- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.721
kesinlikle sana katılıyorumAynrn cnm bitince yne konulabilir
Ole cnm yesin yeterkide bagimli olmadiktam sorun yok sahsen ben kisitladigim icindegil ilgisini cok cekmediginden bur canim krdesimi sever oda abarti degilay bıarak bakmasın ne güzel. bizimkine açıolar cnm izlio. ama allahtan bi niloyayı sevio. bende yemek yerken açıyorum mecbur ama başka türlü yediremiyorum. napim kar zarar meselesi. yemeyince otomatikman kabız oluo. allah korusun. napalım alışana kadar bu şekilde devam
Aynrn cnm bitince yne konulabilir
Canim arasa ne varsa aksam yemegunde az qz koyuyorum hepsinden yiyor ama asla bendegol o kendinisi yiyor ucumuz oturuyoruz ilgilenmiiyiruzcnm ne kadar yio sizin kuzular. akşamları mesela. çok çeşit yemio zeynep ilay. çorba içio genelde. gündüz sebzesini filan yedirmeye çalışıyorum bende.
ayne cnm şuan benim önceliğim şuan yememğini yiyip kabız olmaması. bi süre sonra yemesi gerektiğini anlıycak inş.Ole cnm yesin yeterkide bagimli olmadiktam sorun yok sahsen ben kisitladigim icindegil ilgisini cok cekmediginden bur canim krdesimi sever oda abarti degil
sen bu kadar uğra yeter hadi kolay gelsin tatlım.Kuzlar ben kacayim yapmam gerekenler var optum cok
anam biyümüş benim niloşum yerim onu ben afiyet şifa olsunbide bu ara nil hadi yemek yiecez diyorum
makarna yiyecem diyo makarna yok diorum ozaman pilav diyo pilavda yok diorum 1 2 mızırdayıp yemeye geçioruz ama yiyo koyduğumu şükür yemeklere banarak yemeyi çok seviyo kolayını bulsa çorbayıda öyle isteyecek he hehe:
bide onu çağrıyorumya tamam anne diyo gelmiyo bidaha sesleniyorum tamam annee diyobidaha seslenince offffff tamam annee diyo sıpa:
Canim arasa ne varsa aksam yemegunde az qz koyuyorum hepsinden yiyor ama asla bendegol o kendinisi yiyor ucumuz oturuyoruz ilgilenmiiyiruz
fundammmmm öncelikle dualarımız seninle cnm
ama defneme kocaman bi alkış bencede herşeyden yesin az az yesin hehe:
evet yaseminim kendileri alıştırdı bizi kendilerine artık onlarsız yapamıyoruzzzz:
nil peynir yemiyo malesef zeytin belki bazen 1 tane bende omlet yapıp peynir katıyorum yada haşlanmış yumurta yiyo ama peyniri tatmıyo bile babamızda peynir sevmiyo sanıyorum bu huyda babamızdan:
o çocukları doğurduktan sonra görürüm ben 23 kişiyi:)ben varım kimse yok. bende kasım 2014 annelerinde takılıyorum. maşallah şimdiden bizim kadar olmuş sayfaları. çokta heyecanlılar. biz yavaş kaldık vallahi. tabi onların üyesi cok 23 kişi aktif olabiliyorlar aynı anda:)
ha ha teker teker doğuruyorlar zaten cnm. erkenciler hep:)o çocukları doğurduktan sonra görürüm ben 23 kişiyi:)
Kizlar maşallah ne cok gecmis birikmis
Berra idare ediyor cok hasta degil ama iyi de degil öksürük var hafif. Biraz da burun akıntısı.
Yaa kızlar masallah sizin çocukları duydukca şaşırıyorum. Bizimkiler ayni yasta mi simdi aklim almıyor. Berranin hic düzgün kelimesi yok ki bi de cümle kursun. Kafama takilmaya basladi normal mi acaba ya. Maşallah sanki sizinkiler kocaman cocuk gibi biz daha bebeklikten cikamadik. Ama cok tatlilar ya hepsini yiyesim geldi.
Fatmacim Güle güle kullanin odanizi cok güzelmiş dolabiniz
ay hadi ya :) aras paşanın doğum gününe de az kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?