2012 kasım bebekleri büyüyor..

Becereblrsem dogmgunudn sonra koyarim canim taze resim ilsun
Defnwmde dusmus gecms olsun kuzuma
Seni yogunbi haftasonu bekliyo yani kolay gelain canim simdiden
sağol cnm sabah sabah düştü kuzum
evet cnm yoğun bi haftasonu beni bekliyor

Guldencim sayfan hayrli olaun canim
Yazinda cok guzel cok guzel ifadw etmssin duygularni nil cok sansli sizinle gurur duyacak eminim sende cok iyi biannesin

Beni canimkolay gelsin sana sen daha yeni silmemsmydin mutfak dolaplarni surekliic dis siliyomusun

aşkolsun cnm bi ankaralı olarak ankarayı sevmemene üzüldüm

Buranin insanlarida bi tuhaf ya yine apartmnda selamlasyoruz ama bi oturma yaptim ona geldiler sonrasi yok ben gidiyodum arada baktim bana gelen yok artik bende gitmyorum ama cok siklyorum
Evet havasi bi tuhaf hic alskin olmadgmz icin
Ama mecbur aliscaz kimbilir kacyil burdayiz bilmiyorum

Güldencim çok guzel yazmışsın canim yüreğine sağlık
kızlar bizde iyiyiz çok sujur bilgisi kayboluyor um kusura bakmayın elif izin vermiyor benim bugün orucumun 6. Günü elifin hala burnu akıyor ama çok sujur öksürük yada ateş yok sadece devamli oynayalim istiyir oda beni sıkıyor bazen
bu arada usta hala gelmedi makinama bakmaya

Fundacim geçmiş olsun canım defneme iyiki bişey olmamış
Aysegulcum şimdiden d gününüz kutlu olsun ins gönlünüzce bi ev bulursunuz soğuğa Elveda diyorsunuz Yani artık aydinin havası çok yumuşak olur kolay gelsin sana yarın ve diger günler için
wavscim masallah paşa çok yakışıklı ne güzel gulmus öyle
benicim sana da kolay gelsin canim atlatmissin hastalığı sevindim
Katreinur nasil kuzum mizmiz mi hala

allah kabul etsin cnm
elifime de tekrar geçmiş olsun en kısa sürede iyileşir inşallah
hadi ya ne zaman gelecek acaba?

sağol cnm ya sabah sabah korkuttu beni kuzum
kızlar bu ara defne uyurken benim üzerime yatıp uyuyor.başını göğsüme koyup kokumu içine çekerek uyuyor

Kızlar A101 e oyuncak çay seti ocak falan gelmiş elife aldım ben severek oynamaya başladı
bu arada elif yemekleri ağzında tutmaya başladı sevsede sevmese de verdiğim herseyi yanağında depoluyir bu beni hem kizdiroyir hem üzüyor nasıl unutacak bilmiyorum varmı sizlerde böyle bi durum

Fundacim kusura bakma valla bn sevmedim.ankarayi denizli izmir aydin mugla oalar varken ankara mi iiii iiii ciksss

bende fasulye ve nohutu duduklude hasladim cnm hatta dolapta vardi onceden olur yani

Gule gule kullnsin cnm elif ay ben oyuncak almiycam masal hic oynamiyor cunku kalem.kagit boya surekli bunlarla ugrasiyo yaptigim mutfagi bile masa niyetune kullnio ustunde resim yapio
ins aliskanligindan.vazgcer cnm bizde yok

Saolasin cnm evet ya kurtuluyoruz inss sukur

Ins alisirsin cnm ya ama yine sukur sana gelmisler ay ben tanimiodum bile diorum ya slm.verdgimde cvp vermiodu aman allhim ne tuhaflardi ama hakkini.rme bu apartmn cok iyiydi

cnm benim zeynepte bir ara tutuyordu ama çok sürmedi çok şükür. alışkanlık haline getirebiliyorlar. annemlerin apt da 5 yaşında kız çocuğu var yemeklerden saatler sonra bile oluo ağzında dio annesi. hep aynı tarafta tutuyor. çabucak unutur inş. elifim

Kac kiseye dagitcan ortalama corba kasesiyke benim olcumle 20kase dagittim bide kucuk tencereyle bize kaldi ona gore yap istersen
cnm muhtemelen bulunduğum şubedekilere getiririm (12 kişi)
4-5 dairede bulunduğum binadakilere dağıtırım
küçük bir tencere kv ye götürürüm
evde de bize kalsa küçük bi tencere yeter

nurayım sağol cnm kızlar hepimiz sağolun güzel düşünceleriniz için.. nurayım makinecinin gelmemesi kötü olmuşya
elifimede kıyamam inş gıribe çevirmeden iyleşir kuzum..

Zeynebin nasıl geçti peki bizimkide alışkanlığa dönüşecek diye korkuyorum her türlü çorbayi yerdi şimdi ağzında tutuyor devamli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…