- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.381
aaa ne güzel olmuş cnm en güzel hatıra işte.cnm aslında ben de ailece çekinmek istedim ama eşim ne yapacaksın sadece defnenin olsun dedi.sonra fotoğrafçı defnenin fotoğrafını çekerken arada bizi de çekti ama ben bizi keser sadece defnenin fotoğraflaarı kalır demiştim ama bizi de koymuş
ay çekinelim de benim kzum yabancı görünce gerilio hiç gülmüo kiii. gamzeli foto istiom ha ha ha:)yaseminim zeynebimin 2 yaş doğum gününde çekilin bence cnm:
fundam bak fotoğrafçı içini okumuş negüzel olmuş..
ben yerim o video izleyen bıdığıtamamdır fundam beklioruz: nil defnenin vidyolarını izliyo he he:
olan arkadaşlarımızı tanıyoruaz
yaseminim dualarımız sizinle cnm...
aynen cnm çok güzel olmuşyaseminim zeynebimin 2 yaş doğum gününde çekilin bence cnm:
fundam bak fotoğrafçı içini okumuş negüzel olmuş..
defne de çok uğraştırdıay çekinelim de benim kzum yabancı görünce gerilio hiç gülmüo kiii. gamzeli foto istiom ha ha ha:)
valla cnm bilmiyorum ama anne kız aynı elbiseyi giymek istiyorumgülden funda ne giydirceksiniz kuzulara yaş gününde bakim
evet cnm. gerçekten çok zor ayrı gayrı olmuo. stres etkilio ilişkiyi ister istemez. uzadıkça tadı kaçıo gerçektenyasemin cnm inşallah biran önce tayin işiniz hallolur
çok zor bir durum
ben de geçen yıl aynı durumu yaşadım biliyorsun
kızlar yine üçümüz yazışıyoruz
buarada biraz önce kv aradı
defneyi dr a götürmüş
kahvaltı yaptıramadım yutkunamıyor,hasta galiba ateşi var dedi
sabah ateşini ölçtüğümde bişeyi yoktu
kv de derece var ama ölçmüyor nedense kendice tahmin etmeyi tercih ediyor
bakalım dr ne diyecek
aynen cnm allah kolaylık versinevet cnm. gerçekten çok zor ayrı gayrı olmuo. stres etkilio ilişkiyi ister istemez. uzadıkça tadı kaçıo gerçekten
hastanedeki o halimizi gördükten sonra zaten mecbur umursayacakinş bişey yoktur cnm. dr ye götürmş en azından umursamamazlık etmemiş buna şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?