2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın cnm iyiyim şükür nilde iyi dün çok iyimiş eşim benden önce eve gidiyo sen gelene kadar bişey yoktu diyo ama bengidince nil acayip huysuzlanmmaya başladı herşeye ağlıyo falan 1 saat falan öyle sürdü neyse sonra oynadık falan kendine geldi sıpa:berram nasıl cnm atlata bildimi gıribi?

cnm bence zararı olmaz çünkü perşembe alınacakmış.yani tedavinin sonuna gelmişsiniz
kemik zaten şimdiye kadar kaynamıştır bence
inşallah perşembe günü hayırlı haberler alacağız

canım nil naz yapmış sana

günaydın cnm

günaydın cnm

günaydın kızlar nasılsınız
dün akşam kv lerde kaldık
defne yerini yadırgadı sanırım çok mızıldadı
ama sağolsun akşam kv yemek hazırladı,meyve çay tatlı hazırladı
sabah da defne çok huysuzlandığı için sen defneyi kreşe götür ben yatakları toplarım dedi
defne akşama kadar çok özlemiş beni
sürekli kucak kucağa oturduk.kv diyor ki "senin yanında ne kadar sakin"
eğer araba tamir edilmediyse bu akşam da kv de kalacağız
bizden haberler bu kadar

günaydın fundam nasıl oldun defnem nasıl
ay benimde buazım yanmaya başladı akşam çok fena soltarafım nasıl yanıyo anlatamam hemen limonlu ılık su yaptım şükür iyi geldi

herkese günaydın
işler çok yoğun giremiyorum bu aralar biz iyiyiz rana hanım da dün gece harici iyi ama dün gece benim sabrımı baya zorladı kalkıp ağlıyo bişey söylesem yine alınıyo daha fazla ağlıyo sinir etti beni

ay benimde buazım yanmaya başladı akşam çok fena soltarafım nasıl yanıyo anlatamam hemen limonlu ılık su yaptım şükür iyi geldi
geçmiş olsun güldenim ya herkes hasta hava değişikliğinden herhalde

herkese günaydın kızlar arabayı servise bırakıp geldim. sanırım akşam iş çıkışı alabilicem. zeynebin gribi coşmuş durumda gece coldmix bile hayretmedi tıkandı durdu. güldenim nazları bize cnm dün akşam iş çıkışı eve gidince 1 saati geçkin ağlamaklı dolandı zeynep. annem dio ki hiç bişeyi yoktu sen gelince böyle oldu . biraz birlikte vakit geçirince sakinleşio kuzular gerçekten. wavs cnm bizim tulumumuz lcw nin kinden baya da kalın yani. bence de senin kuzu babaya çekmiş. işyerinden arkadaşımın da oğlu var. o da her gece terler sırılsıklam olur mecbur değişirim demişti de çok şaşırmıştım. eşi de çok terlermiş. sizinki de öyle bir durum sanırım. geçmiş bakarken bi ara songülü mü gördüm ne:) songül cezadan yıtttın sayılır da nuraya ceza gelio az kaldı he he he:) beni cnm geçmiş olsun hemencecik geçsin kuzunun kızarıklıkları inş. katre cnm berracık napıo. bizim burası da geceleri soğuk oluo sizin ora daha serindir. ayşeakif bişey olmaz cnm inş. büyük kısmını atlatmışsınız çok şükür. bolbol dua et. hayırlı haberler alırsın inş. perşembe günü. özcanan yoğunsun diye sesimiz çıkmıo az kaldı sende ceza yiycen he he:) betülüm nasıl oldun cnm. nuray elifimin gribi nasıl gelde bilgi ver accık:) bu accık zeynepten kaldı bana kızlar bardağı uzatıp anne accık luuu koo dio:) suyu böyle istiyo. rabbim hepsini nazarlardan korusun inş.

gülden geçmiş olsun cnm sanıyorum bal böcüğüm gribi bana sattı . benimdee boğazım ve yüzümün sol tarafı ağrıo

accık lu kooo:) :) :) iyiymiş benim kız da anne su alabilir miyim:) dök dök ohh diyo sonra :)

şükür cnm iyiyim
ıhlamur iyi geldi bana
defne de dirniyor
çok kötü değil şükür
bu arada pazar günü defne 17 . dişini çıkarmış onu farkettim

acaba nesi vardı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…