2012 kasım bebekleri büyüyor..

Nerelerdesın sen bakım songul hanım:) nıye okadar uzun kı ders saatlerı?
Bızde hersey yolunda cok sukur kızlar sımdı ananelerıyle oynuyor bende keyıf yapıyordum esım gelır az sonra cıkıcaz..

Sıbeeelll hayırlı haberlerle gel ıns cnm cok ıstıyosun bellı:) persembeyı beklemesende bı test yapsan bızde catlamasak meraktan:)

Aaaa calissam is yerinden yazardom sekerm siz gibi
Ay calisma olayi zor ya yada bana zor

Erdem hasta canim bugun izinli evde betil
Ben 1 ile 4 arasi kurstayim
dün erdemin hasta olduğunu söylemişti
evet çalışma olayı zor ama sen de bu tempoya alışsaydın sen de yapardın cnm benim
e çok uzun saatler değil
en azından sabah ya da gece aramıza katıl

cnm insanın annesi yanında olunca çocuk bakımı yönünden bile çok rahat oluyor değil mi?

nil diyoki songülüm anne sen işe gitmek değil ananem gitsin diyo he he he he: yani çalışan anne olmak zor gerçekten pöffff biraz madi anlamda iyi olsak gerçekten bırakasımvar yani çocuğuma bakasımvar...

nil diyoki songülüm anne sen işe gitmek değil ananem gitsin diyo he he he he: yani çalışan anne olmak zor gerçekten pöffff biraz madi anlamda iyi olsak gerçekten bırakasımvar yani çocuğuma bakasımvar...
valla cnm o durum bende de var
maddi olarak iyi olsam oturur çocuğuma kendim bakardım
herkes gibi evladımla geçirdiğim 1 saat bile çok önemli benim için

Çok sağolun kizlar elifimin dgunu 20 si yani perşembe ama pastayı dün eşim alınca dün kutladik
Sibel hadi hayirli haberlerle gel akşam bizde bebek muhabbeti yaptık songul le rüyamda hamile gördüm kendimi hep tekmeledi bebek özlemişim o günleri çok güzeldi
Rabbim tüm isteyenlere versin ins

nurayyy demek sendende alabiliriz bi haber şekeirm ayyy hissettim bak benn:
sibel yap testi sende kurtul merakttan bizde yoksam çatlarımmmmm:
kızlar ben kaçar öpüyorum sizi haydi iyi akşamlar..

Ah k
dün erdemin hasta olduğunu söylemişti
evet çalışma olayı zor ama sen de bu tempoya alışsaydın sen de yapardın cnm benim
e çok uzun saatler değil
en azından sabah ya da gece aramıza katıl
Ah kuzuam saatler olede iste is gic yemek vb anlamiuorum vakit nasil geciyor e dersi ne ara calisayim yabu

Ah kuzum ya kiyamqm ama anane gitsin diyorhe buyudukca tabj daha cok dile dokukuyor

Canim iki hafta da derslee bitiyor sanirim ondan birdaha direksiyona geciliyor
Canim gunduz yiguj geciyor gelimcede is gic aksammda az ders bakmak lazim tabi

Aaa gercekten mi canim ah ruyalar gerfek olda kske

günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
wavsum nasıl geçiyor annenlerle süper dimi?
ayşegül yazmadın cnm ne yaptınız ev işini döndünüzmü ankkaraya başladınmı toparlanmaya??
sibelllll yaptınmı test cnm*
betülüm nasıl erdem paşam cnm inş iyidir.
songül, nuray, yasemin, funda, katreynur, dilek, fatma, beni sizede günaydın kızlarrrr: ama azıcık katılım istiorumya .

özcenan nerelerdesin şekerim hiç yazmıyosunnn haberdar et bizi ama..
aynı şekilde helinim ve cvr de yazmayanlardan..
kızlar bi ses verin lütfennnnn:

günaydın kızlar beni sormuşsunuz sağolsun songülüm haber etmiş
pazartesi günü erdem çok kötü olunca salı izin aldım yanındaydım bugün şükürler olsun daha iyiyiz sizler nasılsınız yeni hamiş haberleri mi var banamı öyle geldi ay ne güzel ya maşallah size tatlı anneler

günaydın betülüm sevindim paşamın iyi olmasına cnm.
gıripmi oldnuz bakalım? evet yeni hamiş haberleri alıcaz inşşş
allahım isteyen herkese versin..

günaydın cnm

günaydın cnm geçmiş olsun
erdem paşanın daha iyi olmasına sevindim

günaydın fundacım nasılsın defnem nasıl?
bu arada kızlar bi arkadaşımvardı nilden 1 hafta büyük oğluvar hanileydi bugün doğuruyo 2. oğlumuz olacak inşşşş:

günaydın fundacım nasılsın defnem nasıl?
bu arada kızlar bi arkadaşımvardı nilden 1 hafta büyük oğluvar hanileydi bugün doğuruyo 2. oğlumuz olacak inşşşş:
günaydın cnm
hasta olmamak için direniyorum.boğazım ço ağrıyor
defne de iyi şükür

hayırlı uğurlu olsun.allah hayırlı evlat eylesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…