2012 kasım bebekleri büyüyor..

nurayım sağol arkadaşım biliorum takılıyorum oyyy elifim benim ..
ee benim kız bizim boya bakrsak 1.60 oluyo ama 2 yaş boyu ele alırsak 1. 90 oluyo ikisinede hayırrrrrr:
kahkaha attım şubede
cnm mutlaka bi ortası vardır bunun

herkese merhaba tekrar
maşallah ne güzel geçmiş olmuş ben girmeyeli
nuray cnm magnet işini iyi düşünmüşsün
yasemin senin fasulyeyi kocaman öpüyorum

kızlar bu arada tv den konuşmuşsunuz zararlı diye
biraz önce kv yi aradım defne ne yaptı diye.kv daha zararlı bişey yapmış.
sıkı durun açıklıyorum: defneye cips almış cips yediriyormuş
olay şöyle olmuş.yürüyerek eczaneye ilaç almaya gitmişler.eczane çıkışı parkta sallamış ama sonra defne salıncaktan inmemiş.kv de salıncaktan inersen sana çitos alırım demiş.defne de hemen salıncaktan inmiş. bakkala gitmişler ve defne gitmiş doritos almış.şimdi de yiyormuş.

biz de defneye tulum giydiriyoruz.çünkü üstünü hiç örtmüyor.tulum giymezse hasta olacak.ev merkezi sistem ama akşam 11 den sonra kapatıyorlar gece buz gibi oluyor.tulumun üstüne sadece pike örtüyorum.hoş o pikeyi defne gece tekmeleyerek üstünden atıyor ama

ozaman şimdiden elifimin doğumgünü kutlu olsun ayyyy büyüdüler yaaa zaman ne çabuk geçiyo artık konuşuyolar al karşına muhabet et sıpaları ayyy nuray ben vidyo istiyormya yen
bu afa fundacım sende atmıyosun aa tabi bal böceğiminkilerde gelmiyoooo:):)
funda ben senin kveye nediyeyimmmm:

funda bide defnemede bak nerden biliyo çitosu demekki yediriyo hep
ya bu çocuklar yemek yemezler ama cipsi çukulatayıvr yerler
nasıl çekiyolar dimi zararlı şeyleri yasak olduğu içinmi acabaya
ama yasak olmasa düşünemiyorum ne olur..

cnm ben yapma dedikçe tersine gidiyor bu kadın ya
cnm defne videoya çektirmiyor ki.videoyu farkettiği anda telefonu alıp fırlatıyor ama fotoğraf çekeceğim poz ver desem anında poz veriyor

valla bende anlamadım
biz evde cips yemeyiz,daha çok kuruyemiş yenilir.etrafında cips görebileceği bi çocuk da yok

zararlı şeyler hep lezzetli olur nedense bu da çocuklara çok çekici geliyor

valla bende anlamadım
biz evde cips yemeyiz,daha çok kuruyemiş yenilir.etrafında cips görebileceği bi çocuk da yok

zararlı şeyler hep lezzetli olur nedense bu da çocuklara çok çekici geliyor
aynen cnm hadi nil bizim yeğenlerden görüyo ben verdittirmiyorum
ay ben izin vermiyorum deyince aklıma ne geldi .
benim büyük yeğenim şevval kardeşine hoşine hoje sürüyormuş 1 2 defa nilede sürmüş ben kızdımve nilin hojelerini çıkarttım nilede küçükler için hojenin zararlı olduğunu küçüklerin sürmemesi gerektiğini söyledim.
geçengün şevval abla yine kardeşine hoje sürüyomuş ve nil ben istemiyorum demiş.
ayy nazar deymesin benim kuzuma maşallahhhhh: çok hoşuma gitti..

valla fundam ne dersek diyelim büyüklere laf anlatma çok zor hele senin kv ye anlatmak mümkün değil anlaşılan. zeynepte çikola çikola diye dolanıo bi versem sucuk salam götürecek. ama itiraf etmeliyim çikolatayı eskiye nazarn daha çok yiyo bu da canımı sıkmıo değil

ha ha hah a hoje yazmışım ojeye allah benim iliğimi versin..

cnmm bol bol oku kuzuma maşallah çok akıllı

pöf ya nil bişey yemiyomuş sabah yumurtasınıda yememiş şimdide annem çorba balık teklif etmiş ama herşeyi red ediyomuş. birazdanda yeğenimgelir abur cuburyer büsküvi falan yada annemden pilav makrna ister nilde onlarıyer bende bu duruma çok sinir oluyorum.
senin kv funda ama bak bizdede böyle şeylervar..

Tekrardan ben geldim karnabahar yemegim pisti erenede sarimsakli yogurtlu. havuc yaptim erende havuclari tras etti sonra yedi uyudu tel.dede arkadas aradi bi vakit onunla konustuk mutfagida halkettim. bi corbam kaldi bakalim.
Uyku tulunundan bahsetmissiniz eren cok seviyo uyku tulumunu yaa aksam islakti kuruyodu odada yatmaya yakin almis illada giycekmis oglum yikandi islak sobanin orda kurusun sonra giyeriz dedim gitti sobanin dugmesinden acti yakti sobayi.illakide giymek istiyo her aksam cok seviyonu onu. giyecegi zaman

eee eren kiminle kalıo peki tek değil di mi...

fatma kimvar erenin yanında...
Eren Allaha emanet kizlar market cok yakin a101e gittim en yakin o diye yogurt ve bir iki sey aldim zaten hizlica gidip geliyorum ve normalde gitmem zaten cok nadir.Bide erene mutfak seti aldim gecen persembe gelmisti simdiye kadar kiz oyuncagi diye almamistim ama ne bileyim erende cocuk caydanliklarla falan oynamayida seviyo niye almiyayim dedim bilmiyorum bakalim hosuna gidicekmi fiyatida uygundu ins.begenir bize cay falan yapar.

Guldencim senin isinde zor canimya demek bisey yememis niye yemediki acaba iste baska cocuk oluncada kotu aliskanliklardan korumasi zor sende yoksun yaninda ama bak sen nille konusup anlatsan yemek yemesi konusunda hani abur cuburu en azindan yemekten sonra yemesi konusunda ne bileyim nil senin sozunu dinliyo masallah belki buda ise yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…