2012 kasım bebekleri büyüyor..

ayyyy fatmacımya bırakma derimben yakın bile olsa ay nebileyim ben annem yandairede yne bile bırakıp gidemem ne olur ne olmaz cnm ya sonra keşke demektense hiç bırakma o uyansın onunla git nebileyim..
konuşmayı deniyecem bakalım sıpayla..nediyecek şimdi ne yiyecek çok merak ediorumzaten..

aferin benim akıllı kuzuma

valla cnm ben arada sucuklu yumurta yapıp yediriyorum ama nadiren,salam zaten bizim eve girmez
en zararlı verdiğim şey çikolata ama o da yemeğini yedikten sonra ve sadece haftasonları
kv ise zararlı şeylerden ketçap mayonez yediriyor
bugün bir de cips olayımız oldu bakalım devamı gelmez inşallah

neden yemedi acaba cnm?
diş çıkarıyor olabilir mi?
cnm pilav ya da makarna zararlı değil ki evde kendin pişiriyorsun sonuçta

Eren uyurken markete gidip gelicem kizlar sonra girerim yine.
fatma evde tek bırakmıyorsun inşallah
ben defne uyuyunca aşağıya arabaya gidemiyorum sen bırakıp markete nasıl gidiyorsun?
geçen haberlerde gördüm.2,5 yaşında bi çocuğu uyutunca annesi pazara gitmiş çocuk uyanıp evde annesini ararken balkondan aşağıya düşmüş.allah korusun kimseye böyle bişey yaşatmasın.
bırakma çocuğu bi başına

ayyy allah korusun benim en büyük korkum uyanır ağlar beni göremezse alah korusun çıldırır çocukya ayyy: alllahım korusun hepsini..
kızlar ben kaçar öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz inşşş:
ayyy songül hanımcım bi 3 saat kursa gidiyon buraya uğramıyon bide çalışsan seni kesin unuturuz..

Iyi akşamlar kızlar

Giremedim bugün. Yasemin hersey cok güzel görünüyor canım. Cok tatlisiniz anne kiz.

Bu ara bizim ev de sicak oluyor kizlar. Ben de üst pijamasini cikarip badisinin uzerine tulum giydiriyorum o zaman terlemiyor.

Lcw dan berra hanima ciciler almıştım bugun geldi. 18 24 almıştım bi pantolon haric hepsi iyi oldu cok şükür. Pantolonu da biraz daha buyursek bu kış giyebilir belki. Gecen seneki kisliklarimizin hepsini giyiyoruz bu sene de zaten. Yavas yavas buyuyor benim kizim. Ay ben boyu 1.60 olsa razıyım. Yasemin hanim 1 70 i begenmiyo:) :) :)

Bizim dogum günümüzde carsamba kizlar. Hic bi hazirligim yok bu sene bi pasta yapip kutluycaz cekirdek ailemizle.

herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz çok şükür. katre cnm çok teşekkür ederim. ama ben 1.70 i beğendim:) fatma cnm tercih senin ama bence birakma ereni eve tek başına ne olur ne olmaz. dün haberlerde 4 yaşında bir çocuğun arabada yandığını izledim içim parçalandı. olmaz denen olmuş ve araba tuıtuşmuş. evde kötü şeyler olma olasılığı daha fazla. allahım korusun tüm kuzularımızı kazalardan belalardan inş.

günaydın yaseminim ayyyy allahım korusun tüm kuzuları nasıl yanmış arabaya anne biyerimi gitmiş pöffff allahım korusun.....

günaydın yaseminim ayyyy allahım korusun tüm kuzuları nasıl yanmış arabaya anne biyerimi gitmiş pöffff allahım korusun.....
cnm park halindeki araçta yanarak can verdi dio. evin önündeydi muhtemelen bişey olaz diye bıraktılar çakmaklıktan tutuşmuş araba. ve de o gün çocuğun doğum günüymüş. çok üzüldüm yaa. izlemek istemiyorum böyle haberler ama bunlarda hayatın gerçekleri.günaydın funa nasıl defnecik öksürüğü geçti mi. kızlar iki yaş aşılarınızı yaptırdınız mı kuzuların .

allah ailesine sabır versin
iyiyim şükür cnm sen nasılsın?
çok şükür iyi defne de ama öksürük tam anlamıyla geçmedi

bu arada yasemin senin fasulye kız olabilir gibime geliyor.çünkü biraz önce fasulye hanım nasıl diye yazacakken fasulye hanım nasıl yazdım

ha ha ilk kız olabilri diyensin cnm bakalım rabbim sağlıkla versin. kime söylesem içimden erkek geçti dio:) belki de beklenen o olduğu içindir. rabbim sağlıklı hayırllı evlat nasip etsin inş. cnm

ha ha ilk kız olabilri diyensin cnm bakalım rabbim sağlıkla versin. kime söylesem içimden erkek geçti dio:) belki de beklenen o olduğu içindir. rabbim sağlıklı hayırllı evlat nasip etsin inş. cnm
amin cnm en önemlisi sağlıklı olması
erkek kız farketmez
ama birden öyle oldu

Kizlar soylsediklerinizde haklisinizda ben zaten kontrollu bi sekilde gidiyorum eren besiginde yatiyo asansorunude kaldiriyorum uyaninca inmeye calismaz inemezde zaten beni bekler mutlaka ama eren uyuyunca ortalama 2.5 3 saat uyuyo bende o uyuduktan yarim saat sonra uykusunun en derin oldugu zamanda gittim zaten alisveris icin degil acil bisey varsa oyle hemde gidip gelisim 10dk.falan suruyodur nolur nolmaz diye acele ediyorum bende Allahin izniyle bisey olmaz ins.cunku normalde erenle gidiyorum markete toplasan 2-3 kere uyurken gitmisimdir oda acil bisey varsa.
Aksam haberlerde bende gordum haberi ya cok uzuldum gercekten cocuk oynamak icin girmis arabaya kapilar acikmis sonrada cikamamis Allah ailesine sabir versin ne diyeyim cok aci bisey.

Bu arada gunaydin kizlar bugun ilk kaza orucuma basladim hayirlisiyla ins.tutabilirim bakalim cogunu benimde cok var kazalar en azindan azaltsam iyi olucak.

aaaaaa ama niye kimsecikler yok burada?

kendimi yapayalnız hissediyorum

Hakkaten fundacim kimse girmemis yaa bizde erenle parka gittik geldik donuste milyoncudan lazimlik baktim fotografini cektim esimede gostericem bakalim artik wc egitimine gecmemiz lazim eren bide orda renkli ruzgar gulu gordu cok istedi onuda aldik ruzdaar ruzdaar diye diye geldik eve simdi yemegini yiyyo yesin uyutucam bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…