- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #57.281
inş yapmaz cnm hep fitil veriyordum aşıdan önce bu sefer vermedim bakalım yapmaz inş. şimdi aradım annemi durum nasıl diye gayet ii sıkıntı yok dedi maşallah. elifim napıo.... bi de bu gece biz tulumsuz yattık rahat rahat uyudu kuzum meğer sıcaktan mızırdanıomuş o kadar...Günaydın kizlar
fundacim önlemini al canim daha basindayken defneme de bulaşmasını
guldencim hayırlı evlat olsun ins yeni bebis nil hanimdan ne haber
yasemincim masallah kuzuma çok iyi değerleri ins ateş yapmaz
betulcum çok sevindim daha iyi olmaniza tamamen atlatirsiniz ins
HOŞGELDİN CNM GÜNAYDINgeldim fundacım...günaydın .. kuzumu aşıya götürdüm 2 yaş aşısı malum. çok şükür okula kadar bititrdik inş. boyumuz 88 kg miz de 13 olmuş maşallah. ok ağlamadı kuzum. inş. ateş filan yapmaz. bizden haberler böyle kızlar. sizlerde ne var ne yok
sağol cnmfunda geçmiş olsun buarada... rabbim çabucak şifa versin inş. betülüm erdem paşama da geçmiş olsun. şimdi nasıl... wavs çok sağol cnm ama bende doğum günü fotoğrafları görmek istiyorum hiç eklemiyorsunuz... olmuo ki böyle. katre nerelerdesin cnm... sibel sen de benim gibi teste cesaret mi edemiyorsun yoksa ama bi an çnce yapta bizi de kurtar meraktan:)
günaydın cnmGünaydın kizlar
fundacim önlemini al canim daha basindayken defneme de bulaşmasını
guldencim hayırlı evlat olsun ins yeni bebis nil hanimdan ne haber
yasemincim masallah kuzuma çok iyi değerleri ins ateş yapmaz
betulcum çok sevindim daha iyi olmaniza tamamen atlatirsiniz ins
ev sıcak o zamna cnminş yapmaz cnm hep fitil veriyordum aşıdan önce bu sefer vermedim bakalım yapmaz inş. şimdi aradım annemi durum nasıl diye gayet ii sıkıntı yok dedi maşallah. elifim napıo.... bi de bu gece biz tulumsuz yattık rahat rahat uyudu kuzum meğer sıcaktan mızırdanıomuş o kadar...
cnm annemlerinkid emerkez sistem ama felaket sıcak oluo ev. dün akşam kaç kez balkon kapısını açtık. ama yok. sabahta beste tekrar yanıo zaten soğuma fırsatı olmuoev sıcak o zamna cnm
bizim merkezi sistem olduğu için gece kapatıyorlar ben mecburen giydiriyorum
var cnm biraz önce üzerimi değişirken anne çabuk giy üşüdün dio sıpa ne biliosa:)kızlar sizinkilerde de var mı bilmiyorum ama son zamanlarda defne kesinlikle ayağımdan terliği,üzerimden hırka ya da yeleği çıkarmama izin vermiyor.üşürmüşüm ona göre
biliyorum ama dayanamıyorum kikız uzak dur sende accık defneden. en azından o kadar çok öpme bir iki gün. zor oluo dayanmak ama bu onun iiliiği için annnesi.
ay bunlar çok bilmiş yavar cnm biraz önce üzerimi değişirken anne çabuk giy üşüdün dio sıpa ne biliosa:)
cnm çalışan annelerin genel sorunu malesefgünaydın nurayım çok sağol cnm:
nil iyi şükür ama akşam bana dorudürüst yemek yedirmedi bi gittim anne parka gidelim diye ağladı neyse sustuk bişekilde sonra yemekte bişeyler bulup sürekli mızırdandı ben seni çok özledim diyo .
sen işe gitmeyi sürekli söylüyo kuzum gece uyanıyo mıkırdıyo yat annecim ben burdayım diorumyatıyo sonra yada ben yatırıyorum işte niloştan haberler böyle
elifim napıyo..
ama cnm bu durumda da hastalığı garantiilio gibi allah korusun...biliyorum ama dayanamıyorum ki
alıp içime sokasım geliyor
hoş ben uzak dursam da defne gelip yapışıyor ama
ay birde defnenin bi huyu var beni kesinlikle yanağımdan öpmez.illa dudağımdan öper. o öpeceği zaman kaçırmayım diye başımı tutuyor bir de sıpa.
offff çok zor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?