- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.201
aferin benim akıllı kuzumaaynen cnm hadi nil bizim yeğenlerden görüyo ben verdittirmiyorum
ay ben izin vermiyorum deyince aklıma ne geldi .
benim büyük yeğenim şevval kardeşine hoşine hoje sürüyormuş 1 2 defa nilede sürmüş ben kızdımve nilin hojelerini çıkarttım nilede küçükler için hojenin zararlı olduğunu küçüklerin sürmemesi gerektiğini söyledim.
geçengün şevval abla yine kardeşine hoje sürüyomuş ve nil ben istemiyorum demiş.
ayy nazar deymesin benim kuzuma maşallahhhhh: çok hoşuma gitti..
valla cnm ben arada sucuklu yumurta yapıp yediriyorum ama nadiren,salam zaten bizim eve girmezvalla fundam ne dersek diyelim büyüklere laf anlatma çok zor hele senin kv ye anlatmak mümkün değil anlaşılan. zeynepte çikola çikola diye dolanıo bi versem sucuk salam götürecek. ama itiraf etmeliyim çikolatayı eskiye nazarn daha çok yiyo bu da canımı sıkmıo değil
neden yemedi acaba cnm?pöf ya nil bişey yemiyomuş sabah yumurtasınıda yememiş şimdide annem çorba balık teklif etmiş ama herşeyi red ediyomuş. birazdanda yeğenimgelir abur cuburyer büsküvi falan yada annemden pilav makrna ister nilde onlarıyer bende bu duruma çok sinir oluyorum.
senin kv funda ama bak bizdede böyle şeylervar..
fatma evde tek bırakmıyorsun inşallahEren uyurken markete gidip gelicem kizlar sonra girerim yine.
cnm park halindeki araçta yanarak can verdi dio. evin önündeydi muhtemelen bişey olaz diye bıraktılar çakmaklıktan tutuşmuş araba. ve de o gün çocuğun doğum günüymüş. çok üzüldüm yaa. izlemek istemiyorum böyle haberler ama bunlarda hayatın gerçekleri.günaydın funa nasıl defnecik öksürüğü geçti mi. kızlar iki yaş aşılarınızı yaptırdınız mı kuzuların .günaydın yaseminim ayyyy allahım korusun tüm kuzuları nasıl yanmış arabaya anne biyerimi gitmiş pöffff allahım korusun.....
iyiyim şükür cnmgünaydın fundacım nasılsın bakalım defenecik nasıl?
allah ailesine sabır versincnm park halindeki araçta yanarak can verdi dio. evin önündeydi muhtemelen bişey olaz diye bıraktılar çakmaklıktan tutuşmuş araba. ve de o gün çocuğun doğum günüymüş. çok üzüldüm yaa. izlemek istemiyorum böyle haberler ama bunlarda hayatın gerçekleri.günaydın funa nasıl defnecik öksürüğü geçti mi. kızlar iki yaş aşılarınızı yaptırdınız mı kuzuların .
ha ha ilk kız olabilri diyensin cnm bakalım rabbim sağlıkla versin. kime söylesem içimden erkek geçti dio:) belki de beklenen o olduğu içindir. rabbim sağlıklı hayırllı evlat nasip etsin inş. cnmallah ailesine sabır versin
iyiyim şükür cnm sen nasılsın?
çok şükür iyi defne de ama öksürük tam anlamıyla geçmedi
bu arada yasemin senin fasulye kız olabilir gibime geliyor.çünkü biraz önce fasulye hanım nasıl diye yazacakken fasulye hanım nasıl yazdım
amin cnm en önemlisi sağlıklı olmasıha ha ilk kız olabilri diyensin cnm bakalım rabbim sağlıkla versin. kime söylesem içimden erkek geçti dio:) belki de beklenen o olduğu içindir. rabbim sağlıklı hayırllı evlat nasip etsin inş. cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?