2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm 5 lira fark var dei adam arasında:) 36 tl 12 kişilik pasta:)
Bebis sansina masallah cok ballisin canim cok uygunmus fiyati bizimde gecen sene 12 kisilikti sanirim 50liraydi ama biz ustune erenin fotografini bastirmistik oyle dahami uygun fiyatli oluyo bilmiyorum bu sene bende pepeli istiyorum eren cok seviyo bakalim nekadar olucak fiyati ogrenmek lazim.
Sizinde ugur bocekli sanirim hadi zeynebin fotolarini bekliyoruz artik.

Erende oyle canim tam konusamadiklari icin zor oluyo artik eren bisey istiyosa elimizden tutuyo goturuyo gosteriyo yada ben kucagima aliyorum ne istiyosun oglum nereye gidelim diyorum o eliyle gosteriyo gidiyoruz mutfaga yatak odasina vs. sizde oyle deneyin canim.

Gecmis olsun canim nesi var kuzunun kotumu oksuruyo.ins. dr.dan hayirli haberle donersin.
sağol cnm
çok az öksürük vardı.geniz kuruluğundan dı sanırım
ama çarşamba günü kv defneyi motuyla uyutmuş(defne montunu çıkarmak istememiş kreşten sonra.o da öyle uyutmuş) o günden beri artan kötü bi öksürük var.sanki ciğerden geliyor gibi
bakalım yarın götüreceğim

Ay evet cok iyi fikir yaseminn orda yaptralim obize gondersin
Annem babam bide ablamin kizini getrcekler 3.5 yasinda alp tugrayla iyi anlasyolar oynarlar diye
Konusmadk ama bi hafta falan kalirlar heralde canim

Genel temizliktende cok memnun kullanalar
Damlada iyi diyolar ama buliyosun demi canim bunlarin bezleri hep ayri olacak

sağol katreynurum takibin için cnm o huysuzluk bu ara bizdede çok fena bende şu çıkacak son dişlere vuruyorum yerleri çok kötü olmuş ama bakalım..
yaseminim ben artık telden değilde pcden ata biliorum cnm önceden ben sana gönderiyodum şimdide sen bana gönderirsin ben atarım bal böcğümü seve seve....Ç:):).)

ha ha seve seve gönderirim kızlar pastalarınızı hatta siz gelin hep birlikte toplu doğum günü partisi yapalım kasım bebeleri 2 yaşındaaaaaa diye:)

ha ha ha ha bbak gülden bunu beğendi yaseminim he he he:)
güzel fikir yani..
ayyy wavsum bilmezmiyimyaaaaa: hemde nasıl bu ara bizimkiler hiç anlaşamıyolar geçen annemle telefonda konuşuyoruz eylül 5buçukta geliyo çünkü eylül bağrıyo nil evine gitsin istemiorum onu diye ayyy çok üzüldümyaaaa..(.( çocuk ama insan bozuluyo açıkçası he eh

insanın çocuğuna laf eden çocuk bile olsa tuhaf oluo di mi alınıosun sanki he he:)

Hak veriyorum canim sana

Ay evet cok iyi fikir yaseminn orda yaptralim obize gondersin
Annem babam bide ablamin kizini getrcekler 3.5 yasinda alp tugrayla iyi anlasyolar oynarlar diye
Konusmadk ama bi hafta falan kalirlar heralde canim
gözün aydın cnm allah hayırlısıyla kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…