- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.961
sağol cnm sabah sabah düştü kuzumBecereblrsem dogmgunudn sonra koyarim canim taze resim ilsun
Defnwmde dusmus gecms olsun kuzuma
Seni yogunbi haftasonu bekliyo yani kolay gelain canim simdiden
ben bu kadar yapmam ölçüler yarıya iner bendeBen 3su.bardgi bugday
1su badagi fasulye 1su bardahi nohut kullndim bu oranada 1kg seker kullndim cnm koca tencere oldu istersen cok kisiye dagitmicaksan olculeri azalt
aşkolsun cnm bi ankaralı olarak ankarayı sevmemene üzüldümAynen degsiti cnm
sevmedim cunku ege tarafi insanlari sicak.havasi sicak daha bi sirin biyer gezilcek yer cok nebiliyim iste ankara hic oyle degil havasi hep kasvetli bunaltici yazi kisi bi acayip iste :)insanlari desen 6yilda 4.evimiz bu hepsi farkli semtteydi bitek bu apartmanda komsuluk var ianin olsen kimsenin.haberi olmiycak bizim oralarda yeni gelen komsuya hosgeldine giderler tanisirlar ben sadece bu apartmanda gordum bunu digerlerinde slm.verince almayani.bile vardi kolay elsin dediyinde bon bon bakani.vardi ayy cok gicik oluyodum iste biturlu sevemedim ankarayi
Aynen degsiti cnm
sevmedim cunku ege tarafi insanlari sicak.havasi sicak daha bi sirin biyer gezilcek yer cok nebiliyim iste ankara hic oyle degil havasi hep kasvetli bunaltici yazi kisi bi acayip iste :)insanlari desen 6yilda 4.evimiz bu hepsi farkli semtteydi bitek bu apartmanda komsuluk var ianin olsen kimsenin.haberi olmiycak bizim oralarda yeni gelen komsuya hosgeldine giderler tanisirlar ben sadece bu apartmanda gordum bunu digerlerinde slm.verince almayani.bile vardi kolay elsin dediyinde bon bon bakani.vardi ayy cok gicik oluyodum iste biturlu sevemedim ankarayi
allah kabul etsin cnmGüldencim çok guzel yazmışsın canim yüreğine sağlık
kızlar bizde iyiyiz çok sujur bilgisi kayboluyor um kusura bakmayın elif izin vermiyor benim bugün orucumun 6. Günü elifin hala burnu akıyor ama çok sujur öksürük yada ateş yok sadece devamli oynayalim istiyir oda beni sıkıyor bazen
bu arada usta hala gelmedi makinama bakmaya
sağol cnm ya sabah sabah korkuttu beni kuzumFundacim geçmiş olsun canım defneme iyiki bişey olmamış
Aysegulcum şimdiden d gününüz kutlu olsun ins gönlünüzce bi ev bulursunuz soğuğa Elveda diyorsunuz Yani artık aydinin havası çok yumuşak olur kolay gelsin sana yarın ve diger günler için
wavscim masallah paşa çok yakışıklı ne güzel gulmus öyle
benicim sana da kolay gelsin canim atlatmissin hastalığı sevindim
Katreinur nasil kuzum mizmiz mi hala
Gule gule kullnsin cnm elif ay ben oyuncak almiycam masal hic oynamiyor cunku kalem.kagit boya surekli bunlarla ugrasiyo yaptigim mutfagi bile masa niyetune kullnio ustunde resim yapioKızlar A101 e oyuncak çay seti ocak falan gelmiş elife aldım ben severek oynamaya başladı
bu arada elif yemekleri ağzında tutmaya başladı sevsede sevmese de verdiğim herseyi yanağında depoluyir bu beni hem kizdiroyir hem üzüyor nasıl unutacak bilmiyorum varmı sizlerde böyle bi durum
Saolasin cnm evet ya kurtuluyoruz inss sukurFundacim geçmiş olsun canım defneme iyiki bişey olmamış
Aysegulcum şimdiden d gününüz kutlu olsun ins gönlünüzce bi ev bulursunuz soğuğa Elveda diyorsunuz Yani artık aydinin havası çok yumuşak olur kolay gelsin sana yarın ve diger günler için
wavscim masallah paşa çok yakışıklı ne güzel gulmus öyle
benicim sana da kolay gelsin canim atlatmissin hastalığı sevindim
Katreinur nasil kuzum mizmiz mi hala
Ins alisirsin cnm ya ama yine sukur sana gelmisler ay ben tanimiodum bile diorum ya slm.verdgimde cvp vermiodu aman allhim ne tuhaflardi ama hakkini.rme bu apartmn cok iyiydiBuranin insanlarida bi tuhaf ya yine apartmnda selamlasyoruz ama bi oturma yaptim ona geldiler sonrasi yok ben gidiyodum arada baktim bana gelen yok artik bende gitmyorum ama cok siklyorum
Evet havasi bi tuhaf hic alskin olmadgmz icin
Ama mecbur aliscaz kimbilir kacyil burdayiz bilmiyorum
Kac kiseye dagitcan ortalama corba kasesiyke benim olcumle 20kase dagittim bide kucuk tencereyle bize kaldi ona gore yap istersenben bu kadar yapmam ölçüler yarıya iner bende
cnm benim zeynepte bir ara tutuyordu ama çok sürmedi çok şükür. alışkanlık haline getirebiliyorlar. annemlerin apt da 5 yaşında kız çocuğu var yemeklerden saatler sonra bile oluo ağzında dio annesi. hep aynı tarafta tutuyor. çabucak unutur inş. elifimKızlar A101 e oyuncak çay seti ocak falan gelmiş elife aldım ben severek oynamaya başladı
bu arada elif yemekleri ağzında tutmaya başladı sevsede sevmese de verdiğim herseyi yanağında depoluyir bu beni hem kizdiroyir hem üzüyor nasıl unutacak bilmiyorum varmı sizlerde böyle bi durum
cnm muhtemelen bulunduğum şubedekilere getiririm (12 kişi)Kac kiseye dagitcan ortalama corba kasesiyke benim olcumle 20kase dagittim bide kucuk tencereyle bize kaldi ona gore yap istersen
Zeynebin nasıl geçti peki bizimkide alışkanlığa dönüşecek diye korkuyorum her türlü çorbayi yerdi şimdi ağzında tutuyor devamlicnm benim zeynepte bir ara tutuyordu ama çok sürmedi çok şükür. alışkanlık haline getirebiliyorlar. annemlerin apt da 5 yaşında kız çocuğu var yemeklerden saatler sonra bile oluo ağzında dio annesi. hep aynı tarafta tutuyor. çabucak unutur inş. elifim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?