- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.441
Insallah hemen yapılır yarina kalmak istemiyorum. Berra da bugün biraz hırıltı var gibiydi saglik ocagina götürdük. Cigerlerinde bogazinda bisey yok şükür. Peditus yazdi ama almadım. Burnu falan daha az akıyor bugun hemen toplar inşallahaaa kötü olmuş cnm hemencik yapılsın inş. berra nasıl cnm...
fatma dolap ne oldu cnm geldi mi çine sindi mi.. erende güle güle kullansın cnm cicilerini
inş. çabucak toparlar cnmInsallah hemen yapılır yarina kalmak istemiyorum. Berra da bugün biraz hırıltı var gibiydi saglik ocagina götürdük. Cigerlerinde bogazinda bisey yok şükür. Peditus yazdi ama almadım. Burnu falan daha az akıyor bugun hemen toplar inşallah
Hımm anladım peki kurum degistirirse tokata geri mi gelecek canımcnm uzun hikaye amakısaca şöyle anlatayım. eşim kurum değiştirmeye çalışıo onun sonuçlanmasını bekliyoruz.
bi araştırayım cnm bakalımSelam kızlar
Funda bizim ates ölçer nimomed kiziloteli temassiz olcuyor. Ben memnunum canim biz bi eczaneden aldik eve gelince netten yorumlara baktim gayet iyiydi kullananlarin yorumları.
Kizlar biz sabah cikacaktik kv lerden ama arabamiz arizalandi su an sanayide. Bekliyoruz öyle
anladım cnmfundacım bizde 4 5 tane ateş ölçer var
koltuk altı dijitel var 2 tane bir sesli ateş ölçerimiz var bitane eşim almış ama markasını tam bilmiorum.. eve gistersen cnm hepsiyle ölçüyıorum ona göre ortalama alıyorum ateşin çok yükseldiği zamanlarda cnm
katreynurum inş hemen hallolur sorun cnm peki annenlerde nekadar kalıcaksınız yani dönüş nezaman?
inş berramda ilaçsız halleder..
evet cnmHımm anladım peki kurum degistirirse tokata geri mi gelecek canım
Ispartada oturuyorlar canım.pöfff inş biter cnm inşşş:
ee kvler nerde oturuyodu ay yazmışsındır ama ben bu ara iyice balık hafızalı oldumya herşeyi unutuyorum..
Konu anlaşılmıştır şekerimevet cnm
amin cnm dua ederken bizide unutma olur mu tez vakitte sonuçlansın hayırlısıyla inş.Konu anlaşılmıştır şekerimInşallah hakkinizda hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?