2012 kasım bebekleri büyüyor..

ya en başından her dediğini yapmasalardı şimdi çocuğu benimle korkutmayacaklardı
şimdi defnenin benden korkmasından korkuyorum
yani onu sevmediğimi düşünmesinden korkuyorum

yok cnm merak etme o annesinin onu ne kadar çok sevdiğini biliosur eminim

Haklisiniz kızlar her cocuk bir değildir. Ama siz böyle anlatinca kafama takildi cok mu geriyiz diye. Berra ya beni ne kadar seviyorsun diyorum çoo diyo. Sen ne oldun artik diyorum abba diyo. Bi de bu ara düttü müz var düştü demek oluyo bunu cok kullanıyor. Gel otu al iste bunlarla anlatiyo kuzum derdini. Buna şükür di mi:)

Kizlar bi de kafama takilan bi nokta berra memeden sonra iyice emzige düştü. Cani sıkıldıkça emzik istiyor. Ve emzigi alinca da sanki uyku moduna geciyor gibi uyusuyor. Öyle sessiz sessiz kolumu tutarak oturuyor. Bu normal mi sizce. Sizde de oluyor mu bu uyuşma. Emzigide mi biraktirsam acaba

Bizim yemek olayinda pek bi gelisme yok kızlar. Emmeyi biraktiktan sonra cok duzelmedi. Sadece sabah kalkinca mama diyor yarim yumurta yiyor yerse. Kahvaltida ne varsa biraz yiyor diger seylerden. Onceye göre kahvaltimiz daha iyi ama diğer öğünler ayni ac ac dolaşıyor

Herkese hayirli gunler kizlar bizim gecemiz kotu gecti yaa aksam ereni banyo yapmistik uyudu bi ara agladi yine uyudu sonra 2gibiydi galiba belki daha erken aglayarak uyandi naptiysam uyumadi agliyo sut icirdim yanimiza yataga aldim falan bi kac saat hep agladi sonra kaka yapti temizledim heralde ondan agladi dedim besigine yatirdim hoop tekrar ayni aglamalar sonra aklimiza geldi ayak tirnagini acitmistiya kapiya meger ayagi tirnagi agriyomus duramiyo cocuk biraz kirmizi olmus iltihap gibi ama gorunurdede oyle abartili bisey yok aksam banyo yapinca kuvettede oynadi biraz heralde sudan etkilendi ayagi sonra babasida tirnagina bakmak istiyo eren cigiriyo calpol getirdim seker vericem dedimya oyle icti ama gozlerden yaslar akiyo sonra kucuk yumusak sekerlerden getirdim bitane hemen sustu şap şap yiyyo
Sonra sabah ezani okundu ben namaz kildim sonra ne besigine nede bizim yataga yatmak istemedi koltukta yatmak istiyo actim bende koltugu battaniye falan aldim orda uyudu 7dede esim ise gitti bizde uyuduk oglumla 10:20 gece uyandik sonra yine iyiydi nesesi cok sukur acisi gecmis ins.bidaha olmaz.

cnm bi patates bi soğan iki diş sarımsak iki adet kabak iki tane kırmızı biber doğrayıp ddüklüye attım. su ilave ettim.çok az ince bulgur ekleyip pişirdim. 10 dk ya yakın. sonra blenderdan geçirdim. tuz biraz da pul biber nane attım. en son çok az sıvı yağ kızdırı ekledim. lezzetli olmuştu. iki bibern verdiği kırmızılığa inanamadım:) iyi ki salça koymamışım

katreynurum nil pek yalancı memeyi emmediği için bilmiorum ama ablamın kızı ağlarken bile yalancı memeyi alınca sakinleşirdi onu hatırlıyorum cnm:
fatma hoşgeldin cnm cnm yara olmuşmu parmağı yada tırnağı aralanmışmı mikrop kapmasın açık biyer varsa mikrop kapar aman dikkat et cnm :

aynııı rana emziği takıyo ağzına ondan sonra kolumunu paçasını tutuyo uyukluyo ki geceleri de öyle uyuyoruz biz emziği bıraktırmak emmeden daha zor geliyo bana

Canim takilma hic alp tugrada pek konusmyo sinirli yani soyledkleri zeyneple nilin soyledkleruni okuyunca sasiryorum bizimkiler gec konusacak heralde
Meme konusundada alp tugrada birakmdn son zamnlarda emzigi alip yastgi alip hep uyku modunda geziyodu
Artik onuda biraktirablrsin iki yasini dolduracklar artik

Gecmis olsun canim iyiki farketmissin parmagini
Dolabida gule gule kullansn kuzum fiyati neydi bide ici nasil kullanslimi

G
Geçmiş olsun canım. Çok acimis demek ki. Inşallah bir daha olmaz

günaydın kızlar umarım herkes iyidir biz iyiyiz şükür niloşta iyi akşam yaşadığımız bi olayı anlatayım size geçen nilin teşekkürü ve özürü öğrendiğini anlatmıştımyaartık bana vurunca konuşmuyorumyani sesiz kalıyorum ama vurmaya başlayınca bikere uyarıyorum bana vuruyomusun diye genelde hayır diyo hemen kesiyo ama bazen vurucam deyip devam ediyo.. ozaman bende susuyorum konuşmuyorum. sonra gelip özür diliyo.
akşam yine saçımı çekti bunu pek yapmaz sustum hiç bişey demedim bekledi bekledi nil ne yapman gerekiyo dedim
anneeee özür dilerim dedi kuzummm::
ay çok hoşuma gitti açıkçası: inş böyle böyle vaz geçicek..bide kendisini sevmek için vuranları bile seni anneme söyliyecem deyip şikayet edio akşamm annanem popasına vurup sevmiş geldi
anne büyük anane bana vurdu dedi neyse annanemiz özür diledi barştılar..

ama ama yine geçmiş yok yaaa:.(.(

aynııı rana emziği takıyo ağzına ondan sonra kolumunu paçasını tutuyo uyukluyo ki geceleri de öyle uyuyoruz biz emziği bıraktırmak emmeden daha zor geliyo bana
Ay berradan bi tane daha varmış demek ki. Berra da emziksiz uyumuyor canim ayni şekilde kolumu tutup uyuyor.

Evet canim vakti geliyor artık. Ayy ne zor cocuk büyütmek. Bi de tuvalet egitimimiz var. Emzikle tuvaleti de atlatsak baya cocuk olacak bunlar

Günaydın kizlar nasilsiniz

Berranin aksam atesi 38 e cikti surup verdim takipteyim bakalim tekrar yukselecek mi

günaydın katreynurum
ayy berram duymasın seni onlar zatençocukmuş bebek değilmişler
bizimki kesinlikle çok sinir oluyo bebek lafınaablamın kızları bigün onu kızdırmak için bebek nil demişler ağlıyarak geldi bana anlattı çok üzülmüş
sonra bende ona sende onlara söylededim şimdi oda söylüyo hatta bana kızınca bebek anne diyo hayır bebek nil diorum bende ve acayip sinirlenio
hayır ben bebek değil dio he he he::):):)

herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım .. zeynep sabah öksürüodu hayrosun inş. katre cnm inş. yükselmez bi daha ateşi geçmiş olsun kuzuma. fatma çok geçmiş olsun demekkiçok canı yanıodu paşanın. allah beterinden korusun. güldenim ben o akıllı fındığı yerim yaa he p sen kayıt istiyosun sende kaydet mutlaka nilimin konuşmalarını bekliyorum

ha ha nilime bak sen. bizimki sevio sanırım bebek lafını çünkü bana gelio sırnaşıo bebiş annee bebiş anneee dio he he:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…