- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.901
giderken al git cnm çekti deyip yapıver he he:) beni cnm beyza da ilerde sever soslu soslu yersiniz analı kızlı:)ama kızlar bu yapılır mı?
oldu mu bu yaptığınız??????
şimdi ben işyerinde yoğurtlu soslu makarnayı nereden buluyum
akşam da kv de kalıyorum zaten orada da makarna yok ki yapıp yesem
çok kötüsünüüüüüzzzzz,ben şimdi ne yaparım
Funda ben sanada yaparım cnm keske yakın olsakama kızlar bu yapılır mı?
oldu mu bu yaptığınız??????
şimdi ben işyerinde yoğurtlu soslu makarnayı nereden buluyum
akşam da kv de kalıyorum zaten orada da makarna yok ki yapıp yesem
çok kötüsünüüüüüzzzzz,ben şimdi ne yaparım
yapar kız belki hamile zanneder he he:)ha ha bende sarımsaklı yoğortlu şeylere bayılırım ay canım çekti benimde
fundaaaaaa ara kv annecim acaba bu akşam makarna yapa bilirmiyiz rica etsemde kız seni kırmaz zanlımca :):):)
yapıcağı varsada vazgeçip yapmaz dimi şaka biyana:
Ben yıyeceksem sosunuda yapıyorum zaten o ısterse alıyo sostan:) arada ınadı tutuyo kecı kızımın gecen uzerıne sos koyammı kıxım dedım azcık koy dedı tabagı gorunce vay efendım fazla koymusum yemıycem ıstemıyorum dıye bır suru mızmızlık:) nıdayla yıyoruz bızde o sevıyo:)giderken al git cnm çekti deyip yapıver he he:) beni cnm beyza da ilerde sever soslu soslu yersiniz analı kızlı:)
Ay ne guzel olmus nıl de ozlemıstır cıcı anneyı ıyı eglenceler onlara enerjısını atsın kuzucukayyy yaseminim allahtan başka bişey isteseymişim olacakmış
sabah yazdımya sana nili annem parköa göytüremiyo çok sıkılıyo kuzum diye
az önce cici annemiz aradı nili özlemiş alıp parka götüre bilirmiyiz dedi bende tabiki dedim :):) ay sıkılmıştı kuzum iyi oldu
aaa çok sevindim cnm kuzum da ii gelir. kış öncesi son güneşlerden faydalanmak lazım di mi ama tam isabet olmuşayyy yaseminim allahtan başka bişey isteseymişim olacakmış
az önce cici annemiz aradı nili özlemiş alıp parka götüre bilirmiyiz dedi bende tabiki dedim :):) ay sıkılmıştı kuzum iyi oldu
naz yapıo kuzum annesine he he:) oh afiyet şeker olsun cnm benim ki de sarımsaklı yoğurdu sever anasının kızı:)Ben yıyeceksem sosunuda yapıyorum zaten o ısterse alıyo sostan:) arada ınadı tutuyo kecı kızımın gecen uzerıne sos koyammı kıxım dedım azcık koy dedı tabagı gorunce vay efendım fazla koymusum yemıycem ıstemıyorum dıye bır suru mızmızlık:) nıdayla yıyoruz bızde o sevıyo:)
CNM KV MAKARNA YAPMAZ Kİha ha bende sarımsaklı yoğortlu şeylere bayılırım ay canım çekti benimde
fundaaaaaa ara kv annecim acaba bu akşam makarna yapa bilirmiyiz rica etsemde kız seni kırmaz zanlımca :):):)
yapıcağı varsada vazgeçip yapmaz dimi şaka biyana:
helal olsun kız ne demekFunda ben sanada yaparım cnm keske yakın olsak
Hakkını helal et emı canınızı cektırdık:)
Kv de neden makarna yokkı? Her evde olan bısey sevmıyolar mı ama arada defne ıcın bulundurabılır
yok cnm allah var canım bişey istese dediğimde yaparyapar kız belki hamile zanneder he he:)
oh bak ne güzel olmuşayyy yaseminim allahtan başka bişey isteseymişim olacakmış
bende yalan yok canım iyiliğini de söylerim kötülüğünü deaynen fundacım iyi oldu kuzuma
funda desene kvenin iyi bi huyunu buldukbak bende günahını aldım kadının:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?