2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bana gelın bana gelın hepınız lutfeeeennn

özcanannnnnn sabah sabah canım çekti yaaaa... çok severim ıspanaklı börek kuzum ağzının tadını bilio vallahi...
aşkolsun gülden az evvel çağırdım gel birlikte kahvaltı yapalım diye gelseydin ya:) dün akşam da songülüm kahvaltı ya çağırdı sağolsun valla sofrasında da gözüm kaldı yok yok maşallah şöyle güzel bir sohbet çay eşliğinde nasıl güzel giderdi. beniiii bizi de götürrrr he he he:) funda benim kuzuda bu sabah çok tripliydi hastalıktan sanırım bi atlatsaydık. aradım şimdi çok fena burnu akıo dedi annem. iki kez dha öksürmüş ben bıraktıktan sonra. keçiboynuzu ver dedim bakalım . ilerlemez inş.

ay sağol benicim ben sevmem ama annem sever söyliyeyim bari sende yapınca paylaş bizimle cnm
yaseminim o zile pekmezini yein bende onu nasıl olurrrr:):)
ayy gelmezmiyim şekerim inş oda olacakkkk:
alıcam niloşu bi ka ka turuna çıkıcam bi ara hehe:

Günaydın kizlar nasilsiniz

Berranin aksam atesi 38 e cikti surup verdim takipteyim bakalim tekrar yukselecek mi

Gecmis olsun canim insallah cikmaz bidaha bizimde oksuruk dwvam ediyo oglum diyorum kardami yattin nerde hasta oluyo boyle bilmyorum
Tuvalet egitmi beni korkutuyo ya nasil baslicaz bilmyorum suan hala bez degistrmek bizde iskence

ben de alayım ya rana normal pekmezi sevmiyo ama peditus şişesini görsün anne şurup ver diyo enteresan bu kız antibiyotik içtiği zamanda hiç itiraz etmedi

Gunaydin kzlar
Gulden cokiyifikir kk turuna cikmak
Nilimede masallah akilli bidik
Yasmin aman insallah ilerlemz oksurgu

Beni cok pratkmis canim sen dene bize soyle

Kizlar size bisorum olacak
Alp tugraya polen versem nasil olur acaba

yaseminim zile pekmezi özellikle kalsuyum açısından çok zenginmiş cnmn:
ha ha araştırmacı arkadaşım benim. cnm belkid e bulabileceğimiz en zararsız katkısız şeylerden. yai şahsen ben şu an nutella sarelle filan yemesindense bunu yemesi taraftarıyım. burda gıda mühemdisi arkadaşım firmayı çok yakından bilio ve çok temiz hijyenik olduğunu söyledi. o nednele de içim rahat. özcananım al dene bence belki sever kuzum

kız senin bu aldığın pekmezin boyutu ne kadar küçük mü alıyon almaya kalktım bi küçük var onlar kargoyla nasıl gelir bilemedim :)

ay zeynebim daha da hasta olmaz inşallah
defne de tam anlamıyla atlatabilmiş değil ama şükür iyi
kuzum bana bi arkadaşım keçiboynuzu pekmezi getirmişti o da çikolata kıvamında
keçiboynuzu özünün yanında defneye onu da yediriyorum.ikisinin farkı ne acaba?

cnm bilmiyorum ki benim dediğim üzümden yapılıo. beyaz . cevizli dediğimde komple üstünde ceviz kırıkları var. içinde karışık değil yani.5,5 tl yazıo sitede

özcanan orda külek yazanların da içi aynı cnm sadece o dışında ki kap külek dediği yani ağaçtan gibi. ve de 600 gr onlar

ha ha ha evetya ben almıyayım sen al özcenanım öyle yazıyo du cnmn ama dediğim gibi süperbi kalsuyum deposu olduğuda yazıyooooo:ay size afiyet olsun nil duymasında istemesin bari:).).)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…