- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.361
Hahahaha yok kuzum yok kaza olyrsa kabulum rabbim vermis derim ama bile isteye yok yani cixkız dur belki songül ikna olmuştur 3 . ye he he onda o sabrı potansiyeli görüyorum ben:)
Ooo cok sevindum cnmBiraz önce berranin sacinin önünü kestirmek için bi kuaföre gittik ilk defa aglamdan geldik kadin cok iyiydi cok güzel oyaladi berrayi. Gördüğüm en yasli kuafordu tecrübe boyle bisey heralde:) buraya geldikce ona gideriz artik
Hemen sogan suyu keciboynuzu ozu hehe yazdik receteyiHosbuldum canim. Berranin burnu cok fena akıyor. Hapsurdukca olan manzaraya tahmin edersin:) biraz da halsiz ama keyfi iyi kuzenleri burada baya yoruldu uyudu şimdi. Sen nasilsin canım
Gecmiw olsun canum insalla sorun cikmzNURAYIM HOŞGELDİN CNM OH KAZASIZ BELASIZ GELMİŞSİNİZ NEGÜZEL
AY 12 SAATE BEN BİLE SIKILIRIM YA KUZUNE YAPSIN :
AY BU ARADA KIZLAR ANNEMİN ELİNİN ÜZERİ MORARMIŞ YANİ KIZARMIŞGİBİYDİ
BİYERİ ÇARPMADIM DİYO BUGÜN SAĞLIK OCAĞINDAKİ DR GİTMİŞ SEN HASTANEYE DR GİT DEMİŞ ONA CUMARTESİ KALP DAMAR CERAHINDAN RANDEVU ALDIM BAKALIM..
PÖFFF ÇOK CANIM SIKILDI..
Canim kuzenimede yasakladi arastirma hastanedeki ptof ates dusurucu ve eb fazlq antibiyotuk kullanicakcnm dr a özellikle sordum (nörölog a)
hayır verebilirsin dedi
bende nasıl olur arkadaşımın kızı havale geçirdi,istanbulda prof a götürdüler böyle demiş dedim.o da prof un kastettiği bazı ilaçlar ateşi tetikleyebildiği için yasak ama sen verebilirsin dedi.anlamadım nedenini
söylediğin ilaçlardan sadece peditus var bende.onu da 2 gün kullandım bugün sabah iyi görünce kestim zaten
offf ne yapsam acab?ankaradaki drumuzu mu arasam?
of ya ben de anlamadım.nörölog bişey diyor ama siz de koca profa gittiniz
günaydın fundam teşekkür ederim
oyyy o defnemin fotolarından bizde isteriz ona göre nil bendeki vidyolara bakıp arkadaşlarını tanıyo:
yaseminim hayırlısıyla sonuçlanacak inş cnm:[foto yükleyemiyorum ki dünden beri
ama bu akşam fotoğrafları çekip size gönderirirm
ne güzel cnm yaa içine sinmesi. bizde gidip ailecek çekinelim dedik ama nasip olmadı bi türlükızlar dün akşam fotoğrafçıya gittik defneye albüm yapmış.düzgün fotoğraf çekilememiştik ama çok güzel olmuş
inş cnm yaa rabbim tez zamanda nasip etsin inş. dua edin kızlar bizim içinde düzenimiz kurulsun bir an önce. bugün üç ay bittigünaydın fundam teşekkür ederim
oyyy o defnemin fotolarından bizde isteriz ona göre nil bendeki vidyolara bakıp arkadaşlarını tanıyo:
yaseminim hayırlısıyla sonuçlanacak inş cnm:
cnm aslında ben de ailece çekinmek istedim ama eşim ne yapacaksın sadece defnenin olsun dedi.sonra fotoğrafçı defnenin fotoğrafını çekerken arada bizi de çekti ama ben bizi keser sadece defnenin fotoğraflaarı kalır demiştim ama bizi de koymuşne güzel cnm yaa içine sinmesi. bizde gidip ailecek çekinelim dedik ama nasip olmadı bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?