2012 kasım bebekleri büyüyor..

evet fatmacım bence de gayet gerçekçi olmuştu he he he:)
dilek çok sağol cnm ii sayılırım bulantılar devam tabi melesef haftaya 2 li test var inş. güzel sonuçlar alırız.
nurayım o zaman bizim kızın boyu 172 cm olcak inş. olur:)

Nuraycim sen nasilsin elif nasil tvyi kapatmissin artik iyi yapmissin canim erende biraz fazla izliyo bende artik azaltiyorum yavas yavas temizlik yaptik simdi izliyo biraz izlesin yine kapaticam bakalim.
İyiyim canım çok sukur elif te iyi artık tvyi aramiyor kendinkemdine oynamaya basladi yada beraber oynuyoruz işte çok zararliymis canim varsa öyle bi dusuncen harekete Geç sende
bence de asker kıyafeti çok güzel fikir değişik bir anı olur

nurayyyy hani bize slmmm napıon kuzum nasıl akıo mu burnu hala... sarı şekerim benim maşallah
Yok canim akmiyor çok şükür ama bu aralar çoraplar devamli çıkarılıyor ev sıcak ama korkuyorum gene de
kuzum benim doğumgünü de yapıldı masallah hersey çok güzel görünüyor yaseminim pasta da on numara olmuş oruçlu oruçlu canim çekti yani

annenin boyu ile babanın boyu toplanacak sonra 15 çıkarılacak ve ikiye bolunecek canim tabi bu nil için
Bide İki yaş boyu ile iki carpilir diyor bu da ergenlikteki boyu imis
hmmm anne babaya göre benim kız 1.66 olcak . ergenlik boyu da 1.72 o zaman. ii en azından kısa olmıycak he he:)

anammm bileydim koymazdım kız tühh. allah kabul etsin arkadaşım inş. ay oruç deyince bana fenalık gelio annemlerin ev de çok sıcak. tulum giydirmeyeyim rahat rahat yatsın diyorum. bu seferde üşütür diye korkuyorum çünkü asla üstünü örttürmüyor. ne yapacağımı şaşırdım

aynı sıkıntı bizde de var Tulumu geçtim pijama ile terliyir üstünü ortturmuyor ama sabaha doğru serin olduğunda da usuyor sabah burnu tikali kalkıyor ne yapacağımı sasirdim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…