2012 kasım bebekleri büyüyor..

benicim aldınmı beyzama pijama bakalım beğendimi hanfendi.):)
Yok cnm alamadık uc magaza gezdık begenmedı hanfendı:)
Istıyokı ustu badı gıbı altı tayt gıbı olacak
Pıjama dedıgın rahat olur gelde anlat benım akıllı kızıma..
Nıdaya kadıfe askılı elbıse aldım pempe pembe cok hosuma gıttı, sankı yokmus gıbı:) beyzaya da etek altı tayt kılotlu corap ıvır zıvır aldık geldık.. Yalnız cok zor gercekten ıkısıyle bıseyler bakmak magaza da kadın soruyo ıkısıde senın mı dıye:) nıda magaza da anne anne dıye bı bagırıyokı sormayın bebek arabasını kenara koymustum orda durmasın yanında dursun dıye, ıcıne oturmaz ama gozunun onunde olacak:)

Komşu teyze var iki tane onlar geliyormuş geldim geleli daha ev supuremedim evi bi görmeniz lazım yani
ay stres oldum he
bizimde digitallerden var Dr onu onermisti aldık kulaktan olcende var ama yanlış olcuyir en iyisi dijital bence

Ay beni bazen diyorum ki ne güzel ikisi birden büyüyor bazende aman çok zor diyorum ikisinin de koz olmasi çok güzel ama çok süslü oluyor kızlar ya bazen çok zorluyor işte Rabbim hepsine hayırlı ömürler versin tirnaklarini taşa deydirmesin

allah kolaylık versin cnm
cnm bana markasını söyler misin? koltuk altı dijital mi?

Amın cnm cumlemızın ıns..
Her guzellıgın oldugu gıbı zor yanlarıda var elbet ama saglıklı olsunlarda en onemlısı o...
Ikısı kız olması cok ıyı gercekten yas aralıgıda olmadıgı ıcın oyun kurmakta hıc zorlanmıyolar artık, sımdı ıkısı oynuyo bahcede bazen nıda uymuyo kurallara o zaman kıysmet kopuyo:) saklambac oynuyolar nıda bes bes dıye sayıyo cok komık:))
Bırazda suslu olmasalar bu kadar ıyı olcakta:))
Sanada kolay gelsın cnm anı mısafır strese dokuyo ınsanı ama halledersın sen:)

Ay evet kızlar istahi güzel olan cocuga biseyler yedirmek harika biseymis. Bu cocuklari gormesem bütün cocuklar berra gibi zannederdim heralde:) bi birine veriyorum bi birine iki dk icinde tabak tertemiz oluyor. Hep dua ediyorum 2. Cocugumun istahi iyi olsun diye:)

bak sen süslü beyzama demek beğenmedi bişey he he he:)
aldıklarını güle güle giyisinler insan görünce dayanamıyo dimi.he he he:):)
nurayım kolay gelsin sonra menüyü yaz şekerim ne yapçan amageç haber vermişler ne yapılırki yap bi makarna salatası bide kek tamamdır he he he:):)

Ins ıstahlı olur cnm ıkıncı..
Bende bayılıyorum oyle cocuklara gorumcemde ve eltımde var ne versen yetler masallah:) bana denk gelmedı oyle ıkısınede yemek yedırmek sıkıntı
Arabanız da ıns cabuk olurda gıdersın bıran once ana evıne..

kızlarrrr ben kaçar öpüyorum herkesi görüşürüz iyi bakın kendinize
ya bu tlde tapatalkı yada kadınlar kulübünü hala düzeltmiyeceklermiki?
hala giremiorumm

Gulden yasmin hayrli yolcuklar canim

Beni iki cocukla masallah alisveris yapmissin gule gulw giysin kuzular

Nur naptnz canim arabanz yapildmi
Allahim bizim kuzularada istah versin

Nuray kolay gelsin canim misafrin gelecekmis

Funda sukur defnenin biseyi yokmus

Fatma hic bahsetmyosn dolal geldmi begendnmi

Biz çıktık kızlar yoldayiz biraz önce cok yagmur vardi su an iyu gibi hayirlisiyla variriz inşallah

