- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.081
gözün aydın cnm allah hayırlısıyla kavuştursun
ayyyyy betül bu fikir süper yaaaa ortak binokta belirleyelim buluşalım
yada seneye hepimiz aynı yere tatile gidelim nasıl fikir ama he he he
Geldiler canim sagsalim sukur yegenmde geldi alp tugrayla evi yikyilar resmen uyumak istemiyo surekli oynicakmisWawscim annenler bugun geliyodu dimi heycanla bekliyosundur simdi hadi gozun aydin diyeyim yarinda d.gununuz kutlanicakti sanirim aksamada zeynep ve masalin d.gunu var mutlu yillar alpede zeynebede masalada hepsine mutlu yillar kuzularimiza nice nice huzurlu saglikli yillari olsun hayirli evlat olsun ins.butun kuzularimiz.
Alptugrada tadini cikarsin canim oynasin doya doya yeni geldikleri icin oda heycanlanmistir sevinmistir ama erende teyzemin cocuklari var ozellikle 3yasini dolduran kizi var eren onunla cok oynuyo uyumak istemiyo bende sinirleniyom bazen ama cocuk iste hepsi mutlu olsunlarda napalim.Geldiler canim sagsalim sukur yegenmde geldi alp tugrayla evi yikyilar resmen uyumak istemiyo surekli oynicakmis
Sagol canim hepsinin mutlu yaslari olsun insallah
Sende plani yapmissin iyi olmus sende gidecekmsin yemin torenine
oyyyyy benim tatlı kuzmaşallah sanaaaa: allahım nazarlardan korusun seni bahtın açık ömrün uzun olsun kuzxummmmmayyy bi sürü şey yazdım sanah sabah silindi gitti yaa gıcık oldum yaaa... herkese günaydınlar . doğum günü geçen kuzularımızın alp tuğranın masalın doğum günleri kutlu olsun. rabbim nice yaşlar nasip etsin anneli babalı kardeşli inş. hepinizin iii dilekleri iin de kızım adına teşekkür edrim teyzeleri...Eki Görüntüle 1305378 Eki Görüntüle 1305379 Eki Görüntüle 1305380 Eki Görüntüle 1305381 gecemizden kalanlar da bunlar....Eki Görüntüle 1305384
menü yetişti cnm zaten sarmayı annemler iki gün önce sarmıt. ben de bir gün önceden kurabiyeyi yaptım. gelinimiz sağolsun poğaçaları yaptı. bana da salatalarla böreği yapmak kaldı. ctesi eşim süpürdü ben sildim toz aldım. banyo tuvalet yıkadım eşimde balkonları halletti sağolsun. böylece temizliği hallettik. geriye de bişey kalmamıştı zaten he he:) hediyelere gelince ananemizde babaannemizde birer çeyrek taktı. dayımızla yengemiz nile aldığın mutfak var ya ondan almışlar o çok sürpriz oldu zeynep bayıldı. halamız kıyafet getirmiş. arkadaşım da şirinler den birinin oyuncağını almış şarkı filan söylüo... öyle işte. ay bak biz hiç bişey almadık tüüü bize he he:)oyyyyy benim tatlı kuzmaşallah sanaaaa: allahım nazarlardan korusun seni bahtın açık ömrün uzun olsun kuzxummmmm
ummmmmmmmm:ee yasemin hanımcım menü yetiştimi hediyeler neydi zeynep kuzum pastayı görünce ne yaptı aa tabi bide pasta istediğin gibi oldumu
ayyyyy ne çok soru sordum dimi ama teyze olarak merak hakkım herhalde dimi ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?