- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.421
Canim firsat buldukca gdlmeye calisiyorum iste bu yil gecen yilki gibi hir dogumgunu dusunmuyorum canim cekirdwm aile oalrak geciririz diye dusunuyorummhoşgeldin cnm özleniosunuz yahu. arasıma da maşallah annesi. olmasın inş. eee doğum günü planları var mı songül hanım ilk yaşgünü sizin:)
inş. cnm ama babamız grip babaannemiz grip. eee aynı havayı soluo akşama kadar. nereye kadar kaçacak kuzumun minak bünyesi. rabbime emanetler tabi
Canim yeterli gelicekmi acaba birdw aes dusurucu kullanicakmisinizkızlar biraz önce defne dr dan çıkmış
boğazında hafif kızarıklık var demiş
dr antibiyotik vermemiş
çok fazla antibiyotik aldı diye
ateşi 37 çıkmış
sadece bağışık güçlendirici şurup ve balık yağı vermiş
diğer ilaçları vermemiş
oh çok şükür ya
Canim yeterli gelicekmi acaba birdw aes dusurucu kullanicakmisiniz
Ben simdilik kacar kizlar kahvalti hasirlayim esomi kaldirarayim ogleden sonrqda bebek goremeye godicez
kızlar biraz önce defne dr dan çıkmış
boğazında hafif kızarıklık var demiş
dr antibiyotik vermemiş
çok fazla antibiyotik aldı diye
ateşi 37 çıkmış
sadece bağışık güçlendirici şurup ve balık yağı vermiş
diğer ilaçları vermemiş
oh çok şükür ya
cnm dr yeterli görmüşCanim yeterli gelicekmi acaba birdw aes dusurucu kullanicakmisiniz
Ben simdilik kacar kizlar kahvalti hasirlayim esomi kaldirarayim ogleden sonrqda bebek goremeye godicez
o zaten aklımda cnm ama söylediğin için çok teşekkür ederimfunda çok sevindim cnm ama aklında olsun ateş yükselirse carpol ve dolveni 4er saat arayla dönüşümmlü verebiliyosun..
songülüm iyi gezmeler görüşürüz cnm
çok komik yaEki Görüntüle 1265394 ay çok güldüm yaaa babaya çocuk emenet edersen böyel oluomuş benimki de üç gündür babaya emanet allahtan kız çocuğu he he:)
inşallah cnmgeçmiş olsun cnm ilerlemeden atlatın inş.
sağol cnm inşallah size de tekrar geçmiş olsunGecmis olsun funda insallah ilerlemez
Yasmin cok guldum ya bu erkekler kolaylik olsun diye yapar gercekten
Songul afiyt olsun canim bizim apartmandada bebis var bugun 6 gunluk ama bizdaha gormeye gidemedim alp tugra iyilesnce giderz artik
canım hiç uyku yaptırmadan da çok zor olmaz mıBen geldım herkes gıtmıs mı?
Herkese mutlu gunler....
Oncekı geceye gore cok ıyı bır gece gecırdık galıba oyle uykusu yapmıycaz artık, benım ıcın zor olucak ama...
Aksama kadar ıkısındede uyku belırtısı yoktu zaten aksam ustu alısverıse gıttık arabaya bınınce basladı mayısmalar donuste nıda uyudu uyuyacak saatte yedı olmustu bıraz daha dayansın dıye yapmadıgımız kalmadı arabanın ıcınde
evet cnm daha dikkatliyizWavs alp tugraya gecmıs olsun cnm bayramınız guzel gecmıs sevındım...
Funda defne de atlatır ıns kv artık daha bı dıkkatlı galıba bu cok ıyı...
Yasmın cok komıkmıs gercekten babaya emanetın sonu:))
Gulden nıl nasıl ananeyle cnm hersey yolunda dımı?
Songul bızımkıler aydan mı etkılendıler acaba ya?
Iyı gezmeler cnm...
Bızde bugun beyzayı 12 de alıcaz ogretmenler yokmus ogkeden sonra, alısverıse gıtmeye soz verdım kendısıne pıjama bakıcaz, ıkısıyle baya bı curcuna olacak o ayrı..
Yenı krızımız pıjama ustune bol olursa kesınlıkle gıymıyo taytlarla falan yatmak ıstıyo tabı anneden ızın cıkmayınca krız baslıyo, bugun kendı begendıgı gıbı secsın alsın heveslı gıysın dıye dusunuyorum bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?