- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.941
Sana da günaydın cnmgunaydin kizlar gerci berrayi duyunca gun aymadi ama
cok uzuldum katre niye bukadar sk atesleniyor acaba univ hastanesne gtmismiydin cnm detayli arastirilmismiydi acaba nedendir
yasemin sizede gecmis olsun cnm sogan limon etkili olur umarm dokt gerek kalmaz
gulden anne kiz takimlarini netten bulabilirsin ancak disardan cok zor facede vardi biara bulursam link atayim
funda gunaydin cnm sanada
betul gecmis olsun cnm
biz kahvaltimizi yaptik bomba gbiyiz balik yagi onermisti doktor yuzunun hizli iylesmeqinede yardimci olur diye
birhaftadir kullniyoruz masal costu istah konusunda
doyuramiyorum desem yeridir surekli aciktim yaaa dio:)
ben de çok korkuyorum cnm ama ne yapıyım adama evden git diyemem kifunda dikkat edin cnm felaket salgın var benim kuzuma da babaannesi ve babası bulaştırdı sağolsunlar şimdi de öksürüğe çevirdi. herkes hasta yaa çok fena ortalık
nurayım günaydın tatlım net paketim bittiiiiGünaydın canlarım Nasılsıniz bakalim
ben de çok korkuyorum cnm ama ne yapıyım adama evden git diyemem ki
inşallah defneye bulaşmaz
ocean marka kullniyorum cnm eczaci yakinlarimada bunu oneriyorum daha etkili demisti 30tl ye aldim sabahlari ac karna bi tatli kasigi veriyorum
Ben de dedim bu kız nerde merak ettim valla gireyim dedim kk ya bakayım bosey mi oldunurayım günaydın tatlım net paketim bittiiiiyazamadım o nedenle . okuzuyu yerim ben nasıl güzel yaa oku üfle annesi maşallah barekallah
severim onun saçlarını sarı kuzum uzadı saçları maşallah. bizimki kıvrılıo iice yukarı belli olmuo uzadığıBen de dedim bu kız nerde merak ettim valla gireyim dedim kk ya bakayım bosey mi oldu
Sağol teyzesi güzel yakaladım pozu saç baş dağınık ama
Gülden teyzesi atarım tabi ask olsungünaydın nurayım hani bize görüntü ıhhhh
bende isterim banane bananeeee:
katreynurum ne yaptınız cnm haberdar et bizi:
Yasemını merak etmesen gırmıycen yanı kk ya hıh kıskandım cok pısBen de dedim bu kız nerde merak ettim valla gireyim dedim kk ya bakayım bosey mi oldu
Sağol teyzesi güzel yakaladım pozu saç baş dağınık ama
Yasemını merak etmesen gırmıycen yanı kk ya hıh kıskandım cok pıs
ben balık yağları hakkında hiçbiri şeyler duymadım ibrahim saracoglundan önüne gelen kullanıyor çocuklarınız ilerde obez olur dedi ben korktum acikcasiay bizde bırakmıştık kullanmayı . şu ara kullansak ii olur aslında hem rahatsız hem anne sütünü de yeni bıraktı bağışıklığı düştü. gerçi balık mevsimi ama minnacık yio yaa balığı bin nazla. oda yeterli olmuodur eminim
Yasemını merak etmesen gırmıycen yanı kk ya hıh kıskandım cok pıs
ben balık yağları hakkında hiçbiri şeyler duymadım ibrahim saracoglundan önüne gelen kullanıyor çocuklarınız ilerde obez olur dedi ben korktum acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?