- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.121
sağol cnm benimfundacım allah kabul etsin negüzel geçmiş hafta sonunuz.
ayşegül bende senin yerinde olsam birdaha kvelerde doğumgünü kutlamazdım asla.
fatma sanada günaydın cnm:
yerim ben onun o dillerinibu arada kızlar nili sormuştunuz şükür iyi kuzum hafta sonu eşimin teyzesi geldi nili çok seviyo ama nil pek yüzvermedi en sonunda kıza
benim annem çok güzel dedi kız peki ben güzel değilmiyim diyo hayır dedi bizim sıpa
bide diyoki sen evine git artık he he he biraz ayıp olduama çok komiktiya:
hele benim annem daha güzel kısmına koptum..
birde dün sürekli annem canım annem şarkısı dilinde sen benim bitanemsin diye gezdi sıpammmmm
sağol cnm iyiyim şükür sen nasılsınHerkese gunaydin kizlar nasilsiniz canlarimm biz iyiyiz sukur efeyle bol bol geziyoruz ise baslamama az kaldi maglum
Masalin alp tugramin ve bal bocugun dogum gunu kutlu olsun hayirli evlat olsunlar hep yuzleri gulsun rabbim acilarini gostermesin
Betul gecmis olsun canim erdemimede sanada
Beni canim neguzel annenlere kavmussun bol bol tadini cikar anne gibi yar olmaz
Guldenim sen nasilsin nil prenses nasil
Aysegul cok haklisin valla ben olsam daha yapmam onlarda dogum gunu bende annemlerde yaptim pastasini ve ceyrek taktilar
Funda cnm sen nasilsin kuzenin gelmis ne guzel eglenmis defnemde maasallah
songul cnm sende ehliyete baslamissin neguzel cok sevindim insallah alirsin ehliyet oldumu heryere kendin gidebilirsin super oluyor aras pasam nasil gormedik coktan beri
Fatma keitraynur wawvs sizler nasilsin canlar insallah hersey yolundadir
biraz öyle oldu ama ne yapayım kızda gördü bide onunla konuşurken ben mutfaktan duydum konuşmaları benim annem daha güzel diyo he he he:sağol cnm benim
evet baya güzeldi
yerim ben onun o dillerini
yok böyle bişey ya sanki kıza nispet yapar gibi olmuş
sağol cnm iyiyim şükür sen nasılsın
gerçi faceden bol bol foto görüyoruz.maşallah size
aynen cnm ben de dedim zaten bu da son nokta oldu diye he he he:)yerim ben o bal böcüğünede baksen ..
ha ha ha görümcenin kızına benden kocaman bi alkışşşşşşş:
ay bu arada ben nile diorumki nil ençok kimi seviyosun hep seni diyo bana akşam babası sordu nil ençok kimi seviyosundiye.
seni dedi ama sonra hemen farkettti hayır hayır annemi dedi koptummmm
ha ha ha yaşasın kötülük....
dilekçim hoşgeldin cnm efecikle gezin bakalımnegüzel..
cnm pasta gayet de uğur böceği şeklinde neden şekli tartışılır oldu ki?aynen cnm ben de dedim zaten bu da son nokta oldu diye he he he:)
cnm daha çok başka böceğe benzemiş flilan diye yorumlar yapılıyordu ki elif sağolsun son noktayı koydu ben de çocuk kadar olamadınız dedim eşime he he:) bence de gayet benzio yani. görümcemi eşim çağırdı cnm o da geldi sağolsun :)cnm pasta gayet de uğur böceği şeklinde neden şekli tartışılır oldu ki?
Oh ne guzel cocuk gercek sevgiyi biliyo iste guzelce gecmis h.sonunuz.sağol cnm ben de ilk defa yaptım zaten.bu zaman kadar hep annem yapardı
defne çok mutlu oldu.benden ayrılmayan çocuk kuzenimin kucağında uyudu o derece yani
Gunaydin canim sanada yazicaktim ama eren bey cok sabirsizlandi supurge yapicaktik burayi bile kapatmadan teli biraktim evimizi supurduk kuruyan camasirlari katladik heryeri topladik ve geldim.Ay nilin konusmalarida cok guzel ya annesine iltifatta edermis kuzum benim bakalim eren nezaman boyle konusucak.fundacım allah kabul etsin negüzel geçmiş hafta sonunuz.
ayşegül bende senin yerinde olsam birdaha kvelerde doğumgünü kutlamazdım asla.
fatma sanada günaydın cnm:
yerim o nilin dillerini ben. zeynepte tatlım annem dio bitiyorum o haline . çok cebiyom kocaman dio sıpa:) çok tatlılaştılar çoookkk...
fatmacım pastanın şekline herkesten ayrı bir yorum gelmişti ki görümcemin büyük kızı( 5 yaşında) görür görmez aaaa uğur böceği deyince konu kapandı he he he:)
dilekcim teşekkür ederim tatlım. efecikle de ne güzel vakit geçiriosunuz oh keyfini çıkarın. işe ne zaman başlıosun tatlım...
sağol cnm aminBetülcum geçmiş olsun sana da pasama da
fatmacim sende ins kardeşinin yanına gidebilirsin
fundacim Allah kabul etsin asureni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?