2012 kasım bebekleri büyüyor..

Medjaba kizlar iki gindir cok yigunum dun digun vardi oraya gittik ordan arkadasla yaren ve arkadasini sinemaya soktuk bizde avm de takildik
bu sabahada lise arkadaslaeim geldi kahvalriya yogun ve guzel bir gundu pastada almislar erken dogungubu kytladilar:)
simdide dusumu aldim yorgunluk atiyorum
teeleme olayina gelince aeasta tam aksine hoc teeledigine rastlanmamistor

Aaa wavss canım cok şaşırdım bu sogukta terlemesine. Ben 1 aydir tulumla yatiriyorum. Bi tek kv lerde ev sobaliydi soba cok yaniyorsa terledi. Ben de icine pijama giydiriyorum. Ama öyle soguk ki bazen tulumun üzerine bile biseyler örtüyorum.

Brnde ince
bende Pijama gitydiruyorum
Erkek coduk terler derler bizde etkili olnasada

nolur bilgisi olan beni aydilatsin oglumun bacagi alcida 1 aydir bu persembe insallah cikaricaklar ama dunden beri kalti resmen yuruyor kucagimda tutmaktan helak oldum elimden birakir birakmaz kalkip yuruyor zarari olurmu dr her istedigimde arayamiyorum cok korkuyorum bisey olur diye iyi veya kotu bilgisi olan paylasirmi lutfen

Cnm benım ınan hıc bır fıkrım yok net te arastırayım dedım bısey bulamadım, zaten bıkac gun kalmıs Allahın ıznıyle bısey olmaz dıye dusunuyorum, derdı ceken bılır ne kadar zorlanıyosundur kımbılır Allah yardımcın olsun..

Canim suan evimiz cok soguk degil ben kisa kolluyla duruyorum
Babasida cok terler uyurken ona cekti sanrim

Canimcok gecmis olsun allahim kolaylik versin cok zordur eminm ikinz icinde
Benimde bi bilgimyok canim insallah duzelmstr ayagi bisey olmaz allahin izniyle

Beni naptnz canim dr ye gittnzmi
Gıttık cnm alerjı surubu ve krem verdı haftaya kadar kullanıp tekrar gıdıcez, pazartesı zaten ıkı yas kontrolu var o zamana gecer ıns. Bıde kasıyo acı acı dıyo
Gelırken lunapark acılmıs oraya gıttık ıyıce enerjılerını attılar uyuyolar sımdı..

Cnm bızımde 23 derece sabıt ev terleme olmuyo pıjamajla yatıyo ınce yorgan ortuyorum ustunde tutarsa eger bazen bıraz sacları terler o kadar, senın dedıgın gıbı alp babaya da cekmıs olabılır

Neye alerjsi var acaba test yaplmiyo dimi
Insallah kontrolekadar gecer canim
Ohh neguzel eglenmsler insallah bugece guzel uyurlar

Oh ne guzel gecıyo gunler desene
Yalnız arada bı buraya ugrayıp rapor versenız ıyı olur zıra yasemın hanımcım tarafından cezanız kesılecek:))

Cnm bızımde 23 derece sabıt ev terleme olmuyo pıjamajla yatıyo ınce yorgan ortuyorum ustunde tutarsa eger bazen bıraz sacları terler o kadar, senın dedıgın gıbı alp babaya da cekmıs olabılır

Nettenbaktim biraz kanszlik falan yada kalsyum eksklgi olablr diyo ama bilemdim enson yest yapldginda normaldi
Baska hastalklrda yazyo ama allah korusun
Benimki cok terleyen bebekgrubunda sanrim
Bizimdaha surekli kalorifer yanmyo oyizden 20 derece falan yaninca nolur bilmyorum

