- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.541
Cnm album yapmayı denedım ama olmuyor kaydedıldı falan dıyo ama albumde foto yok anlamadım, sıte degıstıkten sonra album yapan varsa anlatabılırmı?günaydın cnm
sağol
defne iyi şükür hastalığa direniyoruz
inşallah antibiyotiksiz atlatacağız
elimde derece ile dolaşıyorum
sırf defneye şurubu içirebilmek için ben de 1 yudum içiyorum
nidanın kahkülü hayırlı olsun
koyabiliyorsan resim koyarmısın çok merak ettim
Cnm bızım aynı duzendı ama duzen ıcınde de degısıyo bu sıpaların duzenı:) duzelecekler ıns..sağolun kızlar teşekkür ederim. beni cnm bizim de memeyi kestiğimizde beri uyku düzeni alt üst. tam bi düzenimiz olmadığı için haklı çocuk tabi. düzelecekler inş. yavaş yavaş. wavs cnm ankarada soğuk olur ama niye o kadar terlio ki. ben tulumu giydireli 1 ay oldu sanırım. hiç terlemio üstünü örttürmüo kesinlikle.
Sagol cnmBeni gule gule kullansn kuzum saclarni
Insallah uykularida duzene girer biranonce bayag bi siknti cunku
Funda gecmis olsun canim kuzumda sende atlatrsz insallah biranonce
Aysegul kolaygelsin canim
Yasmin allah rahmet eylesin sabir versin
Iste cozum olabılırmı dıye bı umut denedık ama daha cok erken gercekten..beni cnm bencede öğle uykusunu kaldırmak için erken. en doğru kararı vermişsin arkadaşım. bence de uyutmalısın.
ay yapıo cnm sağolsun. ama kırk kezde söyler:) bak kızım baban evi tertemiz yaptı dio dün.benim diyen kadın yapamaz dio:) güya beni sinirlendirecek işime gelio ya gülüp geçiyorum he he:)Iste cozum olabılırmı dıye bı umut denedık ama daha cok erken gercekten..
Esınle evı mıs yapmıssınız oh ne guzel yardım etmesı herkes yapmaz, benım esımde yapar Allah ıcın:)
Ins duzelır cnm ya gece yarısı kslkıp otuyo snlamlı anlamsız konusuyo coktandır olmuyodu ogle uykusu kalkınca basladı yınebenicim nidoş güle güle kuullansın saçını evet cnm bencede uyut nidayı şahsen nilde dayanamaz eminim:
nilbile gece bazen konuşuyo uykusunda cnm takılma geçecek bunlar:
wavsum evet niloş çok eylendi
fatma tekrar güle güle kullanın dolabınızı:
nurayım yoksun cnm nerelerdesin bakyimmm:
Soylensın gul gec aynen takılıyodur tatlı tatlı:) bızımkıde soylenır bulmussun benım gıbı kocayı dıye:)ay yapıo cnm sağolsun. ama kırk kezde söyler:) bak kızım baban evi tertemiz yaptı dio dün.benim diyen kadın yapamaz dio:) güya beni sinirlendirecek işime gelio ya gülüp geçiyorum he he:)
cnm zeynepte konuşuo ara ara. söylenio bişeylere kızıo. normaldir diye düşünüyorumIns duzelır cnm ya gece yarısı kslkıp otuyo snlamlı anlamsız konusuyo coktandır olmuyodu ogle uykusu kalkınca basladı yıne
ha ha vallahi aynı cümle:) gülüp geçiyorum zaten cnm duymamış gibi devam ediyorum. bazen de gaz veriyorum aşkım bende senin kadar güç nerde nasıl kaldırayım ben koltuk kanepe diyorum he he:) eee gaz vermek ii oluo o gazla balkonlar filan da yıkanıo:)Soylensın gul gec aynen takılıyodur tatlı tatlı:) bızımkıde soylenır bulmussun benım gıbı kocayı dıye:)
Sagol cnm foto yukleyemedım cok tatlı oldu:)Gunaydin kizlar ben hep giriyorum ama yazamiyorum ya tel.hep yavas yazmiyo harf harf yaziyorum cok zor ya simdi bile yavas sizce neden olabilir acaba hafiza karti dolu oyuzdenmi boyle yapiyo 2gb kart ama cogu dolu ve ben baska kart almak istiyorum belki ozaman duzelir bilmiyorumki sizinkiler nasil.
Dolap icin sagolun kizlar istedigim gibi bisey aldim sonunda rahatladim ufak ufak odayi tamamliycam artik bende.
Betulcum odaniz ayni benim oda gibi senin resim cektigin tarafta kapi var pencere ayni yerde buyuklgude hemen hemen ayni bizimde gardrop senin koydugun yerde duruyo benim bi tane cekyat var o penrenin onunde duruyo ins.onumuzdeki yaz oda gidicek simdilik erenin besigi var daha yatak yok.
Bu arada gecmis olsun canim rahatsizsin heralde ins.ciddi bisey degildir.
Alpte berrada defnede ins.daha iyi olurlar kuzularimiz hasta olmasin aman.
Fundacim sanada gecmis olsun calisirken hastalik zor dikkat et kendine.
Yasemin Allah rahmet eylesin canim arkadasinda ani olunca cok uzulmustur Allah hayirli olumler versin hepimize.
