2012 kasım bebekleri büyüyor..

çok teşekkür ederim cnm benim çok geçmiş olsun yaa kıyamam. analı oğullu hasta olmuşsunuz tez vakitte şifa bulun inş. cnm

oyyyy negüzel olmuş cnm herşey süpermiş he he he o mutfaya bayılıyolar gerçekten hele zeynebimde çay kahve yapmayı seviyosa süper bi hediye bence..
bu arada etvetya size tühhh yani insan kuzuma bi hediye alır dimi ben sana hediyeyide söylemiştim oysa ıhhhh

cnm niloya yı eşimde samsundan aradı bulamadı. aslına bakarsan eşim almış bir oyuncak ama ben pek saymadım he he:) annesi koşturamıo bu ara pek bizim asıl niyetimiz onu dün avm ye götürüp hem şu oyuncaklara bindircektik hemde orda oyuncakçıya sokup istediği hediyeyi akcaktık. ama nasip olmadı kp rahatsızdı onu ziyerete gittik ilçeye. eşimde 5 buçukta gittti bizim avm yattı. haftaya gideriz dedik napalım. öylelilklede hediye kaldı cnm

Yasemin guzel olmus kuzumun pastasi sizede mutlu yillar ay hakketen iyiki dogmus bu bebisler yaaa

bizde hediye pek yoktu cunku bilerk son dakka hbr verdik herkese hediye almasinlar diye ama onlarfa para verdi hep bos olmae diye masalda cebine koydu baya harcligi oldu :)
Ama kizlar bisye kirildim ya kafama cok takildi kv kp ne hediye aldi ne pastasini aldi ne para verdi hicbisy yapmadilar bayarzmdada yapmamislardi cok kirildim ben butun hersti yapip geldim zaten pastasini koyden aldik bari onu alin dimi ve cmrtsi kutladik aksam cmrtsi gunduz koyun pazariydi ciktilarda pazara ama hic hedie bisey almamislar cok tuhaf geldi bana

evet cnm ii ki doğmuş kuzular. nice yaşlara inş. cnm son dk da haber versen isteyen bişlekilde bişey yapıo yani. durumları yoksa bişey diyememama bir çocuğun gönlünü ufacıkta olsa bişeyle alabilirsin çok kolay bu... neyse boşver kuzu eğlendiyse problem yok

Yok yasemincim kv kp ankaradayken konustuk biliodu ki cyma gece gelince yarin kutlicaz falan muhabbrti gecti pazarda kuruluyodu ciktilarda durmlarida
var bayramdada yapmadilar anlaveremedim kirildim acikcasiki var

Yok yasemincim kv kp ankaradayken konustuk biliodu ki cyma gece gelince yarin kutlicaz falan muhabbrti gecti pazarda kuruluyodu ciktilarda durmlarida
var bayramdada yapmadilar anlaveremedim kirildim acikcasiki var
ne diyim cnm büyükleri anlamak bazen güç oluo gerçekten. kutlamaya filan karşı değiller di mi. mesela benim babam pek sevmez. torun diye sesi çıkmıo ortamdan ayrılmıo sağolsun. gerçi bizde sadece pasta kestik yani abartılı bir durum yoktu oynamak gibi filan. o şekilde yapanlara da saygım var o ayrı tabi

günaydın kızlar

ayşegül tekrar doğum gününüz kutlu olsun.inşallah gönlüne göre bi ev bulabilirsin cnm.valla erkek tarafı hep öyle oluyor.benim annemin maddi durumu daha kötü ama buna rağmen defneye hem hediye hem de çeyrek taktı.kv nin durumu maddi olarak çok çok iyi ama sadece bi ayakkabı aldı.sadece doğum günü değil annem bütün bir yaz defnenin giyebileceği kıyafetini aldı.kv ye para veriyoruz yine yok yine yok

yasemin cnm tekrar doğum gününüz kutlu olsun.maşallah kuzuma.

betülüm çok geçmiş olsun.hem erdeme hem sana

beni cnm gözün aydın annenler gelmiş.bol bol hasret giderin.zaman nasıl geçiyor insan anlamıyor.

fatma cnm allah kardeşine hayırlı tezkereler versin.yemin törenine gidin tabi.güzel olur

gülden cnm günaydın.nilim nasıl?

wavvs alpin doğum günü nasıl geçti?

kızlar haftasonu kuzenim geldi.defne çok mutluydu.bende uyumadı kuzenimin kucağında uyudu o derece yani.

haftasonunun nasıl geçtiğini anlamadım.cuma gece eşim geldi.o gece çamaşır yıkadım.sonra sabah erkenden defne uyandı yavrum öksürükten dayanamadı.topu topu 2,5 saat uyuyabildim.sabah kahvaltı yaptık.sonra temizlik yaptık.defneyi dr a götürdük.dr ciğerlerde bişey yok dedi.boğazda kızarıklık var dedi.birde boğazda balgam birikmiş o yüzden öksürük yapıyor dedi.sonra bi kaç ilaç yazdı(bağışıklık güçlendirici,alerji damlası ve deniz suyu).antibiyotik vermeyeceğim dedi.ilaçları alıp eve geldik.defneyi uyuttum.yemek yaptım.o sırada eşim çok acıktım yemeği bekleyemem dedi.ona da hemen milföyden börek yaptım.sonra ütüleri hallettim.sonra akşam yemeği falan derken gün geçti gitti.
pazar sabah 4 te eşim yola çıktı.sabah kahvaltıdan sonra aşreyi kaynatmaya başladım.öğlene pişmişti.
binaya dağıttım.kv lere ayırdım(foçaya ablasının yanına gittiği için gelin diye çağırmadım).banyo vs derken zaman geçti gitti.
dün gece 1,5 ta yattım.kuzenim gelince oturduk baya
sabah da kahvaltı yaptık.önce defneyi bıraktım.sonra kuzenimi bıraktım.sonra da ben işe geldim.şubeye de aşure getirdim.
aşure o kadar bereketli oldu ki anlatamam kızlar.herşeyden azar azar koydum ama bir sürü oldu

