2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ole cnm yesin yeterkide bagimli olmadiktam sorun yok sahsen ben kisitladigim icindegil ilgisini cok cekmediginden bur canim krdesimi sever oda abarti degil

fundammmmm öncelikle dualarımız seninle cnm
ama defneme kocaman bi alkış bencede herşeyden yesin az az yesin hehe:
evet yaseminim kendileri alıştırdı bizi kendilerine artık onlarsız yapamıyoruzzzz:
nil peynir yemiyo malesef zeytin belki bazen 1 tane bende omlet yapıp peynir katıyorum yada haşlanmış yumurta yiyo ama peyniri tatmıyo bile babamızda peynir sevmiyo sanıyorum bu huyda babamızdan:

cnm ne kadar yio sizin kuzular. akşamları mesela. çok çeşit yemio zeynep ilay. çorba içio genelde. gündüz sebzesini filan yedirmeye çalışıyorum bende.
Canim arasa ne varsa aksam yemegunde az qz koyuyorum hepsinden yiyor ama asla bendegol o kendinisi yiyor ucumuz oturuyoruz ilgilenmiiyiruz

Ole cnm yesin yeterkide bagimli olmadiktam sorun yok sahsen ben kisitladigim icindegil ilgisini cok cekmediginden bur canim krdesimi sever oda abarti degil
ayne cnm şuan benim önceliğim şuan yememğini yiyip kabız olmaması. bi süre sonra yemesi gerektiğini anlıycak inş.

bide bu ara nil hadi yemek yiecez diyorum
makarna yiyecem diyo makarna yok diorum ozaman pilav diyo pilavda yok diorum 1 2 mızırdayıp yemeye geçioruz ama yiyo koyduğumu şükür yemeklere banarak yemeyi çok seviyo kolayını bulsa çorbayıda öyle isteyecek he hehe:
bide onu çağrıyorumya tamam anne diyo gelmiyo bidaha sesleniyorum tamam annee diyobidaha seslenince offffff tamam annee diyo sıpa:

anam biyümüş benim niloşum yerim onu ben afiyet şifa olsun

Canim arasa ne varsa aksam yemegunde az qz koyuyorum hepsinden yiyor ama asla bendegol o kendinisi yiyor ucumuz oturuyoruz ilgilenmiiyiruz

maşallah cnm. zeynepte bazen kendi yemek istiyo. ama genelde ben yediriyorum. bizde hayırlısıyla bugünleri görürürz inş. maşallah aras paşaya

ay biz seviyoruz peynir karı koca. bizim kız da yiycek o zaman.keyfe keder yio şimdilik

Kizlar maşallah ne cok gecmis birikmis

Berra idare ediyor cok hasta degil ama iyi de degil öksürük var hafif. Biraz da burun akıntısı.

Yaa kızlar masallah sizin çocukları duydukca şaşırıyorum. Bizimkiler ayni yasta mi simdi aklim almıyor. Berranin hic düzgün kelimesi yok ki bi de cümle kursun. Kafama takilmaya basladi normal mi acaba ya. Maşallah sanki sizinkiler kocaman cocuk gibi biz daha bebeklikten cikamadik. Ama cok tatlilar ya hepsini yiyesim geldi.

Fatmacim Güle güle kullanin odanizi cok güzelmiş dolabiniz

cnm benim endişe etme bence. bu biraz da ırsi . bende eşimde erken konuşmuşuz zeynep te çok erken konuştu. en erken gelişen organı dili oldu maşallah:) berranın da gelişimi gayet ii maşalah sen içini rahat tut bence. derdini anlatabilio ve hiç klimesi yok değil. ee sıkıntı yok o halde

katrem takılma diyecem ama insan takılıyor ister istemez
ben bukonuda yaseminin başını çok ağrtım kendisi bilir cnm ama önemli olan 3 4 kelime söyliye bilmesiymiş o 3 4 kelimeyi söylüyosa gerisi gelirmiş zaten cnm herçocuk bir olmuyo takılma bence ben takıldığımla kaldım..

Elifinde corbasini yada sulu yemeğini ben yediriyorum ama yoğurt makarna pilav gibi şeyleri kendi yesin diye önüne koyuyorum salatanin suyuna ekmek bansin çok seviyor
masallah arasima demek kendi yiyor artık
Funda maşallah defneme demek yemiş bisyler afiyet şeker olsun yarasin ins istediğin gibi sabit geçersin canim ya defnem içinde senin içinde çok iyi olur
Katreinur canim her bebek farklı zamanlarda atağa kalkiyir bence berra da bi bakmissin bişeyler söylüyor elif bu aralar şaşırıyorum anlamlı şeyler söylemeye başladı cümle kuruyor şaşırtıyor bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…