2012 kasım bebekleri büyüyor..

kizlar merhba herkese
sali aksam geldik koyden guzel bir yolculuktu tatilde guzel gecmisti eve gelince zorlaniriz saniyodumyalniz
ama masal odasini oyuncklarini cok ozlzmis 3gundur oyuncak oynuyor hic zorlanmadik yalniz kalimca
dunde parka goturdum ozlemis bayao oynadi
bgun kek borek falan yaptim kendimize ziyafet verdik kuzumla
simdi banyosunu yapti sut iciyor uyuck ayisibi aldi geldi:)sut biterken uyur kalir birazdan:)
benimde canim sarma cekiyo sarma sarasim var vazgecmezsem sararim birazdan:)
doktora gittik dun bu leke kalmicak rahat olun dedi ilacida yazdi aldik surduk bugun 2/3ay gider o kutu dedi krem bitmeden yok olur leke dedi allhin izniyle gecczk ins
ayy sokaga cikioz biyere gidioz herkes soruyo yok goturmedinizmi doktora ayy yaa kalirsa leke yok sunu yapsaydiniz yok nasil yaktiniz falan ayy ne tuhaf insanlar var ya
iste gecmezse diye.buyuzden korkuyorum ilerde akli erince icine atar pskolojisi bozulur diye allhim sen yardimet ins gecer
iyi aksamlar kizlar herkese

Medhba canim yoktun uzun zamandir arayi acma bu kadar
Allahin izni ile iz kalmicak kuzumun insalla insanlata bakma sen malesef dusuncesiz pek cok insan var hatta bunlarin buyik cogunlugu anne malesef

Günaydın kızlar

Cok tesekkur ederim hepinize. Annemlerde yazamadım. Zaman cabucak geciveriyor sevdiklerinin yaninda biz tekrar yollardayiz. Biraz once çıktık. Evimize gidiyoruz artık. Berra uyuyor. Inşallah rahat bi yolculuk geciririz. Cok oyalanmazsak 7 saat sürüyor.

Ayşegül inşallah iz kalmaz canim kremi duzenli kullanirsin zaten. Insanlarin dedigine aldirma onlar her zaman konuşacak bisey bulurlar. Berra zayif oldugu icin bana da sürekli şunu yedir bunu içir diyip duruyorlar sanki yedirmeye ugrasmiyorum gibi. en iyisi duymazdan gelmek

Fatmacim Güle güle kullanin dolabinizi canim. Icine sinen bisey olmasina sevindim

wavs songul katreinur tsk ederim destegviniz icin ya inaniyorum ki geccek ama okadar tuhaf patavatsiz insanlar varki sasiriorum uzuluyorum empati kuruyorum asla ben o sekilde soyleyemem oyuzden anlamiyorum insanlari hayret bisey ya
bakalim dun basladik kreme gunde 2kez suruyoruz herkes cok memnun harika bi krem dio leke birakmiyo diyor ins bizde olumlu sonuc aliriz

Hayrli yolculklar canim insallah berra siklmadan varrsnz eviniz

Hayrli yolculklar canim insallah berra siklmadan varrsnz eviniz
Sağol canım benim. Uyandiktan sonra mizladi biraz. Mola verdik yemek yedik simdi tekrar uyudu.

Alp e gecmis olsun canım. Berra da ayni durumda geceleri öksüruyor. Tam atamadi gribi. Eve gidince toplanir diye ümit ediyorum bakalım.

Selam teyzoslar nasilsiniz gecmis olsun dilekleriniz icin cok sagolun simdilik daha iyiyim yormadigim sürece sıkıntı yok persembe romotolojiye gidicem bakalım gercek taniyi o koyacak bu resimlerde pasamin odasinin hazirliklarindan resim istemistiniz gece kuslarina ve sabah nobetcilerine selamlar opuldunuz

günaydın kızlar:
fatma güle güle kullanın dolabbınızı içine sinmesi çok güzel cnm
bu arada geçmiş olsun oluyo böyle kazalar cnm:
katreynurum sanıyorum gelmişsinizdir artık inş sağlıkla.
yaseminim nasıl geçti yolculuk?
ayşegül takılma kalmıyacak masalda allahın izniyle bişey sen insanlara bakma zaten çok gıcık oluyorum onlara he he:).) takılma cnm
songülüm paşam ve ablamız nasıl?
wavsum alp nasıl oldu?
betülüöm bitince çok güzel olacak olacak yakışıklı paşamın odası :
nurayım, benim sizde girmemişsiniz hafta sonu herşey yolundadır umarım kızlar:
fundam sen nasılsın defnem nasıl?
özcenan girmez oldun cnm nerelerdesin:ay kızlarumarım unuttuğum yoktur herkes iyidir varsada af ola

Günaydın kızlarrr

Geldik güldenim cok şükür. Dünden beri kilere buzluga biseyler yerleştirmeye çalışıyorum. Allah razı olsun annem de kv de de doldurdu kışlık ları. Bi yandan da çamaşır yikiyorum. Daha temizlige hic girismedim isim cok anlayacağın. Bi de öğleden sonra gezmemiz var kış geldi bizim gezmeler başlar artık:)

Betül Güle güle kullansin paşa odasini canim.

Gunaydin kizlar betul odaniz guzel olucak belli ustunde yatan pasayi yerim ben
Katre hosgeldin evine anneler saolsun kisliklarimz doldu
Gulden gunaydin cnm takmiycm diom amaa yeniliom hep

Gunaydin kizlar ben uyandm benim kuzu hala uyuyo

Betul canim cok cok gecmis olsun benim tamamen aklmdan cikms rahatszlndgin kusuruma bakma insallah bisey yoktur
Pasamin odasida guzelmis gule gule kullansin bazadan dusmeden yatabiliyomu

Nur hayrlsyla varmissnz evinize ohh kisliklarda tamammis cok sanslisin valla kolay gelsin canim nereye gideceksnz kuzumla

Gulden alp daha iyi ama uyurken oksurugu var bitek bizimle yatiyo hala hic ortmuyo ustunu ben yada babasi farkednce ortuyorz ama tam dalmamssa agliyo ortmicekmisz oksurugude gecer insallah
Sen naslsi nilim nasil neler yapiyo gebzeye gidecektnz dimi siz haftasonu nasil gecti

Yasmin gelmemssin daha canim

katre ayşegül wavs tekrar günaydın kızlar
wavsum nil iyi cnm gittik 1 gece kaldık dünde eşimin halasına gittik maşallah sülale orda toplanmış diye bilirim ama nil çok iyi eylendi oynadı 2 tabne 5 yaşında kız vardı ay onlarla okadar güzel anlaştıki benim kuzum ama ablalarda çok iyiyidi he he: yaseminim geldi cnm ama sanıyorum yoğun biraz:
kızlar kışlıklarda gelmiş negüzel
bende giderken kv tarhana götürdüm siz kışlıkları alıyosunuz anneve kavelerden bende götürüyorum hayat iştte:):):)

Wavs gecmis olsun cnm alpcige masalda ortturmez ainda uyanir uyku tulumu kurtaricimiz zaten odasindaoldgundan uyku tulumu olmasa ortemezdimde bayiliom tuluma rahat rah at uyuo masal

Ohhh hamarat gelin kv ye de gotururmus mas al lah sana
Ohhh nilde eglenmis guzel haftasonu olmus sizin icin

Hamaratlik bu olsa gerek:) Maşallah sanaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…