2012 kasım bebekleri büyüyor..

İNŞALLAH dr öyle bi gaflette bulunmaz
valla cnm bişeyi yoktu sabah ama anlamadım ne olduğunu
sabah kendi uyandı gayet mutlu bir şekilde
keçiboynuzu özünü içip üzerini giyinip çıktık
benimle bol bol şakalaştı vs ama anlamadım
neyse bakalım dr ne diyecek

ankaradaki drumuz dönseydi bana ama sanırım ameliyatta mı ne
çünkü notumu alır almaz hemen dönüş yapıyor

Meehba kizlar hepinize hayrli cumalar
guldenim bigun dogumgununmi benmi yanls anladim nice mutku yollaa canim iyiki dogdun(digru anladiysam)

Gunaydin kizlar
Biz sali aksami donduk bayram guzeldi gezdik bol bol ama araba olmayinca cok zor ya cocukla otobuste
Sali aksami alp tugrayi yikadim yatrdim 1 2 saat sonra mizrdandi baktim burnu tikanmis sonuc grip oldu 2gun cok fenaydi surekli hapsiryo burnu gozlri akiyo ateside cikti ate olmsydi ilac vermcektim ama mecbur verdim cok cok huysuz surekli agliyo neyseki bugun daha iyi
Gecelri burnu tikali oldgu icin uyuyamadi cold mix damlattim Yastgina ama pekfaydasi olmadi sureklu dondugu icin bide ben tedrgin oldum cok keskin kokusu var cok yaklastrmdim
Bizden haberler boyle kizlar

Guldendogumgunun kutlu olsun canim nice mutlu yillara

Yasemin insallah biran once durumnz belli olur boyle cok zor olu

Songul aras pasayi gordum masallah ona

Funda defnem gule gule giysin cicilerni insallah hasta degildr kuzum

Meehaba cnm bayram guzelmks ama sinrasibiyi olmammis
Insalla toplar kusum sen dikkat et samla fazla akiyor ben bir damla damlatiyirum aadece agir oluyor yoksa insalla hemen toplar kendin

Meehaba cnm bayram guzelmks ama sinrasibiyi olmammis
Insalla toplar kusum sen dikkat et samla fazla akiyor ben bir damla damlatiyirum aadece agir oluyor yoksa insalla hemen toplar kendin

Evet sonu iyi olmadi ama olsun buna sukur
Evet damla fazla akiyo dun oglen uykundada damlattim ozamn guzel uyudu burnundan nefes aldi
Artik damlatmam heralde burnu acik
Insallah canim kuzular hasta olmasi

wavsum hoşgeldin cnm çok geçmiş olsun umarım toparlar biran önce kendini alpim: çok sağol bu arada

wavs cnm çok geçmiş olsun yaa burda da herkes grip zeynepte şuan savaş halinde griple. ama yenik düşecek sanırım rabbim tüm kuzulara şifa versin inş.

geçmiş olsuncnm
inşalla defnem hasta değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…