- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.921
He kalkma demesı kolay bırı su ıslerı halletse yan gelıp yatıcam zaten:) ıkı lokma yedım ama masa bası tel konusmaları falan uzun surdu:)sağol benicim inş dediğin gibi olur cnm..
ben elimden geleni yapıyorum ama taktir niloşun olacak bakalım..
bu arada ayyy hiç kalkma şekermya negüzel uzun uzun kahvaltı..
Ayy evet dımı benım ogle yemegı sızın saatle 3,5 falan oluyo:)ha ha otur otur ben öğle yemeği yiycem nerdeyse:)
bende sevmem ama şu ara tühleyip duruyorum keşke hamile kalmadan yaptıraydım genel bir kontrol diye cnm . eşin en iyisini yapmış ne güzel orda ssağlık sistemiBaglı bulundugumuz saglık kurumu kagıt yollamıs 35 den sonra genel muayene check up olmanız lazım dıye, esım kac gundur soyluyodu randevu alıcam dıye bende alma sakın gıdersem ben sana soylerım dıyodum, bu sabah almıs 1. Aya vermısler ama sımdıden stres bastı hıc sevmem dr mıayene bı suru tahlıl falan poff..
Evet cnm olmak lazım aslında ama hıc sevmıyorum ıste gıdecez mecburbende sevmem ama şu ara tühleyip duruyorum keşke hamile kalmadan yaptıraydım genel bir kontrol diye cnm . eşin en iyisini yapmış ne güzel orda ssağlık sistemi
Evet cnm gıtmemız lazım kadın dogum en nefret ettıgım zaten nıda da her hafta kontrole gıtmek zorundaydım kabus gıbı:)yaseminim şanslımı şansızmı bakalım zaman gösterecek şekerim mutlaka takıldığı noktalar olacak ama inşallah birlikte aşıcaz kuzumla..
benicim negüzel bi uygulama o cnm bence gitmelisinn korkma bende sevmem ama mecbur özelliklede kadın doğuma gitmem lazım hep erteliorumm. çok yanlşş yaptığımıda biliorum üstelik
neden her hafta cnmEvet cnm gıtmemız lazım kadın dogum en nefret ettıgım zaten nıda da her hafta kontrole gıtmek zorundaydım kabus gıbı:)
Hayırlı geceler kizlar
Kizlar Ersag kullananlar hangi ürünlerinden memnunsunuz. Satan biriyle karsilastim bugun komsuda. Bi kac bisey almak istiyorum
herkese kocaman bir günaydın. burda hava acaip güneşli. insanın içine yansıyor resmen. nasılsınız bakalım bizde herşey bildiğiniz gibi devam. zeynebim de ii çok şükür. sabahın altı buçuğunda topum yeeeede diye uyandı rüyasında ne gördüyse artık he he:) kahvaltımızı yaptık. işe geldim. bizden haberler böyle. sizlerde ne var ne yok kızlar. fundacım hastanıza rabbim şifa versin cnm yaşlılık çok zor allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin inş. katre cnm ersağı sanıyorum songül kullanıyordu ben yardımcı olamıycam cnm. wavs cnm o sarı kuzu alptuğra mııı maşallah yaaa kocaman olmuş.barekallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?