- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.601
günaydın cnm iyiyim şükür nilde iyi dün çok iyimiş eşim benden önce eve gidiyo sen gelene kadar bişey yoktu diyo ama bengidince nil acayip huysuzlanmmaya başladı herşeye ağlıyo falan 1 saat falan öyle sürdü neyse sonra oynadık falan kendine geldi sıpa:berram nasıl cnm atlata bildimi gıribi?Günaydın kizlar
Ayşeakif canim inşallah biseyi kalmiycak oglunun canim. Gecen yazdiginda yazıyordum yogunluga geldi gönderemedim. Benim amcamin kizinin da alciya alınmıştı 2 yasinda hem de belinden itibaren. Alci ciktiktan sonra dr yanlis kaynamis duzelmezse ameliyat dedi ama maşallah su an yürümesi basmasi herseyi duzeldi hic bi sorun yok canim. Inşallah siz de atlatacaksiniz bu günleri
Benicim gecmis olsun bir an once gecer inşallah.
Wavss kiz sanki ayri ulkede yaşıyoruz gibi hissettim:) sizin ev nasil sicak öyle kisa kol giyiyorsun. Biz kalorifer yakiyoruz ona ragmen yelek hirka giyiyorum düşün durumun vehametini:) bi de yeni geldik memleketten afyon isparta da böyleydi. Hep kalorifer soba yakiliyor. Bizim memleketler hep soguk yerler sanırım.
Guldencim nasılsın nil hanim nasıl?
cnm bence zararı olmaz çünkü perşembe alınacakmış.yani tedavinin sonuna gelmişsiniznolur bilgisi olan beni aydilatsin oglumun bacagi alcida 1 aydir bu persembe insallah cikaricaklar ama dunden beri kalti resmen yuruyor kucagimda tutmaktan helak oldum elimden birakir birakmaz kalkip yuruyor zarari olurmu dr her istedigimde arayamiyorum cok korkuyorum bisey olur diye iyi veya kotu bilgisi olan paylasirmi lutfen
canım nil naz yapmış sanagünaydın cnm iyiyim şükür nilde iyi dün çok iyimiş eşim benden önce eve gidiyo sen gelene kadar bişey yoktu diyo ama bengidince nil acayip huysuzlanmmaya başladı herşeye ağlıyo falan 1 saat falan öyle sürdü neyse sonra oynadık falan kendine geldi sıpa:berram nasıl cnm atlata bildimi gıribi?
günaydın cnmbenicim çok geçmiş olsun tekrar evet 2 yaş konturolundede konuşursun
zaten alerji testi yapsalarda tam sonuç vermesi için 3 yaş beklenmesi gerekiyomuş genel bazı şeylerde yapa bilioruz demişti bizim der ve öyle yapmıştık bildiğim kadarıylaaras paşamada öyle yapıldı.. lune parkada gidilmiş ohh eylenmiştir kızlar iyi olmuş nil yorulunca çok güzel deliksiz uyuyo he he:)
ohhhh songül hanımcım negüzel gezişlmiş süper misafirde ağrlanmış ay bende kahvaltıda misafiri çok seviorum:
wavsum sanada günaydın cnm alp bencede babaya çekti
ayşe akif benimde bilgimyok ama perşembeye ne kaldıki bencede düzelmiştirdiye düşünüyorum.. inş sorun çıkmaz..
yaseminim biraz geç gelecek bugün arabayı servise bırakacak bilginiz olsun:
nuray, katreynur,funda, fatma, bbetül, ayşegül, günaydın kızlar
sibel sende yoksun uzun zamandr cnm nerelerdesin:
kızlar herkese günaydınnnnn:umarım iyidir bebişler ve anneleri:
günaydın cnmGünaydın kizlar
Ayşeakif canim inşallah biseyi kalmiycak oglunun canim. Gecen yazdiginda yazıyordum yogunluga geldi gönderemedim. Benim amcamin kizinin da alciya alınmıştı 2 yasinda hem de belinden itibaren. Alci ciktiktan sonra dr yanlis kaynamis duzelmezse ameliyat dedi ama maşallah su an yürümesi basmasi herseyi duzeldi hic bi sorun yok canim. Inşallah siz de atlatacaksiniz bu günleri
Benicim gecmis olsun bir an once gecer inşallah.
Wavss kiz sanki ayri ulkede yaşıyoruz gibi hissettim:) sizin ev nasil sicak öyle kisa kol giyiyorsun. Biz kalorifer yakiyoruz ona ragmen yelek hirka giyiyorum düşün durumun vehametini:) bi de yeni geldik memleketten afyon isparta da böyleydi. Hep kalorifer soba yakiliyor. Bizim memleketler hep soguk yerler sanırım.
Guldencim nasılsın nil hanim nasıl?
geçmiş olsun güldenim ya herkes hasta hava değişikliğinden herhaldegünaydın fundam nasıl oldun defnem nasıl
ay benimde buazım yanmaya başladı akşam çok fena soltarafım nasıl yanıyo anlatamam hemen limonlu ılık su yaptım şükür iyi geldi
accık lu kooo:) :) :) iyiymiş benim kız da anne su alabilir miyim:) dök dök ohh diyo sonra :)herkese günaydın kızlar arabayı servise bırakıp geldim. sanırım akşam iş çıkışı alabilicem. zeynebin gribi coşmuş durumda gece coldmix bile hayretmedi tıkandı durdu. güldenim nazları bize cnm dün akşam iş çıkışı eve gidince 1 saati geçkin ağlamaklı dolandı zeynep. annem dio ki hiç bişeyi yoktu sen gelince böyle oldu . biraz birlikte vakit geçirince sakinleşio kuzular gerçekten. wavs cnm bizim tulumumuz lcw nin kinden baya da kalın yani. bence de senin kuzu babaya çekmiş. işyerinden arkadaşımın da oğlu var. o da her gece terler sırılsıklam olur mecbur değişirim demişti de çok şaşırmıştım. eşi de çok terlermiş. sizinki de öyle bir durum sanırım. geçmiş bakarken bi ara songülü mü gördüm ne:) songül cezadan yıtttın sayılır da nuraya ceza gelio az kaldı he he he:) beni cnm geçmiş olsun hemencecik geçsin kuzunun kızarıklıkları inş. katre cnm berracık napıo. bizim burası da geceleri soğuk oluo sizin ora daha serindir. ayşeakif bişey olmaz cnm inş. büyük kısmını atlatmışsınız çok şükür. bolbol dua et. hayırlı haberler alırsın inş. perşembe günü. özcanan yoğunsun diye sesimiz çıkmıo az kaldı sende ceza yiycen he he:) betülüm nasıl oldun cnm. nuray elifimin gribi nasıl gelde bilgi ver accık:) bu accık zeynepten kaldı bana kızlar bardağı uzatıp anne accık luuu koo dio:) suyu böyle istiyo. rabbim hepsini nazarlardan korusun inş.
ha ha maşallah ranama çok kibarmış kız:)accık lu kooo:) :) :) iyiymiş benim kız da anne su alabilir miyim:) dök dök ohh diyo sonra :)
şükür cnm iyiyimgünaydın fundam nasıl oldun defnem nasıl
ay benimde buazım yanmaya başladı akşam çok fena soltarafım nasıl yanıyo anlatamam hemen limonlu ılık su yaptım şükür iyi geldi
acaba nesi vardı cnmherkese günaydın
işler çok yoğun giremiyorum bu aralar biz iyiyiz rana hanım da dün gece harici iyi ama dün gece benim sabrımı baya zorladı kalkıp ağlıyo bişey söylesem yine alınıyo daha fazla ağlıyo sinir etti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?