2012 kasım bebekleri büyüyor..

ben varım kimse yok. bende kasım 2014 annelerinde takılıyorum. maşallah şimdiden bizim kadar olmuş sayfaları. çokta heyecanlılar. biz yavaş kaldık vallahi. tabi onların üyesi cok 23 kişi aktif olabiliyorlar aynı anda:)

eskiden ziyaretçilerimiz olurdu şimdi onlarda yok. neyse kış geldi artık dışarı çıkmak zorlaştıkça bizim hatunlarda dönüş yapr. bi taraftnada evdekilere hak vermiyor değilim evde olunca hiç yazamıyorum ben

Canim sen 2012 kasim anneleeimde varmiydij ozaman lar burasubda 40 uye oldigun oluyordu cevapyazana kadar bur kac sayfa atliyordi simdi bebeleri yok rahat yaziyorlar
Yavrularimiz buyuduu isler artti biz su qj sizinevdeki modunuzdayiz

Canim sen 2012 kasim anneleeimde varmiydij ozaman lar burasubda 40 uye oldigun oluyordu cevapyazana kadar bur kac sayfa atliyordi simdi bebeleri yok rahat yaziyorlar
Yavrularimiz buyuduu isler artti biz su qj sizinevdeki modunuzdayiz
haklısın cnm bende öyle yazdım biraz önce. ama sitem etmeden de olmuyor yahu he he:)

Bende onu dedim cnm tamda bend isyerinde uyhun sartlarada olsamyazardim ama yavrular varken insqn onlarin vaktundne calip buraya gelemiyor si an aras uyuyor yaren yemek yiuor islerim var ama ben yine bakayim dedim

aras paşa neler yio kahvaltı da anlat bakalım. biz buara haşlanmış yumurta yarım domates ve zile pekmezine takmış durumdayız. tabi onları da niloya eşliğinde yiyoruz

Bende onu dedim cnm tamda bend isyerinde uyhun sartlarada olsamyazardim ama yavrular varken insqn onlarin vaktundne calip buraya gelemiyor si an aras uyuyor yaren yemek yiuor islerim var ama ben yine bakayim dedim
ha ha haklısın tatlım aynı şeyleri yazmışız zaten. takılıyorum ben öyle vakit geçmio yoksa

Haha hepsiide tatli soykuyor arasta elimden tutar mutfakta bardak terini gosterir eliyle bardaktan su icermis gibu yaoar hupp diye ay cok komik oluyor ya

aras paşa neler yio kahvaltı da anlat bakalım. biz buara haşlanmış yumurta yarım domates ve zile pekmezine takmış durumdayız. tabi onları da niloya eşliğinde yiyoruz
Oooo masalla acilmis senun kizin istahi canim bizimkine ben oncekasik mama veriyirum yumurta dometes alwejilerimiz mevcut qrtik ne varsa kahvaltida atistiriyor ceviz kuru uzum ekmek patates varsa mihlama bazem krep sukur ondan kabarmiyor
Peynir cig yemiyor ya hellim yada tostta ole yani

Ben bugun eşime öyle kızdım ki evin yerleri serflor kanepeler çekilmiyor tek başına takılıyor ve yirtiliyor yerler iki üç gündür beyefendinin keyfini bekliyorum cekicez de bende altını supurup silicem
gece ise gidiyor sabah gelip yatiyor tam uyaniyor elif uyuyor elif uyaninca geç oldu yarın yapalım diyor
bugün sabah uyurken ben tek başıma kaldırdım çektim ama benim ağrıyor ya

Ah kusum benim ya kuyamqm sana benim kaneperlin alti supuruluyor Allahtan yoksa eeime kalsa aman ytemis cnm ne olcak derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…