- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.061
Bebis sansina masallah cok ballisin canim cok uygunmus fiyati bizimde gecen sene 12 kisilikti sanirim 50liraydi ama biz ustune erenin fotografini bastirmistik oyle dahami uygun fiyatli oluyo bilmiyorum bu sene bende pepeli istiyorum eren cok seviyo bakalim nekadar olucak fiyati ogrenmek lazim.cnm 5 lira fark var dei adam arasında:) 36 tl 12 kişilik pasta:)
Erende oyle canim tam konusamadiklari icin zor oluyo artik eren bisey istiyosa elimizden tutuyo goturuyo gosteriyo yada ben kucagima aliyorum ne istiyosun oglum nereye gidelim diyorum o eliyle gosteriyo gidiyoruz mutfaga yatak odasina vs. sizde oyle deneyin canim.sagol canım benim ıyıyım sükür berra uyuyor. cok sükür atesi cıkmadı bi daha. yalnız cok huysuz bu ara ozellikle anlatmak ıstediğini anlatamayınca yıkıyor ortalıgı. ben de kendime kızıyorum neden anlayamıyorum diye
sen nasılsın canım takip ediyorum paylasımlarını bu arada. nil hanım nasıl
Gecmis olsun canim nesi var kuzunun kotumu oksuruyo.ins. dr.dan hayirli haberle donersin.evet cnm öksürüyor
yarın dr a götüreceğim
inşallah ilerlemez
sağol cnmGecmis olsun canim nesi var kuzunun kotumu oksuruyo.ins. dr.dan hayirli haberle donersin.
yasemin hattta biz bizim çocukların pastalarınıda sizin orda yaptırsak diorum bizde 20 kişilik pastaya 100 tl verdik cnm:
wavsum demekkki annenler geliyo ayyy negüzel yaaa kLICAKLARMI CNM BİRAZ ? AYŞEGÜLDE GİDİYO BUGÜN OHHH OHHH NEGÜZEL DOĞUMGÜNLERİ GEÇEKTEN ÇOK HEYECANLI..
wavss canım ersag sormustum cvp yazmıssın tesekkür ederim. ben de damla almayı dusunmustum. elinde yokmuş yagcöz aldım artık. kullandım bugun ıyı gibiydi. dedğin gibi uye olup butun deterjanları degistirmek lazım
ayyy negüzel şimdiden iyi eylenceler size alpimede deyişiklik olur cnm..
insanın çocuğuna laf eden çocuk bile olsa tuhaf oluo di mi alınıosun sanki he he:)ha ha ha ha bbak gülden bunu beğendi yaseminim he he he:)
güzel fikir yani..
ayyy wavsum bilmezmiyimyaaaaa: hemde nasıl bu ara bizimkiler hiç anlaşamıyolar geçen annemle telefonda konuşuyoruz eylül 5buçukta geliyo çünkü eylül bağrıyo nil evine gitsin istemiorum onu diye ayyy çok üzüldümyaaaa..(.( çocuk ama insan bozuluyo açıkçası he eh
aynen şekerim çocuk bile olsa bozuluyorum yani.. he he heinsanın çocuğuna laf eden çocuk bile olsa tuhaf oluo di mi alınıosun sanki he he:)
ha ha ha ha bbak gülden bunu beğendi yaseminim he he he:)
güzel fikir yani..
ayyy wavsum bilmezmiyimyaaaaa: hemde nasıl bu ara bizimkiler hiç anlaşamıyolar geçen annemle telefonda konuşuyoruz eylül 5buçukta geliyo çünkü eylül bağrıyo nil evine gitsin istemiorum onu diye ayyy çok üzüldümyaaaa..(.( çocuk ama insan bozuluyo açıkçası he eh
gözün aydın cnm allah hayırlısıyla kavuştursunAy evet cok iyi fikir yaseminn orda yaptralim obize gondersin
Annem babam bide ablamin kizini getrcekler 3.5 yasinda alp tugrayla iyi anlasyolar oynarlar diye
Konusmadk ama bi hafta falan kalirlar heralde canim
bak bu güzel fikirha ha seve seve gönderirim kızlar pastalarınızı hatta siz gelin hep birlikte toplu doğum günü partisi yapalım kasım bebeleri 2 yaşındaaaaaa diye:)
şimdi gördüm cnmFunda ozelden yazdim canim
cnm valla ben eşim bile bişey dese kızıyorumaynen şekerim çocuk bile olsa bozuluyorum yani.. he he he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?