2012 kasım bebekleri büyüyor..

masalin istahi cok iyi zaten ama simdi surekli yemek.istiyor vakitli vakitsiz :)
bizim kg 11oldgundan sorun olmaz kg alsa yedgi halde almiyo cunku masal

yasemine katiliyorum cnm ayni renk gomlek etek giyin bide tac toka alirsin nil 2yasinda yazan keceden yapabilir yada yaptirabilirsin ikiniz takarsiniz cok seker olursinuz

Sana da günaydın cnm
hangi marka balık yağı veriyorsun?

kızlar bugün kreşte öğretmenle konuştum
defne yemek yiyor mu diye sordum.öğretmen evet yiyor dedi.bende gerçekten mi dedim gayri ihtiyari.
o sırada mutfakta görevli aşçı yanımızdan geçiyordu.gerçekten yiyor ben şahidim,hatta baya güzel yiyor dedi
ne kadar mutlu oldum anlatamam

funda dikkat edin cnm felaket salgın var benim kuzuma da babaannesi ve babası bulaştırdı sağolsunlar şimdi de öksürüğe çevirdi. herkes hasta yaa çok fena ortalık
ben de çok korkuyorum cnm ama ne yapıyım adama evden git diyemem ki
inşallah defneye bulaşmaz

ocean marka kullniyorum cnm eczaci yakinlarimada bunu oneriyorum daha etkili demisti 30tl ye aldim sabahlari ac karna bi tatli kasigi veriyorum

ay bizde bırakmıştık kullanmayı . şu ara kullansak ii olur aslında hem rahatsız hem anne sütünü de yeni bıraktı bağışıklığı düştü. gerçi balık mevsimi ama minnacık yio yaa balığı bin nazla. oda yeterli olmuodur eminim

günaydın nurayım hani bize görüntü ıhhhh
bende isterim banane bananeeee:
katreynurum ne yaptınız cnm haberdar et bizi:

Ben de dedim bu kız nerde merak ettim valla gireyim dedim kk ya bakayım bosey mi oldu
Sağol teyzesi güzel yakaladım pozu saç baş dağınık ama
severim onun saçlarını sarı kuzum uzadı saçları maşallah. bizimki kıvrılıo iice yukarı belli olmuo uzadığı niloya ya paket mi dayanır cnm. bitti gitti. ptesi yenilenecek inş. o zamana kadar netim yok duyurulur:)

ben balık yağları hakkında hiçbiri şeyler duymadım ibrahim saracoglundan önüne gelen kullanıyor çocuklarınız ilerde obez olur dedi ben korktum acikcasi

Yasemını merak etmesen gırmıycen yanı kk ya hıh kıskandım cok pıs

günaydın cnm buarada:) kuzular nasıl geceniz nasıl geçti beyza konuşuo mu yine geceleri. ya ben benim kızı naasıl düzgün yatmaya alıştırcam. akşam odaya bi girdim ki yatağın tam ortasında yastıklara paralel yatmış. koca yatakta resmen bana yer yok. köşeye kıvrıldım resmen uyanmasın diye he he:)

Gunaydın kızlar
Katre cok gecmıs olsun cnm ya dr den gelınce yazarsın ıns daha ıyıdır kuzucuk..
Aysegul masallah cnm ya masal hıc uzmuyo anneyı ben bı yumurta yedırene kadar kac takla atıyorum
Gulden daha zamanın var cnm bulursun ıns ıstedıgın gıbı kıyafet kuzunada sanada
Hedıyeye karar verdın mı?
Funda ıns gecmez defneye cnm, masallah defneye kresı sevdı o annesı:)

ben balık yağları hakkında hiçbiri şeyler duymadım ibrahim saracoglundan önüne gelen kullanıyor çocuklarınız ilerde obez olur dedi ben korktum acikcasi

hadi yaaa ben balık haplarının ii olmadığını biliyorum da yağlarında sıkıntı yok dşye duymuştum cnm yaa. dr tavsiye etti.bu yaşlarda yeterli balk yemesi lazım yemiyorsa kullanmalısın beyin gelişimi için çok önemli diye. biz bir şişe kullandık sanırım nurayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…