- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.001
malesef cnm kv montuyla yatırdığı günden beri arttı öksürükgünaydın fundacm arttı mı defnenin öksürüğü yoksa çok geçmiş olsun... herşeye sevinio kuzular yaa gözlerinin içi parlıo resmen maşallah hepsine
bakalım cnm inş dediğin gibi mutlu olur. keyfi yerinde olur inş. gerçi babası yanında olcak ya mutlu olur sanırım.fundam günaydın cnm pöfff inş değildir ciyerlerinden tabi çocuk terledi ciyerlerinü üşüttü ben bu kvye nediyeyimki..
bu arada sabite geçmeyle ilgili bi adımmı atılacak bugün cnm inş hadi bakalım cumagünü yüzü suyu hürmetine hayırlı olsun inşş dualarımdasın..
oyyy kuzum benimyaseminimya kimbilir yarın akşam nasıl mutlu olacak: bendeistiorum kuzumuuuu
puff atlatır cabucak inş. cnmmalesef cnm kv montuyla yatırdığı günden beri arttı öksürük
üstelik bu sefer sanki ciğerden geliyor gibi
onun o işim var diyen ağzını yerim ben bizim kide geçen haptalarda bolbol küstüm ağlıom deyip kollarını birbirine bağlıodu yiyesim geliordu. şu ara unuttu bak sen deyince aklıma geldi he he:)babasıyla erdem bugün evde :) babanne dedemiz normalde kaldığı zaman 1 ay kalıyorlardı bu sefer 1 hafta kaldılar gittiler diye erdem küstü konuşmuyo onlarla ilk akşam aradılar suratını astı küstüm kapatcam konuşmayacam dedi kapattı bugün babannesi tekrar aramış işim var konuşamam demiş kapatmışaman Allahım tripcan oldu resmen
inşallah ciğerlerinde bişey yoktur cnmfundam günaydın cnm pöfff inş değildir ciyerlerinden tabi çocuk terledi ciyerlerinü üşüttü ben bu kvye nediyeyimki..
bu arada sabite geçmeyle ilgili bi adımmı atılacak bugün cnm inş hadi bakalım cumagünü yüzü suyu hürmetine hayırlı olsun inşş dualarımdasın..
oyyy kuzum benimyaseminimya kimbilir yarın akşam nasıl mutlu olacak: bendeistiorum kuzumuuuu
inşallah cnm ya ilaç kullanmak istemiyorum kuzum ve hasta olan bütün kuzulara allah şifa versinpuff atlatır cabucak inş. cnm
defne de anneme küstü gittiği için.annemi sayıklıyor sürekli.hatta annemi arattırıyo.annemin sesini duyuyor ama annemle konuşmuyor.babasıyla erdem bugün evde :) babanne dedemiz normalde kaldığı zaman 1 ay kalıyorlardı bu sefer 1 hafta kaldılar gittiler diye erdem küstü konuşmuyo onlarla ilk akşam aradılar suratını astı küstüm kapatcam konuşmayacam dedi kapattı bugün babannesi tekrar aramış işim var konuşamam demiş kapatmışaman Allahım tripcan oldu resmen
inşallah cnm inşallahayyy fundam olsun inş. cnm yaaa rabbim aracılarını etkin kılsın inş. işin görülsün
ne güzel cnm inş. ikinizde sabite geçersiniz. çok zor ayrı olmak şuan seni çok ii anlıyorum cnm malesefkızlar buarada ne oldu biliyormusunuz?
dün eşim aradı.eşimin çalıştığı banka faizsiz bankacılık sektörüne girecek.yani katılım bankası kuracaklar.eşim de 1 ay önce orası için başvurmuştu.dün aramışlar pazar günü orayla görüşmeye gidecek.dün öğleden sonra aradı eşim bunu haber verdi.baya bi konuştuk. telefonu kapattıktan sonra eşim ve kendim için dua ettim hayırlısıyla sabit işimiz olsun diye.akşam da arkadaşım whatsapp dan msj attı milletvekilinden randevu talep ettiğini söylemek için
inşallah cnm hayırlısıysa olsunohhhhh betül yerim ben opaşanın tiribini ya maşallah çok akılllı benim kuzum allahım korusun
o ellerini bağlama olayı bizdede var b ara iki kolunuda bağlıyo küsüyomuş sıpa..
bu arada fundacınm inş eşin içinde senin içinde hayırlısı olsun cnm
evet cnm ayrı olmak çok zorne güzel cnm inş. ikinizde sabite geçersiniz. çok zor ayrı olmak şuan seni çok ii anlıyorum cnm malesef
amain cnm dua edelim birbirimiz inş.inşallah cnm hayırlısıysa olsun
evet cnm ayrı olmak çok zor
herşeye tek başıma koşturuyorum, tabi birde eşinden ayrı olmak var onun özlemi var
allah kimseye yaşatmasın,
inşallah sizin işiniz de hayırlısıyla istediğiniz gibi olur canım
edelim cnmamain cnm dua edelim birbirimiz inş.
nilime de büyük bir hayran kitlesi ve anı defteri birakmış olucaksın cnm :)hayırrrr hayırrrr burdayım sizi ihmal edermiyim hiç şekerim sayfayı beyennler 300ı geçti yaseminim buda beni çok mutlu ediyo nekadr çok kişi beğenirse ben okadar çok kişiye hitap edicem ve anlatıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?