- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.801
Bana gelın bana gelın hepınız lutfeeeennngünaydın benicim hooohhh afiyet şeker olsun cnm negüzel böyle kahvaltılar falan ay uzun zamandır b arkadaşıma kahvaltıya gtmedimbenya: sen deyince özeldinm kime gitsem acaba::):)
sağol bu arada hepsi yakında cümle kurmaya başlıyacaklar ay hepsi bir birinden tatlı hepsine maşallahhh
Günaydın kizlar nasilsiniz
Berranin aksam atesi 38 e cikti surup verdim takipteyim bakalim tekrar yukselecek mi
kızlar nuraya bahsediyordum buraya da yazayım dedim. ben zeynebe 1,5 aydır filan zile pekmezi yediriyorum kahvaltı da sanırım kabızlığına filanda ii geldi. üzüm pekmezini çikolata kıvamında ki hali. kuzular malum çikolata çok sevio. ama o pek tavsiye edilmio. ben zeynebe bu şekilde hem daha doğal bişeyi yediriyorum hem de o da seve seve yiyor. eğer bulabilirseniz tavsiye ederim. özkaleli diye bi firma yapıo çok da temiz. yöresel ürünler satan yerlerde genelde var. zile pekmezi diye. ama bulamazsanız netten satışı da varmış şimdi gördüm bi göz atabilirsiniz. ben cevizlisini yediriyorum tatlım tatlım diye diye yio kuzum paylaşmak istedim.
ha ha araştırmacı arkadaşım benim. cnm belkid e bulabileceğimiz en zararsız katkısız şeylerden. yai şahsen ben şu an nutella sarelle filan yemesindense bunu yemesi taraftarıyım. burda gıda mühemdisi arkadaşım firmayı çok yakından bilio ve çok temiz hijyenik olduğunu söyledi. o nednele de içim rahat. özcananım al dene bence belki sever kuzumyaseminim zile pekmezi özellikle kalsuyum açısından çok zenginmiş cnmn:
kız senin bu aldığın pekmezin boyutu ne kadar küçük mü alıyon almaya kalktım bi küçük var onlar kargoyla nasıl gelir bilemedim :)özcanannnnnn sabah sabah canım çekti yaaaa... çok severim ıspanaklı börek kuzum ağzının tadını bilio vallahi...
aşkolsun gülden az evvel çağırdım gel birlikte kahvaltı yapalım diye gelseydin ya:) dün akşam da songülüm kahvaltı ya çağırdı sağolsun valla sofrasında da gözüm kaldı yok yok maşallah şöyle güzel bir sohbet çay eşliğinde nasıl güzel giderdi. beniiii bizi de götürrrr he he he:) funda benim kuzuda bu sabah çok tripliydi hastalıktan sanırım bi atlatsaydık. aradım şimdi çok fena burnu akıo dedi annem. iki kez dha öksürmüş ben bıraktıktan sonra. keçiboynuzu ver dedim bakalım . ilerlemez inş.
nasıl yani nasıl gelir:) cnm cevizli olanlardan alıyorum dur bakim netten kaç gr olan benim aldığımkız senin bu aldığın pekmezin boyutu ne kadar küçük mü alıyon almaya kalktım bi küçük var onlar kargoyla nasıl gelir bilemedim :)
ay zeynebim daha da hasta olmaz inşallahözcanannnnnn sabah sabah canım çekti yaaaa... çok severim ıspanaklı börek kuzum ağzının tadını bilio vallahi...
aşkolsun gülden az evvel çağırdım gel birlikte kahvaltı yapalım diye gelseydin ya:) dün akşam da songülüm kahvaltı ya çağırdı sağolsun valla sofrasında da gözüm kaldı yok yok maşallah şöyle güzel bir sohbet çay eşliğinde nasıl güzel giderdi. beniiii bizi de götürrrr he he he:) funda benim kuzuda bu sabah çok tripliydi hastalıktan sanırım bi atlatsaydık. aradım şimdi çok fena burnu akıo dedi annem. iki kez dha öksürmüş ben bıraktıktan sonra. keçiboynuzu ver dedim bakalım . ilerlemez inş.
cnm bilmiyorum ki benim dediğim üzümden yapılıo. beyaz . cevizli dediğimde komple üstünde ceviz kırıkları var. içinde karışık değil yani.5,5 tl yazıo sitedeay zeynebim daha da hasta olmaz inşallah
defne de tam anlamıyla atlatabilmiş değil ama şükür iyi
kuzum bana bi arkadaşım keçiboynuzu pekmezi getirmişti o da çikolata kıvamında
keçiboynuzu özünün yanında defneye onu da yediriyorum.ikisinin farkı ne acaba?
bakıyorum hemen canımözcanan orda külek yazanların da içi aynı cnm sadece o dışında ki kap külek dediği yani ağaçtan gibi. ve de 600 gr onlar
öyle mi dio bak bunu bilmiyordum bizimkine versem kaşıkla götürecek valla:)kalorisi çok olduğundan kilosu olanları uyarın diyo yani benim kız yiyemez bundan he he he:):):)
o zaman benim kıza almam lazım kesinlikle hala 11 kilodayızkalorisi çok olduğundan kilosu olanları uyarın diyo yani benim kız yiyemez bundan he he he:):):)
ay yerse söyle çok sevinirim ama yemezzse söyleme ben anlarım he he:)o zaman benim kıza almam lazım kesinlikle hala 11 kilodayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?