- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.501
Hayırlı yolculuk lar canımBiz çıktık kızlar yoldayiz biraz önce cok yagmur vardi su an iyu gibi hayirlisiyla variriz inşallah
Insalla hayirlisi ile varmissinizdir arkadadimBiz çıktık kızlar yoldayiz biraz önce cok yagmur vardi su an iyu gibi hayirlisiyla variriz inşallah
Medhba canim yoktun uzun zamandir arayi acma bu kadarkizlar merhba herkese
sali aksam geldik koyden guzel bir yolculuktu tatilde guzel gecmisti eve gelince zorlaniriz saniyodumyalniz
ama masal odasini oyuncklarini cok ozlzmis 3gundur oyuncak oynuyor hic zorlanmadik yalniz kalimca
dunde parka goturdum ozlemis bayao oynadi
bgun kek borek falan yaptim kendimize ziyafet verdik kuzumla
simdi banyosunu yapti sut iciyor uyuck ayisibi aldi geldi:)sut biterken uyur kalir birazdan:)
benimde canim sarma cekiyo sarma sarasim var vazgecmezsem sararim birazdan:)
doktora gittik dun bu leke kalmicak rahat olun dedi ilacida yazdi aldik surduk bugun 2/3ay gider o kutu dedi krem bitmeden yok olur leke dedi allhin izniyle gecczk ins
ayy sokaga cikioz biyere gidioz herkes soruyo yok goturmedinizmi doktora ayy yaa kalirsa leke yok sunu yapsaydiniz yok nasil yaktiniz falan ayy ne tuhaf insanlar var ya
iste gecmezse diye.buyuzden korkuyorum ilerde akli erince icine atar pskolojisi bozulur diye allhim sen yardimet ins gecer
iyi aksamlar kizlar herkese
Mwrhaba canim alp nasul olduFatma gule gule kullansn kuzum dolabni
Aysegul sen insanlari takma bosver duyma hic iz kalmicak insallah
Mwrhaba canim alp nasul oldu
Günaydın kızlar
Cok tesekkur ederim hepinize. Annemlerde yazamadım. Zaman cabucak geciveriyor sevdiklerinin yanindabiz tekrar yollardayiz. Biraz once çıktık. Evimize gidiyoruz artık. Berra uyuyor. Inşallah rahat bi yolculuk geciririz. Cok oyalanmazsak 7 saat sürüyor.
Ayşegül inşallah iz kalmaz canim kremi duzenli kullanirsin zaten. Insanlarin dedigine aldirma onlar her zaman konuşacak bisey bulurlar. Berra zayif oldugu icin bana da sürekli şunu yedir bunu içir diyip duruyorlar sanki yedirmeye ugrasmiyorum gibi. en iyisi duymazdan gelmek
Fatmacim Güle güle kullanin dolabinizi canim. Icine sinen bisey olmasina sevindim
Sağol canım benim. Uyandiktan sonra mizladi biraz. Mola verdik yemek yedik simdi tekrar uyudu.Hayrli yolculklar canim insallah berra siklmadan varrsnz eviniz
Ohhh hamarat gelin kv ye de gotururmus mas al lah sanakatre ayşegül wavs tekrar günaydın kızlar
wavsum nil iyi cnm gittik 1 gece kaldık dünde eşimin halasına gittik maşallah sülale orda toplanmış diye bilirim ama nil çok iyi eylendi oynadı 2 tabne 5 yaşında kız vardı ay onlarla okadar güzel anlaştıki benim kuzum ama ablalarda çok iyiyidi he he: yaseminim geldi cnm ama sanıyorum yoğun biraz:
kızlar kışlıklarda gelmiş negüzel
bende giderken kv tarhana götürdüm siz kışlıkları alıyosunuz anneve kavelerden bende götürüyorum hayat iştte:):):)
Hamaratlik bu olsa gerek:) Maşallah sanaakatre ayşegül wavs tekrar günaydın kızlar
wavsum nil iyi cnm gittik 1 gece kaldık dünde eşimin halasına gittik maşallah sülale orda toplanmış diye bilirim ama nil çok iyi eylendi oynadı 2 tabne 5 yaşında kız vardı ay onlarla okadar güzel anlaştıki benim kuzum ama ablalarda çok iyiyidi he he: yaseminim geldi cnm ama sanıyorum yoğun biraz:
kızlar kışlıklarda gelmiş negüzel
bende giderken kv tarhana götürdüm siz kışlıkları alıyosunuz anneve kavelerden bende götürüyorum hayat iştte:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?