2012 kasım bebekleri büyüyor..

amin cnm dua ederken bizide unutma olur mu tez vakitte sonuçlansın hayırlısıyla inş.
ay sende şimdi bi an önce annenlere gitmek istiosundur di mi. çok can sıkıcı olmuş yahu
Aynen canim cok isteyince olmuyo işte. Bizim kvleri anlattim onceden cok zorlanıyorum burada allahtan bugün herkes gidecez diye biliyordu gelwn giden yok. Gorumcemler gelince iyice zorlanıyorum

Aynen canim cok isteyince olmuyo işte. Bizim kvleri anlattim onceden cok zorlanıyorum burada allahtan bugün herkes gidecez diye biliyordu gelwn giden yok. Gorumcemler gelince iyice zorlanıyorum
kalabalık mı cnm görümcenler. çocuk çok olunca bazen işler çok kolaylaşıo kuzular arada kaynayıp gidio bazende işler hepten zorlaşıo her biri bi ağızdan bağırıp çağırıo:)

Evet canım şimdi uyudu sabahtan beri giremedim ya islerini halledemedim ama tarhana yi serdim çok şükür ve biraz önce aksama misafirim olduğunu öğrendim sokk

baban haklı katreynurum ama o civatalılar için çok beklemek gerekiyo dijiteller için bile sıkılıyo bizim kuzular onu hiç beklemezler
ama onlar en iyisi gerçekten ama tabi bide kırılma ihtimalllerivar işte o kötü..
dijitelllerin bozulmasına gelince tabi canım kaçtane aldık ben sayısını unutuyorum artık..

Evet canım şimdi uyudu sabahtan beri giremedim ya islerini halledemedim ama tarhana yi serdim çok şükür ve biraz önce aksama misafirim olduğunu öğrendim sokk
anammm kim gelio kızzz... sanırım bizde yarın sivas yolcusuyuz cnm. bende şimdi öğrendim. eşimin arkadaşının düğünü olmuş gidememiştik. ramazan bayramından sonraydı. ona gidicez. sivas merkezde polis arkadaşı

bizde de bi koltuk altı bi de kulaktan ölçer var cnm. rabbim ihtiyaç duydurmasın inş.

kalabalık mı cnm görümcenler. çocuk çok olunca bazen işler çok kolaylaşıo kuzular arada kaynayıp gidio bazende işler hepten zorlaşıo her biri bi ağızdan bağırıp çağırıo:)
Aynen dediğin gibi oluyor canim. Berrayla beraber 3 yas altı 4 cocuk oluyor. Bazen iyi güzel oynuyorlar ama bazen özellikle yemek saatleri tam bi kabus. Biz daha mutfakta sofra hazirlarken cocuklar herseye el atıyorlar. Zaten küçücük mutfak bi de cocuklsr girdi mi iyice daral geliyor. Yemek yerken desen ellerini atmadiklari sey kalmiyor. Ben titizim kaldiramiyorum böyle şeyleri. Kv ler de bi kere yapma demezler cocuklara oyle bi rahatlik ları var. Neyse bunu da gectim berra sofrada yemiyor cizgi film izletirken yedireyim diyorum berra dan baska hepsi cevremi sariyor gözümün icine bakıyorlar:) ay öyle komik ki anlatamam. Istahlari cok güzel ne versen yiyorlar maşallah. Ama berra onlari ornek alacagina hic bisey yemeden geziyor bütün gün.

ha ha yarın herkes biyerlere gidecek anlaşılan bizde gebze yolcusuyuz yarın ama şu istanbul beni çok korkutuyo ya olaylar falan oluyoya korkuyorum açıkçası kazasız belasız gidip gelelim inşşşş:
kendim olsam korkmamda çocuklar için korkuyo insan... adamların çoluk çocuk baktıkları yokki.:

ha ha bizimkilerin yemekte gönlü yok cnm. ben zeynebe yemek yedşrşrken görümcemin kızı dibimde bitio. zeynepten kırk gün küçük. bayramda saydım zeynebe 3 tatlı kaşığı yedirene kadar görümcemin ki kaseyi bitirdi. ay ağzını bi açıo ki vermeden duramıyorum :) tabi bi taraftanda zeynebe sinir olmuo değilim

ay inş. cnm. yine ülkeyi karıştırıyorlar. rabbim fırsat vermesin inş. şu mübarek günde. ülkeyi karıştırmak isteyenlerin planları terse dönsün kendilerine zarar versinler amin.

defne kulaktan ölçene alıştı koltuk altından ölçeni hiç sevmiyor
biraz araştırıp alından ölçenden alacağım.sendeki hangi marka alından ölçen?

maşallah görümcenin kızına
öyle çocuklara bayılıyorum

ay inş. cnm. yine ülkeyi karıştırıyorlar. rabbim fırsat vermesin inş. şu mübarek günde. ülkeyi karıştırmak isteyenlerin planları terse dönsün kendilerine zarar versinler amin.
aynen yaseminim aminnnn

ha ha ha geçen ablam onun kızı nil ve ben dışarı çıktık yemek yerken nil ablamın yanına onun kızıda benim yanıma oturdu neyse ablam nile yediriyo
şevval ablamın kızı diyoki anne nile zevkle kızmadan yemek yediriyosun dimi diyo ablamın 2 kızıda yeme konusundasıkıntılılar ablamda evet zebvkle yediriorum diyo

ay hemen menüyü oluşturup işe girişeceksin demektir bu

hahahaha ay çok güldüm ya
bizde de kv defneye yemek konusunda sıkıntı yaşıyor
çok şükür ben o kadar sıkıntı yaşamıyorum
kuzum benim el lezzetimi seviyor
defne de ne çok iştahlı ne de iştahsız
bugününe şükür.kuzum svediği şeyleri çok güzel yiyor,sevmediği şeyleri ise yerken biraz zorluyor ama biz bile sevmediğimiz şeyleri yemiyoruz kuzular ne yapsın
bir de hastaneden sonra defne herşeyi pilav ve makarnayla yemeye başladı
mesela salı günü akşam pilavla brokoli yedi
ama köfteyi seven çocuk köfte yemez oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…