2012 kasım bebekleri büyüyor..

sağol benicim inş dediğin gibi olur cnm..
ben elimden geleni yapıyorum ama taktir niloşun olacak bakalım..
bu arada ayyy hiç kalkma şekermya negüzel uzun uzun kahvaltı..
He kalkma demesı kolay bırı su ıslerı halletse yan gelıp yatıcam zaten:) ıkı lokma yedım ama masa bası tel konusmaları falan uzun surdu:)

Baglı bulundugumuz saglık kurumu kagıt yollamıs 35 den sonra genel muayene check up olmanız lazım dıye, esım kac gundur soyluyodu randevu alıcam dıye bende alma sakın gıdersem ben sana soylerım dıyodum, bu sabah almıs 1. Aya vermısler ama sımdıden stres bastı hıc sevmem dr mıayene bı suru tahlıl falan poff..

bende sevmem ama şu ara tühleyip duruyorum keşke hamile kalmadan yaptıraydım genel bir kontrol diye cnm . eşin en iyisini yapmış ne güzel orda ssağlık sistemi

yaseminim şanslımı şansızmı bakalım zaman gösterecek şekerim mutlaka takıldığı noktalar olacak ama inşallah birlikte aşıcaz kuzumla..
benicim negüzel bi uygulama o cnm bence gitmelisinn korkma bende sevmem ama mecbur özelliklede kadın doğuma gitmem lazım hep erteliorumm. çok yanlşş yaptığımıda biliorum üstelik

bende sevmem ama şu ara tühleyip duruyorum keşke hamile kalmadan yaptıraydım genel bir kontrol diye cnm . eşin en iyisini yapmış ne güzel orda ssağlık sistemi
Evet cnm olmak lazım aslında ama hıc sevmıyorum ıste gıdecez mecbur
Sıstem cok ıyı gercekten dıs muayenesı ıcın bıle kagıt gelır muayeneye gelın dıye..

Evet cnm gıtmemız lazım kadın dogum en nefret ettıgım zaten nıda da her hafta kontrole gıtmek zorundaydım kabus gıbı:)

güldenim bu aralar aşırı duygusal olan beni ağlattın. nil çok şanslı bir çocuk.senin gibi bir annesi olduğu için sürekli şükredecek

beni ne güzel işte eşin seni düşünmüş
ayrıca sağlık sistemi de çok güzel bence

kızlar biraz önce kuzenim aradı ankaradan izmire gelmiş.amcamlarda şuan.
ne zman müsaitsen görüşelim dedi.ben de sen ne zaman istersen, ister akşamlar iş çıkışı istersen haftasonu görüşelim dedim.(ben 1-2 saat görüşür bişeyler yeriz diye düşündüm)
o da o zaman haftasonu gelip sizde kalıyım dedi.ben kalakaldım.haftasonu eşimin geldiğini biliyor,benim bir sürü hazırlık yapmam lazım şimdi.
eşimi aradım böyle böyle oldu haberin olsun dedim.o da ne yapalım artık dedi.neyse sorun değil ben cumartesi işyerinden bi arkadaşla görüşeceğim zaten dedi.
detaylıca temizlik falan yapmamlazım şimdi
buyursun gelsin sorun değil ama keşke haftaiçi gelseydi.ben de o zaman eşim olmadığı için daha rahat ilgilenirdim.şimdi haftasonu eşim gelecek o ilgi isteyecek,çamaşırı ütüsü onları saymıyorum bile.defne ayrı bir ilgi isteyecek ve kuzenimle de ilgilenmem lazım...

Kızlar bıldırcın yumurtası aldım uzun bı aradan sonra benım kızlar severek yıyolar masallah bı gun arayla haslayıp verıyorum yumurta sevmeyenler deneyebılır:)

kızlar bu arada aşure tarifi verebilecek kimse var mı?

o dönem çok zor geçmiş olmalı benicim ama geçmiş hayırlısıyla..
fundam ama ya duygusala bağlamayın :):):)
yaseminim iyi yürüyüşler şekerim...
sağlıklı insanç..

Hayırlı geceler kizlar

Kizlar Ersag kullananlar hangi ürünlerinden memnunsunuz. Satan biriyle karsilastim bugun komsuda. Bi kac bisey almak istiyorum

Canim ben bulasik sivisini almstim onu herseyde kullanyorum koltuklarmi onunla silmstim mutfak dolaplrmi silyorum
Burda bi abla var zongdktn tanyorum o ersag a uye ve iki yildir herseyde onun urunlerni kullanyo cokta memnun bitek bulasikmakinesi deterjanni kullanmyo yanulmyosam netten baktim biraz bulasklari iyi yikamuomus ama sundan dolayi diolar bizimkullandgmz kimyasallar makineninicinden gidene kadar biraz zamn aliyomus alti ay gibi
Bende uye olmayi dusunuyoum kendime almak icin daha cok aslinda tum urunlwrni kullanmak istyorum evdeki diger deterjanlrdan kurtulmk istyorum ama bakalim zamnla yapabilecekmyim

Ruyasnda top gordu heralde kuzum oynadimi bari
Evet canim alp tugra dun parkta cektim buyudu teyzesi
Album yapacaktm becerwmdm bende avatara koydum

be ni cnm çok zor olmuştur bi de beyza var yani. nasıl üstesinden geldin cnm. yanında kalan birisi var mıydı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…