2012 kasım bebekleri büyüyor..

funda gecmis olsun canim ayy bas agrisi cok kotu bisey
beni canim alrjik bnyeleri sanirim bikackezde olmustu senin kizlarin dimi alerji testi yaparlarmiki sizin orda istesen doktor onerirmiki acaba neye karsi alerjileri var ogrenirsin
koyde cok cikolata verdiler masala hemn putur putur oldu karni kollari kestik gecti insan korkuyi bilemeyince sebebini

fatma hosgeldin sende deerslerin azmis busene rahat edersin pazazr olmasida iyi olmus
wavs niye terliyoki acaba hastaligindan olabilirmi masal uzun kollu pijama giyip tulumunu giyio bide ilk orterim ustunu acilana kadr dursun diye hic terlzmez
hep terliosa normalde ama su havlarda terlenmezki dimi hstaligindandir belki

yasemin ohh temizlik yapilmis masallhh kocana.dz bizimkine desem yapar ama ben ona birakmiyorum cekerim kanepe buzdolabi konsol baza hepsini kaldirim kendim anneme cekmisim oda oyleydi esim korkuyorum senden ben uyurken yatagi benle birlikte kaldirip yine cekersin dio:)
ama masalda oyle bana cekmis kocaman agir seyleri kucaklayip getirio:)

geçmiş olsun cnm inşallah önemli bişey yoktur

ha ha kız bende çekerim yaparım sıkıntı yok . ama birazda o yapsın ayol her işe ben koşuyorum zaten o kadarcıkta olsun. gerçi sağolsun ben söylemeden yaptı kalk yap desem yapmaz yani.ama yaptımı da maşallahı var gerçeken benim diyen kadından ii yapar yani maşallah:)

zeynep te bayram filan derken çikolata dozunu kaçırdı. uykudan kalkınca bile çikolaaaa dio. yok artık annem diyorum gülmeye başlıo:) allahtan inatlaşmıo o konuda. dikkatini dağıtabiliorum.

benicim geçmiş olsun kızamık yada çiçek falan ola bilirmi acaba cnm yoksa alerjikmiki inş önemli bişey yoktur...

aaaa çok geçmiş olsun cnm. peki beyzanın ki nasıl çabuk geçmiş miydi

geçmiş olsun cnm inşallah önemli bişey yoktur
Sagolun kızlar ıns yoktur
Beyza da cok ugrastık gıtmedıgımız dr kalmadı burdan da cok yazmısımdır alarjı testı yapmadılar hep krem vs verdıler uzun sure sonra gecmıstı, sımdı de nıda bakalım ne dıycekler

Cnm nıda da ılk oluyo daha boyle beyza ya yapmadılar konunun uzmanına goturduk yıne yapmadılar
Cukulata hergun bıtane kucuk kınder cukulatalarından yıyo ondan olacıgını sanmıyorum ama bılmıyorumkı

zeynep te bayram filan derken çikolata dozunu kaçırdı. uykudan kalkınca bile çikolaaaa dio. yok artık annem diyorum gülmeye başlıo:) allahtan inatlaşmıo o konuda. dikkatini dağıtabiliorum.
Ay nazar degmesın bızımkıde bı taneyı yarım bırakırdı sımdı yıyo tekrar dolaba gıdıyo ama cok ustelemıyo sukur..

Ay nazar degmesın bızımkıde bı taneyı yarım bırakırdı sımdı yıyo tekrar dolaba gıdıyo ama cok ustelemıyo sukur..
aman değmesin cnm. çok sevio yaa bizim ki yüzünde güller açıo çikolayı görünce. dün eşimi terminale bıraktık. otokoltuğuna oturmak istemeyince. babası dedi ki gitte dayından çikolata iste kızım tamam mı dedi. bizim ki razı oldu bindi. sonra eve gidene kadar başlandı söylenmeye. çikolaaa istiyom dayıdan çikolaa istiyom dayıdan:) sıpa güldürdü beni

kız yine kimse kalmadı ya burda. hadi beni nidayı gçtürdü. gerisi nereye kayboldu. nurayyy songül az kaldı ceza yiyceksiniz. kesintisiz forumda kalma cezası he he:)

biz balkonda ceviz kirioduk komsu teyzemizde gel masal seni ozldim seveyim seni dedi oraya gittik uyuduk uyandik yemek yaptik simdi yemzkler pisiyo isimiz bitti teyzoslar yasemin bize ceza kesmeeeee

Aysegul hasta olmadanda terliyodu canim uff kafama takildi simdi siz tulumun icine pijamada giydiriyomusnz ben asla yapamam oyle terden sucuk olur cocuk

wavsum gidince dr sorarsın ama nilde o kalın tulumlarla terlio cnm biz sormuştuk onubi sıkıntı yokdemişti sanıyorum o terlemenin krıterlerivar bak şimdi çkıorum ama yarın araştırırız takılma cnm bende çoğu gece kalkıp nilin üzerini deyiştirdiğimi biliorum ayrıca bizim tulumumuz yazlık tulum yani çok ince anca onlarla terlemiodu nil babamız bu sene kışlık tulum almış henüz denemedik bakalım deniyecez..
kızlar ben kaçar görüşürüz ayşegülcüm pek hamaratsın şekerim: hadi ben kaçtımmm inş yarın görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…