- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.681
Ay arasta mi yemiyor ablasindan mi gördü acep songulOooo masalla acilmis senun kizin istahi canim bizimkine ben oncekasik mama veriyirum yumurta dometes alwejilerimiz mevcut qrtik ne varsa kahvaltida atistiriyor ceviz kuru uzum ekmek patates varsa mihlama bazem krep sukur ondan kabarmiyor
Peynir cig yemiyor ya hellim yada tostta ole yani
ah canım ya dikkat et kendineBen bugun eşime öyle kızdım ki evin yerleri serflor kanepeler çekilmiyor tek başına takılıyor ve yirtiliyor yerler iki üç gündür beyefendinin keyfini bekliyorum cekicez de bende altını supurup silicem
gece ise gidiyor sabah gelip yatiyor tam uyaniyor elif uyuyor elif uyaninca geç oldu yarın yapalım diyor
bugün sabah uyurken ben tek başıma kaldırdım çektim ama benim ağrıyor ya
kendi kendine he he:)Kime kiz o bahane kendine mi
adamların bazen inadı tutuyor şekerim takma boşver. ama kendini de yorma.yazık canınaBen bugun eşime öyle kızdım ki evin yerleri serflor kanepeler çekilmiyor tek başına takılıyor ve yirtiliyor yerler iki üç gündür beyefendinin keyfini bekliyorum cekicez de bende altını supurup silicem
gece ise gidiyor sabah gelip yatiyor tam uyaniyor elif uyuyor elif uyaninca geç oldu yarın yapalım diyor
bugün sabah uyurken ben tek başıma kaldırdım çektim ama benim ağrıyor ya
Eşimin en sinir oldugum lafı ne gerek var ona göre hep temiz hiç pislenmezAh kusum benim ya kuyamqm sana benim kaneperlin alti supuruluyor Allahtan yoksa eeime kalsa aman ytemis cnm ne olcak derdi
yok cnm değilim
izmirdeyim
ay sonunda şehir dışına gideceğim ama hergün git gel yapabileceğim bi yer
o yüzden şehir dışı gibi değil
evet cnm niloya varsa iyi kötü yiyoruz eskiye nazarn son bir buçuk aydır filan daha iyiyiz cnm. benimki de tost patates kızartması filan sever. peyniri işine gelirse çiğ yer. bebeyken zeytin yiyordu naısıl çekirdeğini çıkarıo diye şaşırıyorduk . şimdi hiç yemio yahu çok ilginç. ama tatlım tatlım diye ölüo zile pekmezine.Oooo masalla acilmis senun kizin istahi canim bizimkine ben oncekasik mama veriyirum yumurta dometes alwejilerimiz mevcut qrtik ne varsa kahvaltida atistiriyor ceviz kuru uzum ekmek patates varsa mihlama bazem krep sukur ondan kabarmiyor
Peynir cig yemiyor ya hellim yada tostta ole yani
aynen cnm benim eşimde söyler öyle .Eşimin en sinir oldugum lafı ne gerek var ona göre hep temiz hiç pislenmez
allah razı olsun defne hasta olunca şehir dışı programımı iptal ettileraaa sevindim cnm yaa hergün göreceksin en azından defneyi
kızlar çok mutluyum çok şükür
bugün kv defneyi almaya geç gitmiş
defne kreşte yemek yemiş
menüde tavuk suyuna çorba,makarna ve ıspanak varmış
kv diyor ki kuş kadar koyuyorlar
ama ben çok mutluyum çünkü kv de yemek yemiyor bir türlü
ama kreşte az da olsa hepsinden vitaminini alır
hepsinden birer kaşık yese bile buna da bin şükür
çorba küçük 1 kepçe koyuyorlarmış,diğerlerini ne kadar koyuyorlar bilmiyorum
ama hiç yememesinden iyidir
demekki diğer çocuklara bakarak yemiş
öğretmeni ağzını silmemiş.kv ye"ağzını silmedim ki yemek yediğini görün" demiş
kv de ama üstüne hiç dökmemiş nasıl yedi ki diyor
ama gelir gelmez de uyumuş.aç olsa uyumazdı diyor
normalde kv defneyi yemek yemeden alıp geliyordu
hep geç git orada çocuklara bakarak yer diyordum.bugün sözümü dinlemiş
ay nasıl mutlu oldum anlatamam
Rica ederim canim benum ya geceleride denk gelemedik br turluSongul goruyomusun bak eskı damırbas dıyolar arayı acma fazla:)
Suan ıcın tahlıl onermedı cnm bakalım haftayı beklıyoruz..
Erenın odası cok guzel olmus merakımızı gıderdıgın ıcın sanada tesekkur
aaa en azından insafları varmış cnm bu da bişey. çok şükür.allah razı olsun defne hasta olunca şehir dışı programımı iptal ettiler
var mıydı böyle bir ihtimal. ne güzel olur cnm senin ve defne için. hayırlısıysa olsun inş. cnmkızlar dua edin bana
bugün sabite geçebilmek için biri ile görüştüm.o da bankada insan kaynaklarına benim adımı verecek.inşallah hayırlısıyla işim olur
evet cnm baya alıştıhadi gözün aydın cnm. alıştı kuzum demek ki arkadaşlarıyla yedi yemeğini.afiyet şifa olsun inş.
Esime diyorum sen kadin olsan oasakli olurdun heee sen birde benim mutfahimi gor diyor ki herkes ole anlatiyor ama ev hep temis en temisEşimin en sinir oldugum lafı ne gerek var ona göre hep temiz hiç pislenmez
Aaa insalla cnm ya dularim senunlekızlar dua edin bana
bugün sabite geçebilmek için biri ile görüştüm.o da bankada insan kaynaklarına benim adımı verecek.inşallah hayırlısıyla işim olur
Aaa cok iyi demek orada mutku ay elleme diyende yokevet cnm baya alıştı
normalde babaannesine bırakırken bile ortalığı yıkan defne bu sabah kreşe bırakırken hiç ağlamadı
öğretmeni de artık alıştı her etkinliğe katılıyor diyor
kız orda herşey profesyoneldir . emininm ki daha kolaydır. senin mutfağa sok onu eminim ki dar geliyordur:)Esime diyorum sen kadin olsan oasakli olurdun heee sen birde benim mutfahimi gor diyor ki herkes ole anlatiyor ama ev hep temis en temis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?