- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.861
Gece kusları artık erken uyuyor cnm bende dahıl:)Rica ederim canim benum ya geceleride denk gelemedik br turlu
Evet ya fatma deyınce aklıma geldı bı denıyım bakam bızde hala bı duzelme belırtısı yok dahaBeni olabilir belkide dönem dönem yediği bişeyle etkiliyordur alerjiyi bal
bence sen bi kes dene ondan değilse tekrar baslarsin
olabilir cnm beyaz mıydı. buda şekersiz cnm içinde ceviz içi üzüm şırası bir de patorize yumurta akı var. samsun yakın yer aynı şey olabilir. sarelle gibi sürülebilir kıvamda ama beyaz.Oh yarasın kuzulara ballar pekmezler:)
Ben zamanında bı tanıdıkda yemıstım pekmez ama bıldıgın sarelle gıbı kıvamlıydı harıka bıseydı sanıyorum samsundandan gelıyodu annesı samsunluydu cunku acaba zıle pekmezımıydı kı sekersızdı bıde..
aynen cnm orada yiyor çok şükürFundacim çok sevindim defnenim bişeyler yemesine demekki orada huzurlu ki yiyor çok güzel
aysegul masallah masala dilli bidigi yerim ben
yasemin bende bakicam buraya ins vardır zile pekmezi bizimki çikolatacok seviyor ondan iyidir
inşallah cnmMasallah defneye devamı gelır hep ıns..
Uyudu canim cok sukur elifinde var bişeye zaman zaman kabarıyor bu aralar kabarma yok masallah diyim sen balı kes bence de sonucu yaz bizeEvet ya fatma deyınce aklıma geldı bı denıyım bakam bızde hala bı duzelme belırtısı yok dahayayılmıyo ama...
Elıf napıyo cnm? Uyudumu yoksa
Öyle tabi vitaminini alır hiç olmazsa aç Aç dolaşmaz yavrum Sende sabite geçersen akşam yemeklerini de yerinşallah cnm
1 er kaşık yese bile çeşit yediği için o bile kar
zeynebin de inicire alerjisi var sanıyordum tazesine. ama geçen eşim yedirmiş bişey olmadı. ne oldu anlamadımUyudu canim cok sukur elifinde var bişeye zaman zaman kabarıyor bu aralar kabarma yok masallah diyim sen balı kes bence de sonucu yaz bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?