- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.141
İyiyim canım çok sukur elif te iyi artık tvyi aramiyor kendinkemdine oynamaya basladi yada beraber oynuyoruz işte çok zararliymis canim varsa öyle bi dusuncen harekete Geç sendeNuraycim sen nasilsin elif nasil tvyi kapatmissin artik iyi yapmissin canim erende biraz fazla izliyo bende artik azaltiyorum yavas yavas temizlik yaptik simdi izliyo biraz izlesin yine kapaticam bakalim.
Çok şükür iyiyiz canim efeninde keyfi Yerinde dimi masallah yakışıklı paşam benim boncuk gozluNurayim sen nasilsin canimm elifim nasil annesi
Tesekkur ederiz kizlar geziyoruz iste baska isimiz yok simdilik
Funda tesekkur ederiz canim
Iyi canim sukur efe de surekli gezmek istiyor gidelim anne diyor sizde iyiynissiniz ne guzel cok sevindimÇok şükür iyiyiz canim efeninde keyfi Yerinde dimi masallah yakışıklı paşam benim boncuk gozlu
Güldenim kusura bakma hemen çıkmak zorunda kaldım elif teli kiskaniyirnuray hanım nuray hanım bize selam yokmu şekerim ıhhhh:. (
annenin boyu ile babanın boyu toplanacak sonra 15 çıkarılacak ve ikiye bolunecek canim tabi bu nil içinfatma asker kıyafeti uygundur cnm
bence güzelde olur
yasemin ben anlamadım nasıl herpsaplanıyomuş boy işi şekerimmm..
Yok canim akmiyor çok şükür ama bu aralar çoraplar devamli çıkarılıyor ev sıcak ama korkuyorum gene denurayyyy hani bize slmmm napıon kuzum nasıl akıo mu burnu hala... sarı şekerim benim maşallah
hmmm anne babaya göre benim kız 1.66 olcak . ergenlik boyu da 1.72 o zaman. ii en azından kısa olmıycak he he:)annenin boyu ile babanın boyu toplanacak sonra 15 çıkarılacak ve ikiye bolunecek canim tabi bu nil için
Bide İki yaş boyu ile iki carpilir diyor bu da ergenlikteki boyu imis
Ohh afiyetle yiyin insKizlar dun bir hamaratligim tuttu 11 kavanoz acili ezme yaptim guzel oldz makarnayla falan cok guzel oluyor
afiyet olsun cnm maşallah. nurayyyy senin ezme ne halde tatlım:)Kizlar dun bir hamaratligim tuttu 11 kavanoz acili ezme yaptim guzel oldz makarnayla falan cok guzel oluyor
Bence de sen uzunsun zaten çok kısa olmaz zeynep gerçi bu hesaplama ne kadar doğru bilmem çocuk Dr böyle hesapliyoruz kafadan dedihmmm anne babaya göre benim kız 1.66 olcak . ergenlik boyu da 1.72 o zaman. ii en azından kısa olmıycak he he:)
anammm bileydim koymazdım kız tühh. allah kabul etsin arkadaşım inş. ay oruç deyince bana fenalık gelioYok canim akmiyor çok şükür ama bu aralar çoraplar devamli çıkarılıyor ev sıcak ama korkuyorum gene de
kuzum benim doğumgünü de yapıldı masallah hersey çok güzel görünüyor yaseminim pasta da on numara olmuş oruçlu oruçlu canim çekti yani
Pilav la makarnayla afiyetle yiyoruz tatlım hala daha yarı yapamadık biraz acı olmusafiyet olsun cnm maşallah. nurayyyy senin ezme ne halde tatlım:)
diyorum zaten cnm anası kadar olsun yeter diye çünkü bayanda çok uzun boyu sevmem. ben de ne uzun ne kısa 1.70Bence de sen uzunsun zaten çok kısa olmaz zeynep gerçi bu hesaplama ne kadar doğru bilmem çocuk Dr böyle hesapliyoruz kafadan dedi
aynı sıkıntı bizde de var Tulumu geçtim pijama ile terliyir üstünü ortturmuyor ama sabaha doğru serin olduğunda da usuyor sabah burnu tikali kalkıyor ne yapacağımı sasirdim vallaanammm bileydim koymazdım kız tühh. allah kabul etsin arkadaşım inş. ay oruç deyince bana fenalık gelioannemlerin ev de çok sıcak. tulum giydirmeyeyim rahat rahat yatsın diyorum. bu seferde üşütür diye korkuyorum çünkü asla üstünü örttürmüyor. ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?