2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın benicim ay sorma bulamıyorumya:
hediyeye hala bakıyorum şimdi oyuncak market kasasındayım ama çok model var gitti gidiyorda bende kararsız kaldım..
songülüm hoşgeldin cnm
evet evet nurayım bende istiorummmm:

Iyıler cnm sukur
Beyza ıkı gece yapmazsa ucuncu gece oluyo bu gece ıyılerdı cok sukur nıda yatınca bıraz mızırdadı o kadar..
Bunların hepsı delı yatıyo sanırım cnm bızımkılerde oyle hele bızım yataga gelırlerse bıze uyku yok zaten:)
Sızın duzen oturunca kendı yatagına alısır ıns balbocugu..

Benicim sana birsey sormak istiyorum sen cerazetteden nornal dogum kontrol hapija gecerken o gecisi ne sekilde yaptin adet olmamiatin sende hatirladigim kadariyla bana bilgi verebikirmisin
Evet cnm hapım bıtınce bır hafta aradan sonra baslatmıstı dr
Adet olmuyodum sımdı duzenlı sukur

Merhab cnm kasa ocin erken yarene 4 yas civari aldil bende dusuneyom biras
Mutfak tezgahi daha keyifli bence hem boyunada uygun

songülüm trezgahı alıcam ama bizim cadı 1 yaşından beri arkadaşımın kızının kasasıvar gidince onunla oynuyo ve şimdide istemeye başladı geçen gittik yine istedi onu düşün yani kasayı annaneden alayım dedim tezgahı bizden
ama gitti gidiyorda çok çeşitvar barbie güzel sanki dur size link atayım bakın bakaım..

Yani su an adet olmamam onemli degol dimi bir hafta sonra normal digum kontrop hapina baslayabilirim
Peki ne kadar sure aonra adet oldun
Cnm benım oyleydı sen yıne dr ne danısırsın ıstersen
Hap bıtınce dort gun sonra oluyo adet ılk basladıgımdan bu yana oyle

Cnm benım oyleydı sen yıne dr ne danısırsın ıstersen
Hap bıtınce dort gun sonra oluyo adet ılk basladıgımdan bu yana oyle
Vanim sen sormussun nasilsa bemde o sekilde baslarim bir hafta kullanmayim
Bende normal hap kullanirken oazarteso burakir persembe olurdum gununu bilmek cok gusel oluyor

Gunaydin kizlar berraya cok gecmis olsun yaa ins. kotu bisey degildir.

Fundacim defne dun yemegini yemis anneyi sevindirmis oh neguzel hem cesit cok azar azar yese bile zaten baya yemis olur bide orda egleniyodur acikiyodur ins.kv.bugunde hergunde gec gider almaya eve gidincede uyur biguzel baya vakit gecmis olur kavusmanizda kisa olur defne icin.

Betulcum sende iyi haberlerle gel ins.

Guldencim ins.sende gonlune gore bi takim bulursun nille ikiniz icin bende cok istiyorum ama burda varmi satan yerler bilmiyorumki.

Canim wrenede cok geclis olsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…