- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.621
ay yerim ben onun kibarlığınıaccık lu kooo:) :) :) iyiymiş benim kız da anne su alabilir miyim:) dök dök ohh diyo sonra :)
Günaydın kizlar
Ayşeakif canim inşallah biseyi kalmiycak oglunun canim. Gecen yazdiginda yazıyordum yogunluga geldi gönderemedim. Benim amcamin kizinin da alciya alınmıştı 2 yasinda hem de belinden itibaren. Alci ciktiktan sonra dr yanlis kaynamis duzelmezse ameliyat dedi ama maşallah su an yürümesi basmasi herseyi duzeldi hic bi sorun yok canim. Inşallah siz de atlatacaksiniz bu günleri
Benicim gecmis olsun bir an once gecer inşallah.
Wavss kiz sanki ayri ulkede yaşıyoruz gibi hissettim:) sizin ev nasil sicak öyle kisa kol giyiyorsun. Biz kalorifer yakiyoruz ona ragmen yelek hirka giyiyorum düşün durumun vehametini:) bi de yeni geldik memleketten afyon isparta da böyleydi. Hep kalorifer soba yakiliyor. Bizim memleketler hep soguk yerler sanırım.
Guldencim nasılsın nil hanim nasıl?
ha ha defneninki de iyiymiş. biz de lu diyoruzdefne de suya lö diyor
susayınca lö lö lö diye dolanıyor elinde bardakla
ha ha defneninki de iyiymiş. biz de lu diyoruz
maşallah kuzuma:) su diyen yok mu ayol he he:)Alp tugrada yu diyo
doğru cnm pardon he he:)wavsum sende hoşgeldin ee ranamdiyo kız nasılda güzel istiyolar ayy hepsi birbirinden şeker bunların
bilmiyorum ama eşime de sinir oldum gözünü açıp bakmadı ya rana resmen üstümde yattı o dereceacaba nesi vardı cnm
Gecmis ilsun yasemunim kuzum atlatmamia heniz burde sana gecmus tam olmusgülden geçmiş olsun cnm sanıyorum bal böcüğüm gribi bana sattı . benimdee boğazım ve yüzümün sol tarafı ağrıo
Merhaba cnmya ozeldik senibilmiyorum ama eşime de sinir oldum gözünü açıp bakmadı ya rana resmen üstümde yattı o derece
Aaa herkes hasta mı oluyo gecmıs olsun cnmGubaydin kizlar hepinize nasilsinuz
ay acaip deeecede basim agriyor cok mutsuzum
Canim grip tarzi degilde bas agrisi kuzular nasil meden tahlik yapmiyorlarki aras 8 aylikti yapuldigindaAaa herkes hasta mı oluyo gecmıs olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?