Neye alerjsi var acaba test yaplmiyo dimi
Insallah kontrolekadar gecer canim
Ohh neguzel eglenmsler insallah bugece guzel uyurlar
Yapmıyolar cnm ya once ılacla tedavı beklıycez bakalım
Ben bıle bındım nıdayla he he:) ucaklar var yuksege cıkıyo yanlız bındıremedım cocukların yanına bır buyuk bınebılıyo her gıdısımızde bende bınıyorum onla beraber:)
Ins guzel uyurlar nıda ogle uykusu yaptı ama yıne erken uyudu yorulmus herhalde
Beyzayı daha erken yatırdım ogle uykusu yapmadın nıda sonra gelıcek dedım once yattı sonra basladı aglamaya nıda gelsın yalnız yatmak ıstemıyorum dıye:) babası gıttı oyle uyudu, yalnız kardesı olmasa beyza odasında asla yatmazdı onu anlıyorum

Cnm ıkı yas kontrolu vardır yakınlarda alp ın o zaman ıstesen yıne kan tahlılı falan..
Net te dogru yanlıs pekcok sey yazılıyor onun ıcın fazla takılma dr una sorarsın en ıyısı..

Cnm ben kactım
Gunduz bende kestıyodum bıraz kızlar uyurken sımdı oda yok erken yatmak var:) ıyı geceler sana gorusrz..
Sabahcılar gunayydıııınnnnn sımdıden:)

Cocuklarla birlikte sende eglenmissin bi daha hic gitmdik lunaparka burda varmi bilmyorum
Tabiki nette yazan hersey dogru degil iki yas kontrolu bengoturursem var canimbirda oyle cagirmyolar
Beyza kardesini neguzel benimsemis ama inaallah hep boyle olurlar
Iyi geceler canim bemde yatyorum
Gulden yasmin betul funda simdiden gunaydin kizlar birazda olsa size gecmis biraktik

benicim çok geçmiş olsun tekrar evet 2 yaş konturolundede konuşursun
zaten alerji testi yapsalarda tam sonuç vermesi için 3 yaş beklenmesi gerekiyomuş genel bazı şeylerde yapa bilioruz demişti bizim der ve öyle yapmıştık bildiğim kadarıylaaras paşamada öyle yapıldı.. lune parkada gidilmiş ohh eylenmiştir kızlar iyi olmuş nil yorulunca çok güzel deliksiz uyuyo he he:)

ohhhh songül hanımcım negüzel gezişlmiş süper misafirde ağrlanmış ay bende kahvaltıda misafiri çok seviorum:
wavsum sanada günaydın cnm alp bencede babaya çekti
ayşe akif benimde bilgimyok ama perşembeye ne kaldıki bencede düzelmiştirdiye düşünüyorum.. inş sorun çıkmaz..
yaseminim biraz geç gelecek bugün arabayı servise bırakacak bilginiz olsun:
nuray, katreynur,funda, fatma, bbetül, ayşegül, günaydın kızlar
sibel sende yoksun uzun zamandr cnm nerelerdesin:
kızlar herkese günaydınnnnn:umarım iyidir bebişler ve anneleri:

Günaydın kizlar

Ayşeakif canim inşallah biseyi kalmiycak oglunun canim. Gecen yazdiginda yazıyordum yogunluga geldi gönderemedim. Benim amcamin kizinin da alciya alınmıştı 2 yasinda hem de belinden itibaren. Alci ciktiktan sonra dr yanlis kaynamis duzelmezse ameliyat dedi ama maşallah su an yürümesi basmasi herseyi duzeldi hic bi sorun yok canim. Inşallah siz de atlatacaksiniz bu günleri

Benicim gecmis olsun bir an once gecer inşallah.

Wavss kiz sanki ayri ulkede yaşıyoruz gibi hissettim:) sizin ev nasil sicak öyle kisa kol giyiyorsun. Biz kalorifer yakiyoruz ona ragmen yelek hirka giyiyorum düşün durumun vehametini:) bi de yeni geldik memleketten afyon isparta da böyleydi. Hep kalorifer soba yakiliyor. Bizim memleketler hep soguk yerler sanırım.

Guldencim nasılsın nil hanim nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…