- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.941
maşallah cnm yaa tam sarı kafa. nasıl da tatlı çıkmış. eşin mi sarışın bu kadar cnm...Ruyasnda top gordu heralde kuzum oynadimi bari
Evet canim alp tugra dun parkta cektim buyudu teyzesi
Album yapacaktm becerwmdm bende avatara koydum
Gunaydin kizlarrr wavs netatli alp oyke masallhh kim sarisin sizde senmi esinmi kime cekmis pasa benim yengem sarisindi ogluda ayni alp gbiydi sari ama simdi 13yasinda kararmaya basladi o sriligi kalmadi ne sekerdi oysaki bayiliosum ona
Gunaydin kizlar ayyy cok heycanliyim ya
yarin yola cikiyoruz bugun esyakari hazirliycam esim izin alip erken elebilorom heran hazir olun dedi bgun nobetci yarin gelicek gelince cikicaz koye gitmeyi severdim ama bu gidis baska cunku amacimiz aydina gitmek oyuzden cok heycanliyim ankarada cok bunaldik 6senedir burdayiz ne kasvetli biyer ya yapcak bisey yok gezcek yer yok havasi kasvetli insanlari bile hatta geneli ayyy aydini dusununce icim aciliyor sahile 1saatte ulasabilir yazlari herhafta sonu godebilirz memlekete2saat ayda bir gideriz en guzeli amcamlar dayimlar esimin tarafi falan hep haftasonubelir gideriz dediler ay burda hic gelenimiz yok ben misafor cok severim
Wavss maşallah alpe ne kadar sarışın öyle. Gozleri renkli mi peki. Sende mi sarisinsin cok merak ettim:)
Yasemincim sen nasilsin canim nasil gidiyor bulantilar
Gunaydın kızlar
Bugun daha ıyıyım cok sukur..
Funda kv yıne sacmalamıs sabah sabah:)
Ananeyede uzuldum Allah kımseyı kımseye muhtac etmesın elden ayaktan dusurmeden goc eylesın bu dıyardan..
Gulden tebrık ederım sayfanı ne guzel dusunmussun yalnız face hesabı olanlarmı gorebılıyor sayfayı?
Katre daha ıyısındır ıns..
Yasemın burdada gınes var bugun oturma odamın ıcınde cok guzel:)
Wavs alp e masallah tam sarı kafa cok tatlı senı gormustum esmerdın yanlıs hatırlamıyorsam babaya mı cektı bu bıdık:)
Aysegul kolay gelsın hersey yolunda gıder ıns..
Dıger arkadaslar sızlerede gunaydınlar mutlu gunler:)
Amin.canm.ins icime siner evInsallah gonlune.gore bi ev bulursnz canim insanin evi cok onemli icine sinmesi
Sen alti yillikmi evlisin canim
Sarisin yesil gozlu yakisiklimizi cok op annesiiiSagol canim aaa bukasim anneleri beni hic gormwdmi yahu eskiden koymustum resim
Esim sarisin canim ben kumral gozleri maviydi benim gibi bir yasndan sonra yesile dondu
maşallah cnm yaa tam sarı kafa. nasıl da tatlı çıkmış. eşin mi sarışın bu kadar cnm...
ama çok güzel yazmışsın nasıl duygusala bağlamayayım?????o dönem çok zor geçmiş olmalı benicim ama geçmiş hayırlısıyla..
fundam ama ya duygusala bağlamayın :):):)
yaseminim iyi yürüyüşler şekerim...
sağlıklı insanç..
cnm seni bende gördüğümü hatırlamıyorumSen ilk defami goruyosun alpi
Babasi sarisin canim esimde kucukken alp gibiymis hatta ondanda sariymis suan normal sarisn ben kumral
Aa sen benide hic gormwdn ozamn
sen tarifi ver cnmAsure tarifi istemissin funda istersen vereyim ama nette nefis yemek tariflerinde cok tarif var icine sineni goruntusunu begendigini yap istersen.ben ordan yapfim tuttu guzel oldu
Amin.canm.ins icime siner ev
buarada seni hic gormedimmmmm
Ben 4yillik e liyim 2yilda ankarada okudum okurken evlendim tam 6yildir ankaradyim ilk geldgimden beri hic sevmedim burayi
Bugdayi aksamdan sicak suya islasen tarifi ver cnm
cnm seni bende gördüğümü hatırlamıyorum
Aynen degsiti cnmDogumgunnden sonra koyarim resim canim nasipse
Niye sevmednki
Bizede goz rengi degsmez dedler ama degisti bu tezi curutmus olduk
Butun islerni hallettin yani hadi bakalim hayrlsi canim
sağol cnm peki bişey soracağım buğday haricindekileri düdüklüde haşlasam ne olur?Bugdayi aksamdan sicak suya isla
nohutu fasulyeyi suya isla
Sabah hepsini suz hasla ama tek tek hasla
bugday kisik ateste 1.5saat kadar haslanir suyu cektikce sicak su ekle iyice pismesini sagla
haslanan fasulye ve nohutu bugdaya ekle hepsini bir birazcikdaha hasla
sonra icine elma portakal kabgu kuru kayisi kuru uzum koy
ben uzum ve kayisiyi birazcik suda hasladim rengi ciksin asureyi karartmasin diye
cevizi sicak suyu islayip kabgunu soydum icine attim ustune suslemde de kuklndim inun.kabugunu soymadim
hepsini at karistir biraz ozlesince seker at agiz tadina gore sonra altini kapat biraz demlensin sonra dagitabilirsin
karanfili yarim cay bardgi suda hasladim quyunu doktum birzcik icine cok hos aroma veriyir icine atinca agzina gelmesi aci oluyor oyuzden suyunu koydum
suslerkende susam ceviz findik kus uzumu tarcin nar la susledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?