- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.821
al da sen ye accık kilo al:)ha ha ha evetya ben almıyayım sen al özcenanım öyle yazıyo du cnmn ama dediğim gibi süperbi kalsuyum deposu olduğuda yazıyooooo:ay size afiyet olsun nil duymasında istemesin bari:).).)
ayyy yok kız ben kilo alınca direk göbeye alıyorum oyüzden kilo almak istemiorummmmm iyi böyle:al da sen ye accık kilo al:)
tamam yemezse söylemem merak etme:) ki biz yeriz sıkıntı olmaz sanki zayıfız gibi alırız kiloları karı koca:)ay yerse söyle çok sevinirim ama yemezzse söyleme ben anlarım he he:)
acımıyomuş ki benim kız istese ben de deldiririm deldir gitsin süslü senin kız ya maşallah :)ya kızlar niloş kulaklarını deldirmemi istiyoablam kızların kulaklarını deldirmiş küpeleri gördü bende bende diyo. enson ben bayramda küpe takıyodum ortalığı yıktı oda istiyomuş galiba deldirecez kulakları hazır isterken..
ablalardan görüyoruz cnm.acımıyomuş ki benim kız istese ben de deldiririm deldir gitsin süslü senin kız ya maşallah :)
haydi kazanız mübarek olsun cnm. sabah bizimkinin küpesi düşmüştü taktırmıo ki çıkınca yaa.. çok ağlıo. nilim istiomuş sorunsuz atlatın inş.ya kızlar niloş kulaklarını deldirmemi istiyoablam kızların kulaklarını deldirmiş küpeleri gördü bende bende diyo. enson ben bayramda küpe takıyodum ortalığı yıktı oda istiyomuş galiba deldirecez kulakları hazır isterken..
ablalardan görüyoruz cnm.
geçengün yeğenim hoje sürüyomuş oda istemiş sürmüşler ama ben çok kızdım sonra asiton aldı babamız dedimkızım bak .
küçükler hoje sürmez dedim tamam dedi çıkartmamıza izin verdi.. sıpa:):):)
e isteeyene kadar delsrmiycen mi çok tatlı duruyo yaa:)acımıyomuş ki benim kız istese ben de deldiririm deldir gitsin süslü senin kız ya maşallah :)
ha ha ha öyledir nazar deymesin anlatınca anlıyo sıpa ama sakinse biraz ağlayıp öyle anlıyoruzbak bu kız çok anlayışlı hee oğlum olaydı direkt alırdım:) benim kine anlatıyorum o yine bildiğini okuo he he:)
ha ha ne oluo kız benim ikinci oğlan mı olacak yoksa:=ha ha ha öyledir nazar deymesin anlatınca anlıyo sıpa ama sakinse biraz ağlayıp öyle anlıyoruz
yine alırsın belki şekerim oğlun olursa ne olacak zengin olurlar.
senden iyi kvmi bulacak niloş::):)
allah bilir tabi ama allahım gönlüne göre versin şekerimha ha ne oluo kız benim ikinci oğlan mı olacak yoksa:=
ay olmaz mııı nil gibi gelini sizin gibi dünürü bulmuşum he he:)allah bilir tabi ama allahım gönlüne göre versin şekerim
oğlan olursa alırsın işte bizim kızı hem olmazmııııııııııı???::).).)
yok ya deldirmeyecem çıkarmaya çalışır eminim saçlarında toka durdurmuyo takıntılıyız biz kendi büyüyünce kaç tane istiyosa deldirsin karışmıyorum onun kulak konusundaki hayatına:)e isteeyene kadar delsrmiycen mi çok tatlı duruyo yaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?