2012 kasım bebekleri büyüyor..

ya kızlar niloş kulaklarını deldirmemi istiyoablam kızların kulaklarını deldirmiş küpeleri gördü bende bende diyo. enson ben bayramda küpe takıyodum ortalığı yıktı oda istiyomuş galiba deldirecez kulakları hazır isterken..

acımıyomuş ki benim kız istese ben de deldiririm deldir gitsin süslü senin kız ya maşallah :)

acımıyomuş ki benim kız istese ben de deldiririm deldir gitsin süslü senin kız ya maşallah :)
ablalardan görüyoruz cnm.
geçengün yeğenim hoje sürüyomuş oda istemiş sürmüşler ama ben çok kızdım sonra asiton aldı babamız dedimkızım bak .
küçükler hoje sürmez dedim tamam dedi çıkartmamıza izin verdi.. sıpa:):):)

haydi kazanız mübarek olsun cnm. sabah bizimkinin küpesi düşmüştü taktırmıo ki çıkınca yaa.. çok ağlıo. nilim istiomuş sorunsuz atlatın inş.

bak bu kız çok anlayışlı hee oğlum olaydı direkt alırdım:) benim kine anlatıyorum o yine bildiğini okuo he he:)

bak bu kız çok anlayışlı hee oğlum olaydı direkt alırdım:) benim kine anlatıyorum o yine bildiğini okuo he he:)
ha ha ha öyledir nazar deymesin anlatınca anlıyo sıpa ama sakinse biraz ağlayıp öyle anlıyoruz
yine alırsın belki şekerim oğlun olursa ne olacak zengin olurlar.
senden iyi kvmi bulacak niloş::):)

ha ha ha öyledir nazar deymesin anlatınca anlıyo sıpa ama sakinse biraz ağlayıp öyle anlıyoruz
yine alırsın belki şekerim oğlun olursa ne olacak zengin olurlar.
senden iyi kvmi bulacak niloş::):)
ha ha ne oluo kız benim ikinci oğlan mı olacak yoksa:=

Tunaydin kizlar dun bi yazdim giremedim bidaha sormayin yaa esimin isleti yogun hep mesaiye kaliyo erende butun gun bana kaliyo dibimden ayrilmiyo dun bide uykusuzdum onu yap bunu yap isler hic bitmiyo sanki hep cogaliyo ya iyice yorulmusum aksam 11bucuk gibi erenle bizim yataga yattik sutunu icti tam uyucaktik zil caldi eren firladi hen tabi babasinin geldigini biliyo oynadilar falan yaticaz ama eren babasiyla oynamak istiyo en son beraber yattik bizim yataga esimde yorgun uyucak eren ortada uyumak uzereyiz eren basladi babasini şap şap opmeye normalde pek opmez opsede daha sessiz oper ay gece gece guldurdu bizi sonra yatiyo tekrar gidiyo babasini opmeye sap sap nasil opuyo tekrar yatiyo sonra gidiyo tekrar opmeye basliyo esimde mest oluyo tabi oh zar zor en sonunda uyumusuz.

Songulden rica etmistim sagolsun dun koymus erenin odasinin resimlerini hepiniz sagolun yorumlariniz icin ama oda simdilik istedigim gibi degil ordaki tekli koltugu zaten yeni koymustum bugun alicam ordan ordaki cekyatida onumuzdeki yaza koye gondermeyi dusunuyorum digerini gonderdim zaten ordaki halida cok buyuk heryeri kapliyo biraz daha kucuk bi cocuk halisi alicam.belki ordaki kucuk dolabida alabilirim bakalim haliyi alsam tekrar bakicam duruma.

Wawscim sormussun dolabin fiyatini falan bende onu yazicaktim ya kizlar dun tekzenden fatura geldi ben dolabi 708liraya ve kargoda 42 lira toplam 750liraya almistim nette oyleydi ama faturada dolap 600 lira kargoda 35 lira yaziyo anlamadim ben niye oyle yazdigini fikriniz varmi sizin.
Dolabin icide tam istedigim gibi kullanisli tekli olan kapak zaten rafli bolum 3rafi var 4katli iki kapakli olanda ustu yukluklu alti kiyafet asmaya en alttada kutu gibi bi bolum var iste benim icin cok kullanisli icide.

Yasemincim cok merak ettim zile pekmezini canim. Siz nereden aliyirsunuz burasi da yakin ya bulabilir miyiz acaba. Bi de icindekileri merak ettim canim pekmezden baska ne var sana zahmet olmazsa bi ara bakip yazar misin

Cok giremedigim icin gecmiste birikiyo ne yazicam sapitiyorum erenin ayagi simdilik iyi kizlar sagolun hepiniz o aksam banyo yapinca sudan etkilendi sanirim gecede zonklama agri falan yapti neyseki bidaha olmadi gece guzel uyudu cok sukur yanimizda uyuyunca saat 5gibi besigine goturup yatirdim saat 7dede esim kalkinca merak etti girdi odasina ustunu falan ortmus ve eren sabahta 10:45 gibi uyandi baya dinlenmis olduk ikimizde ve gecede hic sute uyanmadi son zamanlarda pek sutede kalkmiyo nadir istiyo artik ins.boyle boyle gece sutunude birakicaz.Ben uyku tulumunun icine uzun kollu zibinla bi tane altlik giydiriyorum ama tulumu kislik tulum sabah cikaricam zaman bakiyorum vucudu sicacik oluyo hic usumuyodur onunla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…