2012 kasım bebekleri büyüyor..

Hayirli Cumalar kizlar herkes iyidir umarim dun erenle pazara gittik zor oluyo sipayla hic durmuyo oyuzden yoldaki kucuk parkta biraz oynadi bebek arabasinida almistim yuruyerek goturdum zaten yorulsun diye neyse bikac sus aldim erene d.gunu icin 2yazan mum falan aldim bakalim koyde kutlamaya niyetim var ama cokda kalabalik istemiyorum ya eren zaten koyde olsun orda kutlayalim ona yeter cok mutlu olur.bizim d.gunumuz 20kasim persembeye denk geliyo bizde cuma falan gidetiz koye cumarteside kutlariz diye dusunuyorum ama esimin isleri falan belli olmuyo bide pazar gunu benim okul var nasil olucak bilemiyorum cumartesi donermiyiz karar veremedim bakalim nasil olucak.
Bu pazar gunude arapca sinavim var ama hic ders calisasim yok of bikmisim derslerden ya seneye ilahiyat dusunuyodum ama vazgecer gibiyim artik derslerden cok skldim cocukla hic kolay degil.

yaseminim hoşunamı gider yoksa ne gerekvardımıdr yada keşke bunların hiç biri olmasaydımıder bakalım onu zaman gösterecek..
fatmacım ohh planlar yapılıyo negüzel inş eylenir paşammmm

Fundacim esin icinde senin icinde hayirlisiyla olsun sabite gecme isiniz canim boyle dusununce gercekten cok zor sen ayri yerde esin ayri yerde defne ayri yerde cok zor ins.sizin icin hayirlisi olur Rabbim gonlune gore verir.

Guldencim sayfan hayirli olsun canim ben bu aralar faceyede pek giremiyorum ama seni takip etmeye calisicam.

Yasemin sen nasilsin bebisimiz nasil dr.randevusu iyi gecmis cok sevindim canim okumustumda yazamamistim ozaman ins.sizin tayin isinizdede hakkinizda hayirlisi olsun.

Eren gece 4te bi uyandi bidaha naptiysam uyumadi hic yapmazdi oyle seyya esim 7de gittikten sonra baktim kaka yapmis ama hem kizarik yoktu daha once yapmis olsa hemen pisik olur bekleyince hemde ben gece koklayip kontrol etmistim bisey yoktu yoksa anlardim ama uyanmasi ondan degildir heralde neyse oyun falan oynadik yoruldu cizgi film istedi koltukta ustunude orttum izliyodu ben mutfaga gittim 10dk. sonra geldim uyuyakalmis ancak bukadar dayanabilmis bende yatirdim.besigine geldim.

amin inşallah cnm
öncelikle allahtan hayırlısını istiyorum
hep hayırlısıysa olsun diyorum
sabit eşim de ben de bi şekilde idare ediyoruz ama en zoru defne için
sonuçta ben 6 yıldır bu işi yapıyorum ve alıştım ama defne için yanında olmak istiyorum.gündüz zaten işteyim ama en azından akşamları yanında olmak istiyorum
cnm akşam eren erken mi yatmıştı?
belki de portakal,nar,mandalina gibi asitli meyvelerden yediyse o da kızarıklık yapıyor

En son girdigimde okuduklarimdan yazicaktim ama yazamamistim onlari yazayim simdi.

Betulcum erdemin mevludude d.gunude guzel gecmis cok sevindim canim pastada cok guzel masallah sana.2yas asinizida olmussunuz gecmis olsun hadi atlattiniz sira bizde.
Erdem emmedende uyumaya baslamis ne guzel hic uzulme akilli kuzu sonucta kendi istegiyle emmiyo.

Nuraycim sizede gecmis olsun arabaya vurmuslar b.makinan bozulmus Allah beterinden saklasin canim arabada makinada eskisi gibi olur ins.

Aysegul seninde hayallerin cok guzelmis Allah gonlune gore versin canim hayalde kalmaz ins.gercek olur hepsi.masalada iki d.gunu olucak neguzel masal cok mutlu olur.

