2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gunaydin kizlarrr wavs netatli alp oyke masallhh kim sarisin sizde senmi esinmi kime cekmis pasa benim yengem sarisindi ogluda ayni alp gbiydi sari ama simdi 13yasinda kararmaya basladi o sriligi kalmadi ne sekerdi oysaki bayiliosum ona

Sen ilk defami goruyosun alpi
Babasi sarisin canim esimde kucukken alp gibiymis hatta ondanda sariymis suan normal sarisn ben kumral
Aa sen benide hic gormwdn ozamn

Insallah gonlune.gore bi ev bulursnz canim insanin evi cok onemli icine sinmesi
Sen alti yillikmi evlisin canim

Wavss maşallah alpe ne kadar sarışın öyle. Gozleri renkli mi peki. Sende mi sarisinsin cok merak ettim:)

Yasemincim sen nasilsin canim nasil gidiyor bulantilar

Sagol canim aaa bukasim anneleri beni hic gormwdmi yahu eskiden koymustum resim
Esim sarisin canim ben kumral gozleri maviydi benim gibi bir yasndan sonra yesile dondu

Sagol canim evet babaya cekti bende esmer kumral arasi

Sagol canim aaa bukasim anneleri beni hic gormwdmi yahu eskiden koymustum resim
Esim sarisin canim ben kumral gozleri maviydi benim gibi bir yasndan sonra yesile dondu
Sarisin yesil gozlu yakisiklimizi cok op annesiii
Ayy masal da 9aya kadar mavi gozluydu sonra yesile dondu simdi ela
ama bizde renkli goz yoktu dojtorlar donmez artik demisti ama dondu ela oldu nasil guzel maviydi boncuk boncuk

Asure tarifi istemissin funda istersen vereyim ama nette nefis yemek tariflerinde cok tarif var icine sineni goruntusunu begendigini yap istersen.ben ordan yapfim tuttu guzel oldu

Gulden naptin yaaa aglaftin beni.okadar guzel okadar icten yazmissin ki icime dokundu nil cok sansli emin ol oda farkedicek oyle guzel yetistiriosunki sen onu o sizinle hep gurur duyucak

o dönem çok zor geçmiş olmalı benicim ama geçmiş hayırlısıyla..
fundam ama ya duygusala bağlamayın :):):)
yaseminim iyi yürüyüşler şekerim...
sağlıklı insanç..
ama çok güzel yazmışsın nasıl duygusala bağlamayayım?????

Amin.canm.ins icime siner ev
buarada seni hic gormedimmmmm
Ben 4yillik e liyim 2yilda ankarada okudum okurken evlendim tam 6yildir ankaradyim ilk geldgimden beri hic sevmedim burayi

Dogumgunnden sonra koyarim resim canim nasipse
Niye sevmednki
Bizede goz rengi degsmez dedler ama degisti bu tezi curutmus olduk
Butun islerni hallettin yani hadi bakalim hayrlsi canim

sen tarifi ver cnm
Bugdayi aksamdan sicak suya isla
nohutu fasulyeyi suya isla
Sabah hepsini suz hasla ama tek tek hasla
bugday kisik ateste 1.5saat kadar haslanir suyu cektikce sicak su ekle iyice pismesini sagla
haslanan fasulye ve nohutu bugdaya ekle hepsini bir birazcikdaha hasla
sonra icine elma portakal kabgu kuru kayisi kuru uzum koy
ben uzum ve kayisiyi birazcik suda hasladim rengi ciksin asureyi karartmasin diye
cevizi sicak suyu islayip kabgunu soydum icine attim ustune suslemde de kuklndim inun.kabugunu soymadim
hepsini at karistir biraz ozlesince seker at agiz tadina gore sonra altini kapat biraz demlensin sonra dagitabilirsin
karanfili yarim cay bardgi suda hasladim quyunu doktum birzcik icine cok hos aroma veriyir icine atinca agzina gelmesi aci oluyor oyuzden suyunu koydum
suslerkende susam ceviz findik kus uzumu tarcin nar la susledim

Ben 3su.bardgi bugday
1su badagi fasulye 1su bardahi nohut kullndim bu oranada 1kg seker kullndim cnm koca tencere oldu istersen cok kisiye dagitmicaksan olculeri azalt

Dogumgunnden sonra koyarim resim canim nasipse
Niye sevmednki
Bizede goz rengi degsmez dedler ama degisti bu tezi curutmus olduk
Butun islerni hallettin yani hadi bakalim hayrlsi canim
Aynen degsiti cnm
sevmedim cunku ege tarafi insanlari sicak.havasi sicak daha bi sirin biyer gezilcek yer cok nebiliyim iste ankara hic oyle degil havasi hep kasvetli bunaltici yazi kisi bi acayip iste :)insanlari desen 6yilda 4.evimiz bu hepsi farkli semtteydi bitek bu apartmanda komsuluk var ianin olsen kimsenin.haberi olmiycak bizim oralarda yeni gelen komsuya hosgeldine giderler tanisirlar ben sadece bu apartmanda gordum bunu digerlerinde slm.verince almayani.bile vardi kolay elsin dediyinde bon bon bakani.vardi ayy cok gicik oluyodum iste biturlu sevemedim ankarayi

sağol cnm peki bişey soracağım buğday haricindekileri düdüklüde haşlasam ne olur?
evde bulunduğum saat sınırlı olduğu için en hızlı tarafından yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…