- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.221
Üç ayin dolmasina az kaldı geçecek ins senin midenanam kimsecikler kalmamış harbiden. idare ediyorum nurayım biraz yoğunum bugün. midem de bir fena ki sorma coştu bugün. allah kabul etsin oruçlarınızı inş.
inş cnm yaaa iple çekiyorum vallahi. ne yediğimden ne içtiğimden tat alamıyorum. yediğime pişman olacağımı biliyorum çünküÜç ayin dolmasina az kaldı geçecek ins senin miden
Sağol canim anne baba ve minik kizimdan oluşan bi dgunu oldu çok şükür Rabbime bize bu gunleri de gosterdinurayım iyiyiz cnm doğumgününüzüdeyaptınız güzel ömrü olsun kuzumun inşşş:
ay giremedimyaseminim hem meraklı miniğe dalmışım bide sayfaya yazılar ekliyodum he he he: oyüzden:
fatma allah kabul etsin cnm..
tuvalet eğitimi için sinyal veriyorsa yani hazırsa şimdiden hayırlı olsunHakkaten fundacim kimse girmemis yaa bizde erenle parka gittik geldik donuste milyoncudan lazimlik baktim fotografini cektim esimede gostericem bakalim artik wc egitimine gecmemiz lazim eren bide orda renkli ruzgar gulu gordu cok istedi onuda aldik ruzdaar ruzdaar diye diye geldik eve simdi yemegini yiyyo yesin uyutucam bakalim.
Merhaba hanimlar Nasılsıniz bakalim
iyiyiz cnm sen nasılsın?Fatmacim Allah kabul etsin orucunu ben bugun ara verdim yarın gene baslicam tutmaya
Funda Defnem nasil krese iyice alisti artık dimi
katreinur Güle güle giysin kuzum ciciler ini bizimde dgunu sebebini yeni bir sürü cicimiz oldu
Gülden yasemin sizlerde ne var ne yok kızlar
aynen ya kaç saat kursta kalıyor ki?songül çok yoğun cnm artık yemeyini bile akşamdan yapıyomuş
ha ha ha bende yazdım kendisine sen çalışsan hiç görüşemiyecektik demekki diye he he he:):):)
allahtan çalışmıyo yani::):)
çok sevindim cnm günlerinizin güzel geçmesine. devamı da böyle geçsin inş. buarada yanılmıyorsam elifimin doğum günü 20 si nuray erken kutladı . bizde artık perşembeye kadar kutlamaya devam ederiz teyzeleri olarak di mi he he:)Merhaba arkadaslar
Elıfın d gunu kutlu olsun nıce mutlu yıllara sevdıklerıyle ıns.aılesıne hayırlı evlat olsunlar tum mınıklerımız
Arada bakmaya calısıyorum ama yogunluk var bende malum:) dıger kızlar nerdeler cok sessız kalmıs buralar...
Annemler sıkılmasın dıye hergun carsı pazar dısarı cıkıyoruz aksamlarıda akrabaları gezıcez kv deye gıttık bu aksam buyuk eltıme davetlıyız:)
Kızların keyfıne dıyecek yok evde tamır varken kucuk mutfaklarını yukarı odalarına cıkarmıstım nıda dedesının elınden tutup yukarı goturuyo ona cay yemek yapıyo babamda ılgılenıyor cocuk gıbı cok hoslarına gıdıyo, ıkısınede cok cabuk alıstılar..
Sagol cnm cok sukur hersey yolunda:)çok sevindim cnm günlerinizin güzel geçmesine. devamı da böyle geçsin inş. buarada yanılmıyorsam elifimin doğum günü 20 si nuray erken kutladı . bizde artık perşembeye kadar kutlamaya devam ederiz teyzeleri olarak di mi he he:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?