2012 kasım bebekleri büyüyor..

amanın da amanın kim gelmiş eski demirbaş gelmiş:)songül hanım hoşgeldiniz efendim:) niye ağrıo ki başın acep canını bişeye mi sıktın ki tatlım. bende de var bi ağrı ama gripten bağıra bağıra gelio grip valla. felaket salgın var yaa. beni cnm nidaya da maşallah pek bi kibarmış. bizim ki de işine gelirse lütten dio. işne gelmezse annebuya gel çabukkk:) bi de çabuk çıktı başımıza

böyle yarım yarım konuşmuolar mı yiyesim gelio:) çok tatlılar maşallah. her halleri başka tatlı
evet ya cok tatlı oluyolar
Arıfe gunu cam sılıyodum nıda yanımda sırtım acılmıs tuttu tısortumu asagı cekıyo anne abib abib dıyo koptum resmen beyzada abık derdı ayıba:)

evet ya cok tatlı oluyolar
Arıfe gunu cam sılıyodum nıda yanımda sırtım acılmıs tuttu tısortumu asagı cekıyo anne abib abib dıyo koptum resmen beyzada abık derdı ayıba:)
ha ha yerim onun abibinı:) geçen zeynep babasına sıyat olsun dedi şok olduk eşimle traş olup gelmişti. sıpa farklı şey söyleyince kendi bile şaşırıo. gitti bi de öpüo. noluo kız beni mi taklit edion dedim naıl gülüo:) ne biliosa sıhhatler olsunu çok akıllılar şimdikiler maşallah

Songul goruyomusun bak eskı damırbas dıyolar arayı acma fazla:)
Suan ıcın tahlıl onermedı cnm bakalım haftayı beklıyoruz..
Erenın odası cok guzel olmus merakımızı gıderdıgın ıcın sanada tesekkur

Ay masallah hepsıne taklıtcı bunlar gercekten ne duyarlarsa kaydedıyolar:)

Gorusuruz kızlar benım bıraz ıs yapmam lazım
Kızların yazlıklar daha duruyodu dolapta onları kaldırıcam nıdanın kucuklerı falanda ayırıcam sonra supur sıl cok ıs var ..

oyyy nidoşada baksen zeynebim sıhatler olsunuda bilirmiş
nilde bişey isteyince bende verince teşekkürler dio sıpa
bide bana vurursa ve konuşmayınca anneee özür diyo :

Merhaba kızlar
yasemin çizgi film açtım elife ancak öyle girebildim kk ya uyanık ken devamli kalk kalk diyor oynayalim istiyor öncelik kızımın ceza kesmedim lütfen
elifte suyu boğazından bir hırıltılı şeklinde çıkardığı ses sayesinde istiyor farklı bardaktan şu icmez illa cay bardagi olacak bardaktan aktarırsan İçmez Sürahiden konulacak bizim böyle Takintilarimiz Var malesef
Kızlar geçmiş olsun bol bol bal yiyin elif e bal çok iyi geldi her gün iki kaşık bal veriyorum ağzına toparladı çok azıcık akıyor burnu
beni geçmiş olsun canım kremi kullan bakalım ins ciddi değildir geçer
wavs elifte bana cekmis alp gibi çok terler bence yapı meselesi canim

Maşallah çok güzel konuşuyor lar dilli bidik bunlar masallah nile ve zeynebe
elifte bu aralar bana sarılıp annem bebegimm tatlım diyo çok mutlu oluyorum ya Allahima çok sujur bu gunleri gösterdi bize

hoşgeldin şekerim nuraycım bende evdeyken girememiştim nili uyutuncada işleri toparlamaya çalışırken olmuyo ama bizde sıkılıyoz he hehe:
yerim o elifi bennnn:
fatmacım amaşallah yakışıklıyave dolaba he hehe:
güle güle kullanın tekrar...

nurayım biliyorum cnm giremediğini takılıyorum öyle. öncelik çocukların. ama uyuttukçada arada kaç şekerim buralarda özleniosun:)
maşallah nilime de teşekkürü de bilirmiş yerim onu. fatma çok güzel cnm dolabınız güle güle kullanın. nasıl da sevmiş dolabını paşa:) beni cnm kolay gelsin sana da

Maşallah çok güzel konuşuyor lar dilli bidik bunlar masallah nile ve zeynebe
elifte bu aralar bana sarılıp annem bebegimm tatlım diyo çok mutlu oluyorum ya Allahima çok sujur bu gunleri gösterdi bize
yerim onun bebeğim diyen dillerini yaa evet cnm bin şükür onları verene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…