2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm benim sıkma canını beni haklı. bende çarparım unuturum sonra mosmor olunca hatırlamaya çalışırım. belki annende de öyle bir durum olmuştur cnm. sorun yoktur inş.

FUNDAAAAAAAA DR SİZİ UYARMADIMI CNM BİZE GRİP İLAÇLARI YASAK PEDİTUZ, AFERİN KONGEST, İBROMİN GİBİ CNM :
cnm dr a özellikle sordum (nörölog a)
hayır verebilirsin dedi
bende nasıl olur arkadaşımın kızı havale geçirdi,istanbulda prof a götürdüler böyle demiş dedim.o da prof un kastettiği bazı ilaçlar ateşi tetikleyebildiği için yasak ama sen verebilirsin dedi.anlamadım nedenini
söylediğin ilaçlardan sadece peditus var bende.onu da 2 gün kullandım bugün sabah iyi görünce kestim zaten
offf ne yapsam acab?ankaradaki drumuzu mu arasam?
of ya ben de anlamadım.nörölog bişey diyor ama siz de koca profa gittiniz

ha ha ben anladım da cnm önemli olan eşinin anlamış olması he he:)
Esım o konuda tamamdır bazen sakasını yapar sadece calısma odasını ucuncuye hazırlarız falan dıye:)
Kızlarım yeter bana dıyo hele boyle krız durumlarında ucuncunun lafını bıle duymayayım dıyo:)

cnm kötü düşünme hemen
belki vurdu ama hatırlamıyor
ben de iş yaparken çarparım ama farkına varmam
sonra morarır vurduğum yerler ama ben hatırlamam

kızlar evet büyükler hep öyle der.çocuğun vitaminini saç alırmış.ben de defnenin saçını o yüzden yaza doğru kestirdim.ve inanın büyümesi de değişti.
ben kendi saçıma da hiç üzülmem
kafama eser kısacık kestiriveririm
nasıl olsa kökü bende bidaha uzar

kızlar betül dizinden rahatsızlanmış dr ye gitmiş. menüsküs yırtığı ve iltihaplı romatizma varmış. bugün yarın raporluymuş. çabucak toparlar inş. bilginiz olsun.

ay ben kestirince çok üzülüyorum yaa. moralim bozuluo resmen. takıntılıyım galiba.ama vitamini saçın çektiğini bende duymuştum. benim saçım pırasa gibi dümdüzdür. zeynebin ki kıvrırcık ya onunkini daha bi çok seviyorum lüle lüle duruyo oy maşallah:)

sağolun kızlar ama dr öyle deyince korktumben adam herhalde çarpma morluğunu ayırt eder nebileyimya hiç bi ilaç vermemiş sen dr git demiş pöfff:
fundacım sen bilirsin ama istersen ankaradaki dr ara sor
songülün kuzeninin drlerde aynı şeyleri söylediler
hatta ben nilin hırıltısı olunca devlet hastanesine çocuk dr götürdüm oda aynı şeyleri söyledi hatta kadının birini buyüzden fırçaladı kadınınçocuğu havale geçirmiş pedituz veriorumdedi seni kimse uyarmadımı dedi
üstelik bazı burun sprailleri bile yasak biliomusun
içinde bi etken maddesi söyledi gitttiğim profösör şimdi gidince onun ne olduğunu sorucam kendisine ama peditusuda saydığını çok net hatırlıorumm:

kızlar betül dizinden rahatsızlanmış dr ye gitmiş. menüsküs yırtığı ve iltihaplı romatizma varmış. bugün yarın raporluymuş. çabucak toparlar inş. bilginiz olsun.
aaa geçmiş olsun cnm zaten menüsküs olduğunu biliyordum dizinden
çabucak iyileşir inşallah

bende kıvırcık saçı çok seviyorum ama benimki de dümdüz o yüzden perma yaptırdım ya mayıs ayında

ya haklısın cnm biliyorum
ama buradaki dr ları anlamıyorum zaten
alışamadım da
en iyisi ankaradaki drumu aramak
ben de vermem bundan sonra
hatta ben dr a sorunca dr öyle cvp verince kv "her çocuk aynı değildir.dr doğru söylüyor.onlarınki belki farklıdır" demişti.bende havale sonuçta nesi farklı demiştim

Benimde düzgün saçlarım ama bebek saçlarının ucu kivir kivir oluyor ya çok sevimli oluyor ya elifin bi önlerine aldım bi kere bir daha kestirmedim ben Kiyamiyorum ya

aynen cnm senin kv normal ilaç dokunması sanmıştır cnm ama bu dediğin gibi havale geçiren çocukların kullanmaması gereken ilaçlar bana burda nili götürdüğüm bütün drler aynı şeyi söylüyo bencede sen ankaradaki dr ara drim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…