2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bızımde dalgalı ıkısıde
Benımde babasınında oyle ben duz sacı da cok sevıyorum ama
Zamanında babasının varmıs belıne kadar 20 yaslarda sımdı bı tutam var yok o ayrı

bizim babamızın da bir ara uzunmuş. benim ki bildiğin pırasa ama güçlüdür. kızımınkide benim kine çeker inş. babamızın saçları zayıf. neyse ben kaçar öpüldünüz hepiniz

Kizlar tam size sormqk adina geldim ama okudugum kadariyla yavrular gece cok sll kalkmis aras ya hic emmez ya birkez emee aksam tam 4 kez emdi ay tutulmasibcocuklarin uykularini etkiliyormus arladasim soyleyince ilgili cekti

Ooo cok sevindum cnm
Bizde bir ilk yasadik avlama krizine giren aras pasa yarenin saci kesilirken bayab kuaforun koltuguna oturdu ve cit ciknadan tras oldu

Gecmiw olsun canum insalla sorun cikmz

Canim kuzenimede yasakladi arastirma hastanedeki ptof ates dusurucu ve eb fazlq antibiyotuk kullanicak

herkese günaydın kızlar... nasılsınız bakalım. biz iyiyiz çok şükür. gece huysuzluğumuz vardı ama sanırım burun tıkalı olmasından kaynaklı. neyse ki bugün ağlama krizimiz olmadı. salla diye tutturmadı. ama bi sorunumuz var ki beşiğinde kesinlikle yatmio artık . uyandığı anda yanımıza gelio sere serpe yatıo. beşiği kaldırasım var o derece cnm sıkkın. e çocukta haklı bi düzen yok ki bi ananede bi evde olunca benimle yatmaya alıştı geniş geniş:) bizden haberler böyle. sizlerde durum ne. songülüm paşam bayan kuaförü istiyomuş demek ki he he he:) sıhhatler olsun yakışıklıya da prensese de. gece kuşları hala kendini toparlıyamadı hiç geçmiş olmuo. songül kendi çalmış oynamış:)

günaydın herkese kızlar:
umarım herkes iyidir songül sağol cnm: ama gerçekten kimse yok bune yahh:
yaseminim günaydın ay şu düzeniniz bi belli olaydıda kuzumun odasınıda ayıraydın rahatla yatsın kuzum:
wavsum dönmedinmi sen daha?
cvr sende girmez oldun
helinim sende tabi:
ayşegül döndünüz sizde ama sende yazmıyon
fatma nasıl gdiyo okul?
nuray, funda, beni, özcenan, betül, herkese günaydın kızlar unuttuğum varsa af ola:
bu arada benicim dün atladım kusura bakmayınya farkında değildim büyük harf tuşunun cnm kusura bakmayın verdiğim rhatsızlıktan dolayı:

vallahi güldenim bende dört gözle bekliyorum durumumuzun netleşmesini. ama ses yok hala. haftaya ümitliyim inş. kuzumun herşeyi hazır bazası yatağı. ama bi ora bi bura olunca ayırmadım yanımdan. çünkü bi anlamı olmıycak ayırmamın. dün a 101 de tek kişilik alez varmış 9.90 a eşim almış onu da geçirdik yatağımıza. tamam oldu. bi de işimiz belli olsaydı hayırşısıyla.

gülden cnm doğum gününün kutlu olsun.nice mutlu yıllara

kızlar dün akşam fotoğrafçıya gittik defneye albüm yapmış.düzgün fotoğraf çekilememiştik ama çok güzel olmuş

günaydın fundam teşekkür ederim
oyyy o defnemin fotolarından bizde isteriz ona göre nil bendeki vidyolara bakıp arkadaşlarını tanıyo:
yaseminim hayırlısıyla sonuçlanacak inş cnm:

günaydın fundam teşekkür ederim
oyyy o defnemin fotolarından bizde isteriz ona göre nil bendeki vidyolara bakıp arkadaşlarını tanıyo:
yaseminim hayırlısıyla sonuçlanacak inş cnm:
inş cnm yaa rabbim tez zamanda nasip etsin inş. dua edin kızlar bizim içinde düzenimiz kurulsun bir an önce. bugün üç ay bitti

ne güzel cnm yaa içine sinmesi. bizde gidip ailecek çekinelim dedik ama nasip olmadı bi türlü
cnm aslında ben de ailece çekinmek istedim ama eşim ne yapacaksın sadece defnenin olsun dedi.sonra fotoğrafçı defnenin fotoğrafını çekerken arada bizi de çekti ama ben bizi keser sadece defnenin fotoğraflaarı kalır demiştim ama bizi de koymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…