2012 kasım bebekleri büyüyor..

aynı sıkıntı bizde de var Tulumu geçtim pijama ile terliyir üstünü ortturmuyor ama sabaha doğru serin olduğunda da usuyor sabah burnu tikali kalkıyor ne yapacağımı sasirdim valla
sen tulumsuz yatırıyorsun yani. işte bizde terleme yok ama ilk yatırırken içim acıo çok sıcak oluo eziyet ediomuşum gibi gelio. ama korkuyorum üşütürüm diye de

nurayım sağol arkadaşım biliorum takılıyorum oyyy elifim benim ..
ee benim kız bizim boya bakrsak 1.60 oluyo ama 2 yaş boyu ele alırsak 1. 90 oluyo ikisinede hayırrrrrr:

sen tulumsuz yatırıyorsun yani. işte bizde terleme yok ama ilk yatırırken içim acıo çok sıcak oluo eziyet ediomuşum gibi gelio. ama korkuyorum üşütürüm diye de
Tulum mümkün değil biz bile incecik pike ile yatiyoruz suan kısa kollu tişört var üstümde düşün yani sıcağı ama sabah karşı sooguyor ev işte
zeynep şikayetçi değilse tulum ile yatsın canim garanti olsun

ay hiç giyemk istemio cnm picamam picamam deyiip duruyor kuzum onunla yatacakmış.

bende göremiorum nurayım aman şu site bi oturamadıki zaten pöffff:
boy konusunda haklısınız kızlar herzamankigibi işte..
bu arada ben nile tulum giydirince çok terliyo bizim doğal gzlı ama bisde sıkıntı yaşıyoruz ve örtünmüyoruz tabi ama terlemek üşümekten daha çok hasta eder korkuyorum..

bence iyi düşünmüşsün nurayım.
ee elifimin doğğum günü nezamandı cnm:?
bi pasta al kız bari kutlamak için çekirdek aile olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…