2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın tatlım
tekrar geçmiş olsun
erdem paşanın odasına da bak ne güzel olmuş

günaydın cnm
ben iyi sayılırım
defne hastalığa karşı direniyor,bana da hastalık bulaştı
çok kötüyüm, baş ve boğaz ağrısı mahvediyor
ıhlamurla takviye yapıyorum
onun haricinde haftasonumuz güzeldi
eşim cumartesi akşam gitti
biz defneyle dün başbaşaydık
araba tamire gitti
biz araba tamirden çıkana kadar kvlerde kalacağız
sabah kaynım geldi aldı sağolsun.

günaydın cnm kolay gelsin sana
berra nasıl oldu

Gunaydin kizlar betul odaniz guzel olucak belli ustunde yatan pasayi yerim ben
Katre hosgeldin evine anneler saolsun kisliklarimz doldu
Gulden gunaydin cnm takmiycm diom amaa yeniliom hep
günaydın cnm

günaydın cnm
cnm hayat işte sende varsa sen vereceksin onlarda varsa onlar verecek

herkese günaydın kızlar. yazamadım. sabah sabah kötü haber aldım. işyerinden arkadaşımın babası vefat etmiş. ani olmuş yaa çok üzüldüm allah rahmet eylesin. rabbim ani ölüm yaşatmasın kimseye

amiiinn cnm
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin

fundam çok geçmiş olsun cnm aman defne iyi olsunda..
ayşegülcüm kolay gelsin cnm sanada
yaseminim başınız sağolsun mekanı cennet olsun allah rahmet eylesin

Gunaydın kızlar
Yasmın Allah rshmet eylesın kımseye yasatmasın cok uzucu..
Gulden masallah cnm kv de sevınmıstır hamarat gelını nede olsa:) nıl guzel eglenmıs ne guzel..
Betul erdemın odası cok guzel olacak kolay gelsın sıze, sende daha ıyısındır ıns..
Aysegul hersey yolundaymıs sevındım cnm ınsanların soyledıklerını bosver takma iz kalmadıgını gorunce utanırlar soyledıklerınden ıns..
Fatma dolabını begenmıssın gulw gule kullan cnm, foto sunu yukleyebılseydın bızde gorurduk ama...sen yıne bı ara denersın belkı olur:)
Funda gecmıs olsun cnm ıns cabuk toparlarsın, defne ıyı ama dımı?
Katre evınıze hosgeldınız cnm oh kıslıklarda gelmıs agız tadıyla yıyın ıns..
Wavs nuray songul ozcanan sızlerde ıyısınızdır ıns..

Bende gıremedım hafta sonu cumartesı gezmelerdeydık pazar evdeydık calısma odasını degıstırıyoruz onları kurmakla mesgulduk butun gun, mısafır yatagını degıstık esımın dosya dolaplarını kendı begenıp almıstı netten rengıne falan beraber karar verdık ama ben kurulunca begenmedım baya surat yaptım begenerek aldıgı ıcın de degısmeyı hıc dusunmuyor mecbur kabullendım ama sonucta orası aynı zamanda mısafır odası ona gore bıraz daha yumusak dokunuslar olsun dedım ama olmadı tam buro gıbı suan daha bıtmedı eksıkler var calısma masası kucuk bı komode falsn alınacak bakalım bıtınce aksesuarlarla falan daha ıcıme sıner ıns..
Uyku duzenımız tamamen alt ust olmus durumda nıda ne yazıkkı aksama kadar dayanamıyor uyumadan, aksam ustu koltukta sızıp kalıyo beyzanın da gece sayıklamaları gerı geldı ogle uykusu yapınca olmuyodu. zaten erken ogle uykusu kalkması ıcın ama ınsan ne yapacagını sasırıyo bugun sadece nıdayı yatırıcam bakalım.. bızden haberler boyle sımdılık ha bıde nıdaya kahkul kestım cumartesı gezmede bıde ıkı dal yaptım herkes bayıldı kahkul cok degıstırdı sıpayı saclar gozune gırsede toka taktırmıyodu evde kullanmasıda cok ıyı oldu kesene kadar banyoda kac takla attım orası ayrı:)

Ohh nilim ne guzel eglenmis degisklik olmstur sizin icin de

günaydın cnm
sağol
defne iyi şükür hastalığa direniyoruz
inşallah antibiyotiksiz atlatacağız
elimde derece ile dolaşıyorum
sırf defneye şurubu içirebilmek için ben de 1 yudum içiyorum
nidanın kahkülü hayırlı olsun
koyabiliyorsan resim koyarmısın çok merak ettim

Wavs gecmis olsun cnm alpcige masalda ortturmez ainda uyanir uyku tulumu kurtaricimiz zaten odasindaoldgundan uyku tulumu olmasa ortemezdimde bayiliom tuluma rahat rah at uyuo masal

Sagol canim
Uyku tulumunu giydrsem cok terler eminim
Gece ben yatmadan baktim sirti terlemis mendil koydum sonra gece uyandm bi baktim nasil terlemis mecbur ustunu degstrdim daha kalorifrler bile yanmyo niye bukadr terlyo bilmyorum

sağolun kızlar teşekkür ederim. beni cnm bizim de memeyi kestiğimizde beri uyku düzeni alt üst. tam bi düzenimiz olmadığı için haklı çocuk tabi. düzelecekler inş. yavaş yavaş. wavs cnm ankarada soğuk olur ama niye o kadar terlio ki. ben tulumu giydireli 1 ay oldu sanırım. hiç terlemio üstünü örttürmüo kesinlikle.

ayşegül cnm maşallah masalın şimdiden bişeyi kalmamış ki biraz zaman geçsin teni ayak uyduracaktır diğer kısımlara inş. rabbime şükürler olsun zor süreci atlattınız hasarsız. buarada kolay gelsin. bizde dün eşimle yaptık temizlilk erkek gücü gibisi yok . koltukların altı kendi yatağımızın zeynebin bazasının buzdolabinın altı yani altı çekilecek ne varsa o çakip çekip süpürdü bende sildim oh mis gibi oldu. adamda gider ayak yoruldu ama değdi. uzun zamandı doğru düzgün süpürememiştim.

