- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.521
günaydın tatlımEki Görüntüle 1267528 Eki Görüntüle 1267529 Eki Görüntüle 1267531 Eki Görüntüle 1267534
Selam teyzoslar nasilsiniz gecmis olsun dilekleriniz icin cok sagolun simdilik daha iyiyim yormadigim sürece sıkıntı yok persembe romotolojiye gidicem bakalım gercek taniyi o koyacak bu resimlerde pasamin odasinin hazirliklarindan resim istemistiniz gece kuslarina ve sabah nobetcilerine selamlar opuldunuz
günaydın cnmgünaydın kızlar:
fatma güle güle kullanın dolabbınızı içine sinmesi çok güzel cnm
bu arada geçmiş olsun oluyo böyle kazalar cnm:
katreynurum sanıyorum gelmişsinizdir artık inş sağlıkla.
yaseminim nasıl geçti yolculuk?
ayşegül takılma kalmıyacak masalda allahın izniyle bişey sen insanlara bakma zaten çok gıcık oluyorum onlara he he:).) takılma cnm
songülüm paşam ve ablamız nasıl?
wavsum alp nasıl oldu?
betülüöm bitince çok güzel olacak olacak yakışıklı paşamın odası :
nurayım, benim sizde girmemişsiniz hafta sonu herşey yolundadır umarım kızlar:
fundam sen nasılsın defnem nasıl?
özcenan girmez oldun cnm nerelerdesin:ay kızlarumarım unuttuğum yoktur herkes iyidir varsada af ola
günaydın cnm kolay gelsin sanaGünaydın kızlarrr
Geldik güldenim cok şükür. Dünden beri kilere buzluga biseyler yerleştirmeye çalışıyorum. Allah razı olsun annem de kv de de doldurdu kışlık ları. Bi yandan da çamaşır yikiyorum. Daha temizlige hic girismedim isim cok anlayacağın. Bi de öğleden sonra gezmemiz var kış geldi bizim gezmeler başlar artık:)
Betül Güle güle kullansin paşa odasini canim.
günaydın cnmGunaydin kizlar betul odaniz guzel olucak belli ustunde yatan pasayi yerim ben
Katre hosgeldin evine anneler saolsun kisliklarimz doldu
Gulden gunaydin cnm takmiycm diom amaa yeniliom hep
günaydın cnmGunaydin kizlar ben uyandm benim kuzu hala uyuyo
Betul canim cok cok gecmis olsun benim tamamen aklmdan cikms rahatszlndgin kusuruma bakma insallah bisey yoktur
Pasamin odasida guzelmis gule gule kullansin bazadan dusmeden yatabiliyomu
Nur hayrlsyla varmissnz evinize ohh kisliklarda tamammis cok sanslisin valla kolay gelsin canim nereye gideceksnz kuzumla
Gulden alp daha iyi ama uyurken oksurugu var bitek bizimle yatiyo hala hic ortmuyo ustunu ben yada babasi farkednce ortuyorz ama tam dalmamssa agliyo ortmicekmisz oksurugude gecer insallah
Sen naslsi nilim nasil neler yapiyo gebzeye gidecektnz dimi siz haftasonu nasil gecti
Yasmin gelmemssin daha canim
cnm hayat işte sende varsa sen vereceksin onlarda varsa onlar verecekkatre ayşegül wavs tekrar günaydın kızlar
wavsum nil iyi cnm gittik 1 gece kaldık dünde eşimin halasına gittik maşallah sülale orda toplanmış diye bilirim ama nil çok iyi eylendi oynadı 2 tabne 5 yaşında kız vardı ay onlarla okadar güzel anlaştıki benim kuzum ama ablalarda çok iyiyidi he he: yaseminim geldi cnm ama sanıyorum yoğun biraz:
kızlar kışlıklarda gelmiş negüzel
bende giderken kv tarhana götürdüm siz kışlıkları alıyosunuz anneve kavelerden bende götürüyorum hayat iştte:):):)
benim eşim de attırmaz cnmKizlar ben kacartemizlik benibekliyor esim evde yokken fazlaiklari atayim o attirmazda
Isim bitince gelirim yine optum
amiiinn cnmherkese günaydın kızlar. yazamadım. sabah sabah kötü haber aldım. işyerinden arkadaşımın babası vefat etmiş. ani olmuş yaa çok üzüldüm allah rahmet eylesin. rabbim ani ölüm yaşatmasın kimseye
katre ayşegül wavs tekrar günaydın kızlar
wavsum nil iyi cnm gittik 1 gece kaldık dünde eşimin halasına gittik maşallah sülale orda toplanmış diye bilirim ama nil çok iyi eylendi oynadı 2 tabne 5 yaşında kız vardı ay onlarla okadar güzel anlaştıki benim kuzum ama ablalarda çok iyiyidi he he: yaseminim geldi cnm ama sanıyorum yoğun biraz:
kızlar kışlıklarda gelmiş negüzel
bende giderken kv tarhana götürdüm siz kışlıkları alıyosunuz anneve kavelerden bende götürüyorum hayat iştte:):):)
günaydın cnmGunaydın kızlar
Yasmın Allah rshmet eylesın kımseye yasatmasın cok uzucu..
