- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.241
Ay evet candır ya:) songulde gırmıyo artık kulakları cınlasın barı:)beninicim
hoşgerldin cnm çok sevindim iyi geçmesine ayy iyi geçmezmi anne candır cannnn:
ee nekadar sizdeler peki?
olsun negüzel canları sıkılmaz gezerken en azından..Ay evet candır ya:) songulde gırmıyo artık kulakları cınlasın barı:)
Bılmıyorum cnm ordakıler calısıyolar ama yınede dengelemek ıcın bıraz orda bıraz burda:)
ay inş cnm ağzından bal damlıo inan. bugün çok rahatsız midem ya pufff... buna şükür rabbim... cnm 1 aralıkta çağırdı dr m ikili test için belki cinsiyetide görürüz dedi. ama ben haftaya üniversitede yaptırmak istiyorum bakalım nasipYasemın ınsallah uc aydan sonra duzelır bulantılar falan
Fasulyecıgın cınsıyetını ne zaman ogrenıcez:)
anaaa hamiş geliooooooooooo... hayırlısıyla inş he he:)Kizlar selamm cok heyecanliyim..hemen sevinmek unutlanmk istemiyorm persrmbrye kadar bekliycem dua edin hayrli haberler vereyim:))
hakkında hayırlısı cnmKizlar selamm cok heyecanliyim..hemen sevinmek unutlanmk istemiyorm persrmbrye kadar bekliycem dua edin hayrli haberler vereyim:))
evet ben buradayım cnmHuhu cikmadan yakaladimmi sizi
Hey ne oluyor oradaaaaKizlar selamm cok heyecanliyim..hemen sevinmek unutlanmk istemiyorm persrmbrye kadar bekliycem dua edin hayrli haberler vereyim:))
Cnm yaha ha ha ha bende burdayımmmmm:
nasılsıız yoğun songül hanımcım?
Haha yok yok buedayim yarene kagit bebek kesiyordumsongül bi ce deyip kaçtı cnm
Cinladi cinldi geldim cnm nasilsinAy evet candır ya:) songulde gırmıyo artık kulakları cınlasın barı:)
Bılmıyorum cnm ordakıler calısıyolar ama yınede dengelemek ıcın bıraz orda bıraz burda:)
Aaaa calissam is yerinden yazardom sekerm siz gibisongül çok yoğun cnm artık yemeyini bile akşamdan yapıyomuş
ha ha ha bende yazdım kendisine sen çalışsan hiç görüşemiyecektik demekki diye he he he:):):)
allahtan çalışmıyo yani::):)
Erdem hasta canim bugun izinli evde betilaynen ya kaç saat kursta kalıyor ki?
bir de betül bugün girmedi değil mi?
oK sevindim kuzularin mutlu olmasinaMerhaba arkadaslar
Elıfın d gunu kutlu olsun nıce mutlu yıllara sevdıklerıyle ıns.aılesıne hayırlı evlat olsunlar tum mınıklerımız
Arada bakmaya calısıyorum ama yogunluk var bende malum:) dıger kızlar nerdeler cok sessız kalmıs buralar...
Annemler sıkılmasın dıye hergun carsı pazar dısarı cıkıyoruz aksamlarıda akrabaları gezıcez kv deye gıttık bu aksam buyuk eltıme davetlıyız:)
Kızların keyfıne dıyecek yok evde tamır varken kucuk mutfaklarını yukarı odalarına cıkarmıstım nıda dedesının elınden tutup yukarı goturuyo ona cay yemek yapıyo babamda ılgılenıyor cocuk gıbı cok hoslarına gıdıyo, ıkısınede cok cabuk alıstılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?