2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm 5 lira fark var dei adam arasında:) 36 tl 12 kişilik pasta:)
cnm fiyatı çok uygunmuş
biz 10 kişilik pastayı 40 tl ye yaptırdık
eğer şeker hamurundan yaptırsaydık fiyat 80 tl ye çıkıyor.bu fiyatlar bir de indirim yapılan fiyatlar

Himm ozaman pazargunu okula gitmekzorundasn donmek zor olur ama yapack bisey yok
Olsun canim onemli degil insanlk hali unutuluyo bazen
Eren uzun uyur ozamn bugun
Alp tugrada iyi canim niloya izliyo

bak bugün maşallah işlerin hep rast gelmiş
cuma günü yüzü suyu hürmetine
ay çok heyecanlı değil mi
evet tüm işlerim rast gitti maşallah kuzumun şansına. inş. pastası da güzel olur. geçen yıl ki pastamız da çok güzeldi. aynı pasta için burda ki bi pastane 200 tl istemişti. 20 kişilik pasta için. biz 50 tl ye yaptırmıştıl ve inanılmaz güzeldi. ama sonra orası kapandı he he:) inş. burası da kapanmaz. beğeniriz ve seneye de yaptırırız

Bizde dun siparis verdik burda bipastane var zaten cokta secenk yok
Bende seker hamuru istemedim ozamnda sekilli falan olmuyo yapamiyolar heralde dikdortgen olacak ustunde maket ilacak atli karinca falan aslnda cok hosuma gitmedi ama baska secenegmde yok
Daha parasi net degul ama 60 65 lira gibibisey bide enaz kac kislk oluyosa okadr olsun dedim malum kalabalk olmicaz
Seninki cokiyiyms ama ya hem fiyati ucuz hemde kendi sekil verecek pastanin resmni gormek isterim
Artik busene boyle olsun bakalim

inşallah kapanmaz , pastanız güzel olur ve seneye de aynı yere yaptırırsınız cnm

cnm inşallah sizin pastanız da güzel olur

yasemin hattta biz bizim çocukların pastalarınıda sizin orda yaptırsak diorum bizde 20 kişilik pastaya 100 tl verdik cnm:
wavsum demekkki annenler geliyo ayyy negüzel yaaa kLICAKLARMI CNM BİRAZ ? AYŞEGÜLDE GİDİYO BUGÜN OHHH OHHH NEGÜZEL DOĞUMGÜNLERİ GEÇEKTEN ÇOK HEYECANLI..

selam kızlarr nasılsınız

aylardan sonra ılk defa pc den yazıyorum laptopum bozuktu berra zzten rahat vermıyor baska bilgisayarlarda olunca yaptırmamıstık. esim gecen yaptırmıs bi acayım dedim berra uyurken en cok da smileyleri ozlemişim

wavss canım ersag sormustum cvp yazmıssın tesekkür ederim. ben de damla almayı dusunmustum. elinde yokmuş yagcöz aldım artık. kullandım bugun ıyı gibiydi. dedğin gibi uye olup butun deterjanları degistirmek lazım

hoşgeldin cnm

KATREYNURUM HOŞGELDİN NASILSIN BAKALIM BERRACIK NASIL?
sagol canım benim ıyıyım sükür berra uyuyor. cok sükür atesi cıkmadı bi daha. yalnız cok huysuz bu ara ozellikle anlatmak ıstediğini anlatamayınca yıkıyor ortalıgı. ben de kendime kızıyorum neden anlayamıyorum diye

sen nasılsın canım takip ediyorum paylasımlarını bu arada. nil hanım nasıl

wavs cnm uğur böceği yapacak bakalım önceki yaptıklarında gördüm güzeldi. bizimkini merak ediyorum açıkçası. bolbol foto çekerim ptesi koyabilirsem koyarım yoksa teyzoşlardan yardım alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…