- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.961
benicim askolsun olurmu öyle ama her sabah kısa bi muhabbetini oluyor yaseminle bu sabah olmayınca merak ettimYasemını merak etmesen gırmıycen yanı kk ya hıh kıskandım cok pıs
Benicim sana birsey sormak istiyorum sen cerazetteden nornal dogum kontrol hapija gecerken o gecisi ne sekilde yaptin adet olmamiatin sende hatirladigim kadariyla bana bilgi verebikirmisinYasemını merak etmesen gırmıycen yanı kk ya hıh kıskandım cok pıs
Iyıler cnm sukurgünaydın cnm buarada:) kuzular nasıl geceniz nasıl geçti beyza konuşuo mu yine geceleri. ya ben benim kızı naasıl düzgün yatmaya alıştırcam. akşam odaya bi girdim ki yatağın tam ortasında yastıklara paralel yatmış. koca yatakta resmen bana yer yok. köşeye kıvrıldım resmen uyanmasın diye he he:)
Evet cnm hapım bıtınce bır hafta aradan sonra baslatmıstı drBenicim sana birsey sormak istiyorum sen cerazetteden nornal dogum kontrol hapija gecerken o gecisi ne sekilde yaptin adet olmamiatin sende hatirladigim kadariyla bana bilgi verebikirmisin
Merhab cnm kasa ocin erken yarene 4 yas civari aldil bende dusuneyom birasgünaydın benicim ay sorma bulamıyorumya:
hediyeye hala bakıyorum şimdi oyuncak market kasasındayım ama çok model var gitti gidiyorda bende kararsız kaldım..
songülüm hoşgeldin cnm
evet evet nurayım bende istiorummmm:
Yani su an adet olmamam onemli degol dimi bir hafta sonra normal digum kontrop hapina baslayabilirimEvet cnm hapım bıtınce bır hafta aradan sonra baslatmıstı dr
Adet olmuyodum sımdı duzenlı sukur
Cnm benım oyleydı sen yıne dr ne danısırsın ıstersenYani su an adet olmamam onemli degol dimi bir hafta sonra normal digum kontrop hapina baslayabilirim
Peki ne kadar sure aonra adet oldun
Yok kuzum bigun hapimin sonu yeniden almucam diger hapa gecisi merak ettim o arada butakmaya calisicamsongülll arası kestin mi memeden tamamennn hap değiştirmeyi düşünüyorsun:)
Ay onumuzdeki gunleede niyetom var ama bakalimAras bırakıyo mu yoksa emmeyı??
Vanim sen sormussun nasilsa bemde o sekilde baslarim bir hafta kullanmayimCnm benım oyleydı sen yıne dr ne danısırsın ıstersen
Hap bıtınce dort gun sonra oluyo adet ılk basladıgımdan bu yana oyle
Cok guzel cnm eger keyuf aliyoraa mutlaka onu al derom yarne de bir yas gubunde almistik
Canim wrenede cok geclis olsinGunaydin kizlar berraya cok gecmis olsun yaa ins. kotu bisey degildir.
Fundacim defne dun yemegini yemis anneyi sevindirmis oh neguzel hem cesit cok azar azar yese bile zaten baya yemis olur bide orda egleniyodur acikiyodur ins.kv.bugunde hergunde gec gider almaya eve gidincede uyur biguzel baya vakit gecmis olur kavusmanizda kisa olur defne icin.
Betulcum sende iyi haberlerle gel ins.
Guldencim ins.sende gonlune gore bi takim bulursun nille ikiniz icin bende cok istiyorum ama burda varmi satan yerler bilmiyorumki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?