Gulden masallah cnm kv de sevınmıstır hamarat gelını nede olsa:) nıl guzel eglenmıs ne guzel..
Betul erdemın odası cok guzel olacak kolay gelsın sıze, sende daha ıyısındır ıns..
Aysegul hersey yolundaymıs sevındım cnm ınsanların soyledıklerını bosver takma iz kalmadıgını gorunce utanırlar soyledıklerınden ıns..
Fatma dolabını begenmıssın gulw gule kullan cnm, foto sunu yukleyebılseydın bızde gorurduk ama...sen yıne bı ara denersın belkı olur:)
Funda gecmıs olsun cnm ıns cabuk toparlarsın, defne ıyı ama dımı?
Katre evınıze hosgeldınız cnm oh kıslıklarda gelmıs agız tadıyla yıyın ıns..
Wavs nuray songul ozcanan sızlerde ıyısınızdır ıns..
Bende gıremedım hafta sonu cumartesı gezmelerdeydık pazar evdeydık calısma odasını degıstırıyoruz onları kurmakla mesgulduk butun gun, mısafır yatagını degıstık esımın dosya dolaplarını kendı begenıp almıstı netten rengıne falan beraber karar verdık ama ben kurulunca begenmedım baya surat yaptım begenerek aldıgı ıcın de degısmeyı hıc dusunmuyor mecbur kabullendım ama sonucta orası aynı zamanda mısafır odası ona gore bıraz daha yumusak dokunuslar olsun dedım ama olmadı tam buro gıbı suan daha bıtmedı eksıkler var calısma masası kucuk bı komode falsn alınacak bakalım bıtınce aksesuarlarla falan daha ıcıme sıner ıns..
Uyku duzenımız tamamen alt ust olmus durumda nıda ne yazıkkı aksama kadar dayanamıyor uyumadan, aksam ustu koltukta sızıp kalıyo beyzanın da gece sayıklamaları gerı geldıogle uykusu yapınca olmuyodu. zaten erken ogle uykusu kalkması ıcın ama ınsan ne yapacagını sasırıyo bugun sadece nıdayı yatırıcam bakalım.. bızden haberler boyle sımdılık ha bıde nıdaya kahkul kestım cumartesı gezmede bıde ıkı dal yaptım herkes bayıldı kahkul cok degıstırdı sıpayı saclar gozune gırsede toka taktırmıyodu evde kullanmasıda cok ıyı oldu kesene kadar banyoda kac takla attım orası ayrı:)
Wavs gecmis olsun cnm alpcige masalda ortturmez ainda uyanir uyku tulumu kurtaricimiz zaten odasindaoldgundan uyku tulumu olmasa ortemezdimde bayiliom tuluma rahat rah at uyuo masal
sağolun kızlar teşekkür ederim. beni cnm bizim de memeyi kestiğimizde beri uyku düzeni alt üst. tam bi düzenimiz olmadığı için haklı çocuk tabi. düzelecekler inş. yavaş yavaş. wavs cnm ankarada soğuk olur ama niye o kadar terlio ki. ben tulumu giydireli 1 ay oldu sanırım. hiç terlemio üstünü örttürmüo kesinlikle.
sağol cnm benimBeni gule gule kullansn kuzum saclarni
Insallah uykularida duzene girer biranonce bayag bi siknti cunku
Funda gecmis olsun canim kuzumda sende atlatrsz insallah biranonce
Aysegul kolaygelsin canim
Yasmin allah rahmet eylesin sabir versin
Oksuruyo falan demistinya canim acaba kalan hastaligimi atti terleyerek yada normaldede terliyomu bukadar havalar boyleyken terlemesini bende anlamadim.Duzen olmayinca uyku duzenide olmaz canim zor valla
Uyku tulumunun icine ne giydiriyosun peki
Bilmyorum canim niye bukadr cok terliyo okadrcok sicakta olmyoki evsuan
cnm pijama takımı giydiriyorum penye. kalın değil ama uzun kollu .Duzen olmayinca uyku duzenide olmaz canim zor valla
Uyku tulumunun icine ne giydiriyosun peki
Bilmyorum canim niye bukadr cok terliyo okadrcok sicakta olmyoki evsuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?