2012 kasım bebekleri büyüyor..

hoşgeldin cnm özleniosunuz yahu. arasıma da maşallah annesi. olmasın inş. eee doğum günü planları var mı songül hanım ilk yaşgünü sizin:)
Canim firsat buldukca gdlmeye calisiyorum iste bu yil gecen yilki gibi hir dogumgunu dusunmuyorum canim cekirdwm aile oalrak geciririz diye dusunuyorumm
varmi sizde planlat

kızlar biraz önce defne dr dan çıkmış
boğazında hafif kızarıklık var demiş
dr antibiyotik vermemiş
çok fazla antibiyotik aldı diye
ateşi 37 çıkmış
sadece bağışık güçlendirici şurup ve balık yağı vermiş
diğer ilaçları vermemiş
oh çok şükür ya

Canim yeterli gelicekmi acaba birdw aes dusurucu kullanicakmisiniz

Ben simdilik kacar kizlar kahvalti hasirlayim esomi kaldirarayim ogleden sonrqda bebek goremeye godicez

funda çok sevindim cnm ama aklında olsun ateş yükselirse carpol ve dolveni 4er saat arayla dönüşümmlü verebiliyosun..
songülüm iyi gezmeler görüşürüz cnm

Ben simdilik kacar kizlar kahvalti hasirlayim esomi kaldirarayim ogleden sonrqda bebek goremeye godicez

kaç bakalım gezgin anne. bizde ailecek kutlıycaz cnm büyük bişey yok. afiyet şeker olsun şimdiden

geçmiş olsun cnm ilerlemeden atlatın inş.

Gecmis olsun funda insallah ilerlemez

Yasmin cok guldum ya bu erkekler kolaylik olsun diye yapar gercekten

Songul afiyt olsun canim bizim apartmandada bebis var bugun 6 gunluk ama bizdaha gormeye gidemedim alp tugra iyilesnce giderz artik

cnm dr yeterli görmüş
ateş düşürücü ateşi 37,5 u görünce verilecek
daha öncesinde yok

funda çok sevindim cnm ama aklında olsun ateş yükselirse carpol ve dolveni 4er saat arayla dönüşümmlü verebiliyosun..
songülüm iyi gezmeler görüşürüz cnm
o zaten aklımda cnm ama söylediğin için çok teşekkür ederim
zaten ikisi de dolabımda hazır bekliyorlar

Gecmis olsun funda insallah ilerlemez

Yasmin cok guldum ya bu erkekler kolaylik olsun diye yapar gercekten

Songul afiyt olsun canim bizim apartmandada bebis var bugun 6 gunluk ama bizdaha gormeye gidemedim alp tugra iyilesnce giderz artik
sağol cnm inşallah size de tekrar geçmiş olsun

Ben geldım herkes gıtmıs mı?
Herkese mutlu gunler....
Oncekı geceye gore cok ıyı bır gece gecırdık galıba oyle uykusu yapmıycaz artık, benım ıcın zor olucak ama...
Aksama kadar ıkısındede uyku belırtısı yoktu zaten aksam ustu alısverıse gıttık arabaya bınınce basladı mayısmalar donuste nıda uyudu uyuyacak saatte yedı olmustu bıraz daha dayansın dıye yapmadıgımız kalmadı arabanın ıcınde

Wavs alp tugraya gecmıs olsun cnm bayramınız guzel gecmıs sevındım...
Funda defne de atlatır ıns kv artık daha bı dıkkatlı galıba bu cok ıyı...
Yasmın cok komıkmıs gercekten babaya emanetın sonu:))
Gulden nıl nasıl ananeyle cnm hersey yolunda dımı?
Songul bızımkıler aydan mı etkılendıler acaba ya?
Iyı gezmeler cnm...
Bızde bugun beyzayı 12 de alıcaz ogretmenler yokmus ogkeden sonra, alısverıse gıtmeye soz verdım kendısıne pıjama bakıcaz, ıkısıyle baya bı curcuna olacak o ayrı..
Yenı krızımız pıjama ustune bol olursa kesınlıkle gıymıyo taytlarla falan yatmak ıstıyo tabı anneden ızın cıkmayınca krız baslıyo, bugun kendı begendıgı gıbı secsın alsın heveslı gıysın dıye dusunuyorum bakalım..

canım hiç uyku yaptırmadan da çok zor olmaz mı
ama en azından gecenizin daha iyi geçmesine sevindim

Gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim dun kac kere girdim biraz gecmis okuyayim dedim ama cok yavasti sitedenmi tel.denmi anlamadim zar zor biraz okuyabildim bebislerin kiyafetleri konusulmus butun bebisler gule gule giysin cicilerini guldencim masallah 600u gecmis senin alisveris siz oyle yazinca bende merak ettim erene yeni sezonluk aldiklarimizi hesapladim 315 lira ve aldiklarimizda panduf kaban 2li ayakli altlik 2tane pantolon 1esofman 4tane uzun kollu ve 1takim ayri 1 tulum ve ic bady takim 2tane uzun kol zibin coraplar 1gomlek sirt cantasi aski papyon takim ve sirf eren sevdigi ve cok istedigim icin pepeli kisa kol zibin ve pepeli atlet sort takim ins.onumuzdeki yaza olurlar pepeli takimlarimiz.
Bizim aldiklarimizda bunlar kizlar unuttugum varmi bilmiyorum ama bunlarin icinde bayramlikta var tabi yazinca az gorunuyo ama baya bisey aldim ama biz ihtiyaclarimizin cogunu aldik suan sadece uyku tulumu kaldi acil onuda en gec buhafta sonu aliriz ins.ve ben pesin aldim hep ara ara avmye gittikce lcwye girip ihtiyacina gore aldim gecen seneden esofmanlari vardi simdi iyi gelen bide buyuk gelen hediye takim kalin kazak falan vardi simdilik baya kiyafeti oldu artik bundan sonra pek bisey almam ihtiyaci olursa oyle alirim.bide ayakkabi aliriz heralde.Bizde kiyafet konusunda esim soyle eger ihtiyaci var dersem alalim der ama lcwde indirim varmis gidelim falan dersem cok kiziyo indirim icin alisverismi yapicaz gibi bide bazen kiyafet konusunda kalibi iyiymis seneyede giyer dersem ona kiziyo simdi giysin onemli olan bu diyo benim pasam usumesin simdi giyce seyleri al diyo.

evet cnm daha dikkatliyiz
bakalım ne olacak
kızlar defnenin ateşi için derece alacağım ne önerirsiniz?
bende bauer diye alman malı bi derece vardı.bu sabah ateşi defnenin normaldi ama dr u ile görüştüm.derece yanlış muhtemelen dedi
o yüzden derece alacağım yeniden
bende kulaktan ölçülen var.

hey allahım ya bu çocukların hergün bi krizi tutuyor nasıl iş anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…