- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.461
Aynen canim cok isteyince olmuyo işte. Bizim kvleri anlattim onceden cok zorlanıyorum burada allahtan bugün herkes gidecez diye biliyordu gelwn giden yok. Gorumcemler gelince iyice zorlanıyorumamin cnm dua ederken bizide unutma olur mu tez vakitte sonuçlansın hayırlısıyla inş.
ay sende şimdi bi an önce annenlere gitmek istiosundur di mi. çok can sıkıcı olmuş yahu
kalabalık mı cnm görümcenler. çocuk çok olunca bazen işler çok kolaylaşıo kuzular arada kaynayıp gidio bazende işler hepten zorlaşıo her biri bi ağızdan bağırıp çağırıo:)Aynen canim cok isteyince olmuyo işte. Bizim kvleri anlattim onceden cok zorlanıyorum burada allahtan bugün herkes gidecez diye biliyordu gelwn giden yok. Gorumcemler gelince iyice zorlanıyorum
anammm kim gelio kızzz... sanırım bizde yarın sivas yolcusuyuz cnm. bende şimdi öğrendim. eşimin arkadaşının düğünü olmuş gidememiştik. ramazan bayramından sonraydı. ona gidicez. sivas merkezde polis arkadaşıEvet canım şimdi uyudu sabahtan beri giremedim ya islerini halledemedim ama tarhana yi serdim çok şükür ve biraz önce aksama misafirim olduğunu öğrendim sokk
baban haklı katreynurum ama o civatalılar için çok beklemek gerekiyo dijiteller için bile sıkılıyo bizim kuzular onu hiç beklemezler
ama onlar en iyisi gerçekten ama tabi bide kırılma ihtimalllerivar işte o kötü..
dijitelllerin bozulmasına gelince tabi canım kaçtane aldık ben sayısını unutuyorum artık..
Aynen dediğin gibi oluyor canim. Berrayla beraber 3 yas altı 4 cocuk oluyor. Bazen iyi güzel oynuyorlar ama bazen özellikle yemek saatleri tam bi kabus. Biz daha mutfakta sofra hazirlarken cocuklar herseye el atıyorlar. Zaten küçücük mutfak bi de cocuklsr girdi mi iyice daral geliyor. Yemek yerken desen ellerini atmadiklari sey kalmiyor. Ben titizim kaldiramiyorum böyle şeyleri. Kv ler de bi kere yapma demezler cocuklara oyle bi rahatlik ları var. Neyse bunu da gectim berra sofrada yemiyor cizgi film izletirken yedireyim diyorum berra dan baska hepsi cevremi sariyor gözümün icine bakıyorlar:) ay öyle komik ki anlatamam. Istahlari cok güzel ne versen yiyorlar maşallah. Ama berra onlari ornek alacagina hic bisey yemeden geziyor bütün gün.kalabalık mı cnm görümcenler. çocuk çok olunca bazen işler çok kolaylaşıo kuzular arada kaynayıp gidio bazende işler hepten zorlaşıo her biri bi ağızdan bağırıp çağırıo:)
ha ha bizimkilerin yemekte gönlü yok cnm. ben zeynebe yemek yedşrşrken görümcemin kızı dibimde bitio. zeynepten kırk gün küçük. bayramda saydım zeynebe 3 tatlı kaşığı yedirene kadar görümcemin ki kaseyi bitirdi. ay ağzını bi açıo ki vermeden duramıyorum :) tabi bi taraftanda zeynebe sinir olmuo değilimAynen dediğin gibi oluyor canim. Berrayla beraber 3 yas altı 4 cocuk oluyor. Bazen iyi güzel oynuyorlar ama bazen özellikle yemek saatleri tam bi kabus. Biz daha mutfakta sofra hazirlarken cocuklar herseye el atıyorlar. Zaten küçücük mutfak bi de cocuklsr girdi mi iyice daral geliyor. Yemek yerken desen ellerini atmadiklari sey kalmiyor. Ben titizim kaldiramiyorum böyle şeyleri. Kv ler de bi kere yapma demezler cocuklara oyle bi rahatlik ları var. Neyse bunu da gectim berra sofrada yemiyor cizgi film izletirken yedireyim diyorum berra dan baska hepsi cevremi sariyor gözümün icine bakıyorlar:) ay öyle komik ki anlatamam. Istahlari cok güzel ne versen yiyorlar maşallah. Ama berra onlari ornek alacagina hic bisey yemeden geziyor bütün gün.
ay inş. cnm. yine ülkeyi karıştırıyorlar. rabbim fırsat vermesin inş. şu mübarek günde. ülkeyi karıştırmak isteyenlerin planları terse dönsün kendilerine zarar versinler amin.ha ha yarın herkes biyerlere gidecek anlaşılan bizde gebze yolcusuyuz yarın ama şu istanbul beni çok korkutuyo ya olaylar falan oluyoya korkuyorum açıkçası kazasız belasız gidip gelelim inşşşş:
kendim olsam korkmamda çocuklar için korkuyo insan... adamların çoluk çocuk baktıkları yokki.:
defne kulaktan ölçene alıştı koltuk altından ölçeni hiç sevmiyoriyi olmuş için rrahatlamıştır cnm
sen koltuk altı dijitellerdende al dediğim gibi ama bide elinin altında alından ölçen olsun bence çünkü herzaman izin vermiyolar koltuk altına ağlatıncada ateş fırlaya biliyo ben kulaktan ölçenlerden korkuyorum oyüüzden kullanamıyorum
en güzel sonuç veren popadan ölçendedi bizim dr ama herzaman onunla ölçemiyeceğimiz için ben ikisiylede ölçüyorum dediğim gibi ateş çok korkutuyosa hepsiyle ölçtüğümde oluyo
Canı gonulden amın...ay inş. cnm. yine ülkeyi karıştırıyorlar. rabbim fırsat vermesin inş. şu mübarek günde. ülkeyi karıştırmak isteyenlerin planları terse dönsün kendilerine zarar versinler amin.
maşallah görümcenin kızınaha ha bizimkilerin yemekte gönlü yok cnm. ben zeynebe yemek yedşrşrken görümcemin kızı dibimde bitio. zeynepten kırk gün küçük. bayramda saydım zeynebe 3 tatlı kaşığı yedirene kadar görümcemin ki kaseyi bitirdi. ay ağzını bi açıo ki vermeden duramıyorum :) tabi bi taraftanda zeynebe sinir olmuo değilim
aynen yaseminim aminnnnay inş. cnm. yine ülkeyi karıştırıyorlar. rabbim fırsat vermesin inş. şu mübarek günde. ülkeyi karıştırmak isteyenlerin planları terse dönsün kendilerine zarar versinler amin.
ay hemen menüyü oluşturup işe girişeceksin demektir buEvet canım şimdi uyudu sabahtan beri giremedim ya islerini halledemedim ama tarhana yi serdim çok şükür ve biraz önce aksama misafirim olduğunu öğrendim sokk
amin cnm ama bana marka lazımbizde de bi koltuk altı bi de kulaktan ölçer var cnm. rabbim ihtiyaç duydurmasın inş.
hahahaha ay çok güldüm yaaynen yaseminim aminnnn
ha ha ha geçen ablam onun kızı nil ve ben dışarı çıktık yemek yerken nil ablamın yanına onun kızıda benim yanıma oturdu neyse ablam nile yediriyo
şevval ablamın kızı diyoki anne nile zevkle kızmadan yemek yediriyosun dimi diyo ablamın 2 kızıda yeme konusundasıkıntılılar ablamda evet zebvkle yediriorum diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?