2012 kasım bebekleri büyüyor..

Fatmacim Allah kabul etsin orucunu ben bugun ara verdim yarın gene baslicam tutmaya
Funda Defnem nasil krese iyice alisti artık dimi
katreinur Güle güle giysin kuzum ciciler ini bizimde dgunu sebebini yeni bir sürü cicimiz oldu
Gülden yasemin sizlerde ne var ne yok kızlar

anam kimsecikler kalmamış harbiden. idare ediyorum nurayım biraz yoğunum bugün. midem de bir fena ki sorma coştu bugün. allah kabul etsin oruçlarınızı inş.

nurayım iyiyiz cnm doğumgününüzüdeyaptınız güzel ömrü olsun kuzumun inşşş:
ay giremedimyaseminim hem meraklı miniğe dalmışım bide sayfaya yazılar ekliyodum he he he: oyüzden:
fatma allah kabul etsin cnm..

Sağol canim anne baba ve minik kizimdan oluşan bi dgunu oldu çok şükür Rabbime bize bu gunleri de gosterdi

tuvalet eğitimi için sinyal veriyorsa yani hazırsa şimdiden hayırlı olsun
akıllı bıdık çok sevinmiştir

Merhaba hanimlar Nasılsıniz bakalim

iyiyiz cnm sen nasılsın?
valla defne kreşte çok mutlu
baya keyifli geçiyor kreş onun için
inşallah hep böyle devam eder kuzum

elifimin doğum günü kutluolsun

songül çok yoğun cnm artık yemeyini bile akşamdan yapıyomuş
ha ha ha bende yazdım kendisine sen çalışsan hiç görüşemiyecektik demekki diye he he he:):):)
allahtan çalışmıyo yani::):)

songül çok yoğun cnm artık yemeyini bile akşamdan yapıyomuş
ha ha ha bende yazdım kendisine sen çalışsan hiç görüşemiyecektik demekki diye he he he:):):)
allahtan çalışmıyo yani::):)
aynen ya kaç saat kursta kalıyor ki?
bir de betül bugün girmedi değil mi?

Merhaba arkadaslar
Elıfın d gunu kutlu olsun nıce mutlu yıllara sevdıklerıyle ıns.aılesıne hayırlı evlat olsunlar tum mınıklerımız
Arada bakmaya calısıyorum ama yogunluk var bende malum:) dıger kızlar nerdeler cok sessız kalmıs buralar...
Annemler sıkılmasın dıye hergun carsı pazar dısarı cıkıyoruz aksamlarıda akrabaları gezıcez kv deye gıttık bu aksam buyuk eltıme davetlıyız:)
Kızların keyfıne dıyecek yok evde tamır varken kucuk mutfaklarını yukarı odalarına cıkarmıstım nıda dedesının elınden tutup yukarı goturuyo ona cay yemek yapıyo babamda ılgılenıyor cocuk gıbı cok hoslarına gıdıyo, ıkısınede cok cabuk alıstılar..

Fatma wc egıtıme baslıcaksın galıba kolaylıklar cnm
Bız aynıyız aklına gelırse wc ye yapıcam dıyo onun dısında ustelemıyorum..

çok sevindim cnm günlerinizin güzel geçmesine. devamı da böyle geçsin inş. buarada yanılmıyorsam elifimin doğum günü 20 si nuray erken kutladı . bizde artık perşembeye kadar kutlamaya devam ederiz teyzeleri olarak di mi he he:)

Yasemın ınsallah uc aydan sonra duzelır bulantılar falan
Fasulyecıgın cınsıyetını ne zaman ogrenıcez:)

Sagol cnm cok sukur hersey yolunda:)
Nuray kutladık deyınce ben de dundu zannettım olsun yıne kutlarız bu ay bızımkıler d gunu cocugu kutlamaya devam:) kacırdıgım varsada affola tarıhler pek durmaz aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…