2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bu arada herkese hayirli Cumalar kizlar ben cikiyorum simdi biraz ortaligi toparliyim Kuran okumak istiyorum ama erenle cok zor oluyo ya hic okutmuyo bakalim napicam.neyseki dunku gibi degil site normal hizda yazabiliyorum biraz isleri toparliyim gecmisi okuyup gelirim ins.sohbet etmeyi cok ozledim.

benicim hoşgeldin kızlara sevindim beyza uyumasa gündüz dayanırda sanki nidoş biraz küçük ama dene bakalım bu arada iyi alışverişler:
fatmacım sanada hayırlı cumalar cnm
eren paşada güle güle giyisin aldıklarını ay bizimde pandufumuz var ayağımızdan hiç çıkarmıyoruz şükür giymez dedim ama giyiyo:

Selam kızlar

Funda bizim ates ölçer nimomed kiziloteli temassiz olcuyor. Ben memnunum canim biz bi eczaneden aldik eve gelince netten yorumlara baktim gayet iyiydi kullananlarin yorumları.

Kizlar biz sabah cikacaktik kv lerden ama arabamiz arizalandi su an sanayide. Bekliyoruz öyle

aaa kötü olmuş cnm hemencik yapılsın inş. berra nasıl cnm...
fatma dolap ne oldu cnm geldi mi çine sindi mi.. erende güle güle kullansın cnm cicilerini

aaa kötü olmuş cnm hemencik yapılsın inş. berra nasıl cnm...
fatma dolap ne oldu cnm geldi mi çine sindi mi.. erende güle güle kullansın cnm cicilerini
Insallah hemen yapılır yarina kalmak istemiyorum. Berra da bugün biraz hırıltı var gibiydi saglik ocagina götürdük. Cigerlerinde bogazinda bisey yok şükür. Peditus yazdi ama almadım. Burnu falan daha az akıyor bugun hemen toplar inşallah

Yasemin canim ben sizin isi tam anlayamadim canim samsuna tasinmaktan vaz mi gectiniz ne oldu çözemedim:)

cnm uzun hikaye amakısaca şöyle anlatayım. eşim kurum değiştirmeye çalışıo onun sonuçlanmasını bekliyoruz.

inş. çabucak toparlar cnm

fundacım bizde 4 5 tane ateş ölçer var
koltuk altı dijitel var 2 tane bir sesli ateş ölçerimiz var bitane eşim almış ama markasını tam bilmiorum.. eve gistersen cnm hepsiyle ölçüyıorum ona göre ortalama alıyorum ateşin çok yükseldiği zamanlarda cnm
katreynurum inş hemen hallolur sorun cnm peki annenlerde nekadar kalıcaksınız yani dönüş nezaman?
inş berramda ilaçsız halleder..

bi araştırayım cnm bakalım
inşallah arabanız biran önce yapılır cnm

Guldenim pazar donecez esim pzrtesi baslamasi gerekiyor. annemlerde gecirecegim saatler azalıyor ama napalım vardır bi hayir diyorum. Aksama biter demişler cok gec olursa bugun de kaldik demektir

pöfff inş biter cnm inşşş:
ee kvler nerde oturuyodu ay yazmışsındır ama ben bu ara iyice balık hafızalı oldumya herşeyi unutuyorum..

anladım cnm
biraz önce ankaradaki drumuzla konuştum
defnenin havale geçirdiğini anlattım.
dr da aynı gün içinde tekrar havale geçirmediği için,ve toplamda 3 kere geçirmediği için sorun olmaz dedi.ama çok zorda kalmadıkça verme dedi.çünkü sizinde söylediğiniz gibi tetikleyebiliyormuşve beyni koruma altına almak için verilmiyormuş bu ilaçlar.
bir de eczaneden dijital koltuk altı derecesi alın o yeterli olur dedi

iyi olmuş için rrahatlamıştır cnm
sen koltuk altı dijitellerdende al dediğim gibi ama bide elinin altında alından ölçen olsun bence çünkü herzaman izin vermiyolar koltuk altına ağlatıncada ateş fırlaya biliyo ben kulaktan ölçenlerden korkuyorum oyüüzden kullanamıyorum
en güzel sonuç veren popadan ölçendedi bizim dr ama herzaman onunla ölçemiyeceğimiz için ben ikisiylede ölçüyorum dediğim gibi ateş çok korkutuyosa hepsiyle ölçtüğümde oluyo

Bizde de her türlü ateş ölçer var koltuk alti kulak alin. Ama son aldigimiz haric yanlis olcuyorlar. Babam civalilardan alin diyor en dogru onlar diyo dijitaller bi muddet sonra bozuluyor malesef ama cok da büyük bi kolaylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…