- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.341
ha ha ben anladım da cnm önemli olan eşinin anlamış olması he he:)
Bılmem anlatabıldım mı
Bızden gectı sıra sızde efendım sırayı bozmak olmaaazzzz
NURAYIM HOŞGELDİN CNM OH KAZASIZ BELASIZ GELMİŞSİNİZ NEGÜZEL
AY 12 SAATE BEN BİLE SIKILIRIM YA KUZUNE YAPSIN :
AY BU ARADA KIZLAR ANNEMİN ELİNİN ÜZERİ MORARMIŞ YANİ KIZARMIŞGİBİYDİ
BİYERİ ÇARPMADIM DİYO BUGÜN SAĞLIK OCAĞINDAKİ DR GİTMİŞ SEN HASTANEYE DR GİT DEMİŞ ONA CUMARTESİ KALP DAMAR CERAHINDAN RANDEVU ALDIM BAKALIM..
PÖFFF ÇOK CANIM SIKILDI..
cnm dr a özellikle sordum (nörölog a)FUNDAAAAAAAA DR SİZİ UYARMADIMI CNM BİZE GRİP İLAÇLARI YASAK PEDİTUZ, AFERİN KONGEST, İBROMİN GİBİ CNM :
Esım o konuda tamamdır bazen sakasını yapar sadece calısma odasını ucuncuye hazırlarız falan dıye:)ha ha ben anladım da cnm önemli olan eşinin anlamış olması he he:)
cnm kötü düşünme hemenNURAYIM HOŞGELDİN CNM OH KAZASIZ BELASIZ GELMİŞSİNİZ NEGÜZEL
AY 12 SAATE BEN BİLE SIKILIRIM YA KUZUNE YAPSIN :
AY BU ARADA KIZLAR ANNEMİN ELİNİN ÜZERİ MORARMIŞ YANİ KIZARMIŞGİBİYDİ
BİYERİ ÇARPMADIM DİYO BUGÜN SAĞLIK OCAĞINDAKİ DR GİTMİŞ SEN HASTANEYE DR GİT DEMİŞ ONA CUMARTESİ KALP DAMAR CERAHINDAN RANDEVU ALDIM BAKALIM..
PÖFFF ÇOK CANIM SIKILDI..
kızlar evet büyükler hep öyle der.çocuğun vitaminini saç alırmış.ben de defnenin saçını o yüzden yaza doğru kestirdim.ve inanın büyümesi de değişti.
ben kendi saçıma da hiç üzülmem
kafama eser kısacık kestiriveririm
nasıl olsa kökü bende bidaha uzar
Gecmıs olsun dıleklerımızı ılet cnm ınsallah toparlar cabuk...kızlar betül dizinden rahatsızlanmış dr ye gitmiş. menüsküs yırtığı ve iltihaplı romatizma varmış. bugün yarın raporluymuş. çabucak toparlar inş. bilginiz olsun.
aaa geçmiş olsun cnm zaten menüsküs olduğunu biliyordum dizindenkızlar betül dizinden rahatsızlanmış dr ye gitmiş. menüsküs yırtığı ve iltihaplı romatizma varmış. bugün yarın raporluymuş. çabucak toparlar inş. bilginiz olsun.
bende kıvırcık saçı çok seviyorum ama benimki de dümdüz o yüzden perma yaptırdım ya mayıs ayındaay ben kestirince çok üzülüyorum yaa. moralim bozuluo resmen. takıntılıyım galiba.ama vitamini saçın çektiğini bende duymuştum. benim saçım pırasa gibi dümdüzdür. zeynebin ki kıvrırcık ya onunkini daha bi çok seviyorum lüle lüle duruyo oy maşallah:)
ya haklısın cnm biliyorumsağolun kızlar ama dr öyle deyince korktumben adam herhalde çarpma morluğunu ayırt eder nebileyimya hiç bi ilaç vermemiş sen dr git demiş pöfff:
fundacım sen bilirsin ama istersen ankaradaki dr ara sor
songülün kuzeninin drlerde aynı şeyleri söylediler
hatta ben nilin hırıltısı olunca devlet hastanesine çocuk dr götürdüm oda aynı şeyleri söyledi hatta kadının birini buyüzden fırçaladı kadınınçocuğu havale geçirmiş pedituz veriorumdedi seni kimse uyarmadımı dedi
üstelik bazı burun sprailleri bile yasak biliomusun
içinde bi etken maddesi söyledi gitttiğim profösör şimdi gidince onun ne olduğunu sorucam kendisine ama peditusuda saydığını çok net hatırlıorumm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?