- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.261
Aaaa calissam is yerinden yazardom sekerm siz gibi
Ay calisma olayi zor ya yada bana zor
dün erdemin hasta olduğunu söylemiştiErdem hasta canim bugun izinli evde betil
Ben 1 ile 4 arasi kurstayim
cnm insanın annesi yanında olunca çocuk bakımı yönünden bile çok rahat oluyor değil mi?Nerelerdesın sen bakım songul hanım:) nıye okadar uzun kı ders saatlerı?
Bızde hersey yolunda cok sukur kızlar sımdı ananelerıyle oynuyor bende keyıf yapıyordum esım gelır az sonra cıkıcaz..
Sıbeeelll hayırlı haberlerle gel ıns cnm cok ıstıyosun bellı:) persembeyı beklemesende bı test yapsan bızde catlamasak meraktan:)
valla cnm o durum bende de varnil diyoki songülüm anne sen işe gitmek değil ananem gitsin diyo he he he he: yani çalışan anne olmak zor gerçekten pöffff biraz madi anlamda iyi olsak gerçekten bırakasımvar yani çocuğuma bakasımvar...
Ah kuzuam saatler olede iste is gic yemek vb anlamiuorum vakit nasil geciyor e dersi ne ara calisayim yabudün erdemin hasta olduğunu söylemişti
evet çalışma olayı zor ama sen de bu tempoya alışsaydın sen de yapardın cnm benim
e çok uzun saatler değil
en azından sabah ya da gece aramıza katıl
Ah kuzum ya kiyamqm ama anane gitsin diyorhe buyudukca tabj daha cok dile dokukuyornil diyoki songülüm anne sen işe gitmek değil ananem gitsin diyo he he he he: yani çalışan anne olmak zor gerçekten pöffff biraz madi anlamda iyi olsak gerçekten bırakasımvar yani çocuğuma bakasımvar...
Canim iki hafta da derslee bitiyor sanirim ondan birdaha direksiyona geciliyorNerelerdesın sen bakım songul hanım:) nıye okadar uzun kı ders saatlerı?
Bızde hersey yolunda cok sukur kızlar sımdı ananelerıyle oynuyor bende keyıf yapıyordum esım gelır az sonra cıkıcaz..
Sıbeeelll hayırlı haberlerle gel ıns cnm cok ıstıyosun bellı:) persembeyı beklemesende bı test yapsan bızde catlamasak meraktan:)
Aaa gercekten mi canim ah ruyalar gerfek olda kskeÇok sağolun kizlar elifimin dgunu 20 si yani perşembe ama pastayı dün eşim alınca dün kutladik
Sibel hadi hayirli haberlerle gel akşam bizde bebek muhabbeti yaptık songul le rüyamda hamile gördüm kendimi hep tekmeledi bebek özlemişim o günleri çok güzeldi
Rabbim tüm isteyenlere versin ins
aaaayyy çabucak al şu ehliyeti de kavuşalım sana bir an önceAh k
Ah kuzuam saatler olede iste is gic yemek vb anlamiuorum vakit nasil geciyor e dersi ne ara calisayim yabu
günaydın cnmgünaydın kızlar nasılsınız bakalım?
wavsum nasıl geçiyor annenlerle süper dimi?
ayşegül yazmadın cnm ne yaptınız ev işini döndünüzmü ankkaraya başladınmı toparlanmaya??
sibelllll yaptınmı test cnm*
betülüm nasıl erdem paşam cnm inş iyidir.
songül, nuray, yasemin, funda, katreynur, dilek, fatma, beni sizede günaydın kızlarrrr: ama azıcık katılım istiorumya .
günaydın cnm geçmiş olsungünaydın kızlar beni sormuşsunuz sağolsun songülüm haber etmiş
pazartesi günü erdem çok kötü olunca salı izin aldım yanındaydım bugün şükürler olsun daha iyiyiz sizler nasılsınız yeni hamiş haberleri mi var banamı öyle geldi ay ne güzel ya maşallah size tatlı anneler
günaydın cnmgünaydın fundacım nasılsın defnem nasıl?
bu arada kızlar bi arkadaşımvardı nilden 1 hafta büyük oğluvar hanileydi bugün doğuruyo 2. oğlumuz olacak inşşşş:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?