- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.781
kendisi söylüyo şekerim sadece ona söylenmesinden hoşlanmıyo büyüdü benim kızım artık galiba he he he:):):)ha ha nilime bak sen. bizimki sevio sanırım bebek lafını çünkü bana gelio sırnaşıo bebiş annee bebiş anneee dio he he:)
sabırsızlıkla bekliyorum cnm. o konuda ben de dertliyim bizimki de çektirmio kolay kolaykonuşuyo konuşuyo elime telefonu alınca konuşmuyo bizim sıpa şekerimmmmm:
ama çekicem mutlaka bide ceviz adamımız var yarım yamalak ama çok komik onuda çekip atıcam..
Oyy yerim ben onu yaa herseyi de biliyor akilli bidik:)günaydın katreynurum
ayy berram duymasın seni onlar zatençocukmuş bebek değilmişler
bizimki kesinlikle çok sinir oluyo bebek lafınaablamın kızları bigün onu kızdırmak için bebek nil demişler ağlıyarak geldi bana anlattı çok üzülmüş
sonra bende ona sende onlara söylededim şimdi oda söylüyo hatta bana kızınca bebek anne diyo hayır bebek nil diorum bende ve acayip sinirlenio
hayır ben bebek değil dio he he he::):):)
rana da bana çok vuruyo bi de ısırıyo ya dün yüzüme yapıştırdı bi tane artık bana anne deme konuşmuyorum seninle insan annesine vurur mu çok ayıp dedim geldi anneeem ciciiim balım dedi barıştık anne olmak bu kadaf yufka yürekli olmak mı demek anlamadım hiç dayanamıyorum ben bu kızagünaydın kızlar umarım herkes iyidir biz iyiyiz şükür niloşta iyi akşam yaşadığımız bi olayı anlatayım size geçen nilin teşekkürü ve özürü öğrendiğini anlatmıştımyaartık bana vurunca konuşmuyorumyani sesiz kalıyorum ama vurmaya başlayınca bikere uyarıyorum bana vuruyomusun diye genelde hayır diyo hemen kesiyo ama bazen vurucam deyip devam ediyo.. ozaman bende susuyorum konuşmuyorum. sonra gelip özür diliyo.
akşam yine saçımı çekti bunu pek yapmaz sustum hiç bişey demedim bekledi bekledi nil ne yapman gerekiyo dedim
anneeee özür dilerim dedi kuzummm::
ay çok hoşuma gitti açıkçası: inş böyle böyle vaz geçicek..bide kendisini sevmek için vuranları bile seni anneme söyliyecem deyip şikayet edio akşamm annanem popasına vurup sevmiş geldi
anne büyük anane bana vurdu dedi neyse annanemiz özür diledi barştılar..
ama ama yine geçmiş yok yaaa:.(.(
günaydın cnm ben o nilin özür dilemesini yerimgünaydın kızlar umarım herkes iyidir biz iyiyiz şükür niloşta iyi akşam yaşadığımız bi olayı anlatayım size geçen nilin teşekkürü ve özürü öğrendiğini anlatmıştımyaartık bana vurunca konuşmuyorumyani sesiz kalıyorum ama vurmaya başlayınca bikere uyarıyorum bana vuruyomusun diye genelde hayır diyo hemen kesiyo ama bazen vurucam deyip devam ediyo.. ozaman bende susuyorum konuşmuyorum. sonra gelip özür diliyo.
akşam yine saçımı çekti bunu pek yapmaz sustum hiç bişey demedim bekledi bekledi nil ne yapman gerekiyo dedim
anneeee özür dilerim dedi kuzummm::
ay çok hoşuma gitti açıkçası: inş böyle böyle vaz geçicek..bide kendisini sevmek için vuranları bile seni anneme söyliyecem deyip şikayet edio akşamm annanem popasına vurup sevmiş geldi
anne büyük anane bana vurdu dedi neyse annanemiz özür diledi barştılar..
ama ama yine geçmiş yok yaaa:.(.(
nasıl ayrıcam emzikten bilmilyorum canım ya memeden daha zor olacak kesin dün gece denedim bi su verdim sonra emziği sakladım hadi yatalım annecim dedim memem nerde dedi kalktı meme arıyo dedim gel burda aldı sonra yapıştı kollarıma hayır ikisini de tutuyo kımıldayamıyorum ben de uyumuşum öyle onunla eşim geldi kaldırdı :)Ay berradan bi tane daha varmış demek ki. Berra da emziksiz uyumuyor canim ayni şekilde kolumu tutup uyuyor.
benim kız da çektirmiyo anne anaya baka bilir miyim diyo çekeyim sona diyorm öyle susuyo ama video çok zor :)sabırsızlıkla bekliyorum cnm. o konuda ben de dertliyim bizimki de çektirmio kolay kolay
geçmiş olsun cnmGünaydın kizlar nasilsiniz
Berranin aksam atesi 38 e cikti surup verdim takipteyim bakalim tekrar yukselecek mi
günaydın cnmherkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım .. zeynep sabah öksürüodu hayrosun inş. katre cnm inş. yükselmez bi daha ateşi geçmiş olsun kuzuma. fatma çok geçmiş olsun demekkiçok canı yanıodu paşanın. allah beterinden korusun. güldenim ben o akıllı fındığı yerim yaa he p sen kayıt istiyosun sende kaydet mutlaka nilimin konuşmalarını bekliyorum
günaydın cnmherkese günaydın kızlar
berrama geçmiş olsun canım inşallah yükselmez bi daha bal böcüğüm inşallah hastalanmaz ya
nile bak sen bebek niil:) ay çok komik
biz sabah kalkar kalkmaz simit poça diye uyandık hazırlandık önce simit poça aldık götürdük bakıcı annemize görüşürüüz dedik ayrıldık
duruşmalar var yine bugün yoğunum inşallah bi daha girebilirim
oh afiyetg bal şeker olsun kuzumarana da bana çok vuruyo bi de ısırıyo ya dün yüzüme yapıştırdı bi tane artık bana anne deme konuşmuyorum seninle insan annesine vurur mu çok ayıp dedim geldi anneeem ciciiim balım dedi barıştık anne olmak bu kadaf yufka yürekli olmak mı demek anlamadım hiç dayanamıyorum ben bu kıza
akşam eve ilk girdik yine terör estirdi evde sonra sonra ılımlaştı ıspanaklı börek yaptım korkuyodum yemeyecek diye acıkmasını bekledik baya sonra annee börek ver dedi baya yeni çok mutluyum:)
günaydın cnmgünaydın özcenanım ohhhh ohh kocaman bi alkış ranama aferin hem poça simitide biliyo he he
,ama ıspanaklı böğreyide yemişiz yani ben budefa dr gittiğimde şu vurma işini ve uyguladığım taktiği iyice sorucam cnm:
fundam günaydın cnm nasıl defnemmm:
katreynuruın
TUVALET SORUNU BİZDEDE VAR BAKALIM NE OLACAK BENDE BEKLİORUM HEM HAIZIRM SİNYELİ VERİYO AMA HEMDE SÖYLEMİO.
AKŞAM BEN EYLÜL ABLAM GİBİ YAPICAM DEDİ DEDİ TUVALETE ÇİŞ YAPTIK AMA 2 GÜN ÖNCE DUŞ ALICAZ KIYAFETLERİ ÇIKARDIM SONRA BEZİ ALDIK HOPPPPBANYO PASPASINA YAPTI
YANİ BENDE BİLEMEDİM HEM HAZIR AMA HEMDE SÖYLEMİYO HEM BEZİDE İSTEMİORUZ BU ARA..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?