2012 kasım bebekleri büyüyor..

Wawscim annenler bugun geliyodu dimi heycanla bekliyosundur simdi hadi gozun aydin diyeyim yarinda d.gununuz kutlanicakti sanirim aksamada zeynep ve masalin d.gunu var mutlu yillar alpede zeynebede masalada hepsine mutlu yillar kuzularimiza nice nice huzurlu saglikli yillari olsun hayirli evlat olsun ins.butun kuzularimiz.

Bende annemle konusup netlestirdim 28.de kardesimin yemin toreni var bizde aksamdan gidicez koye yola gece cikilicak cunku ve aksamdan gidince erenin d.gununu orda ozaman kutlamaya karar verdim hem kardesimede erenin pastasindan gotururuz bakalim ins.dusuncelerim bunlar bi aksilik cikmassa oyle yapicam ama eren erkek oldugu icin kiyafete hic karar veremedim kiz olsa kolayda erkege 2yasinda yazan tisort nasil olcak yada ikimizde ayni nasil giyiniriz ne giyerim hic fikrim yok olmadi artik farkli normal seyler giyeriz napalim.

Geldiler canim sagsalim sukur yegenmde geldi alp tugrayla evi yikyilar resmen uyumak istemiyo surekli oynicakmis
Sagol canim hepsinin mutlu yaslari olsun insallah
Sende plani yapmissin iyi olmus sende gidecekmsin yemin torenine

Aysegul canim masalin dogumgunu kutlu olsun nice mutlu yillara aydina gitmisnzdir heralde neler yaptniz

Yasemin bal bocegim iyiki dogmus saglikli mutlu huzurlu nice yaslara insallah

Alp in masalin zeynep in dogum günleri kutlu olsun daha nice yaşlara mutlulukla girsinler inşallah. Kusura bakmayın kızlar ancak firsat bulabildim. Benim yerime opun minikleri

Geldiler canim sagsalim sukur yegenmde geldi alp tugrayla evi yikyilar resmen uyumak istemiyo surekli oynicakmis
Sagol canim hepsinin mutlu yaslari olsun insallah
Sende plani yapmissin iyi olmus sende gidecekmsin yemin torenine
Alptugrada tadini cikarsin canim oynasin doya doya yeni geldikleri icin oda heycanlanmistir sevinmistir ama erende teyzemin cocuklari var ozellikle 3yasini dolduran kizi var eren onunla cok oynuyo uyumak istemiyo bende sinirleniyom bazen ama cocuk iste hepsi mutlu olsunlarda napalim.
Evet canim bende gidicem yemin torenine ins.cok istiyorum hem ilk kez gormus olucam hemde kardesime hep gitmek istiyodum erenede degisiklik olucak.

Iyı aksamlar kızlar
Annemler bızdeler cok sukur bu gunlerıde gorduk:)
Masalın alp tugranın zeynep ılayın dogum gunlerı kutlu olsun, aılecek mutlu huzurlu gunlerınız olsun ıns..
Kızlar d gunu fotosu atında bızde gorelım kuzuları:)
Fatma sırada sız varsınız galıba:)
Kardesıne gıtcekmıssınız hayırlı yolcular sımdıden cnm..
Aysegul sız ne yaptınız ev bulabıldınız mı merak ettım..

Kizlar guzel dilekleriniz icin tesekkur ederiz guzel dogum gunu oldu masala 2gun
cmrtsi kv de dun annemleede kutladik iki trfta cok kalabalikti cok eglencelei gecti aydini araya sikistirmayalim pzrtsi gidelim.dedim.esimi ikna ettim simdi hazirlandim biraedan yola cikcaz masali annemlere birakcam aksamada kuzenin sozu var oraya gidicez yarin ankaraya donucez bizden hbrler boyle
ama kizlar dua edin bgun guzel bir ev bulalim

