- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.181
kahkaha attım şubedenurayım sağol arkadaşım biliorum takılıyorum oyyy elifim benim ..
ee benim kız bizim boya bakrsak 1.60 oluyo ama 2 yaş boyu ele alırsak 1. 90 oluyo ikisinede hayırrrrrr:
cnm ben yapma dedikçe tersine gidiyor bu kadın yaozaman şimdiden elifimin doğumgünü kutlu olsun ayyyy büyüdüler yaaa zaman ne çabuk geçiyo artık konuşuyolar al karşına muhabet et sıpaları ayyy nuray ben vidyo istiyormya yen
bu afa fundacım sende atmıyosun aa tabi bal böceğiminkilerde gelmiyoooo:):)
funda ben senin kveye nediyeyimmmm:
valla bende anlamadımfunda bide defnemede bak nerden biliyo çitosu demekki yediriyo hep
ya bu çocuklar yemek yemezler ama cipsi çukulatayıvr yerler
nasıl çekiyolar dimi zararlı şeyleri yasak olduğu içinmi acabaya
ama yasak olmasa düşünemiyorum ne olur..
aynen cnm hadi nil bizim yeğenlerden görüyo ben verdittirmiyorumvalla bende anlamadım
biz evde cips yemeyiz,daha çok kuruyemiş yenilir.etrafında cips görebileceği bi çocuk da yok
zararlı şeyler hep lezzetli olur nedense bu da çocuklara çok çekici geliyor
aynen cnm hadi nil bizim yeğenlerden görüyo ben verdittirmiyorum
ay ben izin vermiyorum deyince aklıma ne geldi .
benim büyük yeğenim şevval kardeşine hoşine hoje sürüyormuş 1 2 defa nilede sürmüş ben kızdımve nilin hojelerini çıkarttım nilede küçükler için hojenin zararlı olduğunu küçüklerin sürmemesi gerektiğini söyledim.
geçengün şevval abla yine kardeşine hoje sürüyomuş ve nil ben istemiyorum demiş.
ayy nazar deymesin benim kuzuma maşallahhhhh: çok hoşuma gitti..
cnmm bol bol oku kuzuma maşallah çok akıllıaynen cnm hadi nil bizim yeğenlerden görüyo ben verdittirmiyorum
ay ben izin vermiyorum deyince aklıma ne geldi .
benim büyük yeğenim şevval kardeşine hoşine hoje sürüyormuş 1 2 defa nilede sürmüş ben kızdımve nilin hojelerini çıkarttım nilede küçükler için hojenin zararlı olduğunu küçüklerin sürmemesi gerektiğini söyledim.
geçengün şevval abla yine kardeşine hoje sürüyomuş ve nil ben istemiyorum demiş.
ayy nazar deymesin benim kuzuma maşallahhhhh: çok hoşuma gitti..
eee eren kiminle kalıo peki tek değil di mi...Eren uyurken markete gidip gelicem kizlar sonra girerim yine.
eee eren kiminle kalıo peki tek değil di mi...
Eren Allaha emanet kizlar market cok yakin a101e gittim en yakin o diye yogurt ve bir iki sey aldim zaten hizlica gidip geliyorum ve normalde gitmem zaten cok nadir.Bide erene mutfak seti aldim gecen persembe gelmisti simdiye kadar kiz oyuncagi diye almamistim ama ne bileyim erende cocuk caydanliklarla falan oynamayida seviyo niye almiyayim dedim bilmiyorum bakalim hosuna gidicekmi fiyatida uygundu ins.begenir bize cay falan yapar.fatma kimvar erenin yanında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?