Yok yasemincm karsi dgiller aksine abartmaya bayilirlar gosterise vayilirlar buyuzden anlam.veremedim sasirdim
kizlr kardesimin okuldan kalan kirpi kostumu vardi dun onu giydi cocuklarin yuzunu boyadi eglendiler baya balaonlarin uzerindeyken.igneyle patlattilar oynafilar masal cok eglendi aaa balon patladiiii dio nadil guluo ya

Gunaydin hanimlar,
Yasemin d.gununuz guzel gecmis canim sevindim pastanizda cok guzel gercege yakin olmus dikkatimi cekti.

Benicim annenlere kavusmussun bol bol hasret giderin canim kizlarinda keyfi yerindedir.

Aysegul ins.istediginiz gibi bi ev bulursunuz ertelemeniz iyi olmus hem masalida iyiki goturmemissin cocuk perisan olurdu gezerken.
Kv.ler konusunda haklisin bile bile almamislar hediye belli severken seviyolar ama is boyle seylere gelince fos cikiyo benim rahmetli kp.cok iyiydi hic lafim yok ama eren daha babannesinden bi igne gormedi yani dogunca dedesi ceyrek takti vede bizim dugunde butun koyunlarini falan satmisti kredi oduyodu adam sonrada vefat etmisti kv.deden bidaha bisey goremedik noktasi olsa onada raziyim ama neysee herkes herseyi bilerek yapmiyo zaten bosver.ama senin yerinde olsam bidaha orda degil kendi annemlerde kutlarim d.gunu kimsede laf edemez neden diye.hepimizin yarasi var bu konuda yaa.

Betulcum erdemede gecmis olsun ya sende dikkat et kendine ama dinlenmedende zor.

Fundacim Allah kabul etsin canim asureni ben daha hic yapmadim ama seneye dusunuyorum artik komsulugu biraz daha gelistireyim dimi.hafta sonu guzel gecmis seninde kuzenin gelmis defnede mutlu olmustur ne guzel.

Aysegulcum bu arada d.gununuz cok guzel gecmis tabi annenlerde olan ne guzel eglenmis masal bende cok kalabalik istemiyorum ama ablamin eltisinin iki cocugu var erenin oynadigi bide komsunun gelini var erenden iki hafta kucuk kizi var onlarida cagiricam bikacda yakin akraba vs.falan yeticek cocuklar olsunda erene arkadas yeter zaten.hersey cocuklarimiz icin kuzular mutlu olsun.

sağol cnm ben de ilk defa yaptım zaten.bu zaman kadar hep annem yapardı
defne çok mutlu oldu.benden ayrılmayan çocuk kuzenimin kucağında uyudu o derece yani

fundacım allah kabul etsin negüzel geçmiş hafta sonunuz.
ayşegül bende senin yerinde olsam birdaha kvelerde doğumgünü kutlamazdım asla.
fatma sanada günaydın cnm:

bu arada kızlar nili sormuştunuz şükür iyi kuzum hafta sonu eşimin teyzesi geldi nili çok seviyo ama nil pek yüzvermedi en sonunda kıza
benim annem çok güzel dedi kız peki ben güzel değilmiyim diyo hayır dedi bizim sıpa
bide diyoki sen evine git artık he he he biraz ayıp olduama çok komiktiya:
hele benim annem daha güzel kısmına koptum..
birde dün sürekli annem canım annem şarkısı dilinde sen benim bitanemsin diye gezdi sıpammmmm

yerim o nilin dillerini ben. zeynepte tatlım annem dio bitiyorum o haline . çok cebiyom kocaman dio sıpa:) çok tatlılaştılar çoookkk...
fatmacım pastanın şekline herkesten ayrı bir yorum gelmişti ki görümcemin büyük kızı( 5 yaşında) görür görmez aaaa uğur böceği deyince konu kapandı he he he:)

Herkese gunaydin kizlar nasilsiniz canlarimm biz iyiyiz sukur efeyle bol bol geziyoruz ise baslamama az kaldi maglum

Masalin alp tugramin ve bal bocugun dogum gunu kutlu olsun hayirli evlat olsunlar hep yuzleri gulsun rabbim acilarini gostermesin

Betul gecmis olsun canim erdemimede sanada

Beni canim neguzel annenlere kavmussun bol bol tadini cikar anne gibi yar olmaz

Guldenim sen nasilsin nil prenses nasil

Aysegul cok haklisin valla ben olsam daha yapmam onlarda dogum gunu bende annemlerde yaptim pastasini ve ceyrek taktilar

Funda cnm sen nasilsin kuzenin gelmis ne guzel eglenmis defnemde maasallah

songul cnm sende ehliyete baslamissin neguzel cok sevindim insallah alirsin ehliyet oldumu heryere kendin gidebilirsin super oluyor aras pasam nasil gormedik coktan beri

Fatma keitraynur wawvs sizler nasilsin canlar insallah hersey yolundadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…