2012 kasım bebekleri büyüyor..

konuşuyo konuşuyo elime telefonu alınca konuşmuyo bizim sıpa şekerimmmmm:
ama çekicem mutlaka bide ceviz adamımız var yarım yamalak ama çok komik onuda çekip atıcam..

konuşuyo konuşuyo elime telefonu alınca konuşmuyo bizim sıpa şekerimmmmm:
ama çekicem mutlaka bide ceviz adamımız var yarım yamalak ama çok komik onuda çekip atıcam..
sabırsızlıkla bekliyorum cnm. o konuda ben de dertliyim bizimki de çektirmio kolay kolay

Oyy yerim ben onu yaa herseyi de biliyor akilli bidik:)

herkese günaydın kızlar
berrama geçmiş olsun canım inşallah yükselmez bi daha bal böcüğüm inşallah hastalanmaz ya
nile bak sen bebek niil:) ay çok komik
biz sabah kalkar kalkmaz simit poça diye uyandık hazırlandık önce simit poça aldık götürdük bakıcı annemize görüşürüüz dedik ayrıldık
duruşmalar var yine bugün yoğunum inşallah bi daha girebilirim

rana da bana çok vuruyo bi de ısırıyo ya dün yüzüme yapıştırdı bi tane artık bana anne deme konuşmuyorum seninle insan annesine vurur mu çok ayıp dedim geldi anneeem ciciiim balım dedi barıştık anne olmak bu kadaf yufka yürekli olmak mı demek anlamadım hiç dayanamıyorum ben bu kıza
akşam eve ilk girdik yine terör estirdi evde sonra sonra ılımlaştı ıspanaklı börek yaptım korkuyodum yemeyecek diye acıkmasını bekledik baya sonra annee börek ver dedi baya yeni çok mutluyum:)

günaydın cnm ben o nilin özür dilemesini yerim

Ay berradan bi tane daha varmış demek ki. Berra da emziksiz uyumuyor canim ayni şekilde kolumu tutup uyuyor.
nasıl ayrıcam emzikten bilmilyorum canım ya memeden daha zor olacak kesin dün gece denedim bi su verdim sonra emziği sakladım hadi yatalım annecim dedim memem nerde dedi kalktı meme arıyo dedim gel burda aldı sonra yapıştı kollarıma hayır ikisini de tutuyo kımıldayamıyorum ben de uyumuşum öyle onunla eşim geldi kaldırdı :)
tuvalet sıkıntısı da içimde büyüyo 2 yaşına geldiler gerçekten hala tık yok annecim çiş var mı diyorum var diyo ıkınıo yapıyo mu yapmıyor mu bilmiyorum bezini açtım bi gün çiş var mı dedim pat yaptı yüzüme bakıyo bön bön:)

Günaydın kizlar nasilsiniz

Berranin aksam atesi 38 e cikti surup verdim takipteyim bakalim tekrar yukselecek mi
geçmiş olsun cnm
inşallah yükselmez
ateş artık benim korkulu rüyam haline geldi
allah beterindn saklasın

günaydın cnm
inşallah sabah geçici olarak boğazı kuruduğundan öksürmüştür
inşallah bişeyi yoktur

günaydın cnm

oh afiyetg bal şeker olsun kuzuma

günaydın özcenanım ohhhh ohh kocaman bi alkış ranama aferin hem poça simitide biliyo he he

,ama ıspanaklı böğreyide yemişiz yani ben budefa dr gittiğimde şu vurma işini ve uyguladığım taktiği iyice sorucam cnm:

fundam günaydın cnm nasıl defnemmm:
katreynuruın
TUVALET SORUNU BİZDEDE VAR BAKALIM NE OLACAK BENDE BEKLİORUM HEM HAIZIRM SİNYELİ VERİYO AMA HEMDE SÖYLEMİO.
AKŞAM BEN EYLÜL ABLAM GİBİ YAPICAM DEDİ DEDİ TUVALETE ÇİŞ YAPTIK AMA 2 GÜN ÖNCE DUŞ ALICAZ KIYAFETLERİ ÇIKARDIM SONRA BEZİ ALDIK HOPPPPBANYO PASPASINA YAPTI
YANİ BENDE BİLEMEDİM HEM HAZIR AMA HEMDE SÖYLEMİYO HEM BEZİDE İSTEMİORUZ BU ARA..

gunaydın kızlar
Masallah sıze dun gecmıs almıs basını gıtmıs:))
Dun ısler yarım kaldı benım
Komsum kahvaltıya davet ettı bugun ıcın, evıne ılk kez gıdıcem ıslerı bırakıp hedıye bakmaya carsıya gıttım kızlarla mecbur..
Bırazdan nıdayla gıdıcez hepınıze mutlu gunler...
Nıle kocaman masallah tatlı kuzu bıldıgın cocuk olmus artık:)
Bız daha o kadar ılerlemedık
Rana ve zepnep bıde baska yok sanırım cok cumle kuran, hepsıne masallah..

günaydın cnm
defne iyi şükür
sabah yapışık ikiz gibiydik
babaannesine montunu bile giydirtmedi

günaydın benicim hooohhh afiyet şeker olsun cnm negüzel böyle kahvaltılar falan ay uzun zamandır b arkadaşıma kahvaltıya gtmedimbenya: sen deyince özeldinm kime gitsem acaba::):)
sağol bu arada hepsi yakında cümle kurmaya başlıyacaklar ay hepsi bir birinden tatlı hepsine maşallahhh

kızlar nuraya bahsediyordum buraya da yazayım dedim. ben zeynebe 1,5 aydır filan zile pekmezi yediriyorum kahvaltı da sanırım kabızlığına filanda ii geldi. üzüm pekmezini çikolata kıvamında ki hali. kuzular malum çikolata çok sevio. ama o pek tavsiye edilmio. ben zeynebe bu şekilde hem daha doğal bişeyi yediriyorum hem de o da seve seve yiyor. eğer bulabilirseniz tavsiye ederim. özkaleli diye bi firma yapıo çok da temiz. yöresel ürünler satan yerlerde genelde var. zile pekmezi diye. ama bulamazsanız netten satışı da varmış şimdi gördüm bi göz atabilirsiniz. ben cevizlisini yediriyorum tatlım tatlım diye diye yio kuzum paylaşmak istedim.

Kızlar sıze puf noktası: lahana dolması sevıyorsanız haslamadan yapma yontemını ogrendım yorumlar ve yapanlar gayet memnun ılk fırsatta bende denıycem, aldıgınız lahanayı oldugu gıbı yıkayıp posete koyup dondurucuya atıyorsunuz yapacagınız gunun gecesı cıkarıp erıyınce yaprakları ıstedıgınız buyuklukte kesıp sarıyorsunuz haslama falan yok cok pratık ılk fırsatta denıycem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…