Beni gule gule kullansn kuzum saclarni
Insallah uykularida duzene girer biranonce bayag bi siknti cunku

Funda gecmis olsun canim kuzumda sende atlatrsz insallah biranonce

Aysegul kolaygelsin canim

Yasmin allah rahmet eylesin sabir versin

Duzen olmayinca uyku duzenide olmaz canim zor valla
Uyku tulumunun icine ne giydiriyosun peki
Bilmyorum canim niye bukadr cok terliyo okadrcok sicakta olmyoki evsuan

Beni gule gule kullansn kuzum saclarni
Insallah uykularida duzene girer biranonce bayag bi siknti cunku

Funda gecmis olsun canim kuzumda sende atlatrsz insallah biranonce

Aysegul kolaygelsin canim

Yasmin allah rahmet eylesin sabir versin
sağol cnm benim
aman defne hasta olmasında ben çekerim

Gunaydin kizlar ben hep giriyorum ama yazamiyorum ya tel.hep yavas yazmiyo harf harf yaziyorum cok zor ya simdi bile yavas sizce neden olabilir acaba hafiza karti dolu oyuzdenmi boyle yapiyo 2gb kart ama cogu dolu ve ben baska kart almak istiyorum belki ozaman duzelir bilmiyorumki sizinkiler nasil.
Dolap icin sagolun kizlar istedigim gibi bisey aldim sonunda rahatladim ufak ufak odayi tamamliycam artik bende.

Betulcum odaniz ayni benim oda gibi senin resim cektigin tarafta kapi var pencere ayni yerde buyuklgude hemen hemen ayni bizimde gardrop senin koydugun yerde duruyo benim bi tane cekyat var o penrenin onunde duruyo ins.onumuzdeki yaz oda gidicek simdilik erenin besigi var daha yatak yok.
Bu arada gecmis olsun canim rahatsizsin heralde ins.ciddi bisey degildir.

Alpte berrada defnede ins.daha iyi olurlar kuzularimiz hasta olmasin aman.
Fundacim sanada gecmis olsun calisirken hastalik zor dikkat et kendine.

Yasemin Allah rahmet eylesin canim arkadasinda ani olunca cok uzulmustur Allah hayirli olumler versin hepimize.
Temizlikte yapilmis oh icin rahattir neguzel.

Guldencim sizde gezmissiniz iyi gelmistir nilde eglenmisya en guzel kismi o diymi.

Aysegul tekrar gecmis olsun masala ama ins.gecicek yuzu merak etme hem doktor demis zaten hemde kucuk olduklari icin hemen yenilenir derisi ins. sonra seninde icin rahatlar.

Benicim sen ozellikle nidadan ogle uykusunu kaldirma canim daha cok kucukler erenin bile bazen cok huysuzlugu tutuyo uyumak istemiyo kac kere yasadim benimde aklima geldi oyle ama yok ya gercekten kucukler hatta beyza bile kucuk aslinda merak etme duzelir uykulari yine.
Nida gule gule kullansin saclarini cok tatli olmustur eminim.

Duzen olmayinca uyku duzenide olmaz canim zor valla
Uyku tulumunun icine ne giydiriyosun peki
Bilmyorum canim niye bukadr cok terliyo okadrcok sicakta olmyoki evsuan
Oksuruyo falan demistinya canim acaba kalan hastaligimi atti terleyerek yada normaldede terliyomu bukadar havalar boyleyken terlemesini bende anlamadim.

Bizde cumartesi avmye gittik erene uyku tulumu aldik artik aklim kalmiyo geceleri.
Ereni ben ustunu ortmeye kucuklukten alistirdim cizgi film izlerken koltuga yatiyoruz beraber aman oglusum usumesin ortelim ustunu falan diyorum cok hosuna gidiyo bazen kendisi koltuga yatip ustune battaniyeyi cekmeye calisiyo.
Besigindede oyle tabi ortunmeyi seviyo benim gibi anasinin oglu.ama gece bi oyle bi boyle yattigi icin ustu acik yatiyo kendi ortunmeyi bilmiyo uyurken.oyuzden uyku tulumu en iyisi.
Dunde okula gittim ders 10:50 de basliyo neyseki erkenden degil esimle oglum beni okula birakiyolar sonra eve gelip takiliyolar baba ogul zaten 2saat dersim sonra almaya geliyolar eve geliyoruz.bu sene cok sukur pazarlari dersler yoksa esim izin alamazdi cumartesileri isleri yogun biraz.hemde dersim kisa suruyo.ama seneye ilahiyat dusunuyodum aslinda ama kredilerim falan eksik tamamlayabilirmiyim bilmiyorum.hayirlisi olsun artik.
v ya

fatma cnm güle güle kullansın eren paşa dolabını. sende yavaş yavaş yaparsın odasını. derslerinde istediğin gibi olmuş ne güzel. tamamlarsın inş. da başlarısın ilahiyata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…