Eger bekar olsaydiniz neguzel gezmis oluyosun degisik yerler goruyosun derdimde artik ailesiniz canim en onemlisi tabi defne var cocuk olunca hersey degisir ama burda esininde isi onemli oda sende sabit olursaniz bi aile olmaniz daha kolay olur diye dusunuyorum boyle ayri gayri cok zor yani ins.olur sabir isiniz canim.

Erende kizarikta yoktu canim oyuzden uyumamasina anlam veremedim ama cocuk iste kotu bisey olmasinda buna sukur.

Katreinurcum nasilsin canim senin adetin nezaman bitiyo hep beraber baayslim diye sizi bekliyorum bide pazar sinav stresim var onuda atlatayim sonra basliycam ben artik oruclara nasip olursa.
Berra nasil canim en son dis cikariyodu sanirim.

Songul ozcanan sibel dilek gulcan sizler nasilsiniz kizlar kuzularda iyidir umarim.

fatmacım belki kakası geldiğiği için uyanmıştır.
rahatsız olmuştur geçen akşam nil uyurken kakasıvardı yapmadan uyudu ve gecenin 1buçuğunda kalkıp kaka yaptı tabi sonra uykuda açıldı uyumadı..

Funda canim insallah esininde seninde isnz olur canim hep birlkte olursnz insallah

Yasmin pasta seker hamurundanmi canim

Songul sagol canim .4 saatmi suruyo kurs
Nuray nerelerdw geziyoki bizim hic habermz olmuyo

Fatma erenin dogumgunu guzel gecer insallah pazar derse girmesen olmazmi cumartesi hemen donebileckmsnz
Eren dortte uyanp yenimi uyudu daha

Guldencim ben eminim nil iyiki yapmsin diyecek cok guzel bisey bence

Betul kuzuma gecmis olsun insallah hasta olmaz

MERHABA CNM
AMİN İNŞALLAH HALLOLUR sabit işimiz

Olabilir canim neyse artik baska skntisi olmasinda buna rayizim.

Devamsizlik yapma hakkim cok yok canim zaten 3kere falan gitmemistim 2si hafta iciydi derslerin karisiklik olmustu iste bende kararsiz kaldim nasil olucak diye.
Evet canim eren daha yazdigimda uyudu halada uyuyo bugunluk ogle uykusu erken oldu aksamda erken uyur artik.
K.bakma canim kizlarin ismini yazarken seni ve beniyi unutmusum ya cok aceyle yazmistim.
alptugra nasil canim oda iyidir ins.

wavs cnm şeker hamuru istemedim aynı görüntüyü verebilirz o olmadan da dedi yapan adam. benim de tercihim şeker hamursuz olan oldu. pastacı da zaten şeker hamurlu yaptıklarımızdan daha güzel olacak emin olun deyince içim rahat etti.

cnm bizimki de şeker hamuru olmadan yapıldı
ben önce olmaz diye düşündüm ama adam eğer beğenmezseniz almazsınz dedi
güzel olmuştu gerçekten
şeker hamurundan yapınca fiyatı 2 ye katlanıyor

bizimkide şeker hamuru değildi cnm ilk doğum günümüzde olan öyleydi ama buda gayet güzeldi
bide şeker hamuru tat olarakta çok hoşuma gitmio benim..

cnm bizimki de şeker hamuru olmadan yapıldı
ben önce olmaz diye düşündüm ama adam eğer beğenmezseniz almazsınz dedi
güzel olmuştu gerçekten
şeker hamurundan yapınca fiyatı 2 ye katlanıyor
cnm 5 lira fark var dei adam arasında:) 36 tl 12 kişilik pasta:)

bizimkide şeker hamuru değildi cnm ilk doğum günümüzde olan öyleydi ama buda gayet güzeldi
bide şeker hamuru tat olarakta çok hoşuma gitmio benim..
işte adamda öyle dedi cnm zaten pek hoş tadı olmuo eksi puan almak istemem dedi. bu dediğim yer pastane değil ekmek keyfi diye bir yer. sadece özel sipariş olursa yaş pasta yapıyorlar. bi kaç arkadaşım yaptırmış tavsiye ettiler. bakalım yarın akşam görcez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…