2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kizlar moralim cok bozuk berranin atesi 40 a cikti. Şurup verdim düşmesini bekliyorum. Icim sıkılıyor yarim saattur düşmedi hala

Hala 38 39 atesi. Gözüme uyku girmiyor iyice düşmeden uyuyamiycam heralde baska bi ates düşürücü mu versem diye düşünüyorum ama bilemedim.

herkese günaydım kızlar. katre çok geçmiş olsun cnm yaa çok zor ateşle başetmek. inş. düşümüstür ateşi. niye bu kadar çıkıo ki sık sık kuzumda perişan oluo sen de kıyamam yaaa... bizde de öksürük var malesef iyice öksürüo. bugün soğan suyu bal limmon başlıycaz bakalım. keçi boynuzu zaten veriyorum grip olduğundan beri. takipteyim bakalım şükür hırıltı yok olduğu andan doğru doktora. inş. olmaz atlatırız. diğer bebişlerimiz nasıl bakalım

katreynurum pöfff çok üzüldüm cnm ne yaptınız akşam hemen yaz bize fırsat bulunca cnm düştümü kuzumun ateşi
nevermiştin ateş düşürücü olarak cnm:
nilde gaz çıkarınca gülüyo çok komik oluyo farkında artık sıpalar:
he he he:

günaydın kızlar umarım herkes iyidir
günaydın yaseminim inş bukadarla atlatır zeynebim :
nildün çok eylenmiş anlattı ay yiyecem onu sizin için babasına söyledim vdyo çekti ceviz adam söyledi ama tam altını alıyodum eşime şimdideğil sonra desemde dinleyenkim bakyim eğer orayı kese bilirsem atabilirim:
bu arada akşam bençarşıya gittim niloşa cici annemiz baktı sağolsun ama hiç bişey bulamadım niloşla ikimize bilmiorum nbeyapıcam zamanda azaldı pöfffff:

Günaydın kızlar

Gece 2 den beri atesle uğraşıyorum. 38 in altina dusuremedim. 2 de pedifen 6 da calpol verdim bana misin demedi. Su an bile 39. Babamiz 9 da gelecek dr a gidecez inşallah. Ama hic böyle olmamıştı. Şurup verince duserdi hep. Neden düşmüyor ki acaba cok endiseliyim

cnm muhtemelen vicudunda bi enfksyon ola bilir ya buazlarında yada kanda oyüzden düşmüyo ateş enfeksyon olunca zorluyo bencede gidin dr..
tekrar geçmiş olsun..bizi haberdar et olurmu?

Nur cnm ne yaptın? Hemen Dr a götür. Dolven ve calpol 3 saatte bir ver. Ya da fitil ver. Fitil daha etkili. Bir de ılık duşa girecek. Ben ateşten çok korkuyorum. Enfeksiyon olabilir ateş düşmüyor ise. Haber ver mutlaka

Gunaydin kizlar hasta bebislere çok gecmis olsun ben hastanedeyim romoyolojiye geldim sira bekliyorum ise gidince yazarım size öpüyorum sizi

günaydın tatlım iyiyim
defne de iyi şükür
dedesi grip olmuş çok kötü(istanbula gitmişti dün akşam döndü)
baba bir süre defneye yaklaşma dedim.inşallah defneye bulaşmaz

gunaydin kizlar gerci berrayi duyunca gun aymadi ama
cok uzuldum katre niye bukadar sk atesleniyor acaba univ hastanesne gtmismiydin cnm detayli arastirilmismiydi acaba nedendir

yasemin sizede gecmis olsun cnm sogan limon etkili olur umarm dokt gerek kalmaz

gulden anne kiz takimlarini netten bulabilirsin ancak disardan cok zor facede vardi biara bulursam link atayim

funda gunaydin cnm sanada
betul gecmis olsun cnm

biz kahvaltimizi yaptik bomba gbiyiz balik yagi onermisti doktor yuzunun hizli iylesmeqinede yardimci olur diye
birhaftadir kullniyoruz masal costu istah konusunda
doyuramiyorum desem yeridir surekli aciktim yaaa dio:)

katre cnm kızların dediği gibi muhtemelen enfeksiyon. bi an önce gitmenizde fayda var dr ye. düşmeyen ateş enfeksiyon belitisi demişti bizim dr. çabucak atlatırsınız inş. yavrum çok hassas yaaa..rabbim şifa versin çabucak. betülüm sana da geçmiş olsun cnm. güzel haberler al inş.

var cnm sabun adası diye biyer ama ben güvenemedim yazlık elbislerfalanvar pöffff ay çok kararsız kaldımya zamanda azaldı işin kötü yanı of çok sinir oldum ankarada öyle satan yerler varmışama burda yok malesefgünaydın ayşegülcüm masala kocaman bi alkış aferin ama zaten masalın iştahı kötü değildi balık yağıda iyice iştahını açar ben nile kilodan dolayı kullanamıyorum

günaydın cnm oh afiyet olsun masalcığa yarasın inş. bizde şu hastalığı dr siz atlatalım inş. cnm

funda dikkat edin cnm felaket salgın var benim kuzuma da babaannesi ve babası bulaştırdı sağolsunlar şimdi de öksürüğe çevirdi. herkes hasta yaa çok fena ortalık

cnm bu kadar üzme kandini benzer renklerde giyinirsiniz sizde beyaz gömlek bulabilirsin ikiniz içinde altına da aynı renk etek oldu bittiiii he he:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…