2012 kasım bebekleri büyüyor..

yerim ben o bal böcüğünede baksen ..
ha ha ha görümcenin kızına benden kocaman bi alkışşşşşşş:
ay bu arada ben nile diorumki nil ençok kimi seviyosun hep seni diyo bana akşam babası sordu nil ençok kimi seviyosundiye.
seni dedi ama sonra hemen farkettti hayır hayır annemi dedi koptummmm
ha ha ha yaşasın kötülük....
dilekçim hoşgeldin cnm efecikle gezin bakalımnegüzel..

fundacım allah kabul etsin negüzel geçmiş hafta sonunuz.
ayşegül bende senin yerinde olsam birdaha kvelerde doğumgünü kutlamazdım asla.
fatma sanada günaydın cnm:
sağol cnm benim
evet baya güzeldi

yerim ben onun o dillerini
yok böyle bişey ya sanki kıza nispet yapar gibi olmuş

sağol cnm iyiyim şükür sen nasılsın
gerçi faceden bol bol foto görüyoruz.maşallah size

biraz öyle oldu ama ne yapayım kızda gördü bide onunla konuşurken ben mutfaktan duydum konuşmaları benim annem daha güzel diyo he he he:

dilekcim teşekkür ederim tatlım. efecikle de ne güzel vakit geçiriosunuz oh keyfini çıkarın. işe ne zaman başlıosun tatlım...

aynen cnm ben de dedim zaten bu da son nokta oldu diye he he he:)

yasemin bu arada sizi doğumgününe çağırmayan görümcen ne oldu?geldi mi doğum günüze?

cnm pasta gayet de uğur böceği şeklinde neden şekli tartışılır oldu ki?
cnm daha çok başka böceğe benzemiş flilan diye yorumlar yapılıyordu ki elif sağolsun son noktayı koydu ben de çocuk kadar olamadınız dedim eşime he he:) bence de gayet benzio yani. görümcemi eşim çağırdı cnm o da geldi sağolsun :)

sağol cnm ben de ilk defa yaptım zaten.bu zaman kadar hep annem yapardı
defne çok mutlu oldu.benden ayrılmayan çocuk kuzenimin kucağında uyudu o derece yani
Oh ne guzel cocuk gercek sevgiyi biliyo iste guzelce gecmis h.sonunuz.

fundacım allah kabul etsin negüzel geçmiş hafta sonunuz.
ayşegül bende senin yerinde olsam birdaha kvelerde doğumgünü kutlamazdım asla.
fatma sanada günaydın cnm:
Gunaydin canim sanada yazicaktim ama eren bey cok sabirsizlandi supurge yapicaktik burayi bile kapatmadan teli biraktim evimizi supurduk kuruyan camasirlari katladik heryeri topladik ve geldim.Ay nilin konusmalarida cok guzel ya annesine iltifatta edermis kuzum benim bakalim eren nezaman boyle konusucak.

Yasemin seninkini yazamadim ya bencede gayet benziyo ugur boceginede sadece yapan detayli yapmis gercege yakin bence daha orjinal olmus bosver.

Kızlar az önce tv de denk geldim çocukların boyu ile Ilgili annenin boyu + babanın boyu+15/2 ileride erkek çocuğunun boyu -15/2 ise kız çocuğunun boyu büyük ihtimalle dedi dr öyle hesapliyorlarmis bide iki yasindaki boyu ×2 de ulaşabileceği boy uzunluğu dedi dr spor ve beslenme faktörleri etkilermis ama yüksek ihtimal çıkıyor bu hesab dedi

Nuraycim sen nasilsin elif nasil tvyi kapatmissin artik iyi yapmissin canim erende biraz fazla izliyo bende artik azaltiyorum yavas yavas temizlik yaptik simdi izliyo biraz izlesin yine kapaticam bakalim.

Kizlar erene kucuk bi asker kiyafeti almak istiyorum kardesimin oraya gidince giydirmek icin ama acaba d.gunundede giydirsemmi diyorum degisik bisey olsun diye aklima oyle geldi ama sizce nasil olur tam bilemedim.

Nurayim sen nasilsin canimm elifim nasil annesi

Tesekkur ederiz kizlar geziyoruz iste baska isimiz yok simdilik
Funda tesekkur ederiz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…