- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.101
çok teşekkür ederim cnm benim çok geçmiş olsun yaa kıyamam. analı oğullu hasta olmuşsunuz tez vakitte şifa bulun inş. cnmayşegül canım tekrardan iyki doğmuş masal kuzusu
yasemin bayıldım herşey çok güzel olmuş maşallah tatlı cadıya bak sen nasılda poz vermiş
güldenim günaydın nil nasıl
fundacım kuzenin geldimi nasıl geçti hafta sonu
wavs katre beni dilek songülüm ve ismini hatırlayamadığım tüm arkadaşlar günaydın iyi bi hafta olsun inşallah
ben kötüyüm kızlar erdem cumadan beri çok kötü 3 gündür gece uykumuz yok öksürmekten uuyuyamıyor kuzum
cumartesi doktora gittik ses teli iltihabı ve grip dedi ilaca başladık inşallah toparlarız diye bekliyoruz ama bende zamansız(erken ) adet oldum ve aşırı yoğun geçiyor mahvetti beni uykusuzluk kansızlık halsizlik düşüp kalıcam bir yerlerde sanırım hafta sonu doğum günü geçen kuzular kusurumuza bakmayın yazamadık sizi çok seviyoruz iyki doğdunuzz
oyyyy negüzel olmuş cnm herşey süpermiş he he he o mutfaya bayılıyolar gerçekten hele zeynebimde çay kahve yapmayı seviyosa süper bi hediye bence..menü yetişti cnm zaten sarmayı annemler iki gün önce sarmıt. ben de bir gün önceden kurabiyeyi yaptım. gelinimiz sağolsun poğaçaları yaptı. bana da salatalarla böreği yapmak kaldı. ctesi eşim süpürdü ben sildim toz aldım. banyo tuvalet yıkadım eşimde balkonları halletti sağolsun. böylece temizliği hallettik. geriye de bişey kalmamıştı zaten he he:) hediyelere gelince ananemizde babaannemizde birer çeyrek taktı. dayımızla yengemiz nile aldığın mutfak var ya ondan almışlar o çok sürpriz oldu zeynep bayıldı. halamız kıyafet getirmiş. arkadaşım da şirinler den birinin oyuncağını almış şarkı filan söylüo... öyle işte. ay bak biz hiç bişey almadık tüüü bize he he:)
cnm niloya yı eşimde samsundan aradı bulamadı. aslına bakarsan eşim almış bir oyuncak ama ben pek saymadım he he:) annesi koşturamıo bu ara pek bizim asıl niyetimiz onu dün avm ye götürüp hem şu oyuncaklara bindircektik hemde orda oyuncakçıya sokup istediği hediyeyi akcaktık. ama nasip olmadı kp rahatsızdı onu ziyerete gittik ilçeye. eşimde 5 buçukta gittti bizim avm yattı. haftaya gideriz dedik napalım. öylelilklede hediye kaldı cnmoyyyy negüzel olmuş cnm herşey süpermiş he he he o mutfaya bayılıyolar gerçekten hele zeynebimde çay kahve yapmayı seviyosa süper bi hediye bence..
