2012 kasım bebekleri büyüyor..

ha ha bende sarımsaklı yoğortlu şeylere bayılırım ay canım çekti benimde
fundaaaaaa ara kv annecim acaba bu akşam makarna yapa bilirmiyiz rica etsemde kız seni kırmaz zanlımca :):):)
yapıcağı varsada vazgeçip yapmaz dimi şaka biyana:

giderken al git cnm çekti deyip yapıver he he:) beni cnm beyza da ilerde sever soslu soslu yersiniz analı kızlı:)

Funda ben sanada yaparım cnm keske yakın olsak
Hakkını helal et emı canınızı cektırdık:)
Kv de neden makarna yokkı? Her evde olan bısey sevmıyolar mı ama arada defne ıcın bulundurabılır

yapar kız belki hamile zanneder he he:)

ayyy yaseminim allahtan başka bişey isteseymişim olacakmış
sabah yazdımya sana nili annem parköa göytüremiyo çok sıkılıyo kuzum diye
az önce cici annemiz aradı nili özlemiş alıp parka götüre bilirmiyiz dedi bende tabiki dedim :):) ay sıkılmıştı kuzum iyi oldu

giderken al git cnm çekti deyip yapıver he he:) beni cnm beyza da ilerde sever soslu soslu yersiniz analı kızlı:)
Ben yıyeceksem sosunuda yapıyorum zaten o ısterse alıyo sostan:) arada ınadı tutuyo kecı kızımın gecen uzerıne sos koyammı kıxım dedım azcık koy dedı tabagı gorunce vay efendım fazla koymusum yemıycem ıstemıyorum dıye bır suru mızmızlık:) nıdayla yıyoruz bızde o sevıyo:)

Ay ne guzel olmus nıl de ozlemıstır cıcı anneyı ıyı eglenceler onlara enerjısını atsın kuzucuk

aaa çok sevindim cnm kuzum da ii gelir. kış öncesi son güneşlerden faydalanmak lazım di mi ama tam isabet olmuş

naz yapıo kuzum annesine he he:) oh afiyet şeker olsun cnm benim ki de sarımsaklı yoğurdu sever anasının kızı:)

aynen kızlar niloşa iyi gelecek he he he
bide ben akşama alışverişe gidecektim ama ablamın toplantısı vardı ertelemek durumunda kalıcaktım sağolsun akşamada bakıcak bende rahat rahat gezicem sonrada babası gidip alıcak: he he he:
süper oldu yani
bu arada yaseminim fundanın kv hamile zannederse tam aksine hiç yapmaz bence :):):)

CNM KV MAKARNA YAPMAZ Kİ
kadın makarnayı yemekten saymıyor
bilmiyorum bakalım erken gidebilirsem marketten alıp giderim
allah var canım şunu istiyor dediğimde beni kırmadan yapabileceği bişeyse yapar

Funda ben sanada yaparım cnm keske yakın olsak
Hakkını helal et emı canınızı cektırdık:)
Kv de neden makarna yokkı? Her evde olan bısey sevmıyolar mı ama arada defne ıcın bulundurabılır
helal olsun kız ne demek
canım çekti sadece sonuçta çok kolay bişey
cnm kv makarnayı yemekten saymaz
ama eşim,kaynım falan makarnayı çok sever

oh bak ne güzel olmuş
kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş

aynen fundacım iyi oldu kuzuma
funda desene kvenin iyi bi huyunu buldukbak bende günahını aldım kadının:):)
bende yalan yok canım iyiliğini de söylerim kötülüğünü de
canım bişey istediğinde anne şunu yapalım mı ya da yaparmısın dediğimde yapar
ama beni kızdırdığı yanları da var
idare etmeye çalışıyoruz işte
yok canım nerden bileceksin ki günahını aldım deme

Yasemincim teşekkür ederim canim. Ben de kati ve beyaz oldugu icin biseyler vardir icinde diye düşünmüştüm. Yumurta akiymis demekki. Madem katkisizmis bi sekilde bulmam lazim bu pekmezi:)

Kizlar berranin ateşi bi daha çıkmadı şükür. Dis mi çıkarıyor acaba. Teşekkür ederim gecmis olsun dilekleriniz icin. Gribi atlatamadik daha inşallah bi de ates çıkmaz

Kizlar burdan ciktiktan sonra islere basladim onu bunu yap derken bebek arabasini dis kapinin onune getirip kilifini cikaricaktim yikansin diye ben onu yaparken eren gordu bi heycanlandi yavrum konusuyo gezmeye gitcez diye seviniyo sonra ayakkabilarini alip gosteriyo ikisinide aldi kapinin onune koydu giyip gitcek bende dayanamadim makinayi calistirip giyinip ciktik uzak bi market var ereni yuruterek hem gezsin diye oraya goturdum yogurtla yufka aldik ters yoldan yine geze geze geldik parkada ugradik kaydirak kayip geldik evin onundede cocuklar varmis birazda onlarla oynadi eve gelince yemek yedirip yatirdim.zaten saat 5e ceyrek falan vardi heralde uyuyunca bende karnimi doyurdum mayistimya islerde kaldi napcam bakam.

evet yasemincim birgun farkla ablasiyiz zeynebin:)15kasim bizim
kizlar masala 6da kuru fasulye pilav yedirdim hala pirt pirt yapio :)
gazman oldu kuzucuk bide bi komik aaa pasal pirt yapti dio guluo gulmekten olduk
simdi rezene yaptim onu iciyo gece rahatsiz olmasin fistigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…