- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.981
cnm bazen defne de yapıyor(özellikle et yemeklerini,bir de doyduğundaKızlar A101 e oyuncak çay seti ocak falan gelmiş elife aldım ben severek oynamaya başladı
bu arada elif yemekleri ağzında tutmaya başladı sevsede sevmese de verdiğim herseyi yanağında depoluyir bu beni hem kizdiroyir hem üzüyor nasıl unutacak bilmiyorum varmı sizlerde böyle bi durum
cnm çok üstünde durmamaya çalıştım çünkü dillendirince daha çak kanıksıo çocuk. bekliyordum hadi annecim yut bak burda saklanmış filan diye söyleyerek geçiştirdim.üstelemedi o da cnm. elifim de unutsun inş. cnmZeynebin nasıl geçti peki bizimkide alışkanlığa dönüşecek diye korkuyorum her türlü çorbayi yerdi şimdi ağzında tutuyor devamli
ben diyecektim tam nurayım üzerine gitme daha çok yapa bilir dikkat çekmek için..
funda bence sende ayşegülün ölçülerinle yap cnm çünkü sende hemen hemen onun kadar yapıcaksın..
ama biey diyeyimmi niyetin yoksa sırf kv istiyo dedi diye yapacaksanda yapma derim yani kurbanın aşureyle alakası yok cnm ..
Fundacim geçmiş olsun canım defneme iyiki bişey olmamış
Aysegulcum şimdiden d gününüz kutlu olsun ins gönlünüzce bi ev bulursunuz soğuğa Elveda diyorsunuz Yani artık aydinin havası çok yumuşak olur kolay gelsin sana yarın ve diger günler için
wavscim masallah paşa çok yakışıklı ne güzel gulmus öyle
benicim sana da kolay gelsin canim atlatmissin hastalığı sevindim
Katreinur nasil kuzum mizmiz mi hala
sen anlatırken ben yoruldum cnm yaa. yorma kendini bu kadar. ne güzel cnm hem eşin hem ailesi tam destek olmuş sana. şanslısın yani. neyse ki atlatmışsın cnm sorunsuz çok şükür. benim de belim ağrıo bugün yaa pufffNuray maalesef bız cekıyoruz cnm az once son lokmayı cıkardım yıne agzından
Bızde coktandır var daha once yazmısımdır belkı karnı doymussa yada o yemegı yemek ıstemezse yapıyo saatlerce tutabılır agzında ben cıkarmazsam o derece yanı, nasıl vazgecıcez bılmem..
Yasemın o donemler zor gectı cnm gectı cok sukur, en buyuk destek esımdı ve aılesındekı herkes sagolsunlar ben hastanede yatarken beyzaya onlar baktı, Evdeykende esım hep oglen cıktı ısten elım ayagım herseyımdı....
Fında hafta sonu yogun gececek desene kolay gelsın sımdıden cnm..
Wavs kız herzaman ıc dıs sılmıyorum dolapları bugun sadece kapakları sıldım aslında dısardan bakan daha temız dıyo ama ben ıkı hafta gecınce sılme zamanı geldıgını goruyorum bazen uc haftada sılıyorum:)
Beyzayı aldık market alısverıs yaptık geldık yemekten sonra nıdayı yatırdım, aksama kadar ıkı avıze var bıde alt kat camlarını sılebılırsem yarına bı sıl supur kalıyo:)
sağol cnmNuray maalesef bız cekıyoruz cnm az once son lokmayı cıkardım yıne agzından
Bızde coktandır var daha once yazmısımdır belkı karnı doymussa yada o yemegı yemek ıstemezse yapıyo saatlerce tutabılır agzında ben cıkarmazsam o derece yanı, nasıl vazgecıcez bılmem..
Yasemın o donemler zor gectı cnm gectı cok sukur, en buyuk destek esımdı ve aılesındekı herkes sagolsunlar ben hastanede yatarken beyzaya onlar baktı, Evdeykende esım hep oglen cıktı ısten elım ayagım herseyımdı....
Fında hafta sonu yogun gececek desene kolay gelsın sımdıden cnm..
