- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.161
oh afiyet şeker olsun cnm olsun acı iyidir bağışıklık güçlendirir... tecrübeyle de sabitttir...Pilav la makarnayla afiyetle yiyoruz tatlım hala daha yarı yapamadık biraz acı olmus
Daha ne olsun kiz Türkiye standartlarina göre uzunsun istediyorum zaten cnm anası kadar olsun yeter diye çünkü bayanda çok uzun boyu sevmem. ben de ne uzun ne kısa 1.70
sen tulumsuz yatırıyorsun yani. işte bizde terleme yok ama ilk yatırırken içim acıo çok sıcak oluo eziyet ediomuşum gibi gelio. ama korkuyorum üşütürüm diye deaynı sıkıntı bizde de var Tulumu geçtim pijama ile terliyir üstünü ortturmuyor ama sabaha doğru serin olduğunda da usuyor sabah burnu tikali kalkıyor ne yapacağımı sasirdim valla
öylemiymişim ha ha sevindim o zaman...sağol arkadaşım sevindirdin bu fukarayı:)Daha ne olsun kiz Türkiye standartlarina göre uzunsun iste
Tulum mümkün değil biz bile incecik pike ile yatiyoruz suan kısa kollu tişört var üstümde düşün yani sıcağı ama sabah karşı sooguyor ev iştesen tulumsuz yatırıyorsun yani. işte bizde terleme yok ama ilk yatırırken içim acıo çok sıcak oluo eziyet ediomuşum gibi gelio. ama korkuyorum üşütürüm diye de
Ne kadar tutarsız sonuçlar çıkmış ama bence nil bir seksen falan olur çünkü şimdiden uzun masallah kuzumnurayım sağol arkadaşım biliorum takılıyorum oyyy elifim benim ..
ee benim kız bizim boya bakrsak 1.60 oluyo ama 2 yaş boyu ele alırsak 1. 90 oluyo ikisinede hayırrrrrr:
her zamanki gibi dr lerin tutarsızlığı işte cnm he he:)nurayım sağol arkadaşım biliorum takılıyorum oyyy elifim benim ..
ee benim kız bizim boya bakrsak 1.60 oluyo ama 2 yaş boyu ele alırsak 1. 90 oluyo ikisinede hayırrrrrr:
ay hiç giyemk istemio cnm picamam picamam deyiip duruyor kuzum onunla yatacakmış.Tulum mümkün değil biz bile incecik pike ile yatiyoruz suan kısa kollu tişört var üstümde düşün yani sıcağı ama sabah karşı sooguyor ev işte
zeynep şikayetçi değilse tulum ile yatsın canim garanti olsun
Ya resmen 11 haftalik oldu senin minik mercimek zaman ne çabuk geçiyor boylebende göremiyorum cnm bi tek şu profilin kenarında yanan yeşil ışık var allahtan:)
aaaaa nuray teyzesi lütfen ama o artık bi fasülye alınır bak mercimek dersen he he he he:):)Ya resmen 11 haftalik oldu senin minik mercimek zaman ne çabuk geçiyor boyle
Yok kız fasulye kadar oldu mu aman pardon o zamanaaaaa nuray teyzesi lütfen ama o artık bi fasülye alınır bak mercimek dersen he he he he:):)
bence iyi düşünmüşsün nurayım.
ee elifimin doğğum günü nezamandı cnm:?
bi pasta al kız bari kutlamak için çekirdek aile olarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?