2012 kasım bebekleri büyüyor..

Oh yarasın kuzulara ballar pekmezler:)
Ben zamanında bı tanıdıkda yemıstım pekmez ama bıldıgın sarelle gıbı kıvamlıydı harıka bıseydı sanıyorum samsundandan gelıyodu annesı samsunluydu cunku acaba zıle pekmezımıydı kı sekersızdı bıde..

Beni olabilir belkide dönem dönem yediği bişeyle etkiliyordur alerjiyi bal
bence sen bi kes dene ondan değilse tekrar baslarsin
Evet ya fatma deyınce aklıma geldı bı denıyım bakam bızde hala bı duzelme belırtısı yok daha yayılmıyo ama...
Elıf napıyo cnm? Uyudumu yoksa

olabilir cnm beyaz mıydı. buda şekersiz cnm içinde ceviz içi üzüm şırası bir de patorize yumurta akı var. samsun yakın yer aynı şey olabilir. sarelle gibi sürülebilir kıvamda ama beyaz.

katre cnm içindekiler. ceviz içi,üzüm şırası ve pastorize yumurta akı. başka bişey yok katkı maddesi içermez yazıor zeten.

aynen cnm orada yiyor çok şükür
babaannede yemiyor ama kreşte çocuklara bakarak yiyor demekki

beniiiii gitme bengeldim
özcenanım boşver o kiloları alsın sen salıklı beslendiyhecem ama insanında aklı kalır dimi:):)
fundam defneme kocaman bi alkış ve maşallahhh:
fatmacım hayır olsun cnm nilin sesini atarım sana merak etme cnm:
ayşegülbiz istesekte istemesekte baksana kendileri büyümek istiyolar sonra istemiyecekler ama bizim gibi:):)
ay ne çok yazmışsınız acaba ne unuttum
a wavsum bilmiorum poleni cnm nilin öksürüğü için bize kestane balı demişti profösör:
nuray naber: şekerim?

oyyyyy kıyamam sana sanada yazayım hemen şekerim
ay dalmışım kız pardon biyandan niloşa hediye biyandan sipariş tamamlamaya çalışıyorumfalanardon şekerimmm pardonnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…