bu arada etvetya size tühhh yani insan kuzuma bi hediye alır dimi ben sana hediyeyide söylemiştim oysa ıhhhh
evet cnm ii ki doğmuş kuzular. nice yaşlara inş. cnm son dk da haber versen isteyen bişlekilde bişey yapıo yani. durumları yoksa bişey diyememama bir çocuğun gönlünü ufacıkta olsa bişeyle alabilirsin çok kolay bu... neyse boşver kuzu eğlendiyse problem yokYasemin guzel olmus kuzumun pastasi sizede mutlu yillar ay hakketen iyiki dogmus bu bebisler yaaa
bizde hediye pek yoktu cunku bilerk son dakka hbr verdik herkese hediye almasinlar diye ama onlarfa para verdi hep bos olmae diye masalda cebine koydu baya harcligi oldu :)
Ama kizlar bisye kirildim ya kafama cok takildi kv kp ne hediye aldi ne pastasini aldi ne para verdi hicbisy yapmadilar bayarzmdada yapmamislardi cok kirildim ben butun hersti yapip geldim zaten pastasini koyden aldik bari onu alin dimi ve cmrtsi kutladik aksam cmrtsi gunduz koyun pazariydi ciktilarda pazara ama hic hedie bisey almamislar cok tuhaf geldi bana
Yok yasemincim kv kp ankaradayken konustuk biliodu ki cyma gece gelince yarin kutlicaz falan muhabbrti gecti pazarda kuruluyodu ciktilarda durmlaridaevet cnm ii ki doğmuş kuzular. nice yaşlara inş. cnm son dk da haber versen isteyen bişlekilde bişey yapıo yani. durumları yoksa bişey diyememama bir çocuğun gönlünü ufacıkta olsa bişeyle alabilirsin çok kolay bu... neyse boşver kuzu eğlendiyse problem yok
ne diyim cnm büyükleri anlamak bazen güç oluo gerçekten. kutlamaya filan karşı değiller di mi. mesela benim babam pek sevmez. torun diye sesi çıkmıo ortamdan ayrılmıo sağolsun. gerçi bizde sadece pasta kestik yani abartılı bir durum yoktu oynamak gibi filan. o şekilde yapanlara da saygım var o ayrı tabiYok yasemincim kv kp ankaradayken konustuk biliodu ki cyma gece gelince yarin kutlicaz falan muhabbrti gecti pazarda kuruluyodu ciktilarda durmlarida
var bayramdada yapmadilar anlaveremedim kirildim acikcasiki var
günaydın kızlar
ayşegül tekrar doğum gününüz kutlu olsun.inşallah gönlüne göre bi ev bulabilirsin cnm.valla erkek tarafı hep öyle oluyor.benim annemin maddi durumu daha kötü ama buna rağmen defneye hem hediye hem de çeyrek taktı.kv nin durumu maddi olarak çok çok iyi ama sadece bi ayakkabı aldı.sadece doğum günü değil annem bütün bir yaz defnenin giyebileceği kıyafetini aldı.kv ye para veriyoruz yine yok yine yok
yasemin cnm tekrar doğum gününüz kutlu olsun.maşallah kuzuma.
betülüm çok geçmiş olsun.hem erdeme hem sana
günaydın cnm sağolasın. defnecik nasıl.
beni cnm gözün aydın annenler gelmiş.bol bol hasret giderin.zaman nasıl geçiyor insan anlamıyor.
fatma cnm allah kardeşine hayırlı tezkereler versin.yemin törenine gidin tabi.güzel olur
gülden cnm günaydın.nilim nasıl?
wavvs alpin doğum günü nasıl geçti?
sağol cnm ben de ilk defa yaptım zaten.bu zaman kadar hep annem yapardıGunaydin hanimlar,
Yasemin d.gununuz guzel gecmis canim sevindim pastanizda cok guzel gercege yakin olmus dikkatimi cekti.
Benicim annenlere kavusmussun bol bol hasret giderin canim kizlarinda keyfi yerindedir.
Aysegul ins.istediginiz gibi bi ev bulursunuz ertelemeniz iyi olmus hem masalida iyiki goturmemissin cocuk perisan olurdu gezerken.
Kv.ler konusunda haklisin bile bile almamislar hediye belli severken seviyolar ama is boyle seylere gelince fos cikiyo benim rahmetli kp.cok iyiydi hic lafim yok ama eren daha babannesinden bi igne gormedi yani dogunca dedesi ceyrek takti vede bizim dugunde butun koyunlarini falan satmisti kredi oduyodu adam sonrada vefat etmisti kv.deden bidaha bisey goremedik noktasi olsa onada raziyim ama neysee herkes herseyi bilerek yapmiyo zaten bosver.ama senin yerinde olsam bidaha orda degil kendi annemlerde kutlarim d.gunu kimsede laf edemez neden diye.hepimizin yarasi var bu konuda yaa.
Betulcum erdemede gecmis olsun ya sende dikkat et kendine ama dinlenmedende zor.
Fundacim Allah kabul etsin canim asureni ben daha hic yapmadim ama seneye dusunuyorum artik komsulugu biraz daha gelistireyim dimi.hafta sonu guzel gecmis seninde kuzenin gelmis defnede mutlu olmustur ne guzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?