- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.401
İNŞALLAH dr öyle bi gaflette bulunmazay evetya herzamaki gibi üçümüz yazışıyoruz.
ayyy inş bişeyi yoktur kuzumun fundamya: iyide insan ateş ölçmezmiya töbe töbe geçendefa götürmedi budefada hemenmi götürüyo
fundam bak dr grip ilacı verse bile verme defneye kv uyar diyecem ama anlamazki:
iyi bari güle gükle giyisin kıyafetlerini..
Canimbenim nice mutku yillara iyiki varsin uyiki tanidik senihoşgeldin songülüm evet evet benim doğum günümmmmmmmmmmmm:
malesef 1 yaş daha yaşlandımmm:).(
Meehaba cnm bayram guzelmks ama sinrasibiyi olmammisGunaydin kizlar
Biz sali aksami donduk bayram guzeldi gezdik bol bol ama araba olmayinca cok zor ya cocukla otobuste
Sali aksami alp tugrayi yikadim yatrdim 1 2 saat sonra mizrdandi baktim burnu tikanmis sonuc grip oldu 2gun cok fenaydi surekli hapsiryo burnu gozlri akiyo ateside cikti ate olmsydi ilac vermcektim ama mecbur verdim cok cok huysuz surekli agliyo neyseki bugun daha iyi
Gecelri burnu tikali oldgu icin uyuyamadi cold mix damlattim Yastgina ama pekfaydasi olmadi sureklu dondugu icin bide ben tedrgin oldum cok keskin kokusu var cok yaklastrmdim
Bizden haberler boyle kizlar
Guldendogumgunun kutlu olsun canim nice mutlu yillara
Yasemin insallah biran once durumnz belli olur boyle cok zor olu
Songul aras pasayi gordum masallah ona
Funda defnem gule gule giysin cicilerni insallah hasta degildr kuzum
Meehaba cnm bayram guzelmks ama sinrasibiyi olmammis
Insalla toplar kusum sen dikkat et samla fazla akiyor ben bir damla damlatiyirum aadece agir oluyor yoksa insalla hemen toplar kendin
wavsum hoşgeldin cnm çok geçmiş olsun umarım toparlar biran önce kendini alpim: çok sağol bu aradaGunaydin kizlar
Biz sali aksami donduk bayram guzeldi gezdik bol bol ama araba olmayinca cok zor ya cocukla otobuste
Sali aksami alp tugrayi yikadim yatrdim 1 2 saat sonra mizrdandi baktim burnu tikanmis sonuc grip oldu 2gun cok fenaydi surekli hapsiryo burnu gozlri akiyo ateside cikti ate olmsydi ilac vermcektim ama mecbur verdim cok cok huysuz surekli agliyo neyseki bugun daha iyi
Gecelri burnu tikali oldgu icin uyuyamadi cold mix damlattim Yastgina ama pekfaydasi olmadi sureklu dondugu icin bide ben tedrgin oldum cok keskin kokusu var cok yaklastrmdim
sağol yaseminim iyiki varsınızzzzz:mutlu yıllar gülden iiyi ki doğduunnnn güldennn:) bi de burdan kutlıyayım dedim:)
inşallah cnm çok sağol sizde iyikivarsınız ve bende iyiki sizin gibi yüreyi sevgi dolu insanları tanıdım ayy çok seviorum siziCanimbenim nice mutku yillara iyiki varsin uyiki tanidik seni
berabwe yaslanicaz burlaeda:)
geçmiş olsuncnmGunaydin kizlar
Sezon acildi desene daglara taslara 4 ay doldu 5.aya girdik arsta tik yok dilimi isirayimwavs cnm çok geçmiş olsun yaa burda da herkes grip zeynepte şuan savaş halinde griple. ama yenik düşecek sanırımrabbim tüm kuzulara şifa versin inş.
Hehe aras aksam baya erkwn yatti on da kalkti bende attim kendimi buraya:)aaaa bu satte songül hanımcım gelmiş hayrola:) hoşgeldin tatlım nasılsın
wavs cnm çok geçmiş olsun yaa burda da herkes grip zeynepte şuan savaş halinde griple. ama yenik düşecek sanırımrabbim tüm kuzulara şifa versin inş.
Evet evet cok dikkatli damlaalo sonra 3 4 5 damla akiyor ve rahatsiz edici oluyorEvet sonu iyi olmadi ama olsun buna sukur
Evet damla fazla akiyo dun oglen uykundada damlattim ozamn guzel uyudu burnundan nefes aldi
Artik damlatmam heralde burnu acik
Insallah canim kuzular hasta olmasi
hoşgeldin cnm özleniosunuz yahu. arasıma da maşallah annesi. olmasın inş. eee doğum günü planları var mı songül hanım ilk yaşgünü sizin:)Hehe aras aksam baya erkwn yatti on da kalkti bende attim kendimi buraya:)
Insallah hasta olmaz canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?