Temizlikte yapilmis oh icin rahattir neguzel.
Guldencim sizde gezmissiniz iyi gelmistir nilde eglenmisya en guzel kismi o diymi.
Aysegul tekrar gecmis olsun masala ama ins.gecicek yuzu merak etme hem doktor demis zaten hemde kucuk olduklari icin hemen yenilenir derisi ins. sonra seninde icin rahatlar.
Benicim sen ozellikle nidadan ogle uykusunu kaldirma canim daha cok kucukler erenin bile bazen cok huysuzlugu tutuyo uyumak istemiyo kac kere yasadim benimde aklima geldi oyle ama yok ya gercekten kucukler hatta beyza bile kucuk aslinda merak etme duzelir uykulari yine.
Nida gule gule kullansin saclarini cok tatli olmustur eminim.
Aynen gaz verme ısını bazen yaparım bazende kendı ıster askım ne guzel yaptın demıyosun der:) ama sagolsun elınden gelenı yapmaya calısır vaktı oldugu surece..ha ha vallahi aynı cümle:) gülüp geçiyorum zaten cnm duymamış gibi devam ediyorum. bazen de gaz veriyorum aşkım bende senin kadar güç nerde nasıl kaldırayım ben koltuk kanepe diyorum he he:) eee gaz vermek ii oluo o gazla balkonlar filan da yıkanıo:)
bende ondan çekiniorum cnm . aslında dpilerde azda olsa düzlük var ama. sanırım kestrisem uçlar kıvrılır:) eskiden bu kadar değildi şimdi daha kıvırcık.Aynen gaz verme ısını bazen yaparım bazende kendı ıster askım ne guzel yaptın demıyosun der:) ama sagolsun elınden gelenı yapmaya calısır vaktı oldugu surece..
Zeynebım sacları baya dalgalı galıba kahkul guzel dururmu kı? bızım onler duz arkalar dalgalı, beyzanın daha dalgalı dıye ben ona hıc kestırmedım guzel durmaz dıye
sasğolasın cnm benimGunaydin kizlar ben hep giriyorum ama yazamiyorum ya tel.hep yavas yazmiyo harf harf yaziyorum cok zor ya simdi bile yavas sizce neden olabilir acaba hafiza karti dolu oyuzdenmi boyle yapiyo 2gb kart ama cogu dolu ve ben baska kart almak istiyorum belki ozaman duzelir bilmiyorumki sizinkiler nasil.
Dolap icin sagolun kizlar istedigim gibi bisey aldim sonunda rahatladim ufak ufak odayi tamamliycam artik bende.
Betulcum odaniz ayni benim oda gibi senin resim cektigin tarafta kapi var pencere ayni yerde buyuklgude hemen hemen ayni bizimde gardrop senin koydugun yerde duruyo benim bi tane cekyat var o penrenin onunde duruyo ins.onumuzdeki yaz oda gidicek simdilik erenin besigi var daha yatak yok.
Bu arada gecmis olsun canim rahatsizsin heralde ins.ciddi bisey degildir.
Alpte berrada defnede ins.daha iyi olurlar kuzularimiz hasta olmasin aman.
Fundacim sanada gecmis olsun calisirken hastalik zor dikkat et kendine.
Yasemin Allah rahmet eylesin canim arkadasinda ani olunca cok uzulmustur Allah hayirli olumler versin hepimize.
Temizlikte yapilmis oh icin rahattir neguzel.
Guldencim sizde gezmissiniz iyi gelmistir nilde eglenmisya en guzel kismi o diymi.
Aysegul tekrar gecmis olsun masala ama ins.gecicek yuzu merak etme hem doktor demis zaten hemde kucuk olduklari icin hemen yenilenir derisi ins. sonra seninde icin rahatlar.
Benicim sen ozellikle nidadan ogle uykusunu kaldirma canim daha cok kucukler erenin bile bazen cok huysuzlugu tutuyo uyumak istemiyo kac kere yasadim benimde aklima geldi oyle ama yok ya gercekten kucukler hatta beyza bile kucuk aslinda merak etme duzelir uykulari yine.
Nida gule gule kullansin saclarini cok tatli olmustur eminim.
O zaman kuafore falan sorsan bılemedım nası olur, benım saclarım ıslak sekıl verırsem baya dalgalı oluyo ama kuruyken onler duz gorunuyor ama kahkul kestırırsem anında kıvrılıyo uclar ondan hıc kestırmem..bende ondan çekiniorum cnm . aslında dpilerde azda olsa düzlük var ama. sanırım kestrisem uçlar kıvrılır:) eskiden bu kadar değildi şimdi daha kıvırcık.
aaaa çok geçmiş olsun cnm. peki beyzanın ki nasıl çabuk geçmiş miydiO zaman kuafore falan sorsan bılemedım nası olur, benım saclarım ıslak sekıl verırsem baya dalgalı oluyo ama kuruyken onler duz gorunuyor ama kahkul kestırırsem anında kıvrılıyo uclar ondan hıc kestırmem..
Canım sıkıldı sımdı nıdanın vucudunda kırmızılıklar cıkıyo bacagında vardı sımdı kolunda ve kasıyo dort bucuga randevu verdıler dr ye goturecez ıns onemlı degıldır, beyzanın olmustu daha ona benzıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?