İyi geceler kizlar once dolabi yazayim biz pazar aksami siparis vermistik bendeki stresi sormayin biran once gelsin istiyorum hep takip nosundan tekzeni taip ettim sonra kargoyu takip ettim ve kargo evime yakin ama dolap geldigi halde 2gun getirmediler cama yapisik bekledim desem yeri yani neyse 6da kapaniyo diye 5bucuga kadar bekleyip gittim kargoya gorevli kiz ordakilerle konusup dedi 7de kapatinca arkadaslar getiricekler neyseki getirdiler esimde gec geldi ama beraber bayasini yaptik dolabin kalanini arefe gunu bitirip aksama koye gittik zaten ama dolabi cok begendim tam cocuk dolabi erende cok sevdi ustundeki kaplumbaga resmine gidip gidip kaapi kaapi diye seviyo opuyo zurafa kus ve arida var onlarida cok seviyo pasam.
Resim yukleyebilsem koyucam ama olmuyoki.bi yolunu bulup koymaya calisicam bakalim.

Yine yuklemeye calistim olmadi kizlar ama bi yolunu bulucam.
Bu aksam aslinda uzucu bi alsamdi yaa esim yine mesaiye kalmis neyse erenle aksam oldugunda bime gittik esim gelseydi beraber gitcektik ama biz gittik pepenin evi gelmis onu almaya gittik resimde gorunce cok hosuma gitti onu aldik bikac sey alip eve geldik vakit gecti en son yatak odasinda oynadiktan sonra eren odadan cikmak istemedi bende gidiyorum sen kal ozaman diyip kapiyi kapatip ciktim oda tam kapiyi acarken ayak bas parmagina gelmis agladi ama ben anlamadim ayakli altligini cikardim rastgele ozaman gordum kanayip duruyo ereninde cani cok yaniyo belli duramiyo cocuk aglayip duruyo baya ugrastim ama yarabandinida istemedi en son beekten can cizgi filmini actim emzigiyle beraber kucagimda pis pis yapa sakinledi yavas yavas ama bisure daha arada aglamalari oldu en son yatarken iyiydi nesesi yerindeydi artik tirnagina sabah bakicam bakalim ne durumda ins.cok kotu degildir.cok suclu hissediyorum kendimi yaa o aglarken cok kizdim kendime niye kapiyi kapatiyorumki iste son pismanlik fayda etmiyo bide tirnak acisi kotu oluyo ins.cabuk gecer Allahim butun evlatlarimizi korusun kazalardan belalardan.

Gulden ve yasemincim sizede hayirli yolculuklar kizlar sizde saglicakla gidip donun ins.

Fundacim bende en basit derece var canim pek yardimci olamiycam koltuk altindan olcen civalimi diyolar ondan Allaha cok sukur cok ihtiyacimiz olmuyo Allahim kimseye ihtiyac duyurtmasin ins.

Benicim senin kizlar nasil hastaydilar galiba simdi iyilermi.beyzayada baksen nasil pijama istedigini biliyo masallah ama bulamamissiniz ins.daha sonra bulursunuz.nida hanimda gule gule giysin elbisesini.

Son okuduklarimdan unuttugum bisey varmi bilmiyorum kizlar k.bakmayin unuttugum olursa.
Waws ozcanan betul aysegul gulcan nuray dilek songul sizlerde iyisinizdir umarim kizlar hadi artik yavastan sizde gelinde tekrar toplanalim burda bende dahil tabi.
Unuttugum arkadasim varsa affola nolur k.bakmasin ins.artik daha cok girip kimseyi unutmiycam son zamanlarda cok ayri kaldim burdan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…