Wavs kız herzaman ıc dıs sılmıyorum dolapları bugun sadece kapakları sıldım aslında dısardan bakan daha temız dıyo ama ben ıkı hafta gecınce sılme zamanı geldıgını goruyorum bazen uc haftada sılıyorum:)
Beyzayı aldık market alısverıs yaptık geldık yemekten sonra nıdayı yatırdım, aksama kadar ıkı avıze var bıde alt kat camlarını sılebılırsem yarına bı sıl supur kalıyo:)
gel şekerim senin gibi misafire can kurban he he he:)günaydınkızlar ohhhh ohhh songül hanımcı seni burda görmek çok güzellll:
yaseminim süper olmuş ayy uğur böcekli pastası kuzumun
oyuncaklarıylada güle güle oynasın sarmalarda iyimiş süperrrr.. misafir kabl ediomusun peki şekerimmm?
bu arada hayırlı cumalar kızlar...
günaydın cnm boğazı filan kurumuştur belki telaş yapma hemen. takip et bakalım devam edecek mi etmez inş.günaydın kızlar sabah çok kötü bi öksürükle uyandı kuzum canım çok sıkkın
ooo hoşgeldin cnmHepinize gunaydinlar
hayirli cumalar arkadaslar yogun bir haftaydi giremedim ara ara okudum
nasilsunuz bakalim
ben kurs ev ev isi coluk coxuk yogunum bu ara
calisan annelerime bir alkis benden hepsi bir arada cok zor olmali
ben su bur kac ginde daha iyi anladim ki evden 4 saat izagim
Hatirladugim kadariyla benucem cok gecmis olsun
ysegulcum kolay gelsin rabbim gonlunze gore versin insala
gebe kadin bebis iyi hersey yolunda cok sevindim bulantiladda son bulsa iyuydi
erdemcik oksuruyormua cok gecmis olsun kuzuma
gulden bebek arabaya cok sinurlenndim bizim arabamizda heo asagida korkar oldum bak 4.kata cikarmak ne mumku
wavs kuzunun yeji resmini gordim cok seker masalla
Fundacim kv baslamis yine olaylara rabbim sana dayanma gucu veesin insalla
katrainur berranun atesi ileelemedi sanirim bu kez cok ssvindim
sibelcim hadi yaseminw yetis cnm bebelwri buyutelim burada
fatma sen be yaotin d.gunune karar verdinmj?
Kizlar ben yagmurcandandan sikayetciyim cok geziyor yahu beni bike gecti sevmedim ben bu tayin isini hehehe
ay nelee siralicak kimbilir simdi bana
günaydın cnmha ha sabah sabah songül hanımcım coşmuşlar efenim:) hayırdır siz buralara uğrar mıydınız yoğun insan:) hayırlısıyla alırsın cnm ehliyetini inş. almasına al da o zaman seni kimse tutamaz yandık valla hepten hasret kalcaz sana:) sevmedim bu ehliyet işini he he:) herkese günaydın buarada kızlar. dün iş çıkışı kızımın doğum günü pastasını sipariş verdim. uğur böceği yapacaklar. yarın akşam kutlıycaz inş annane babaanne filan. eve giderken a101 den nurayımın dediği oyuncaklardan aldım. anne bana ne aldın ,bana ne aldın anneee diye diye açtı kaç kez tekrarladı sayamadım. çok sevindi kuzucum. sağol nuray teyzesi. annemle gelinizmiz de dün zeytinyağlı sarmayı sarmışlar ay nasıl sevindim anlatamam . aile candır:)
günaydın cnmgünaydınkızlar ohhhh ohhh songül hanımcı seni burda görmek çok güzellll:
yaseminim süper olmuş ayy uğur böcekli pastası kuzumun
oyuncaklarıylada güle güle oynasın sarmalarda iyimiş süperrrr.. misafir kabl ediomusun peki şekerimmm?
bu arada hayırlı cumalar kızlar...
günaydın cnmgünaydın kızlar sabah çok kötü bi öksürükle uyandı kuzum canım çok sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?