- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.041
cnm fiyatı çok uygunmuşcnm 5 lira fark var dei adam arasında:) 36 tl 12 kişilik pasta:)
bak bugün maşallah işlerin hep rast gelmişevet cnm çok uygun hemde normal pastanelere gitsem en ii ihtimalle 75 lira filan vercektim. oda şansım yaver giderse.
Olabilir canim neyse artik baska skntisi olmasinda buna rayizim.
Devamsizlik yapma hakkim cok yok canim zaten 3kere falan gitmemistim 2si hafta iciydi derslerin karisiklik olmustu iste bende kararsiz kaldim nasil olucak diye.
Evet canim eren daha yazdigimda uyudu halada uyuyo bugunluk ogle uykusu erken oldu aksamda erken uyur artik.
K.bakma canim kizlarin ismini yazarken seni ve beniyi unutmusum ya cok aceyle yazmistim.
alptugra nasil canim oda iyidir ins.
wavsum hoşgeldin cnm nasılsın bakalım alpim nasıl ee alpin doğumgünüde pazardı dimi kutlama yokmu bakalım?
evet tüm işlerim rast gitti maşallah kuzumun şansına. inş. pastası da güzel olur. geçen yıl ki pastamız da çok güzeldi. aynı pasta için burda ki bi pastane 200 tl istemişti. 20 kişilik pasta için. biz 50 tl ye yaptırmıştıl ve inanılmaz güzeldi. ama sonra orası kapandı he he:) inş. burası da kapanmaz. beğeniriz ve seneye de yaptırırızbak bugün maşallah işlerin hep rast gelmiş
cuma günü yüzü suyu hürmetine
ay çok heyecanlı değil mi
bizim ki de pazar ama yarın yapcaz cnm . doğum günlerini mi değişmiş oluyoruz yani:)Hosbuldum canim
Iyiyiz canim alpin dgunu cumartesi ama biz pazar yqpicaz annemler gelicek yarin
wavs cnm şeker hamuru istemedim aynı görüntüyü verebilirz o olmadan da dedi yapan adam. benim de tercihim şeker hamursuz olan oldu. pastacı da zaten şeker hamurlu yaptıklarımızdan daha güzel olacak emin olun deyince içim rahat etti.
bizim ki de pazar ama yarın yapcaz cnm . doğum günlerini mi değişmiş oluyoruz yani:)
inşallah kapanmaz , pastanız güzel olur ve seneye de aynı yere yaptırırsınız cnmevet tüm işlerim rast gitti maşallah kuzumun şansına. inş. pastası da güzel olur. geçen yıl ki pastamız da çok güzeldi. aynı pasta için burda ki bi pastane 200 tl istemişti. 20 kişilik pasta için. biz 50 tl ye yaptırmıştıl ve inanılmaz güzeldi. ama sonra orası kapandı he he:) inş. burası da kapanmaz. beğeniriz ve seneye de yaptırırız
cnm inşallah sizin pastanız da güzel olurBizde dun siparis verdik burda bipastane var zaten cokta secenk yok
Bende seker hamuru istemedim ozamnda sekilli falan olmuyo yapamiyolar heralde dikdortgen olacak ustunde maket ilacak atli karinca falan aslnda cok hosuma gitmedi ama baska secenegmde yok
Daha parasi net degul ama 60 65 lira gibibisey bide enaz kac kislk oluyosa okadr olsun dedim malum kalabalk olmicaz
Seninki cokiyiyms ama ya hem fiyati ucuz hemde kendi sekil verecek pastanin resmni gormek isterim
Artik busene boyle olsun bakalim
uğur böcekliydi cnmFunda sizin pastanin sekli nasildi canim
hoşgeldin cnmselam kızlarr nasılsınız
aylardan sonra ılk defa pc den yazıyorumlaptopum bozuktu berra zzten rahat vermıyor baska bilgisayarlarda olunca yaptırmamıstık. esim gecen yaptırmıs bi acayım dedim berra uyurken en cok da smileyleri ozlemişim
sagol canım benim ıyıyım sükür berra uyuyor. cok sükür atesi cıkmadı bi daha. yalnız cok huysuz bu ara ozellikle anlatmak ıstediğini anlatamayınca yıkıyor ortalıgı. ben de kendime kızıyorum neden anlayamıyorum diyeKATREYNURUM HOŞGELDİN NASILSIN BAKALIM BERRACIK NASIL?
hosbuldum canım nasılsın defne öksürüyormuş üzüldüm canım ınsallah ilerlemezhoşgeldin cnm
evet cnm öksürüyorhosbuldum canım nasılsın defne öksürüyormuş üzüldüm canım ınsallah ilerlemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?