- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.761
cnm bu zamana kadar yapmadığım için dedim. afiyet olsun kuzumabunun neresi kötü kuzum ne güzel işte
defne de haftasonu erişte ve pırasa yedi
ya en başından her dediğini yapmasalardı şimdi çocuğu benimle korkutmayacaklardı
şimdi defnenin benden korkmasından korkuyorum
yani onu sevmediğimi düşünmesinden korkuyorum
tarif istiyorum cnmcnm bu zamana kadar yapmadığım için dedim. afiyet olsun kuzuma
aynııı rana emziği takıyo ağzına ondan sonra kolumunu paçasını tutuyo uyukluyo ki geceleri de öyle uyuyoruz biz emziği bıraktırmak emmeden daha zor geliyo banaHaklisiniz kızlar her cocuk bir değildir. Ama siz böyle anlatinca kafama takildi cok mu geriyiz diye. Berra ya beni ne kadar seviyorsun diyorum çoo diyo. Sen ne oldun artik diyorum abba diyo. Bi de bu ara düttü müz var düştü demek oluyo bunu cok kullanıyor. Gel otu al iste bunlarla anlatiyo kuzum derdini. Buna şükür di mi:)
Kizlar bi de kafama takilan bi nokta berra memeden sonra iyice emzige düştü. Cani sıkıldıkça emzik istiyor. Ve emzigi alinca da sanki uyku moduna geciyor gibi uyusuyor. Öyle sessiz sessiz kolumu tutarak oturuyor. Bu normal mi sizce. Sizde de oluyor mu bu uyuşma. Emzigide mi biraktirsam acaba
Haklisiniz kızlar her cocuk bir değildir. Ama siz böyle anlatinca kafama takildi cok mu geriyiz diye. Berra ya beni ne kadar seviyorsun diyorum çoo diyo. Sen ne oldun artik diyorum abba diyo. Bi de bu ara düttü müz var düştü demek oluyo bunu cok kullanıyor. Gel otu al iste bunlarla anlatiyo kuzum derdini. Buna şükür di mi:)
Kizlar bi de kafama takilan bi nokta berra memeden sonra iyice emzige düştü. Cani sıkıldıkça emzik istiyor. Ve emzigi alinca da sanki uyku moduna geciyor gibi uyusuyor. Öyle sessiz sessiz kolumu tutarak oturuyor. Bu normal mi sizce. Sizde de oluyor mu bu uyuşma. Emzigide mi biraktirsam acaba
Herkese hayirli gunler kizlar bizim gecemiz kotu gecti yaa aksam ereni banyo yapmistik uyudu bi ara agladi yine uyudu sonra 2gibiydi galiba belki daha erken aglayarak uyandi naptiysam uyumadi agliyo sut icirdim yanimiza yataga aldim falan bi kac saat hep agladi sonra kaka yapti temizledim heralde ondan agladi dedim besigine yatirdim hoop tekrar ayni aglamalar sonra aklimiza geldi ayak tirnagini acitmistiya kapiya meger ayagi tirnagi agriyomus duramiyo cocuk biraz kirmizi olmus iltihap gibi ama gorunurdede oyle abartili bisey yok aksam banyo yapinca kuvettede oynadi biraz heralde sudan etkilendi ayagi sonra babasida tirnagina bakmak istiyo eren cigiriyo calpol getirdim seker vericem dedimya oyle icti ama gozlerden yaslar akiyo sonra kucuk yumusak sekerlerden getirdim bitane hemen sustu şap şap yiyyo
Sonra sabah ezani okundu ben namaz kildim sonra ne besigine nede bizim yataga yatmak istemedi koltukta yatmak istiyo actim bende koltugu battaniye falan aldim orda uyudu 7dede esim ise gitti bizde uyuduk oglumla 10:20 gece uyandik sonra yine iyiydi nesesi cok sukur acisi gecmis ins.bidaha olmaz.
Geçmiş olsun canım. Çok acimis demek ki. Inşallah bir daha olmazHerkese hayirli gunler kizlar bizim gecemiz kotu gecti yaa aksam ereni banyo yapmistik uyudu bi ara agladi yine uyudu sonra 2gibiydi galiba belki daha erken aglayarak uyandi naptiysam uyumadi agliyo sut icirdim yanimiza yataga aldim falan bi kac saat hep agladi sonra kaka yapti temizledim heralde ondan agladi dedim besigine yatirdim hoop tekrar ayni aglamalar sonra aklimiza geldi ayak tirnagini acitmistiya kapiya meger ayagi tirnagi agriyomus duramiyo cocuk biraz kirmizi olmus iltihap gibi ama gorunurdede oyle abartili bisey yok aksam banyo yapinca kuvettede oynadi biraz heralde sudan etkilendi ayagi sonra babasida tirnagina bakmak istiyo eren cigiriyo calpol getirdim seker vericem dedimya oyle icti ama gozlerden yaslar akiyo sonra kucuk yumusak sekerlerden getirdim bitane hemen sustu şap şap yiyyo
Sonra sabah ezani okundu ben namaz kildim sonra ne besigine nede bizim yataga yatmak istemedi koltukta yatmak istiyo actim bende koltugu battaniye falan aldim orda uyudu 7dede esim ise gitti bizde uyuduk oglumla 10:20 gece uyandik sonra yine iyiydi nesesi cok sukur acisi gecmis ins.bidaha olmaz.
Ay berradan bi tane daha varmış demek ki. Berra da emziksiz uyumuyor canim ayni şekilde kolumu tutup uyuyor.aynııı rana emziği takıyo ağzına ondan sonra kolumunu paçasını tutuyo uyukluyo ki geceleri de öyle uyuyoruz biz emziği bıraktırmak emmeden daha zor geliyo bana
Evet canim vakti geliyor artık. Ayy ne zor cocuk büyütmek. Bi de tuvalet egitimimiz var. Emzikle tuvaleti de atlatsak baya cocuk olacak bunlarCanim takilma hic alp tugrada pek konusmyo sinirli yani soyledkleri zeyneple nilin soyledkleruni okuyunca sasiryorum bizimkiler gec konusacak heralde
Meme konusundada alp tugrada birakmdn son zamnlarda emzigi alip yastgi alip hep uyku modunda geziyodu
Artik onuda biraktirablrsin iki yasini dolduracklar artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?