- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.641
Sagolasin cnm sen nasil atlattiimi yorgunlugunuaynen yaseminim yiyelim
songülüm tünaydın geçmiş olsun cnm:
evet ya cok tatlı oluyolarböyle yarım yarım konuşmuolar mı yiyesim gelio:) çok tatlılar maşallah. her halleri başka tatlı
ay bende öyle durumda delirip direkt eşime sarıorum hee durum vahim oluo o zaman.bilmiyorum ama eşime de sinir oldum gözünü açıp bakmadı ya rana resmen üstümde yattı o derece
ha ha yerim onun abibinı:) geçen zeynep babasına sıyat olsun dedi şok olduk eşimle traş olup gelmişti. sıpa farklı şey söyleyince kendi bile şaşırıo. gitti bi de öpüo. noluo kız beni mi taklit edion dedim naıl gülüo:) ne biliosa sıhhatler olsunu çok akıllılar şimdikiler maşallahevet ya cok tatlı oluyolar
Arıfe gunu cam sılıyodum nıda yanımda sırtım acılmıs tuttu tısortumu asagı cekıyo anne abib abib dıyo koptum resmen beyzada abık derdı ayıba:)
Ay masallah hepsıne taklıtcı bunlar gercekten ne duyarlarsa kaydedıyolar:)Songul goruyomusun bak eskı damırbas dıyolar arayı acma fazla:)
Suan ıcın tahlıl onermedı cnm bakalım haftayı beklıyoruz..
Erenın odası cok guzel olmus merakımızı gıderdıgın ıcın sanada tesekkur
erkekler hep öyle cnm malesefbilmiyorum ama eşime de sinir oldum gözünü açıp bakmadı ya rana resmen üstümde yattı o derece
ne oldu cnm geçmiş olsunGubaydin kizlar hepinize nasilsinuz
ay acaip deeecede basim agriyor cok mutsuzum
yerim onun bebeğim diyen dillerini yaa evet cnm bin şükür onları vereneMaşallah çok güzel konuşuyor lar dilli bidik bunlar masallah nile ve zeynebe
elifte bu aralar bana sarılıp annem bebegimm tatlım diyo çok mutlu oluyorum ya Allahima çok sujur bu gunleri gösterdi bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?