- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.701
Ay ayni ablasi sadece pismiisAy arasta mi yemiyor ablasindan mi gördü acep songul
evet cnm baya alıştı
normalde babaannesine bırakırken bile ortalığı yıkan defne bu sabah kreşe bırakırken hiç ağlamadı
öğretmeni de artık alıştı her etkinliğe katılıyor diyor
Ayvyeterki yapmasinlar diye kuzum ondan temiz diyorlqrnuray çok tanıdık geldi heryer temiz ne gerek var lafı bide ben temizlik yapınca abartmış oluyorummm:
gıcık oluyorum bende öyle olunca bırak diorum eşime :
yasemine bende katılıyorum biz sizi burda görmek istioruz ama sizide anlıyoruz bende evdeyken 2 3 kere girmiştim anca..
Orasi ile evdede toplu yapae ama bemi hep ahci yamagi yapiyorkız orda herşey profesyoneldir . emininm ki daha kolaydır. senin mutfağa sok onu eminim ki dar geliyordur:)
cnm işte herşey torpile bakıyorvar mıydı böyle bir ihtimal. ne güzel olur cnm senin ve defne için. hayırlısıysa olsun inş. cnm
nuray çok tanıdık geldi heryer temiz ne gerek var lafı bide ben temizlik yapınca abartmış oluyorummm:
gıcık oluyorum bende öyle olunca bırak diorum eşime :
yasemine bende katılıyorum biz sizi burda görmek istioruz ama sizide anlıyoruz bende evdeyken 2 3 kere girmiştim anca..
Haha bak sen ay zevkleri deguyor cocuklarin cokevet cnm niloya varsa iyi kötü yiyoruz eskiye nazarn son bir buçuk aydır filan daha iyiyiz cnm. benimki de tost patates kızartması filan sever. peyniri işine gelirse çiğ yer. bebeyken zeytin yiyordu naısıl çekirdeğini çıkarıo diye şaşırıyorduk . şimdi hiç yemio yahu çok ilginç. ama tatlım tatlım diye ölüo zile pekmezine.
şu an seni o kadar ii anlıyorum ki cnm malesef herşey adam işi.cnm işte herşey torpile bakıyor
bakalım inşallah bu konuştuğum kişi halleder
eğer bu da olmazsa bi arkadaşımın arkadaşı tekirdağ milletvekilinin gelini
arkadaşım benden bahsetmiş.o da kp hacda hacdan dönünce görüştürüyüm demiş.olmazsa o yolu deneyeceğim
sonuçta ben makam mevki istemiyorum.sadece sabit olarak bi şubede çalışmak istiyorum.ama dediğim gibi herşey torpile,tanıdığa bakıyor
Siz de gece gelin banana bananegel arkadaşıom suçluyorlar beni onları çağırıyorum diye ama onlar alıştırdı bizi di mi he he:)
Haha bak sen ay zevkleri deguyor cocuklarin cok
Bu arada nilooo ne ki
Ah aha arkadsdim cok dertlişu an seni o kadar ii anlıyorum ki cnm malesef herşey adam işi.
bence de iyi cnm hem israf olmaz hem de çocuğun gözünde büyümezAaa cok iyi demek orada mutku ay elleme diyende yok
Yemekleri az koymalari cok iyi cnm dadi programindada ole diyordu
Siz de gece gelin banana banane
Yaaa ay bisim arascan tv bakmiyor ondan bilemeeim amq bende merak ettimyumurcakta niloya diye bi çizgi film var ya o cnm. i tek onu izliyoruz. hemde ne izleme:)
pufffAh aha arkadsdim cok dertli
Ama kimse olmuyor ki aksam dun gelmis kizlar onasa ben denj gelemedimha ha kuzum sen artık gece de gelmion ki biz ona da razıydık ayol he he:)
Yaaa ay bisim arascan tv bakmiyor ondan bilemeeim amq bende merak ettim
Aynrn cnm bitince yne konulabilirbence de iyi cnm hem israf olmaz hem de çocuğun gözünde büyümez
Ama kimse olmuyor ki aksam dun gelmis kizlar onasa ben denj gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?