın yavas yavas.. Oralar kasısık degıldır ıns
Tr karısmıs cok uzucu ya, kotuluk yapmak ısteyenlere Allah fırsat vermesın...
Vıtamın saclaramı gıdıyomusKatreinur geçmiş olsun canım en iyisi ilaçsız atlatmak tabi ama ben peditus veriyoum ama takviye de şart yanına tabi kuzumun saçları da gitmiş ama az gitmiş iyiki bende kiyamiyorum ya herkes kestir çocuğun bütün vitamini saçına gidiyor diyor ama çok güzel ya uçları kivir kivir nasıl kiyayim
benicim ne zor bi gece imis öyle Allah sabır versin gerçekten biz biri ile bazen basedemiyoruz Rabbim ona göre sabrini veriyor dimi
Insallah bıseyı yoktur cnmNURAYIM HOŞGELDİN CNM OH KAZASIZ BELASIZ GELMİŞSİNİZ NEGÜZEL
AY 12 SAATE BEN BİLE SIKILIRIM YA KUZUNE YAPSIN :
AY BU ARADA KIZLAR ANNEMİN ELİNİN ÜZERİ MORARMIŞ YANİ KIZARMIŞGİBİYDİ
BİYERİ ÇARPMADIM DİYO BUGÜN SAĞLIK OCAĞINDAKİ DR GİTMİŞ SEN HASTANEYE DR GİT DEMİŞ ONA CUMARTESİ KALP DAMAR CERAHINDAN RANDEVU ALDIM BAKALIM..
PÖFFF ÇOK CANIM SIKILDI..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?