Biz yola ciktik kizlar annemlerde kalmistim zaten masal uyuodu kuzumu biraktim geldim kuzucum bugun napicak simdiden cok ozldim hic sevmioum ayriligisogukta gezmesin diye gotrmedim yoksa gotururdum kuzumu

günaydın kızlarrrr ama ama yine geçmiş yokkkkk:
nurayım, songülüm, betül hadi hafta sonu giremiyodu ama kimse girmemişyaaa sibelde yokkk:
fatmacım güzel düşünmüşsün inş istediğiniz gibi olur herşey cnm.
benicim tekrar gözün aydın..
ayşegülcüm dualarımız sizinle cnm inş istediğiniz gibi biyer bulursunuz. bencede cumartesi çok zor olurdu iyi düşünmüşsün cnm.
yaseminim doğumgünü ayrınrtıları bekleniyo
wavsum sendende aynı şekilde veeee ayşegül sende giderken azıcık ayrıntı paylaş bizimle cnm..: merak ediyoruz
tekrar alpin, zeynebini, masalın doğumgünleri kutlu olsun öpüyorm onları kocamannnnnnnnn: : Ç:
katreynurum sen nasılsın berracık nasıl

ayyy bi sürü şey yazdım sanah sabah silindi gitti yaa gıcık oldum yaaa... herkese günaydınlar . doğum günü geçen kuzularımızın alp tuğranın masalın doğum günleri kutlu olsun. rabbim nice yaşlar nasip etsin anneli babalı kardeşli inş. hepinizin iii dilekleri iin de kızım adına teşekkür edrim teyzeleri... Eki Görüntüle 1305381 gecemizden kalanlar da bunlar....

ayşegül canım tekrardan iyki doğmuş masal kuzusu
yasemin bayıldım herşey çok güzel olmuş maşallah tatlı cadıya bak sen nasılda poz vermiş
güldenim günaydın nil nasıl
fundacım kuzenin geldimi nasıl geçti hafta sonu
wavs katre beni dilek songülüm ve ismini hatırlayamadığım tüm arkadaşlar günaydın iyi bi hafta olsun inşallah
ben kötüyüm kızlar erdem cumadan beri çok kötü 3 gündür gece uykumuz yok öksürmekten uuyuyamıyor kuzum
cumartesi doktora gittik ses teli iltihabı ve grip dedi ilaca başladık inşallah toparlarız diye bekliyoruz ama bende zamansız(erken ) adet oldum ve aşırı yoğun geçiyor mahvetti beni uykusuzluk kansızlık halsizlik düşüp kalıcam bir yerlerde sanırım hafta sonu doğum günü geçen kuzular kusurumuza bakmayın yazamadık sizi çok seviyoruz iyki doğdunuzz

oyyyyy benim tatlı kuzmaşallah sanaaaa: allahım nazarlardan korusun seni bahtın açık ömrün uzun olsun kuzxummmmm
ummmmmmmmm:ee yasemin hanımcım menü yetiştimi hediyeler neydi zeynep kuzum pastayı görünce ne yaptı aa tabi bide pasta istediğin gibi oldumu
ayyyyy ne çok soru sordum dimi ama teyze olarak merak hakkım herhalde dimi ama...

günaydın betülüm kıyamam ya çok geçmiş olsun cnm inş toparlar biran önce kuzucukkkk aman cnm dikkat et kendine bol bol meyve ye enerji verir..

menü yetişti cnm zaten sarmayı annemler iki gün önce sarmıt. ben de bir gün önceden kurabiyeyi yaptım. gelinimiz sağolsun poğaçaları yaptı. bana da salatalarla böreği yapmak kaldı. ctesi eşim süpürdü ben sildim toz aldım. banyo tuvalet yıkadım eşimde balkonları halletti sağolsun. böylece temizliği hallettik. geriye de bişey kalmamıştı zaten he he:) hediyelere gelince ananemizde babaannemizde birer çeyrek taktı. dayımızla yengemiz nile aldığın mutfak var ya ondan almışlar o çok sürpriz oldu zeynep bayıldı. halamız kıyafet getirmiş. arkadaşım da şirinler den birinin oyuncağını almış şarkı filan söylüo... öyle işte. ay bak biz hiç bişey almadık tüüü bize he he:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…