- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.921
cnm muhtemelen vicudunda bi enfksyon ola bilir ya buazlarında yada kanda oyüzden düşmüyo ateş enfeksyon olunca zorluyo bencede gidin dr..Günaydın kızlar
Gece 2 den beri atesle uğraşıyorum. 38 in altina dusuremedim. 2 de pedifen 6 da calpol verdim bana misin demedi. Su an bile 39. Babamiz 9 da gelecek dr a gidecez inşallah. Ama hic böyle olmamıştı. Şurup verince duserdi hep. Neden düşmüyor ki acaba cok endiseliyim
günaydın şekerim nasılsın bakalım defnem nasılGünaydın kızlar
geçmiş olsun cnmGunaydin kizlar hasta bebislere çok gecmis olsun ben hastanedeyim romoyolojiye geldim sira bekliyorum ise gidince yazarım size öpüyorum sizi
günaydın cnm oh afiyet olsun masalcığa yarasın inş. bizde şu hastalığı dr siz atlatalım inş. cnmgunaydin kizlar gerci berrayi duyunca gun aymadi ama
cok uzuldum katre niye bukadar sk atesleniyor acaba univ hastanesne gtmismiydin cnm detayli arastirilmismiydi acaba nedendir
yasemin sizede gecmis olsun cnm sogan limon etkili olur umarm dokt gerek kalmaz
gulden anne kiz takimlarini netten bulabilirsin ancak disardan cok zor facede vardi biara bulursam link atayim
funda gunaydin cnm sanada
betul gecmis olsun cnm
biz kahvaltimizi yaptik bomba gbiyiz balik yagi onermisti doktor yuzunun hizli iylesmeqinede yardimci olur diye
birhaftadir kullniyoruz masal costu istah konusunda
doyuramiyorum desem yeridir surekli aciktim yaaa dio:)
cnm bu kadar üzme kandini benzer renklerde giyinirsiniz sizde beyaz gömlek bulabilirsin ikiniz içinde altına da aynı renk etek oldu bittiiii he he:)var cnm sabun adası diye biyer ama ben güvenemedim yazlık elbislerfalanvar pöffff ay çok kararsız kaldımya zamanda azaldı işin kötü yanı of çok sinir oldum ankarada öyle satan yerler varmışama burda yok malesefgünaydın ayşegülcüm masala kocaman bi alkış aferin ama zaten masalın iştahı kötü değildi balık yağıda iyice iştahını açar ben nile kilodan dolayı kullanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?