- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.481
Yok cnm alamadık uc magaza gezdık begenmedı hanfendı:)benicim aldınmı beyzama pijama bakalım beğendimi hanfendi.):)
allah kolaylık versin cnmKomşu teyze var iki tane onlar geliyormuş geldim geleli daha ev supuremedim evi bi görmeniz lazım yani
ay stres oldum he
bizimde digitallerden var Dr onu onermisti aldık kulaktan olcende var ama yanlış olcuyir en iyisi dijital bence
Amın cnm cumlemızın ıns..Ay beni bazen diyorum ki ne güzel ikisi birden büyüyor bazende aman çok zor diyorum ikisinin de koz olmasi çok güzel ama çok süslü oluyor kızlar ya bazen çok zorluyor işte Rabbim hepsine hayırlı ömürler versin tirnaklarini taşa deydirmesin
Funda bende ıkı tane kullanıyorum dıjıtal memnunum bırı reer dıgerı wıck koltuk altından olculuyor..allah kolaylık versin cnm
cnm bana markasını söyler misin? koltuk altı dijital mi?
Ins ıstahlı olur cnm ıkıncı..Ay evet kızlar istahi güzel olan cocuga biseyler yedirmek harika biseymis. Bu cocuklari gormesem bütün cocuklar berra gibi zannederdim heralde:) bi birine veriyorum bi birine iki dk icinde tabak tertemiz oluyor. Hep dua ediyorum 2. Cocugumun istahi iyi olsun diye:)
Biz çıktık kızlar yoldayiz biraz önce cok yagmur vardi su an iyu gibi hayirlisiyla variriz inşallah
Hayirli yolculuklar canim coktan varmissinizdir heralde neyseki bigun daha kaybetmeden annenlere kavustun sevindim senin adina.Biz çıktık kızlar yoldayiz biraz önce cok yagmur vardi su an iyu gibi hayirlisiyla variriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?